Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 13:36)
blablabla, nieko nepasakei kas nedaroma... Prie ko čia dekriminalizavimas? Juk niekas nesiūlo nebedirbti su tais žmonėmis, priešingai- akcentuojama į pagalbą, o ne baudimą.
Dažniausiai iš gero gyvenimo ir pradedama...
Papildyta:
Kaip jums nauja Skvernelio partija? manau atims balsus iš visokių tvarkiečių, darbiečių, socbebrų. Džiugu
https://www.delfi.lt...i.d?id=88449593

sakau ne del kokaino, ar manai, kad ir tai reiktu dekriminalizuoti?
Ne, tikrai ne is gero, as nesneku apie materialine gerove mirksiukas.gif Laimes nera pas zmones, tai jie ir iesko sintetines. unsure.gif

vaiku darzelis, ne naujos partijos isgelbes sali, o zmoniu samoningumas, susitelkimas ir nustojimas skirstytis ir rietis...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 14:44)
sakau ne del kokaino, ar manai, kad ir tai reiktu dekriminalizuoti?
Ne, tikrai ne is gero, as nesneku apie materialine gerove  mirksiukas.gif Laimes nera pas zmones, tai jie ir iesko sintetines. unsure.gif

vaiku darzelis, ne naujos partijos isgelbes sali, o zmoniu samoningumas, susitelkimas ir nustojimas skirstytis ir rietis...

Nesuprantu kas tą laimę turi jiems duoti?
.......
O kaip sutinku 4u.gif , susitelkim, pasiskiepykim, būkim sąmoningi ir išbrisim iš karantino.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 13:49)
Nesuprantu kas tą laimę turi jiems duoti?
.......
O kaip sutinku 4u.gif , susitelkim, pasiskiepykim, būkim sąmoningi ir išbrisim iš karantino.

Niekas neturi nieko niekam duoti.

tai va norejai pasiskeipyjai ir gyvenk laimingai, kodel rupintis nepasiskiepyjusiais?
beja susitelkimas nera, kai visi daro ta pati, o kai visi nustoja skirstytis ir kabineti vein ikitiem etiketes, i rpestis del apgrauzto kaulo, kuri valdzia numeta mirksiukas.gif Samonigumas nera noras PRIVERSTI kitus gyventi, taip kaip tau atrodo teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2021 - 13:05
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:04)
Niekas neturi nieko niekam duoti.

tai va norejai pasiskeipyjai ir gyvenk laimingai, kodel rupintis nepasiskiepyjusiais?
beja susitelkimas nera, kai visi daro ta pati, o kai visi nustoja skirstytis ir kabineti vein ikitiem etiketes, i rpestis del apgrauzto kaulo, kuri valdzia numeta  mirksiukas.gif Samonigumas nera noras PRIVERSTI kitus gyventi, taip kaip tau atrodo teisinga.

Tai va, nustokim kabinti etiketes-asilo pasas, apgraužto kaulo gaudytojai, žmonės važiuoja į kitas savivaldybes skiepytis, nes bijo kaimynams prisipažinti, kad pasiskiepijo, bijo pasmerkimo...Kaip tau atrodo Dulkio vaikams gyventi, kaip džiaugtis vaikyste, kai antivakseriai šlykščias žinutes siuntinėja: Mano dukros sulaukė daugybės negražių žinučių. Nors žodis „negražių” – per švelnus. Negaliu sau leisti jų cituoti. Esu politikas, ir tie, kurie nori kritikuoti, gali rašyti į mano darbinį el. paštą. Prašau – rašykite, išsiliekite. Kiek spėju – perskaitau. Bet neleisiu liesti savo šeimos, vaikų.Toleruoju žmones, kurie kritikuoja, bet negaliu – kad ir socialiniuose tinkluose – leisti dalyvauti žmonėms, kurie juokiasi iš žmonių mirčių, vartoja necenzūrinę leksiką. Vienintelę išimtį galiu padaryti žodžiui „dulkinti”. Gal jis taps metų žodžiu”, – interviu „Delfi” sako Dulkys.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88448433
Kaip tau nedaeina, niekas neverčia kitaip gyventi, neverčia ir skiepytis. Tavęs prašo saugoti savo ir aplinkinių sveikatą. Sąmoningumas, tai ne kai tu vienas sau svarbus, bet ir aplinkiniai.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 14:19)
Tai va, nustokim kabinti etiketes-asilo pasas, apgraužto kaulo gaudytojai, žmonės važiuoja į kitas savivaldybes skiepytis, nes bijo kaimynams prisipažinti, kad pasiskiepijo, bijo pasmerkimo...Kaip tau atrodo Dulkio vaikams gyventi, kaip džiaugtis vaikyste, kai antivakseriai šlykščias žinutes siuntinėja: Mano dukros sulaukė daugybės negražių žinučių. Nors žodis „negražių” – per švelnus. Negaliu sau leisti jų cituoti. Esu politikas, ir tie, kurie nori kritikuoti, gali rašyti į mano darbinį el. paštą. Prašau – rašykite, išsiliekite. Kiek spėju – perskaitau. Bet neleisiu liesti savo šeimos, vaikų.Toleruoju žmones, kurie kritikuoja, bet negaliu – kad ir socialiniuose tinkluose – leisti dalyvauti žmonėms, kurie juokiasi iš žmonių mirčių, vartoja necenzūrinę leksiką. Vienintelę išimtį galiu padaryti žodžiui „dulkinti”. Gal jis taps metų žodžiu”, – interviu „Delfi” sako Dulkys.

Kaip tau nedaeina, niekas neverčia kitaip gyventi, neverčia ir skiepytis. Tavęs prašo saugoti savo ir aplinkinių sveikatą. Sąmoningumas, tai ne kai tu vienas sau svarbus, bet ir aplinkiniai.

Labai pritariu...kam tu nuolat vartoji ta antivakseris pvz?
As ju ir nedejau niekad...
Apgrauzto kaulo gaudymas man asocijuojasi su abiem pusem, kurios varo vieni ant kitu, nei vieni ne geresni. nes valdzios tikslas toks ir yra pjudyti zmones, tik toks...
Mes cia bendraujam ir su pasiskeipyjusiais ir ne, ir nedraskom vieni kitiem akiu uz ju pasirinkimus. Na kam rupi, tik paciam zmogui, ka jis renkasi.

Manau sutiksi, kad bjauriu zinuciu yra is ABIEJU PUSIU, ar kazkas geriau manai keikiasi, siuntineja, linki mirties ir t.t.? net iki mediku lygio, neisileidziai i ligonines nepasiskiepyjusiu, cia tau normalu?

tu taip ir nesuvoksi gyvenime, kad egzistuja ekonomine ir psichologine prievarta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2021 - 13:30
Man labai patiko si laida su mokytoju Ricardu Jankausku.

https://www.lrt.lt/m...je-ir-darzelyje

Zmogaus mintys 100 poc atliepia manasias. Daug tiesos apie nudienos zmogu, saves vertinima.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 14:19)

Nesupras, net nereikia. Prasides eilines smelyno razborkes. Tai ne mes tai anie. Jie tris kartus po du kartus, o mes tik...

Vaiku darzelis. Beprasmiska apeliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 15:19)
Tai va, nustokim kabinti etiketes-asilo pasas, apgraužto kaulo gaudytojai, žmonės važiuoja į kitas savivaldybes skiepytis, nes bijo kaimynams prisipažinti, kad pasiskiepijo, bijo pasmerkimo...Kaip tau atrodo Dulkio vaikams gyventi, kaip džiaugtis vaikyste, kai antivakseriai šlykščias žinutes siuntinėja: Mano dukros sulaukė daugybės negražių žinučių. Nors žodis „negražių” – per švelnus. Negaliu sau leisti jų cituoti. Esu politikas, ir tie, kurie nori kritikuoti, gali rašyti į mano darbinį el. paštą. Prašau – rašykite, išsiliekite. Kiek spėju – perskaitau. Bet neleisiu liesti savo šeimos, vaikų.Toleruoju žmones, kurie kritikuoja, bet negaliu – kad ir socialiniuose tinkluose – leisti dalyvauti žmonėms, kurie juokiasi iš žmonių mirčių, vartoja necenzūrinę leksiką.

Sąmoningumas, tai ne kai tu vienas sau svarbus, bet ir aplinkiniai.

Niekas butu nesitycioje is tu kurie skiepijasi, jei to nebutu paverte politika. Dabar aisku to paso naudotojai verti patyciu, nes jie yra PRIESAI kolaboruojantys su fashistiniais rezhimais. Ir tie zhmones ta jaucia jei jau vazhiuoja skiepytis kur toliau... Jauchia kad jie dalyvauja negrazhiuose zhaidimuose.

Nors jei yra medicinines problemos ir poreiki skiepytis - tai nieko blog tame nera.

Del Dulkio tai man nuosirdziai nusispjauti kas jam grasina ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:29)
Labai pritariu...kam tu nuolat vartoji ta antivakseris pvz?
As ju ir nedejau niekad...
Apgrauzto kaulo gaudymas man asocijuojasi su abiem pusem, kurios varo vieni ant kitu, nei vieni ne geresni. nes valdzios tikslas toks ir yra pjudyti zmones, tik toks...
Mes cia bendraujam ir su pasiskeipyjusiais ir ne, ir nedraskom vieni kitiem akiu uz ju pasirinkimus. Na kam rupi, tik paciam zmogui, ka jis renkasi.

Manau sutiksi, kad bjauriu zinuciu yra is ABIEJU PUSIU, ar kazkas geriau manai keikiasi, siuntineja, linki mirties ir t.t.? net iki mediku lygio, neisileidziai i ligonines nepasiskiepyjusiu, cia tau normalu?

tu taip ir nesuvoksi gyvenime, kad egzistuja ekonomine ir psichologine prievarta?  unsure.gif

O kaip vadinti- skiepų priešininku? Gerai, taip vadinsiu, tik nesuprantu kas įžeidžiančio yra pavadinime antivakseris. Aš esu vakserė (kitaip skiepų šalininkė), tu antivakserė (skiepų priešininkė). Nė kiek nepykstu kai mane vaksere vadina. Asile, valdžios pakalike pakalike ir pan tai taip, čia įžeidimas, bet vakserė ne. Kokias šlykščias žinutes gauna Kepenio, Ąžuolo, Puidoko vaikai ar artimieji?
Pas mus irgi bendravimas normalus, mano kaimynė, pvz nesiskiepija, bet ji iš namų nedaug teišeina, aišku, apribojo išvažiavimus, nes viešbučio negali pasiimti, bet tai jos pasirinkimas dabar- neatostogauti. Kaimynas pasiskiepijo, nors ji nenorėjo, bet susitaikė, jis rimtas pareigas užima, tai nebuvo kur dėtis. O aš manau, jis džiaugiasi, kad jam reikėjo skiepytis, nes į sveikatą truputi kitaip žiūri, ne vien kaip į namuose ruošto maisto valgymą ir visokių papildų vartojimą.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 15:56)

O kaip jo vaikai? Kuo jie dėti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 14:47)
Nesupras, net nereikia. Prasides eilines smelyno razborkes. Tai ne mes tai anie. Jie tris kartus po du kartus, o mes tik...

Vaiku darzelis. Beprasmiska apeliuoti.

Moonte pasidalink mano zinute nor sviena, kru as kazkaip tyciojosi iis to, kad zmones skiepyjasi? butent jus ir uzsiimat tais smelyno zaidimais, tyciojates, vadinat antivakseriais zmpnes, kurie viniteles vakcinos atsisako...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 14:56)
Niekas butu nesitycioje is tu kurie skiepijasi, jei to nebutu paverte politika. Dabar aisku to paso naudotojai verti patyciu, nes jie yra PRIESAI kolaboruojantys su fashistiniais rezhimais. Ir tie zhmones ta jaucia jei jau vazhiuoja skiepytis kur toliau... Jauchia kad jie dalyvauja negrazhiuose zhaidimuose.

Nors jei yra medicinines problemos ir poreiki skiepytis - tai nieko blog tame nera.

Esi visiskai neteisus.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 15:01)
O kaip vadinti- skiepų priešininku? Gerai, taip vadinsiu, tik nesuprantu kas įžeidžiančio yra pavadinime antivakseris. Aš esu vakserė (kitaip skiepų šalininkė), tu antivakserė (skiepų priešininkė). Nė kiek nepykstu kai mane vaksere vadina. Asile, valdžios pakalike pakalike ir pan tai taip, čia įžeidimas, bet vakserė ne. Kokias šlykščias žinutes gauna Kepenio, Ąžuolo, Puidoko vaikai ar artimieji?
Pas mus irgi bendravimas normalus, mano kaimynė, pvz nesiskiepija, bet ji iš namų nedaug teišeina, aišku, apribojo išvažiavimus, nes viešbučio negali pasiimti, bet tai jos pasirinkimas dabar- neatostogauti. Kaimynas pasiskiepijo, nors ji nenorėjo, bet susitaikė, jis rimtas pareigas užima, tai nebuvo kur dėtis. O aš manau, jis džiaugiasi, kad jam reikėjo skiepytis, nes į sveikatą truputi kitaip žiūri, ne vien kaip į namuose ruošto maisto valgymą ir visokių papildų vartojimą.

Na matai, cia vel gi bus siversta. Va as kaimynei, na tai kuri nusiteikusi pries skiepus, nieko nebrukau, neaiskinau, tik galva linksejau. Juk buvau apkaltinta nenuosirdziu bednravimu su kaimynais, jau nerasysiu kokiu veju buvo is to fakto isgalvota.

Taigi, kai norima prikurti priesu, is nieko sukuria.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:11)
Moonte pasidalink mano zinute nor sviena, kru as kazkaip tyciojosi iis to, kad zmones skiepyjasi? butent jus ir uzsiimat tais smelyno zaidimais, tyciojates, vadinat antivakseriais zmpnes, kurie viniteles vakcinos atsisako...

Net neketinu. Ir tos iki galo neskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 15:01)
Papildyta:
O kaip jo vaikai? Kuo jie dėti?

Skiepu? Visu?
Anivakseris terminas naudojamas zmogui, kuris priesinasi VISIEM SKIEPAM, neskiepyj avaiku ir t.t.
Jei zmogus nesivakcinuoja viena vakcina pvz gripo, jis ne joks antvakseris. Be to problema yra ne skiepai, o galimybiu pasas. Tu bent suvoki tai, kad dalis zmoniu, kurie skiepyjasi, NEPRITARIA GP.

Tai neizeidzia, tai klaidina ir priesina zmones, tarsi pasidaro jie ir mes, mes tie gerieciai pasiskiepyje ir jie antivakseriai nesamoningi, kurie nesiskiepyja, neisilavine, netikintys mokslu ir t.t. Va tai ir skatina pasaipas.

As matau tik 2 grupes zmoniu, kurie nesiskirto i pasiskiepyjusius ir ne.
Vieni turi gana teisetus reikalavimus, paisyti ju zmogaus teises, teise i kuna, o kiti nori sia teise atimti.
Tai man bent aisku, kurie teisus, tau kaip suprantu ne.
Prievarta taves netrikdo ir tu randi jai pateisinima magiskame zodyje pandemija....

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 16:17)
Esi visiskai neteisus.

Kodel?

Man atrodo tave paveike fashistuojancio rezhimo propoganda, kad vakcinos yra ishsigelbejimas.
Tai neatrodo teisingas kelias ir visishkai nepriimtina fashistiniu priemoniu ir neapykantos brukimas.

Kaip antivakseriai ir tikejosi, vakcinos sukurtus pirmam variantui dabar veikia tik dalinai, visishkai naishku ju neeigiamas poveikis zhmoniu imunitetams.
Viltis sukurti imuniteta vakcinu pagalba visishkai suzhlugo, ka pripazhino ir virusologijos ekspertai.
Dabar kisha ideja apie lengvesni persirgima... Kas atrodo pasigailetina... palyginus su originaliais planais.

Yra kur kas patikimesniu budu kontroliuoti virusa.
Dabar rezhimus pagavo fix idejos nugalet virusa ar gyvenima islaikyti koks buvo. Tas stumiama jega. Gerai tai nesibaigs

Atsakyti