QUOTE(Maja Di @ 2021 10 18, 15:01)
O kaip vadinti- skiepų priešininku? Gerai, taip vadinsiu, tik nesuprantu kas įžeidžiančio yra pavadinime antivakseris. Aš esu vakserė (kitaip skiepų šalininkė), tu antivakserė (skiepų priešininkė). Nė kiek nepykstu kai mane vaksere vadina. Asile, valdžios pakalike pakalike ir pan tai taip, čia įžeidimas, bet vakserė ne. Kokias šlykščias žinutes gauna Kepenio, Ąžuolo, Puidoko vaikai ar artimieji?
Pas mus irgi bendravimas normalus, mano kaimynė, pvz nesiskiepija, bet ji iš namų nedaug teišeina, aišku, apribojo išvažiavimus, nes viešbučio negali pasiimti, bet tai jos pasirinkimas dabar- neatostogauti. Kaimynas pasiskiepijo, nors ji nenorėjo, bet susitaikė, jis rimtas pareigas užima
, tai nebuvo kur dėtis. O aš manau, jis džiaugiasi, kad jam reikėjo skiepytis, nes į sveikatą truputi kitaip žiūri, ne vien kaip į namuose ruošto maisto valgymą ir visokių papildų vartojimą.
Papildyta:
O kaip jo vaikai? Kuo jie dėti?
Skiepu? Visu?
Anivakseris terminas naudojamas zmogui, kuris priesinasi VISIEM SKIEPAM, neskiepyj avaiku ir t.t.
Jei zmogus nesivakcinuoja viena vakcina pvz gripo, jis ne joks antvakseris. Be to problema yra ne skiepai, o galimybiu pasas. Tu bent suvoki tai, kad dalis zmoniu, kurie skiepyjasi, NEPRITARIA GP.
Tai neizeidzia, tai klaidina ir priesina zmones, tarsi pasidaro jie ir mes, mes tie gerieciai pasiskiepyje ir jie antivakseriai nesamoningi, kurie nesiskiepyja, neisilavine, netikintys mokslu ir t.t. Va tai ir skatina pasaipas.
As matau tik 2 grupes zmoniu, kurie nesiskirto i pasiskiepyjusius ir ne.
Vieni turi gana teisetus reikalavimus, paisyti ju zmogaus teises, teise i kuna, o kiti nori sia teise atimti.
Tai man bent aisku, kurie teisus, tau kaip suprantu ne.
Prievarta taves netrikdo ir tu randi jai pateisinima magiskame zodyje pandemija....