Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 15, 21:54)

Va man idomu, Idomucia, kas manipuliuoja ir del ko? Ir kam to reikia?

Man irgi nesuvokiama, kam reikia tu manipuliaciju, melu ir spekuliaciju.
Mirimo priezastys aiskiai iskraipomos, priskiriami COVID asmenys, kurie ir taip buvo mirstantys. Kaip UK mokslininkai nustate 2/3 mirusiu nebutu isgyvena metu bet kuriuo atveju.
Kai kuriose salyse net mire avarijose su covid - buvo nurasomi covid.

Lietuvoje sakysim dabar mirsta visiski senukai... 70-99 metu.

Toliau buvo ilga laika klastojamas mirtingumas. Visi mirusieji nuo covid iskaitant tuos nuo senatves buvo dalinamaa ne is visu uzsikretusiu bet tik is teigiamu testu. Kas pakeldavo mirtinguma 10 kartu.
Dabar negirdet kad butu sis rodiklis skaiciuojamas.

Tos akivaidzios manipuliacijos - sukelia nepasitikejima viskuo. Kodel taip elgiamasi - manau suzhinosime veliau. Gal ish panikos, gal politikai negali protauti, kas ten zhino kodel
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 15, 19:54)
Kokia gi tu poshla t.y. vulgari...

Cia gyvenimas. Zinok moterys su savo vyrais dar vis vartosi pataluose, tavo ziniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 15, 21:23)
Mhhh...vyras parneš tau kitos madamos florą, gausi uzdeg8mą - galesi pati gydytis, nes tai tu issirinkai tokį vyrą, ne valdzia tau išrinko.

Nu ir gydysiuos jei parneš biggrin.gif , sanatorijos dėl to negausiu ax.gif . Nuo visko skiepų nėra. Va šiandien nuo gripo pasiskiepijau ax.gif , būtų skiepas nuo svetimų florų- pasiskiepyčiau, aš vyro ant trumpo pavadžio nelaikau, negaliu garantuoti kaip tu biggrin.gif . Iki šiol neparnešė, gal pas tvarkingas vaikšto biggrin.gif , Pas moterų gydytojus tik profilaktiškai vaikštau biggrin.gif
Atsakyti

Kolegės giminaitė neseniai grįžo, sunkiai sirgo (aiųku, antivakserė buvo). Buvo kažkada skelbta, kad duodamos sanatorijos po kovido gydymo ligoninėse, kad ir verslui padėti atsigauti (sanatorijoms) ir žmonėms sustiprėti. Reiktų paieškoti tik informacijos.

Pazistamas sirgo labai sunkiai, negavo jokios reabilitacijos. Bet sirgo pries metus mazdaug, gal tada dar neduodavo.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 15, 22:55)
Nuo visko skiepų nėra. Va šiandien nuo gripo pasiskiepijau ax.gif , būtų skiepas nuo

Mano AA dede buvo gydytojas. Tai i svecius atvaziuodavo su ciomodaneliu pilnu vaistu. Daugiausia deficitiniai. Jis dirbo Sveikatos apsaugos miniterijoje ir veiksmas vyko SSSR laikais.

Tai girdedavau, ten vaistai nuo sito nuo ano nuo trecio.
Visi vaistai aisku geri patikimi nes is uzsienio.
Zmogus nesulauke ilgo amziaus, nors turejo tokiais galimybes ir tiek vaistu buo visu ligu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 15, 22:03)
Visi mirusieji nuo covid iskaitant tuos nuo senatves buvo dalinamaa ne is visu uzsikretusiu bet tik is teigiamu testu. Kas pakeldavo mirtinguma 10 kartu.

Idomucia, o Jūs įtrauktas į statistiką kaip užsikrėtęs?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 16, 11:46)
Mano AA dede buvo gydytojas. Tai i svecius atvaziuodavo su ciomodaneliu pilnu vaistu. Daugiausia deficitiniai. Jis dirbo Sveikatos apsaugos miniterijoje ir veiksmas vyko SSSR laikais.

Tai girdedavau, ten vaistai nuo sito nuo ano nuo trecio.
Visi vaistai aisku geri patikimi nes is uzsienio.
Zmogus nesulauke ilgo amziaus, nors turejo tokiais galimybes ir tiek vaistu buo visu ligu

Kalba ne apie vaistus, o apie skiepus. Tai nėra tas pats.
Atsakyti
Dar vieni melagiai, kurie neva atviri visiems: Pasaulio pakrašty... Ir kaip ten su neigaliojo vežimu įvažiuot, norimą vietą viduj pasirinkt? Bet svarbu prezidentui tinka.
https://www.google.c...=norfLET05-DjsM
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 16, 12:05)
Dar vieni melagiai, kurie neva atviri visiems: Pasaulio pakrašty...  Ir kaip ten su neigaliojo vežimu įvažiuot, norimą vietą viduj pasirinkt? Bet svarbu prezidentui tinka.
https://www.google.c...=norfLET05-DjsM

As irgi noriu, kad restoranuose, kur as atsipalaiduoju, nebutu vaiku. Labai noriu, kad niekas nezviegtu, nelakstytu aplink svetimus status ir nerekautu. Tai pazeidzia mano teises I relaxing vakarą restorane. Bet as zinau, kad to nebus ir nieko nereikalauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 spalio 2021 - 12:39
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 16, 13:38)
As irgi noriu, kad restoranuose, kur as atsipalaiduoju, nebutu vaiku. Labai noriu, kad niekas nezviegtu, nelakstytu aplink svetimus status ir nerekautu. Tai pazeidzia mano teises I relaxing vakarą restorane. Bet as zinau, kad to nebus ir nieko nereikalauju.

Čia ne reikalavimai, čia reklamos neatitikimai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 16, 13:38)

realiai tai aš, bevaikė, surūdijusi senmergė, taip galėčiau norėt...

Bet nenoriu.

Ir kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 spalio 2021 - 12:59
Todėl, kad kiekvieno teisė rinktis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 16, 14:10)
Todėl, kad kiekvieno teisė rinktis.

Kai yra iš ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti