Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 21:57)
O kas mano?
Ar as tau, ar kam ka nors kitam, panasaus siuliau, ka siulo burba?

Ir dar, MOnteverte, rodiklis yra ne tame kad as susergu, o tame kad as lieku gyva, neziurint nei i nieka...

Šuo tavo irgi. Jis mirė smurtine mirtimi. Nesvarstei kodėl tokią mirtį prisitraukė, jei jau Burbei taip rašai?
Atsakyti
Vsio, kaliegos, šiandien jau pereboras buvo tiek mamkose sedeti cia man. Cia viskas turistu kaltė - bledės visai uzmiršo kelią I muziejus per covida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 22:05)
Šuo tavo irgi. Jis mirė smurtine mirtimi. Nesvarstei kodėl tokią mirtį prisitraukė, jei jau Burbei taip rašai?

Apie kuri suni rasai? Ju net keli buvo, kai man buvo 6 metai, Pifa pertrenke automobilis.
Uztat, dabar dar trys prisidejo, kaip manai kodel? Va dar ir katinu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 20:17)
Nusikopijuok sita savo posta, nes tikrai reiks dar bent tris kartus ta pati rasyti, kol supras apie ka kalba

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif itariu, kad tu teisi jau siandien blaskosi tarp Lietuvos ir Airijos, dziaugiasi, kad gali poilsiauti prie ezeru, bet va keikia sovietizacija, kuri tai padare imanomu, nu teletabes, ka gali pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 22:08)
Apie kuri suni rasai? Ju net keli buvo, kai man buvo 6 metai, Pifa pertrenke automobilis.
Uztat, dabar dar trys prisidejo, kaip manai kodel? Va dar ir katinu...

kur rašei, kad keturratis vaikų akivaizdoje
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 20:17)
Ar sovietai dabar neleidžia visų upių, ežerų ir miškų privatizuoti?

kuku esi visiska
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 22:11)
kur rašei, kad keturratis vaikų akivaizdoje

Ir su kuo tai susije?

Ar as tyciojausi ir MOtekristos, kaip burba?
Ar is tavo suneko? TArkim kai cambala ji palaidojo...
Ar aplamai is kieno nors cia esancio augintinio, jo seimininko?

Va todel as ir rasau, kai siulai pasirupinti kieno nors dusele, juolab dar i tai iveli kito vaikus... Gal pradziai, pasirupink savaja...
O tai prisikarkseti galima laisvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 21:17
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 22:12)
Ir su kuo tai susije?

Ar as tyciojausi ir MOtekristos, kaip burba?
Ar is tavo suneko?
Ar aplamai is kieno nors cia esancio augintinio, jo seimininko?

Patyčios net nebūtinos. Jūs tiesiog nežinote kaip ir dėl ko ateina nelaimės, dėl ko jos prisitraukia. Labiau pažeidžiamiems apskritai pavojinga gyventi. Tokia Visata.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 22:19)
Patyčios net nebūtinos. Jūs tiesiog nežinote kaip ir dėl ko ateina nelaimės, dėl ko jos prisitraukia. Labiau pažeidžiamiems apskritai pavojinga gyventi. Tokia Visata.

biggrin.gif
Aga, amen.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 22:28)
biggrin.gif
Aga, amen.

Nesijuok pati iš savęs ir daugiau atsipalaiduok, bus labiau į sveikatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 13, 22:52)
As manau cia labai priklauso nuo regiono. Gamta ju labai skirtinga, virtuve ir grybu rinkimas, matyt. Kiek aplink save esu macius, tai grybu turguose buna tik vienos rusies (nepazistamos man), trumpai ir jie laaabai brangus. Kituose regionuose gali buti visiskai kitaip. smile.gif
</p>

Kad voveraičių turguose esu mačiusi, tai tikrai, nes dar pagalvojau, ar ne iš Lietuvos kartais. Na dar gal kreivabudes ir pievagrybius mačiau, bet ir vieni, ir kiti ūkiuose auginami.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 22:36)
Nesijuok pati iš savęs ir daugiau atsipalaiduok, bus labiau į sveikatą smile.gif

Tu bijai, kad as is taves juokiuosi...
Kad tokia keista reakcija?

Monteverte, tu iki siol nesugebi manes suprasti biggrin.gif
TAi vel, ne pajuoka, tik fakto konstatacija.
Bet del to, galima daryti ir apie kitu tavo izvalgu tiksluma, o as net ne Dievas, tik paprastas zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 21:50