Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 20:31)
Monteverte, pagalvok, kai medis nukertamas, jam suteikiamas antras sansas gyventi. Is berzo medienos gaminamos grindys, ar vaiko lopsi, lovele ir t.t. Neretai audru isversti medziai, izvezami tik pavasari, per ta laika aptrunyja, tinka tik malkom.
Papildyta:
Burba, perdaug sau leidi. Ta pati lazda gali kirsti ir tau. Nepraleisk progos patyleti.

Kiek as atsimenu, tai tu cia isikisai su savo ilga nosimi, ne as, nes ne tau postas buvo skirtas. Tai tu cia praleidai proga patyleti.
Jau morkas suvežėt, kad cia istisai mirksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2021 - 20:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 22:30)
To turi klausti cambalos. Ji cia  pas mus buvo megeja pakiloti taurę.

Ji prasirgo covidu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 13, 20:35)
Ji prasirgo covidu?

Dingus. Gal is baimės, o gal del ligos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 21:32)
Malkų irgi reikia. Žinau, norisi medinių baldų, daiktų, na kam nesinori, bet labai didelė to kaina. Jie gyvi, jie viską jaučia. Iš žmogaus odos gi irgi būtų galima kažką pagaminti. Ypač iš jaunų, nesusiraukšlėjusių... Labai jau slidu viskas. Mes parazitai realiai esame visi...

Zinoma kad reikia, bet tam naudojama treciaruse mediena. 90 metu berzas jau labai senas, kiekviena audra jam gali buti paskutine. Bent jau mano vyras, medzius kerta ne del pinigu, o tam, kad suteikti medziui antra gyvybe. Medziai kirtimui dazniausiai nuziurimi dar vasara, o kertami ziema, kai jiem, anot mano vyro neskauda, visi gyvybiniai procesai medyje aprime. O audros buna ne tik ziema, bet ir kitais metu laikais, kai medis gyvibingas, jaucia... Cia jis mane taip ramino mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 21:33)
Kiek as atsimenu, tai tu cia isikisai su savo ilga nosimi, ne as, nes ne tau postas buvo skirtas. Tai tu cia praleidai proga patyleti.
Jau morkas suvežėt, kad cia istisai mirksti?

Tu jau ne pirma karta prisikarksi...
Dar nepasimokei. OK. Tavo valia rinktis.
Atsakyti
Hmmm...butu keista ko cia Moonte tiek pradejo pasakoti apie vyra,, jei neatsiminciau to fakto, kad pries keleta dienu buvau parasiusi izvalga del ko ji taip nedaug yra pasakojus apie savo vyrą... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 20:39)
Tu jau ne pirma karta prisikarksi...
Dar nepasimokei. OK. Tavo valia rinktis.

Kaip as bijau mamkų pletkų bobos...vajeeeeeeee vajeeeeeeee....
(Isivaizduok mano lilijavą balselį dabar)

Lutukė neišsigando tavo gasdinimu, galvoji peršokti ant manęs, gal as issigasiu? Nu bandyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2021 - 20:49

Iš Šviesos, Jūs lyg ir Prancūzijoje gyvenat? Esu mačiusi nemažai žmonių grybaujant kažkur prie Draguignan ir toliau į kalnus, vaizdelis buvo vos ne kaip Lietuvoje, tiek matėsi visur keliukuose mašinyčių pristatyta. O pati kazlėkus esu rinkusi prie Rambouillet piles, parke, nes mačiau, kad ir prancūzai taip daro. Kaip suprantu, Prancūzijoje tai gana populiaru, ar ne?

As manau cia labai priklauso nuo regiono. Gamta ju labai skirtinga, virtuve ir grybu rinkimas, matyt. Kiek aplink save esu macius, tai grybu turguose buna tik vienos rusies (nepazistamos man), trumpai ir jie laaabai brangus. Kituose regionuose gali buti visiskai kitaip. :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 21:43)
Hmmm...butu keista ko cia Moonte tiek pradejo pasakoti apie vyra,, jei neatsiminciau to fakto, kad pries keleta dienu buvau parasiusi izvalga del ko ji taip nedaug yra pasakojus apie savo vyrą... mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip as bijau mamkų pletkų bobos...vajeeeeeeee vajeeeeeeee....
(Isivaizduok mano lilijavą balselį dabar)

Lutukė neišsigando tavo gasdinimu, galvoji peršokti ant manęs, gal as issigasiu? Nu bandyk.

Vejaraupiais jau persirgai, suni savo nudaigojai... Dar permazai. OK. Kaip jau tau rasiau, tavo liezuvis tavo priesas. Ir Moonte cia ne prie ko.

Bet siaip, kiek daug burbancios postuose pozityvumo, ir visai nera pletkinimu, tik informacija is jos kristolinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 20:56
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 21:53)
Vejaraupiais jau persirgai, suni savo nudaigojai... Dar permazai. OK. Kaip jau tau rasiau, tavo liezuvis tavo priesas.

Bet siaip, kiek daug burbancios postuose pozityvumo, ir visai nera pletkinimu, tik informacija is jos kristolinio.

tavo irgi, taip kad nesityčiok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 20:53)
Vejaraupiais jau persirgai, suni savo nudaigojai... Dar permazai. OK. Kaip jau tau rasiau, tavo liezuvis tavo priesas.

biggrin.gif man tai patinka skaityti kaip as persirgau vejaraupiais biggrin.gif

Tai kaip su tuo kalaviju? Paskolinti tau jį ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 21:54)
tavo irgi, taip kad nesityčiok smile.gif

O kas mano?
Ar as tau, ar kam ka nors kitam, panasaus siuliau, ka siulo burba?

Ir dar, MOnteverte, rodiklis yra ne tame kad as susergu, o tame kad as lieku gyva, neziurint nei i nieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 20:58
Bet tai man abydna. Pirmoje vietoje turejo buti postas apie mano vyrą babajų.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 20:57)
O kas mano?
Ar as tau, ar kam ka nors kitam, panasaus siuliau, ka siulo burba?

As tau siuliau tik savo kalaviją

Cia grynai is moterisko solidarumo. No pasaran!
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 20:57)
Ir dar, MOnteverte, rodiklis yra ne tame kad as susergu, o tame kad as lieku gyva, neziurint nei i nieka...

Kuri cia siandien paminejo tavo ligas?

Ar tu cia vel nori prisikabinti prie kazko lygioje vietoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2021 - 21:03
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 22:00)
Bet tai man abydna. Pirmoje vietoje turejo buti postas apie mano vyrą babajų.
Papildyta:

As tau siuliau tik savo kalaviją

Cia grynai is moterisko solidarumo.
Papildyta:

Kuri cia siandien paminejo tavo ligas?

Cia tave uzveda mintys apie forumiciu vyus.

Sakai toks s..., kad niekam negali isulyti. manai as isgailescio paimsiu. Na jau ne, turekis ji sau.

Ne tau suprasti.
Atsakyti