Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 20:45)
Jo. Del to ir gyvena su manimi ketvirtis amziaus, pabėgti bijo, net pas mergas nueiti neturi drasos, gi zino, kad as lauksiu su kalaviju rankose prie duru.

Tu garantuota? Girdėjai patarlę- tyli kiaulė gilią šaknį knisa?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 21:25)
Nezinau, negalvojau apie tavo sajungà.  As Moontei noriu paskolinti savo kalaviją, bet ji bijo.

Moontes poziuris man patinka. Ji savo vyro nezemina diskusijose. Tas verta pagarbos ir geras pavyzdys.

Vyrai kompanijose budavo vaizduoja erelius, kaip jie ten bobas tvarko, o kai paskambindavo tai cypcioja kaip mokinukai.

As necypcioju, bet man nebuvo problemos pasakyt, kad zmona man brangiausia. Tai sukeldavo shoka, kaip cia taip... Nesigiria kad po padu laiko.

Kazkokia nesamone tokie zaidmai ir vaidybos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 19:26)

Aiiiiik tuuuu...pas munei ans su nekaltybės diržu. Nuogais kunkolais neisleidziu iš namų
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 21:26)

Na neturi drasos atsivesti moters i bendra seimynine lova, kai kurie taip daro, bet tas visai juk nebutina
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 13, 19:28)
Moontes poziuris man patinka. Ji savo vyro nezemina diskusijose. Tas verta pagarbos ir geras pavyzdys.

Vyrai kompanijose budavo vaizduoja erelius, kaip jie ten bobas tvarko, o kai paskambindavo tai cypcioja kaip mokinukai.

As necypcioju, bet man nebuvo problemos pasakyt, kad zmona man brangiausia. Tai sukeldavo shoka, kaip cia taip... Nesigiria kad po padu laiko.

Kazkokia nesamone tokie zaidmai ir vaidybos

Ne..ne..moteriai brangiausia turi buti tik ji pati
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 13, 19:30)
Na neturi drasos atsivesti moters i bendra seimynine lova, kai kurie taip daro, bet tas visai juk nebutina

Vat parvestų vyrą I bendrą šeimyninę lovą. .man...kitaip kalbeciau
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 19:22)
Kodel jie prasti?
O siaip tu teisi, geriau patylek, jei neismanai miskininkystes.

ką tik pati parašei, kad nevertingi
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 19:55)
Į temą. Kaip jums Frontex pareiškimai:
Europos Sąjungos institucijos laikosi pozicijos, kad migrantų išstūmimai pažeidžia Europos žmogaus teisių konvencijos nuostatas.
Tipo reikia įsileisti nelegalus išskėstom rankom blink.gif . Nepavydžiu Bilotaitei. Nors persiplėšk. Įsivaizduoju kiek bylų bus prieš Lietuvą...

Kolegės dukra Santarose dirba, vaikų onko skyriuje. Tai neseniai paguldė mergaitę su mama iš pabėgėlių stovyklos, mergaitei reikia kaulų čiulpųpersodinimo, dabar ieškomas donoras. Negana to, kad Lietuva prisiimė gydyti neturinčius sveikatos draudimo (pabandytume mes kokioj JAV nuvažiuoti su onko vaiku ir pasiprašius prieglobsčio reikalauti gydyti ax.gif ), motina naglumo įsikūnijimas (jos sesuo jau seniau Vokietijoj), rašo raštus kur netingi. Dabar baigia išsireikalauti, savo likusius 5 ar 6 vaikus atsikviesti iš Afrikos, nes jų kaulų čiulpai labiausiai tinkantys bus. O neša dovanas kas netingi, visokie Maltos ordinai,karitai ir visokie kitokie žmogaus teisių gynėjai. Ta mergaitė jau mėto žaislus, nebežino kur dėti. O kitur guli mūsų lietuvaičiai, yra tokių, kurių niekas net nelanko. Ot sugeba nelegalai savo teisių iįsireikalauti.

nu taigi labai mylima santvarka. Ar jau nebebus mylima, kai čia mečetes statys?

tai palauk, tuoj išsireikalaus, kad mes galvas prisidengtume, o bestuburė kalė Europa vykdys
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 13, 21:00)
ką tik pati parašei, kad nevertingi
Papildyta:

nu taigi labai mylima santvarka. Ar jau nebebus mylima, kai čia mečetes statys?

tai palauk, tuoj išsireikalaus, kad mes galvas prisidengtume, o bestuburė kalė Europa vykdys

O tu, miskininke, pasidomeki apie medziu branduma... Ir kas su jais nutinka kai susensta.

Lietuvoje yra mecetes jau senai. Karaimai yra musulmonai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 19:57)
O kokios problemos, galime isisleisti ir juos paleisti i ES. Na jei jie taip anu nori.

a vot problemos. Anie nori su mumis jais pasidalinti.
Bus jums teletabėms ant lenkų duotis, prašysite dar ten prieglobsčio, kai šikinės degs smile.gif
Atsakyti
Jei rimtai, tai viskas cia nesvarbu. Nei santvarkos, nei politiniai zaidimai. Svarbiausia yra śvari žmogaus siela.

Mantra. Galiu klausyti, bet ziureti negaliu - širdis verkia

https://youtu.be/ayGQoJdRcdQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2021 - 20:06

O blogai būti daugiavaike? Lenkiu galvą prieš užauginusias dorais žmonėmis daugiau nei du vaikus.

Jai skauda, nes pati vos ne vos vieno tesusilaukė. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 21:03)
O tu, miskininke, pasidomeki apie medziu branduma... Ir kas su jais nutinka kai susensta.

Lietuvoje yra mecetes jau senai. Karaimai yra musulmonai.

atstok nuo beržynėlių pagaliau, laikyk rankas prie savęs smile.gif

netikiu, kad jos jiems tiks. Jie norės sau atskirų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 13, 20:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72881233" data-time="1634140088"><div><p>O blogai būti daugiavaike? Lenkiu galvą prieš užauginusias dorais žmonėmis daugiau nei du vaikus.</p></div></blockquote><p>Jai skauda, nes pati vos ne vos vieno tesusilaukė. </p>

Tu nueik kada I baznyčią...apsivalyti...
Atsakyti