Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 19:39)
O kokio tipo vyrai su tavim gyvena? Įtariu, žodžio teisės neturintys ax.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 19:40)
Alio, madama, as ka nors pamelavau?

As klausiau kokio tipo vyrai su jumis gyvena, tokiomis nelabai suprantanciomis teksto? Nors...su kuo tu gyveni gerai zinom...ne taip parasiau...numanom is tavo pasakojimu.

Tu gi geriausiai uz visus zinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 13, 18:39)
O kokio tipo vyrai su tavim gyvena? Įtariu, žodžio teisės neturintys ax.gif

Jo. Del to ir gyvena su manimi ketvirtis amziaus, pabėgti bijo, net pas mergas nueiti neturi drasos, gi zino, kad as lauksiu su kalaviju rankose prie duru.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 18:42)

Tu gi geriausiai uz visus zinai  biggrin.gif

Kiek rašai, tiek ir žinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2021 - 18:45
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 20:44)
Jo. Del to ir gyvena su manimi ketvirtis amziaus, pabėgti bijo, net pas mergas nueiti neturi drasos, gi zino, kad as lauksiu su kalaviju rankose prie duru.

Supratau. kazkokie skudurai.
Todel net as atrodau baisus vyras, kaip sake MB, tu nors pute ant kaktos pasidaryk man busi vyras.

Nematei tikru vyru, BIJOTUM.
Tai nereiskia, kad jie kokie ziaurus, nesvelnus ar blogi. Tiesiog prie ju boba zino savo vieta, bet yra mylima ir karaliene.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 19:45)
Papildyta:

Kiek rašai, tiek ir žinau  4u.gif

Taip taip, kaip servitutas einantis per viduri sodybos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 18:49
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 13, 18:48)
Supratau. kazkokie skudurai.
Todel net as atrodau baisus vyras, kaip sake MB, tu nors pute ant kaktos pasidaryk man busi vyras.

Nematei tikru vyru, BIJOTUM.
Tai nereiskia, kad jie kokie ziaurus, nesvelnus ar blogi. Tiesiog prie ju boba zino savo vieta, bet yra mylima ir karaliene.

Bijo savo nuomone garsiai pasakyti, nes gaus Iį liūlį?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 19:45)
Nezinau, Idomucia, galimai tu disponuoji kitais duomenimis,

Atrodo paaiskinau ir pateikiau straipsniu, kad tie valstybiniai duomenys yra grynas aferizmas.

Todel miskinguma jau ivertina ne melagingai misko paskirties zeme vadindami misku, bet is palydoviniu nuotrauku, kur miskas atrodo, kaip miskas, o plyna dykyne, kaip dykine.

Tada pasirodo, kad misku gerokai sumazejo, nes buvo sunaikinti, iskirsti.

kada ten kas atauks ar neataugs tai jau spekuliacijos. Kai ataugs tai bus ir miskas, o kol kas misku sumazeje nes iskirsti.

Kiek ten ju reikia galima nagrinet kai neklastojami rodiklai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 17:19)
O jargau...tiesiog stebuklingas namas...kaime musė neiskrenda i kambarius. Turbūt electric shields from Star Wars  pasiskooinot, kad ne viena muse neiskristų  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ar ne bus ji tik prisimelavusi su tom sodybom, kaip ir visa kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2021 - 18:53
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 18:49)
Taip taip, kaip servitutas einantis per viduri sodybos  biggrin.gif

Kas kur nueina? Mano vyras ar servitutas?
Mano vyras manes tai bijo. O ko bijai tu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 19:53)
Kas kur nueina? Mano vyras ar servitutas?
Mano vyras manes tai bijo.   O ko bijai tu?

Tu bent supratai ka parasei? Tikra misraine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2021 - 18:55
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 20:51)
Bijo savo nuomone garsiai pasakyti, nes gaus Iį liūlį?

Ne, cia tai jau gal apie budulius.
Tiesiog savo vyro nezemina, myli ir kitiems nepasakoja, kad va as jam taip padaryciau ar kitaip.

Ar benravima reikia kurti kas labiau kazko ten bijo? As visai MB nebijau, niekuo ji manes nepagasdins.
As noriu, kad ji butu laiminga ir blogiausia, jei ji nelaiminga, va tada jauciuosi blogai.

Visi tie gasdinimaisi riejimais tai tik siaip... Esme laikosi ant noro, kad mylimas zmogus butu laimingas, o ne ant baimes, kad kazkuo ten pagasdins.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 13, 18:54)
Yu bent supratai ka parasei? Tikra misraine.

Ne, nesupratau. As taip pat atsakiau, kaip tu paklausei.
Man kazkaip nesiriša mano isgalastas kalavijas su tavo servitutu.
Atsakyti
Į temą. Kaip jums Frontex pareiškimai:
Europos Sąjungos institucijos laikosi pozicijos, kad migrantų išstūmimai pažeidžia Europos žmogaus teisių konvencijos nuostatas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...412747#cxrecs_s
Tipo reikia įsileisti nelegalus išskėstom rankom blink.gif . Nepavydžiu Bilotaitei. Nors persiplėšk. Įsivaizduoju kiek bylų bus prieš Lietuvą...
Kolegės dukra Santarose dirba, vaikų onko skyriuje. Tai neseniai paguldė mergaitę su mama iš pabėgėlių stovyklos, mergaitei reikia kaulų čiulpųpersodinimo, dabar ieškomas donoras. Negana to, kad Lietuva prisiimė gydyti neturinčius sveikatos draudimo (pabandytume mes kokioj JAV nuvažiuoti su onko vaiku ir pasiprašius prieglobsčio reikalauti gydyti ax.gif ), motina naglumo įsikūnijimas (jos sesuo jau seniau Vokietijoj), rašo raštus kur netingi. Dabar baigia išsireikalauti, savo likusius 5 ar 6 vaikus atsikviesti iš Afrikos, nes jų kaulų čiulpai labiausiai tinkantys bus. O neša dovanas kas netingi, visokie Maltos ordinai,karitai ir visokie kitokie žmogaus teisių gynėjai. Ta mergaitė jau mėto žaislus, nebežino kur dėti. O kitur guli mūsų lietuvaičiai, yra tokių, kurių niekas net nelanko. Ot sugeba nelegalai savo teisių iįsireikalauti.

Atsakyti