Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 12, 22:44)
Nu teletabė. Argi čia naujiena?

Mane tai stebina toks issidirbinejimas. Vaidina cia nysusvietnas pasnekoves, isriestomis I virsu nosimis, o is tikruju, tai mandavoškės kazkokios, amziais meluojancios.

meluoja ir pamirsta ka meluoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 13, 00:02)
daugiau kainu pigensiu Lt nerandu ant tiek,

NT dar tikrai kur kas pigesnis,
paslaugos pigesnes,
duonos gaminiai - pigesni
Mesa kol kas LT pigi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 23:05)
NT dar tikrai kur kas pigesnis,
paslaugos pigesnes,
duonos gaminiai - pigesni
Mesa kol kas LT pigi

kai kur gal cia kertinis zodis, siaip jei ziureti mieste nama, tai zinok labai labai jau panasu, musu mazame miestuki LT jau be 100.000 nelabai ka nupirksi... normalesnis jau iki 200.000 eina, cia tas pats , na zinoam kainos labai siauge dabar ir pas mus NT ir pasirinkimas ne kazin ka. Bet tai kur galimybes lT issimoket 200.000 ir Airijoje...

kad irgi nelabai, ziurint ka ir kur, kainos panasios labai net...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 22:57)
Nu negalit tos temos kol kas nevystyti?
Nes zinokit, kai kam patinka kitus paprovokuot elgtis neadekvaciai ir tuo pasijusti geriau.

Jus neadaekvaciai kol kas puolat ir to tikrai nereikia.
Kai jau bus pjautynes tai gal bus kitoks elgesys. Bet dabar pjautyniu daryti visai nebutina, nebent jums to reikia, atsibodo rami diskusija ir va atsiradoo geras pretekstas -  Moonte...

Ji kol kas nieko tokio cia neparase.

Va pati su tuo sovietu liaupsinimu tai nuvaziavai i pievas ryskiai...
Nesu joks Lanzberginis, bet teigti, kad SSSR buvo gera gyventi ar isnaudojimas vakaruose tai nzn.
Buco zmoniu kurie isvaziuodavo ir jie VEKDAVO kai tekdavo grizti i ta beviltiska pilkuma.

Visi tie zavodai gaminantys totalu shuda ar tragishka produkcija. ALus kuris nesiskyre labai skoniu nuo mizalu, visur viskas isvogta tiek, kad dar tolokai...
Tikrai as pries kai sssr ten piesiama neprotingai, bet tai buvo labai liudna santvarka gyventi kurioje nesimate ateities. Gorbaciovas viska pakeite

liaupsinimu, gal pats nenusisnekek? kodel zmones negali adekaciai kalbetis apie sovietmeti, jei pasakai kazka gero, tai jau liaupsini, tai ka vein tik keikti? tau ka nieko gero tuo metu nebuvo? nu normalus man tas gyvenimas buvo, nesikartosiu, tikrai i jokius uzsienius nei nesvajojau vaziuoti gyventi ir kai isvaziavau, visada norejau grizti iki kol grizau, dabar tai jau ne koks gyvenimas Lietuvoje visiskai...neliko tos Lietuvos is kurios isvaziavau, kurioje uzaugau...dabar tikrai niuru ten...nepaisant issitrinkeliavimo...

totalu suda?? tokios kokybes dviraciai , ka gamino Siauliai dabar tukstancius kainuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 23:02)
SU mano reputacija, mane sunkiai pavyks infiltruoti i teletabyna. Jau greiciau Palecki priims i konservatoriu partija.

Pabandyk kazka neutralesnio ten pasiusti agentu

aik jau aik ziurek kaip moonte apie tave uodega suka, priimtu su aplodismentais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 spalio 2021 - 22:21
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 12, 22:19)

aik jau aik ziurek kaip moonte apie tave uodega suka, priimtu su aplodismentais lotuliukas.gif

Rožėmis kelią išklotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 00:21)
Rožėmis kelią išklotų  biggrin.gif

O tu basa pavaiksciok rozemis pabarstytu keliu. Papasakosi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 22:29)
O tu basa pavaiksciok rozemis pabarstytu keliu. Papasakosi...

Per kančias į žvaigždes
Atsakyti
Tai kada svad'ba? Nu Moontės ir Idomucios jei ką biggrin.gif
Atsakyti
cia is dabartiniu liaku LAISVIU

R.Jusienė: Sekmadienio vakare, apie viską pagalvojusi, supratau, kad Lietuvoje pasijutau labai nesaugi. Pasirodo, būdamas paprastas žmogus, dirbdamas savo mėgstamą darbą ir neskirstydamas žmonių pagal jų įsitikinimus, nuostatas ar orientaciją, staiga gali tapti taikiniu. Pakanka kažkam „paleisti šunis" ir visi jaučiasi turį teisę tave įžeidinėti, žeminti, kaltinti. Ir niekas tavęs negina, niekas už tai neatsako. Pavyzdžiui, kai prezidentas apsilanko koncerte, ar kas nors gilinasi, kokia yra ten grojančių žmonių orientacija ar politinės pažiūros?
N.Stancelė: Buvo net tokių, kurie nepatingėjo susirasti mus asmeniškai ir atsiųsti palinkėjimus bankrutuoti ar net mirti.
- Bet sulaukėte ir palaikymo?
R.Jusienė: Gavome daugybę palaikymo žinučių. Net iš visiškai nepažįstamų žmonių. Sulaukiame gausybės skambučių ir esame už tai jiems dėkingi.
Pas mus visuomet atvyksta tik labai geri ir padorūs žmonės. Jau daug seniau savo restoranėlio svetainėje esame paskelbę įrašą apie pagarbą. Kad pas mus laukiami visi, mums nesvarbu, kokios yra žmonių pilietinės, politinės ar seksualinės pažiūros. Jeigu žmonės yra pagarbūs su mumis, priimame visus. Prezidentas su žmona taip pat buvo labai pagarbūs. Kaip ir visa prezidentą lydėjusi komanda, įskaitant ir apsaugą.
N.Stancelė: Įsivaizduokite, jog po A.Tapino įrašo, mūsų reitingas „Google" sistemoje iš 4,9 nukrito iki 2,1. Kažkas vienoje grupėje pakvietė mus palaikančius žmones padėti mums ir pakelti reitingą. Ir žmonės tą padarė, tad reitingas pakilo beveik į buvusį vertinimą.
Taip pat žmonės rašė ir dėkojo, išreiškė palaikymą kovoje už žmogiškumą.
Atsakyti

Tas pats kas ir fizinėje pardėje biggrin.gif. Būdavo, pasimatuoju, atrodo viskas gerai, grįžtu namo, kažkas ne taip, nešu atgal, o čia parsisiunti, pasimatuoji, netinka, kurjeris atvažiuoja, paima ir išveža. Sūnui tai praktiškai visada pataikau, vyrui irgi, man tik būna kad netinka. Ypaę suknelės, nu nepataikau biggrin.gif

Na as nezinau kaip kas renkasi. Parduotuveje visada gerai apziuriu, neteko grazint. Siustis galima dzinsus is kokio levis kur ilgis bei plotis aiskus. Kitus daiktus perkant arba tikrai esi standartinio ugio ir ismatavimu arba siuntinesiesi. Kokia odine striuke pirkciau, turbut 20 kartu siusciau atgal, nes butu rankoves per trumpos elementariai. Tai geriau jau nuvaziuoti viena karta ir issimatuoti vietoje.

Man dar aisku ir kokybe kliuna. Perki zinoma firma - ok, gali numatyti. O jei pirma karta, tai kate maise. Plus dar nervina, kad modelius fotografuoja nugaroje drabuziai susegtais. :)

As dzinsus perku, o kiek virsutinius bandziau, tai nei vieno pasilikt negalejau. Arba per trumpa, arba kabo kaip maisas platus.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 13, 06:38)
Parduotuveje visada gerai apziuriu, neteko grazint. Siustis galima dzinsus is kokio levis kur ilgis bei plotis aiskus. Kitus daiktus perkant arba tikrai esi standartinio ugio ir ismatavimu arba siuntinesiesi.

Tai visiškai nepadeda. Ta prasme standartiškumas, kadangi gamintojų yra nnn. Ir jei norėsi išbandyti kokį naują gamintoją, tai pas jį išmieros visiškai kitaip gali būti nustatinėjamos. Aš vienu metu turiu įvairiausių dydžių drabužių. O vienu metu juk niekas nėra skirtingo dydžio. Ypač kas liečia megztukus. Black Squado megztinis pas mane XS blink.gif kaip vaiko kokio biggrin.gif nors šiaip megztiniai mano netgi daugiau M nei S. Įsivaizduoju, jei būčiau siuntusis savo S/M "standartą" iš to Squado, tai vaikščiočiau su maišu.
Atsakyti

Laisvai patekti praktiskai prie visu bvandens telkinui, misku, zvejoti, grybauti, rinkti uogas, pasivaikscioti, apsistoti su palapine mirksiukas.gif
Dar del statybu tai juokas man ima, kai keikia sovietus, Airijoje nieko be leidimo kieme negeali statyti nebent maziuka sheda ar pan, net tvoros, kokios nori negali daryti , stogo negaliu keisti kokio noriu, namo renovuoti kaip noriu negaliu.... kapitalizmo laisves lotuliukas.gif

hmmm, o kas dabar trukdo stovyklaut, rinkt uogas? 

LT irgi yra reikalavimai tvoros aukščiui ir pastatų, augalų atstumams nuo tvoros- ir ačiūdie

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 13, 10:52)
hmmm, o kas dabar trukdo stovyklaut,

Tai kad viskas isparduota jau. Stovyklavima tai pamirsk, visur jau zenklai ir slagbaumai.
Bet kai su valtimi plauki ir jau problemos rasti kranta tai neisivaizduojama
Atsakyti