Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2021 10 12, 22:09)
Iš kur tokios fantazijos? Niekur nerašiau, kad sovietmečiu turėjau 4 vaikus ar kad juos turėjau, būdama 25 metų.

QUOTE(Ašaka @ 2021 10 12, 17:29)
2. Kaip pati manote, jei toje sistemoje teko išgyventi daugiau nei ketvirtį amžiaus?

QUOTE(Ašaka @ 2021 10 12, 19:57)
Ką turi bendro partinis bilietas ir daugiavaikė šeima? Aš sovietmečiu jau buvau daugiavaikė, tai ir lengvatų sistemą žinau iš savo asmeninės patirties.

O ka tai reiskia?
Ne 25 , 30? daugiau nei 4 vaikai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 12, 21:43)
O ka tai reiskia?
Ne 25 , 30? daugiau nei 4 vaikai? blink.gif

Nu teletabė. Argi čia naujiena?

Mane tai stebina toks issidirbinejimas. Vaidina cia nysusvietnas pasnekoves, isriestomis I virsu nosimis, o is tikruju, tai mandavoškės kazkokios, amziais meluojancios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 spalio 2021 - 21:46
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 12, 22:22)
Moonte... nepastebėjai, kad visi normaliai bendravo? kam taip darai? Kodėl neši tokį negatyvą?

gerai pastebejai, na neina jai be rietenu matyt.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 12, 22:27)
taip. Žmonės keitėsi nuomonėmis, nesvarbu, kad skirtingomis, bet be asmeninio epiteto, kad tu tokia ir šiokia

ji dabar uzeme cambalos vieta.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 22:31)
Pasiilgai pjautiniu, prisikabinai prie Moontes kaip COVDas.
Na kam to reikia?
Gal pavyks isprovokuot, bet kam to reikia.
Moonte visai normaliai bendrauja, o jus jau puolat kaip pitbuliai uzuode kate.

sutinku, ja reiktu ignoruoti, bet ji tikrai neatejo normaliai pabendrauti, jos pirma zinute tik atejus

QUOTE(Moonte @ 2021 10 12, 21:48)
Idomucia, kaip visada  4u.gif

Asaka  wub.gif
Nera prasmes forumo portiankem ka aiskinti...

Kas suprantat rusiskai
https://www.youtube....2E50531D5FFD464
Rasite apie viska, kas domina, apie sovietini gyvenimeli.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 21:42)
Tai nera svarbu.
Gal ji jus erzina, nzn bet kam taip pigiai pulti.
Nu egiasi normaliai ir kol kas palikit ramybeje.

As irgi negatyvo atnesu ir daug kuri cia atnesa. Tai ne rodiklis.
Svarbu kad neprasidetu buko rietenos be jokios prasmes

Eik I teletabyną. Tu esi jo dalis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 12, 23:48)
gerai pastebejai, na neina jai be rietenu matyt.... unsure.gif

Nu negalit tos temos kol kas nevystyti?
Nes zinokit, kai kam patinka kitus paprovokuot elgtis neadekvaciai ir tuo pasijusti geriau.

Jus neadaekvaciai kol kas puolat ir to tikrai nereikia.
Kai jau bus pjautynes tai gal bus kitoks elgesys. Bet dabar pjautyniu daryti visai nebutina, nebent jums to reikia, atsibodo rami diskusija ir va atsiradoo geras pretekstas - Moonte...

Ji kol kas nieko tokio cia neparase.

Va pati su tuo sovietu liaupsinimu tai nuvaziavai i pievas ryskiai...
Nesu joks Lanzberginis, bet teigti, kad SSSR buvo gera gyventi ar isnaudojimas vakaruose tai nzn.
Buco zmoniu kurie isvaziuodavo ir jie VEKDAVO kai tekdavo grizti i ta beviltiska pilkuma.

Visi tie zavodai gaminantys totalu shuda ar tragishka produkcija. ALus kuris nesiskyre labai skoniu nuo mizalu, visur viskas isvogta tiek, kad dar tolokai...
Tikrai as pries kai sssr ten piesiama neprotingai, bet tai buvo labai liudna santvarka gyventi kurioje nesimate ateities. Gorbaciovas viska pakeite

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 21:57)
Nu negalit tos temos kol kas nevystyti?
Nes zinokit, kai kam patinka kitus paprovokuot elgtis neadekvaciai ir tuo pasijusti geriau.

Jus neadaekvaciai kol kas puolat ir to tikrai nereikia.
Kai jau bus pjautynes tai gal bus kitoks elgesys. Bet dabar pjautyniu daryti visai nebutina, nebent jums to reikia, atsibodo rami diskusija ir va atsiradoo geras pretekstas -  Moonte...

Ji kol kas nieko tokio cia neparase.

Va pati su tuo sovietu liaupsinimu tai nuvaziavai i pievas ryskiai...
Nesu joks Lanzberginis, bet teigti, kad SSSR buvo gera gyventi ar isnaudojimas vakaruose tai nzn.
Buco zmoniu kurie isvaziuodavo ir jie VEKDAVO kai tekdavo grizti i ta beviltiska pilkuma.

Visi tie zavodai gaminantys totalu shuda ar tragishka produkcija. ALus kuris nesiskyre labai skoniu nuo mizalu, visur viskas isvogta tiek, kad dar tolokai...
Tikrai as pries kai sssr ten piesiama neprotingai, bet tai buvo labai liudna santvarka gyventi kurioje nesimate ateities. Gorbaciovas viska pakeite

Eik I teletabyną, niekas neverks čia tavęs.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 12, 23:56)
Eik I teletabyną. Tu esi jo dalis.

Paprasyk Nakvisos, gal atsius man Galimybiu pasa i teletabyna?
Manau ten ativakseriu nepriima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 21:58)
Paprasyk Nakvisos, gal atsius man Galimybiu pasa i teletabyna?
Manau ten ativakseriu nepriima

Pats ir prašyk. Bet kelio galas tavo pas teletabes.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 12, 23:58)
Eik I teletabyną, niekas neverks čia tavęs.

Tave teletabes uzkrete agresija. Tai nera gerai...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 12, 22:33)
Tas pats kas ir fizinėje pardėje biggrin.gif . Būdavo, pasimatuoju, atrodo viskas gerai, grįžtu namo, kažkas ne taip, nešu atgal, o čia parsisiunti, pasimatuoji, netinka, kurjeris atvažiuoja, paima ir išveža. Sūnui tai praktiškai visada pataikau, vyrui irgi, man tik būna kad netinka. Ypaę suknelės, nu nepataikau biggrin.gif
Nu nelygink adidas su puma. Jav puma pirkau ir tai šlamštas buvo. Didžiausios pasakos, kad pas mus prastesnės kokybės tos pačios prekės, nei airėse biggrin.gif . Gal kažkada buvo, bet tie laikai seniai praeity. lutukė, matyt, Lietuvoj 100 metų nebuvo, jai atrodo, kad mes užstrigę laike. Niekuo toj airėj nėra geriau dabar biggrin.gif .
Idomucia, mano džipo draudimas, renkuosi pigiausią pagal skaičiuoklė, 79 eur ax.gif , bet vis vien airėse, manau, bent du kartus daugiau.  O ir maistas pas mus pigesnis, nereikia pasakų sekti. Bet jei Airijoj žiūri kuris produktas pigiausias, o LT kuris brangiausias (nes lentynose to paties produkto skirtingom kainom begalė), tai tada ir atrodo kad pas mus brangiau biggrin.gif .

na ne pasakos, o mano patirtis ir pirkom mes adidas kedus, gyvenom pries 7 m, nemanau, kad nuo to laiko kazkas is esmes pasikeite... mirksiukas.gif
buvo gi net tirta maisto produktu kokybe ir Lietuvoje buvo atrasta prastesne, nei vakaru salyse , tos pacios produkcijos etiketes, o viduje ne tas pats... manau su avalyne panasiai, bent man taip pardaveja sake, nebuciau patikejusi, jei nebutume to realiai patyre....

Airijoje draudimas i menesi man kainuoja apie 60 e, tai 12 k brangiau, bet kaip ir sakiau tik draudimas, daugiau kainu pigensiu Lt nerandu ant tiek, zinoma kazkas siek tiek pigiau, kazkas brangiau, is esmes labai panasu, per paskutinius kelis metus visai susilygino...
as aprasiau labai konkreciai pavyzdzius kokius produktus ir ka lyginau, islaidos gyvenant tikrai gaunasi , manau jau labai vienodos...

ziurek feta suris
1 e pas mus
https://www.tesco.ie.....x=feta cheese

1.80 pigiau zinai? pas jus, vis dar
https://pagrindinis....-brinzos-suriai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 13, 00:00)
Pats ir prašyk. Bet kelio galas tavo pas teletabes.

SU mano reputacija, mane sunkiai pavyks infiltruoti i teletabyna. Jau greiciau Palecki priims i konservatoriu partija.

Pabandyk kazka neutralesnio ten pasiusti agentu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 22:01)
Tave teletabes uzkrete agresija. Tai nera gerai...

Mano ir teletabiu keliai nesikerta. Kiekvienas renkasi savo kelia, tavasis kartu su teletabemis.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 12, 22:02)
SU mano reputacija, mane sunkiai pavyks infiltruoti i teletabyna. Jau greiciau Palecki priims i konservatoriu partija.

Pabandyk kazka neutralesnio ten pasiusti agentu

Nuo kada tu cia pasidarei mano 007?
Atsakyti