Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 11, 18:16)
Lygiai tiek pat sovietmečio mačiau kaip ir tu. Kokiais namais? Pagal vieną standartą? Ot džiaugsmas žiguliai, kuriose keliuku pravažiavus pilna salone dulkių buvo... Mano vaikystė buvo tikrai palyginus laiminga, bet taip gyventi kaip mano tėvai inteligentai, baigę mokslus, būnant suaugusiai tikrai nenorėčiau. Mama geriausiai baigė universitetą grupėj ir paskyrimo Vilniuje negavo tik todėl, kad nestojo į komjaunimą... Bet tau bile visi lygūs buvo.... Nesvarbu ar tu gali kažką sukurti ir pastatyti ar esi visiškas lodorius.... Ko sugriuvus santvarkai ne į Rusiją, kur visi lygūs buvo, lėkėt, o į vakarus?
Papildyta:
Kaip jums Gitanas norintis įtikti visiems? Svarbu nakačkės valdantiesiems nuduoda. Tfu, gerai kad nebalsavau už šį gražuolį
https://www.delfi.lt...a.d?id=88392341

Kokie "tiek pat, kiek ir tu'. Rasei neperseniai, kad tau 40 su galiuku.

Apsimelavai? Nori buti jaunesnė forume? Nemoki garbingai senti?

O dabar namai ne tokie patys? Ot skirtumas spalvotas šiferis ir kolona prie iejimo. Ot tai pasikeitimai dideli privaciu namu statybose. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2021 - 18:32
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 17:03)
<p>Žinoma, sovietai tai ne sistema. Rojus žemėj biggrin.gif</p>

As jau nezhinau kas blogiau. Sovietai ar Lanzberginis meshlas sumiasytas su kolchozu ir milicija. Dar atskiestas visokiais sheimu marshu buduliais.

Tai tiesiog negali gerai baigtis
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 11, 20:16)
Lygiai tiek pat sovietmečio mačiau kaip ir tu. Kokiais namais? Pagal vieną standartą? Ot džiaugsmas žiguliai, kuriose keliuku pravažiavus pilna salone dulkių buvo...

jei ne sovietai ir ne ES leshos, tai Lietuva butu gryni zvyrkeliai ir molio duobes.
Nezhinau kur su tais zhiguliukais vahinejai?

Mes prie zhigono dar kabindavome turistine priekaba SKIF ir vazhinejom asfaltuotais keliais prie ezeru. O jei budavo zvirkelio, tai reikdavo putima nustatyti i salona ir nebudavo dulkiu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 11, 17:39)

o kam tada butu reikeje emigruoti??? Dauguma gyveno tikria gerai ,nei minciu tokiu neturejo zmones

Tu durna gal? Ka cia paistai? Teletabes paisto i viena puse - tu nusipaistai i kita.

Is sovietu butu dauguma pabege. As pirmas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 11, 19:16)
Kaip jums Gitanas norintis įtikti visiems? Svarbu nakačkės valdantiesiems nuduoda. Tfu, gerai kad nebalsavau už šį gražuolį
https://www.delfi.lt...a.d?id=88392341

na, iš kitos pusės jis bando neskirstyti visuomenės, su visais sutarti, ne taip kaip ta šunauja
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 11, 19:41)
Tavo aplinkoje kas nors veltėdžiavo ir buvo nubaustas ar rašai bile pasiginčyti?
Alkoholikai buvo priverstinai gydomi, psichiniai irgi. Nebuvo baisu gatvemis vaikscioti.

Kuo čia dėta mano aplinka? Taigi mokykloje tarybinę teisę mokiausi, reportažų apie veltėdžius beigi nedarbines pajamas gautus būdavo pilni laikraščiai beigi televizija. O gatvėmis Andropovo laikais dieną tiek suaugusiems tiek vaikams buvo pavojinga be dokumentų vaikščioti, nes milicija tikrindavo, ar kas nepabėgęs ir darbo/pamokų. Ir dar, tiesa, Brežnevo laikais vyrus ir vaikus ilgesniais plaukais gaudydavo ir prievarta kirpdavo, todėl mano mokykliokai vaikščiodavo su kino studijos pažymomis, kad jie filmuojasi
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 11, 19:01)
Kuo čia dėta mano aplinka? Taigi mokykloje tarybinę teisę mokiausi, reportažų apie veltėdžius beigi nedarbines pajamas gautus būdavo pilni laikraščiai beigi televizija. O gatvėmis Andropovo laikais dieną tiek suaugusiems tiek vaikams buvo pavojinga be dokumentų vaikščioti, nes milicija tikrindavo, ar kas nepabėgęs ir darbo/pamokų. Ir dar, tiesa, Brežnevo laikais vyrus ir vaikus ilgesniais plaukais gaudydavo ir prievarta kirpdavo, todėl mano mokykliokai vaikščiodavo su kino studijos pažymomis, kad jie filmuojasi

Pavojinga be dokumentu vaikscioti biggrin.gif biggrin.gif

Vaiku plaukus prievarta kirpdavo biggrin.gif biggrin.gif
Kokiuose getuose jus gyvenot?.

Tu tai matei savo akimis ar tau viena bobutė sakė?
Tau viskas gerai su galva????? blink.gif blink.gif blink.gif

Dabartinėse anglijos Grammar mokyklose berniukai (kalbu apie sunaus mokykla berniukams) privalo kirptis trumpai, jokiu plauku dazymo, stragiai mokyklos uniforma (kostiumas), šlipskis ir lakierkos. Ne bet kokie mokykliniai batai, o lakierkos.. Privalo. Jei to nesilaiko - von is mokyklos.
Tu is Lietuvos kaimo kada išvažiuoji, propogandiste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2021 - 19:35
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 11, 21:01)
O gatvėmis Andropovo laikais dieną tiek suaugusiems tiek vaikams buvo pavojinga be dokumentų vaikščioti, nes milicija tikrindavo, ar kas nepabėgęs ir darbo/pamokų. Ir dar, tiesa, Brežnevo laikais vyrus ir vaikus ilgesniais plaukais gaudydavo ir prievarta kirpdavo,

Juokas ima skaitant. Nu centre gaudydavo kas kur, jei pagaudavo imdavosi priemoniu pries imones vadovus. Bet cia tuos kurie Laisves aleeja ar Lenino prospektu trindavosi. Girdejom tokias kalbas bet nezinau nei vieno pagauto...

O del ilgu plauku tai cia per Kalantos ivykius tik buvo. Tada as buvau vaikas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 11, 20:29)
Kokie "tiek pat, kiek ir tu'. Rasei neperseniai, kad tau 40 su galiuku.

Apsimelavai? Nori buti jaunesnė forume? Nemoki garbingai senti?

Gal prieš 10 metų ir rašiau biggrin.gif . Arba gal tau 40 su galiuku, todėl kai kažkada sakiau, kad mes bendraamžės taip ir pagalvojai. O aš galvojau, kad tau kaip ir man virš 50 biggrin.gif . Niekad nesijauninau, visai neseniai net Idomuciai sakiau, kad mes beveik vienmečiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 11, 20:16)
Gal prieš 10 metų ir rašiau biggrin.gif . Arba gal tau 40 su galiuku, todėl kai kažkada sakiau, kad mes bendraamžės taip ir pagalvojai. O aš galvojau, kad tau kaip ir man virš 50 biggrin.gif . Niekad nesijauninau, visai neseniai net Idomuciai sakiau, kad mes beveik vienmečiai ax.gif

Tu pagalvok...vienmetės.. abi - senos tarkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 11, 22:16)

Man gerai, kad jauninimo vaistus galiu pumpuotis. Tik nezinau kaip kraujagysles atlaikys. Viena diena bus koju pakratymas tikraja to zhodzio prasme ir man pzdc.

Tas jaunystes kultas yra gerai, bet va siaubo filmai apie jauninimasi - baisoki.

Mano exe i FB isimetus 20 metu senumo fotke - atrodo pasigailetinai toks zestas. Juolab kai pazistami i bendras grupes papostino naujausias susitikimo. Paskui aishkiai visi mato, kad zhmogus turi dideliu psichologiniu problemu del savo amziaus. tada pletkams plati dirva
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 11, 21:07)
1. Pavojinga be dokumentu vaikscioti  biggrin.gif  biggrin.gif

2. Vaiku plaukus prievarta kirpdavo  biggrin.gif  biggrin.gif
3. Kokiuose getuose jus gyvenot?.

4. Tu tai matei savo akimis ar tau viena bobutė sakė?
Tau viskas gerai su galva????? blink.gif  blink.gif  blink.gif

5. Dabartinėse anglijos Grammar mokyklose berniukai (kalbu apie sunaus mokykla berniukams) privalo kirptis trumpai, jokiu plauku dazymo, stragiai mokyklos uniforma (kostiumas), šlipskis ir  lakierkos. Ne bet kokie mokykliniai batai, o lakierkos.. Privalo. Jei to nesilaiko - von is mokyklos.
6. Tu is Lietuvos kaimo kada išvažiuoji, propogandiste?

Numareacija mano
1. Jei jautėte malonumą stabdoma milicijos tai, aišku, nieko tokio
2. Neteko skaityti, kas jaunuoliams būdavo po "Žalgirio" krepšinio ar futbolo rungtynių?
3. Vilniuje, Muziejaus (dab. Vokiečių) gatvėje
4. Mano tėtį milicija buvo Kauno Laisvės alėjoje sulaikiusi, nes jis buvo su barzda ir ilgaplaukis, gerai, kad ėjo ne vienas, su pažįstamu iš vykdomojo komiteto, ir tas su savimi turėjo kažkokį pažymėjimą. A. Vienuolio ir S. Nėries vidurinių mokyklų vaikinai ne vienas turėjo pažymas, jog filmuojasi, kad nebūtų nukirpti (kai kurie išties filmavosi).
5. Mokyklos turi savo vidaus taisykles, nieko keisto
6. Sėkmės fantazuojant
Atsakyti
APie imunizacija.

Jau daug virusologu sake, kad imunizacija yra pavojinga, nes imunizacija vienm greiciausia reiskia paziedziamuma nuo kito. Yra ir tyrimai.

Virusu propogandistai sake NESAMONE, imunitetas tik stipreja. Ir va pries kelias dienas leptelejo:

"Kaip anksčiau sakydavo ir apie tymus, kad geriau persirgti. O dabar pastebėta, kad tymų virusas vaiko imuninei sistemai padaro daug žalos, ištrina apie 60–70 proc. iki tol sukauptos imuninės patirties prieš įvairius patogenus. Ir mirštama per artimiausius kelerius metus ne nuo tymų, o nuo kitų infekcijų, kurioms vaikas turėjo imunitetą, bet jis buvo sunaikintas."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88360697

Na cia tipo imunitetas nuo tymu viruso padaro daug zalos imunizuojantis. o ka jus zinott apie ant smugio sukaltas vakcinas... Kas teen paaiskes po keliu metu...
Tada gulesit pajungti prie ventiliuojamo grabo ir ant laseliniu... Ot bus galimybes

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 11, 20:28)
Numareacija mano
1. Jei jautėte malonumą stabdoma milicijos tai, aišku, nieko tokio
2. Neteko skaityti, kas jaunuoliams būdavo po "Žalgirio" krepšinio ar futbolo rungtynių?
3. Vilniuje, Muziejaus (dab. Vokiečių) gatvėje
4. Mano tėtį milicija buvo Kauno Laisvės alėjoje sulaikiusi, nes jis buvo su barzda ir ilgaplaukis, gerai, kad ėjo ne vienas, su pažįstamu iš vykdomojo komiteto, ir tas su savimi turėjo kažkokį pažymėjimą. A. Vienuolio ir S. Nėries vidurinių mokyklų vaikinai ne vienas turėjo pažymas, jog filmuojasi, kad nebūtų nukirpti (kai kurie išties filmavosi).
5. Mokyklos turi savo vidaus taisykles, nieko keisto
6. Sėkmės fantazuojant

1. Ar tave kada kas stabdė?
2. Esu buvusi ir rungtynese ir koncertuose. Tik hormonu audrose besikankinqntys papuldavo I beda...visais laikais.
3. Tau plaukus nukirpo?
4. Mano tetis buvo su usais ir grazia banguota ševeli7ra ' niekad niekada jo nera sulaike. Ta pacia barzda reikia moketi priziureti.
5.Kaip tai nieko keisto? O neleidimas nesioti ilgu plauku, del ko tu cia pati ir verkei?
6. Tai kaip tada iseina, pagal tave - tavo jaunystes laikais neleidimas nesuoti ilgu plauku - prievarta. O siais laikais jau taisykles?
Maziau fantazuok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2021 - 20:57