Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Vargšės dabar blogai gyvena,. išplerusios nuo ėdesio, darbe sėdi ir nosį krapšto, kaaaip blogai :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 11, 15:07)
butent taip ir atsmenu, tevai turejo soda, vaziuodavom atostogu i Palanga ir tikrai buvo viskas tuo metu gerai.

Mane tai juokina Bitė Maja, Montekrista, kurios fiziskai negali atsiminti tu laiku, nes tada jos buvo mazi vaikai biggrin.gif . O kad rašo, o kad rašo...kaip tikros zinovės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 15:15)
<p>Vargšės dabar blogai gyvena,. išplerusios nuo ėdesio, darbe sėdi ir nosį krapšto, kaaaip blogai biggrin.gif</p>

O kas tau neleidzia? Tu irgi gali megautis gyvenimu..nors ne...tu turi laikyti tris namo kampus, tu neturi teises atsipalaiduoti. 4u.gif
Atsakyti

Aš ir mėgaujuosi, ir man nereikia verkti dėl buvusių caro riuricho laikų :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 15:20)
<p>Aš ir mėgaujuosi, ir man nereikia verkti dėl buvusių caro riuricho laikų biggrin.gif</p><p></p>

Tu to laikotarpio negali atsiminti, bet ginčytis, tai tikras garastas biggrin.gif , kaip ten buvo tuo laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 16:15)
<p>Vargšės dabar blogai gyvena,. išplerusios nuo ėdesio, darbe sėdi ir nosį krapšto, kaaaip blogai biggrin.gif</p>

mes tai gerai, nes ne Lt, kaip ir milijonas is ten pabegusiu ir tebebeganciu zmoniu, tai manau daug ka pasako...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 11, 15:30)
mes tai gerai, nes ne Lt, kaip ir milijonas is ten pabegusiu ir tebebeganciu zmoniu, tai manau daug ka pasako...

As nelyginu to ir dabar laikotarpio, kaip noro parodyti, kad tada buvo geriau. As tik noriu pasakyti ' ką jūs čia nusišnekat, jūs - propogqndos aukos, kai rasot kaip tada buvo blogai gyventi'. Ir ypac tos, kurios vaikais bėgiojo per aslą ruo laiku biggrin.gif
Atsakyti

Nu, pabandyk tu sovietmečiu emigruot 😅😅

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 11, 16:33)
As nelyginu to ir dabar laikotarpio, kaip noro parodyti, kad tada buvo geriau. As tik noriu pasakyti ' ką jūs čia nusišnekat, jūs - propogqndos aukos, kai rasot kaip tada buvo blogai gyventi'. Ir ypac tos, kurios  vaikais bėgiojo per aslą ruo laiku  biggrin.gif

BUTENT, palyginti beveik ir neimanoma, pasikeite viskas laikai, suvokimai, technologijos, kaip palyginsi pvz gyvenima dabar su indaplove ir senove kai ir skelbimo masino doru nebuvo ....arba galimybes keliauti siais laikais, turiu omeny technika...
Bet faktas, kad gyvenimas tikrai buo visai geras ir tikrai nebuvo priezasties visko griauti, jei butu state toliau ir tobuline viska, butu tikrai super gyvenimas dabar, bet kazkam reikejo gi viska isvogti ir issidalinti, dabar tokios montekristos, majos, moontes gyvena gerai, o salia 10 zmoniu gauna ismaldas is maisto banko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 16:34)
Nu, pabandyk tu sovietmečiu emigruot 😅😅</p>

o kam tada butu reikeje emigruoti??? Dauguma gyveno tikria gerai ,nei minciu tokiu neturejo zmones, kad kazkur kazko ieskoti, nes buitis buvo visiskai sutvarkyta, o hobiai tai tik rinkis, tai ko kur ieskoti butu reikeje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 15:34)
Nu, pabandyk tu sovietmečiu emigruot 😅😅

Tuo laiku bande migration tie, kuriems labiau uz viską gyvenime norejosi nešioti Wrangler džinsus biggrin.gif ir kramtyri gum, kuuria galima buvo išpūsti. biggrin.gif
Apie politinius as nekalbu...ir apie žydus taip pat.
Atsakyti

Žinok aplink mane niekas maisto banke nesilanko.nu nei darbe, nei pažįstami, nu kažkaip va taip. Bėda.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 16:40)
Žinok aplink mane niekas maisto banke nesilanko.nu nei darbe, nei pažįstami, nu kažkaip va taip. Bėda.

na taip tu gi roziniam burbule gyveni, maisto bankas gal is vis neegzistuoja Lietuvoje? va kai susipazinsi su zmonem, kurie gauna ten maista, gal siek tiek aiskiau pamatysi gyvenima? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 11, 15:39)
BUTENT, palyginti beveik ir neimanoma, pasikeite viskas laikai, suvokimai, technologijos, kaip palyginsi pvz gyvenima dabar su indaplove ir senove kai ir skelbimo masino doru nebuvo ....arba galimybes keliauti siais laikais, turiu omeny technika...
Bet faktas, kad gyvenimas tikrai buo visai geras ir tikrai nebuvo priezasties visko griauti, jei butu state toliau ir tobuline viska, butu tikrai super gyvenimas dabar, bet kazkam reikejo gi viska isvogti ir issidalinti, dabar tokios montekristos, majos, moontes gyvena gerai, o salia 10 zmoniu gauna ismaldas is maisto banko... unsure.gif

Brazausko visa familija dirbo savo darbelius, susijusius su vyriausybe irgaunamomis dotacijomis is jos, dabar jau ziuriu Lanzbergiu familija viska perima biggrin.gif . O kur dar visu kitu gimines ir artimieji biggrin.gif . Tikra šeimyninė ranga ten pasidare po isejimo is SSSR biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 11, 15:40)
<p>Žinok aplink mane niekas maisto banke nesilanko.nu nei darbe, nei pažįstami, nu kažkaip va taip. Bėda.</p><p></p>

Kad tu nelabai iseini I šviesą, sukiesi labai mazame savo rate - darbas, namai, sesės ir draugų šeima. Tai ka tu pamatysi gi.
Atsakyti