Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 08, 18:59)
Lenkai visai nublūdo....

Lenkai visai į protą grįžta, šaunuoliai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 19:16)
Savanoriauji gyvunu prieglaudoje?

anksčiau daugiau, dabar šiek tiek, nes savo seną turiu, daugiau dėmesio reikia
vandens paukščius maitinu (ne bulkomis, jei kas bandytų rėkti), nes tai totalus briedas, kad jiems pagalbos nereikia. Labai reikia, nes žmonės užėmė visus ežerus, jiems ramybės nėra, sudrumsčia visus vandenis, žuvis išgaudo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 19:10)
Cia kada man reikejo isizeisti? Kurioje vietoje?  biggrin.gif

Tau geriau zinoti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 08, 19:23)

anksčiau daugiau, dabar šiek tiek, nes savo seną turiu, daugiau dėmesio reikia
vandens paukščius maitinu (ne bulkomis, jei kas bandytų rėkti), nes tai totalus briedas, kad jiems pagalbos nereikia. Labai reikia, nes žmonės užėmė visus ežerus, jiems ramybės nėra, sudrumsčia visus vandenis, žuvis išgaudo ir t.t.

Tu rimtai galvoji, kad vasara maitindama paukscius darai jiems gera?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 18:34)
Tau geriau zinoti.

Tikrai nezinau kas tavo galvoje verda. Pasufleruok kada man reikejo isizeisti, pagal tave.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 18:34)

Ji bent maitina kažką ne už atlyginimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 18:52
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 19:34)

ne tik žmonės daugintis nori ir gerai gyventi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 08, 19:53)
ne tik žmonės daugintis nori ir gerai gyventi

Kaip tu galvoji, kas padeda persertiems, nutukintiems pauksciams, kai jie del svorio neisskrenda ziema ir lieka ziemoti, per salcius isala telkiniuose?

Kuo tai susije su dauginimusi ir apie kokius cia paukscius kalbi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 19:51)
Tikrai nezinau kas tavo galvoje verda. Pasufleruok kada man reikejo isizeisti, pagal tave.
Papildyta:

Ji bent maitina kažką ne už atlyginimą.

Dabar rimtai. Nesenai is miestuko eilini karta gavome dovanele, 4 rudedinius kaciukus dezuteje. As visai mielai su tavimi pasidalinsiu tokiu uzdarbiu, nenori? Ar apsimesi, kad UK gyveni, todel negali...
Atsakyti
biggrin.gif kada paskutini kartą Lietuvoje žiema buvo tris mėnesius? Pries 20 metų?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 19:59)
biggrin.gif kada paskutini kartą Lietuvoje žiema buvo tris mėnesius? Pries 20 metų?

Cia reik suprasti pauksciai isala per trys menesius... O jei isala per para, tai nesiskaito? Niu, niu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 18:58)
Dabar rimtai. Nesenai is miestuko eilini karta gavome dovanele, 4 rudedinius kaciukus dezuteje. As visai mielai su tavimi pasidalinsiu tokiu uzdarbiu, nenori? Ar apsimesi, kad UK gyveni, todel negali...

Nu ir kas su tais kaciukais atsitiks pas tave? Paleisi per laukus, kaip ir kitus, ir bus laukiniai. Kambariuose tu ju nelaikai gi.

As neapsimetu, kad gyvenu UK. As ten gyvenu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 19:02
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 20:01)
Nu ir kas su tais kaciykais atsitiks pas tave? Paleisi per laukus, kaip ir kitus, ir bus laukiniai. Kambariuose tu ju nelaikai gi.

Sakai tai tau kristolinis parode...
Kiba as cia gincysiuosi su aiskeiarege biggrin.gif

Ale kiek tavyje pagiezos pritvinke. Neveltui rasiau, niekada tu neturesi sielos ramybes, NIEAKDA.
Papildyta:
Tai va, reziume, burba tik badaujanciais afrikos vaikais, ju bedomis, bande uztildyti, oponentus. Is esmes, ji yra abejinga, pagiezinga, neturinti nieko svento. Is ten ir jos neapykanta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 19:00)
Cia reik suprasti pauksciai isala per trys menesius... O jei isala per para, tai nesiskaito? Niu, niu...

Nu riesiog Montevertė kaimenėmis pauksčius nušerdina. Kiekvieną dieną po vežimą lesalo veža ir barsto I kaire ir I desine biggrin.gif
Jau kaip nusikalbi, tai net geda darosi man biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 19:07
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 20:07)
Nu riesiog Montevertė kaimenėmis pauksčius nušerdina. Kiekvieną dieną po vežimą lesalo veža ir barsto I kaire ir I desine  biggrin.gif
Jau kaip nusikalbi, tai net geda darosi man  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip ten urada, lutuke rase, del tariamu gedu...
Viskas, tuo ir baigiam, neidomi tu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 spalio 2021 - 19:09
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 19:06)
Sakai tai tau kristolinis parode...
Kiba as cia gincysiuosi su aiskeiarege  biggrin.gif

Ale kiek tavyje pagiezos pritvinke. Neveltui rasiau, niekada tu neturesi sielos ramybes, NIEAKDA.
Papildyta:
Tai va, reziume, burba tik badaujanciais afrikos vaikais, ju bedomis, bande uztildyti, oponentus. Is esmes, ji yra abejinga, pagiezinga, neturinti nieko svento. Is ten ir jos neapykanta.

Tai gincytis ir negali, nes pati esi rasius, kad tavo katės yra laisvos. O kas tai yra kaime mes visi gerai zinome, kurie esame kaimuose uzauge biggrin.gif

Ooooo...pasirodo as I Afriką po darbo greitai pirmyn/atgal suvažinėju su savo boružėle biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 19:09)
Kaip ten urada, lutuke rase, del tariamu gedu...
Viskas, tuo ir baigiam, neidomi tu man.

Tai nenusisnekek, jog ji paukscius tiek nuserdina, kad jie negali net paskristi. Bet tavo fantazija, tai neribota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 19:12