Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Violetisimo @ 2017 09 24, 21:07)
Bet niekur kitur nesijauti toks socialiai saugus,

nebekalbant apie užkimštas purvinas gatves, eismo kamščius

Labiausia uzmuse tragisko lygio medicinos paslaugos. Vokietijoje turint siuntima, dar ne viskas. Turit PATYS ieskotis gydytojo. CIa jums ne UK ir ne LT. Medicinos kokybe irgi nekokia.
Pas mane buvo ligoniu kasu draudimas, tik mokejo UK vyriausybe.

Tai supratau viena dalyka, kad valdiskas gydymas yra visur valdiskas, ir UK ir Vokietijoje ir Lt, ir bent su UK atlyginimu gali gydytis privaciai kitose salyse, su LT nelbai iseis, o Vokieciai kaip rusai - tiesiog ka gauna tuom patenkinti.
Olandai ir tie pasirenka kur gydytis.

Socialinio saugumo jausmo Vokietijoje tai neelabai, jau greiciau UK jis yra, skandinavijoje - nebuvau.

Del kamsciu tai vel vokieciai absoliuciai nemoka organizuoti eismo, autobanuose, jokio reguliavimo, jie istisai remontuojami, kyla klausimas gal jie ir nereikalingi?
UK tai pilna stendu, matosi kur kamstis ir pan.

Va kas UK gerai tai ad kiti keliai neuzkimsti ir eina apvaziuot, O UK tai paprastai keliais praktiskai nepravaziuosi.
Atsakyti

Na, mano patirtis kitokia ir dėl medicinos, ir dėl kelių UK vs Vokietija. Man patinka pačiai rinktis gydytoją Vokietijoje, skaityti atsiliepimus, lyginti darbo laiką, atstumą. Man čia vienas didžiausių pliusų. UK esu buvusi tik šiaip dėl nereikšmingų dalykų vietiniam GP, tai nelabai ką turiu pasakyti. Ai, tik kad su vemiančiu kūdikiu teko pralaukti budinčioj klinikoj 6valandas. Tom jų budinčiom nepatenkintas nė vienas britas ir tai nuolat transliuojama žiniose, jog tragiškai trūksta personalo, samdo jau bet ką. 

Eismą lyginti Vokietijoj ir UK :D  Gyvenom miestely, kuris yra ~1val kelio nuo Londono. Tai jei jau važiuot į Londoną, tai tik viešuoju, nes mašina važiuosi min 4val :D Tragedija ten. Vokietijoj visur su mašina, nėra bėdų nei parkuotis, nei apsisukti, gatvės plačios, išremontuotos. UK nevaitlravau visai, nes..bijojau :D Ten daugumoje gatvių neina dviems mašinoms prasilenkti. Apie kainas jau net nebekalbu. Maisto, darželių, nuomos. Už lūšną tam mano miestely mokėsi 750£/mėn, o už 500€ DE - normalų 3kamb naujos statybos butą. Vaikų neturit, tai gal nelabai domėjotės childcare kainom ir sąlygom. DE mano vaikas bėga į darželį :) Gyvenu apsupta anglų karininkų čia, Vokietijoje, tai 80% britų nenori net grįžti į UK, vis protestuoja, rašo orašymus, kad tik ilgiau likti čia :D Nors jau po truputį uždarinėja jų tas bazes Vokietija. Kipre lygiai tas pats, Kanadoj - iš niekur anglai nenori grįžti į savo tėvynę.

Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2017 09 27, 10:57)
tai 80% britų nenori net grįžti į UK,

UK tai tragiska salis gyventi, bet dirbti - visai nieko. Pas mane tie dalykai atskirti.
Tai jau tikrai UK negyriau... Jokiu budu, tik lyginau, kai kuriuos momentus.

Taciau tai nereiskia, kad Vokietija gera gyventi.
Pries 10 metu Vokietija buvo tikrai labai patraukli lyginaant, bet Vokietija stovi vietoje, net sliauzia atgal, kai likes pasaulis eina i prieki.
Pasivijo ir pabegeliais, kas anksciau buvo UK ir Prancuzijos veidas.

Nelieka normalios vietos kur galima butu gyventi...

Klausimas, ar Europa tyliai nusibaigs at su ivariais konfliktais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 rugsėjo 2017 - 11:25

Na, skonis ir poreikiai pas kiekvieną juk skirtingi :) Nėra prasmės net ginčytis, nors daug kuriose vietose jums pritariu. Nemodernėja DE nė pro kur.

Atsakyti
https://pasaulis.lry...o-kito-3653642/

Norisi rekti... kodel Europa eina susinaikinimo keliu... viena labai taiklu komentara maciau - daroma viskas, kad prisikeltu Hitleris...
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2017 11 30, 11:26)
https://pasaulis.lry...o-kito-3653642/
Norisi rekti... kodel Europa eina susinaikinimo keliu... viena labai taiklu komentara maciau - daroma viskas, kad prisikeltu Hitleris...

"Auksas" skaldo žmones. Kuo žmonių daugiau, tuo blogiau, tuo "aukso" lieka mažiau, tuo daugiau reikia dalintis, o dalintis noro nėra. Tiek žmogus, tiek gyvūnas turi vieną vienodą bruožą, kad ir kokie mieli atrodytų, bet vistiek lieka savanaudžiais.
Žemė negali atlaikyti daugiau nei gali. Žemė yra ribota, ištekliai yra riboti. Todėl valymai neišvengiami, Hitleriai reikalingi. Laimi stipriausi, visais laikais. Europa nepanaši į stipriausią unsure.gif Žmonės sugriuvę, virkaujantys, išplerę, gailintys mežinia ko, bet tik ne savęs. Kvailesni visada žlunga, tokie dėsniai.
Atsakyti
Gal ims atsimerkti, kai patys asmeniškai kentės? ax.gif O tai kai šiaip nekalti piliečiai, kurie nepriėmė tokių durnų įstatymų nukenčia, taigi nė motais ax.gif https://www.alfa.lt/...is-i-imigracija
Atsakyti
Ooooo, kokią temą radau, kaip tik dabartinėms aktualijoms ax.gif .
Gal galėtumėm susitarti, kad šioj temoj tik apie pabėgėlius, be jokių asmeniškumų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 03, 17:50)
Ooooo, kokią temą radau, kaip tik dabartinėms aktualijoms ax.gif  .
Gal galėtumėm susitarti, kad šioj temoj tik apie pabėgėlius, be jokių asmeniškumų ax.gif

Pabegeliai yra tik vargshai zmogeliai dideliame politiniame zaidime.
Zaidimui vadovauja sorosistai, ar neomarksistai ar dar kaip pavadinsi.
I ta zaidima idomiai isitrauke tarakonas ir anksciau Turkija.

Na o svarbia role cia atitinka visokie naudingi idijotai. Teletabes, ura patriotkos, ura evrosojuz.
Vokietijoje tokiu pusgalviu yra daugiau nei pabegeliu.
Jie ir kasa duobe savo salims...

Kaip sakoma, jei vyras eina i sonus, tai visu bobu neisdauzysi... Reiktu pradet nuo vyro...

Taip ir cia. Priesai ne pabegeliai... Priesai tie kurie jais naudojasi.
Pirmiausia sorosistai ir neomarksistai.
Po to tie teletabiai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 03, 18:18)
Zaidimui vadovauja sorosistai, ar neomarksistai ar dar kaip pavadinsi.

Kokie dar sarošistai... kam tos sąmokslo teorijos... Lukašenka čia keršija ir viskas, jokių sąmokslo teorijų ax.gif . Gal po truputi pajudės reikalai, pasieny apgręžiami, o dabar prasidėjo išsiuntimas iš LT.
https://www.delfi.lt...863177#cxrecs_s
Bilotaitė super. Su kiaušais.
Atsakyti
Mane tai šitas labiausiai prajuokino biggrin.gif : Baltarusija šaukiasi pagalbos: ir mes jaučiame augančius migrantų srautus
Atsakyti

As galvojau moterim patiks jie ,o cia lauk nori isvaryti

Atsakyti