Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 16:46)
Va sakysim cia durnoms boboms dalinu dvasinius perlus. Neima net kishant.
Kitur zmones viens kitam padeda nemokamai biciuliska. Forumuose, net FB. Anonimiskai.
Nes tai skaito teisinga, nes jiems irgi padejo.
Su ta pagalba nera taip paprasta ne visi jos verti.

Va padedi vaikams uzauge jie gali tave gatveje papjauti. Pilna tokiu pavyzdziu kai padedama degradams

biggrin.gif as tai cia nieko nedalinu, nes mamkos - ne gyvenimas biggrin.gif

Bijai vilko - neik į mišką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 16:49
Pagalba keicia zmogu ja gaunanti, jis daznai tampa kvailesnis ir naglesnis, jis neet nesupranta kas jam daroma, tau gali nukesti ranka, nes pasirodys kazkas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 16:49)
Pagalba keicia zmogu ja gaunanti, jis daznai tampa kvailesnis ir naglesnis, jis neet nesupranta kas jam daroma, tau gali nukesti ranka, nes pasirodys kazkas

Zmogaus, niekada nepažystamam neistiesusio pagalbos rankos, žodžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 16:52
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 08, 17:57)
o cia ritmai taip?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Žmogus, kuris serga turi būti saviizoliacijoje. Tą pačią minutę kai registravausi testui buvau informuota, kad nuo dabar esu izoliacijoje, nesvarbu skiepytas ar neskiepytas, jauti sipmtomus- tau izoliacija. Kuriem suprasti, kad sergant negalima platinti viruso nėra smegenų, turėtų žinoti, kad bet kada juos gali patikrinti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 14:38)
Tu pati ta klausima iskelei.
Ar as ka nors sumelavau? Tu gi gaudavai pinigus uz globą. Ka tu cia vaidini?

Buvai paklausta, ka tu asmeniskai padarei, ka galvoji sia, tavo siuloma tema...
Na o tu, kaip visada, purvo pilstymas, matyt cia tavo stangu virsune.

Todel, tokie kaip tu zmones, niekada neturesi davasines ramybes. Niekada.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 08, 18:54)
Žmogus, kuris serga turi būti saviizoliacijoje.

Tie kurie serga, tai ir gulidazniausia.
Probema uzsikrete sveiki.
Vien tas apgaviskisko zhodzio "serga" naudojimas leidzia elgtis pagal situacija ar sergi ar ne.

Va as sirgau ir gulejau, kelione iki tuoleto buvo priimtina dar iki virtuves
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 17:49)

Tenka pripazinti, kad rasis ir tokiu zmoniu. Bet tikrai, nereikia absoliutinti, nes zmones skirtingi. Tai nereiskia, kad nereikia zmonems padeti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 17:15)
As tik truputeli sistema pakeisciau del savanorystes. Benefitiniai turetu voluntieriauti po minimum 16 val per savaitę, kad galetu gyventi nedirbant ir sedeti ant benefitu

Bet is kitos puses ka tokie lodoriai gali perduoti sakykime vaikams vaiku organizacijose? Ko jie gali juos ismokinti?

jo butu gerai, pas mus tai ir spaudziama tas, arba mokslai, arba darbas, arba savanoriamibas, schemos specialios yra, gauni dirbi part time, gauni sociala, ir tuo paciu igauni patirties, nes kartais zmogus negauna darbo, nes patirties neturi, O darbu tikrai ivairiausiu siulo, taip ir pabegeliai idarbinami, jiem gi kazkaip reikia pradeti cia...
na buna visai jau degradai, kuriuos jau palieka ramybei, bet kol gali socialas spaudzia... is kitos puses kai pagalvoji, gal ir gerai, kad tiem kazka numeta, eitu gi vogtu, nusikaltimus dartyu....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 08, 16:50)

man viskas gerai, o jei tu nesupranti tekstu amziais, tai tikrai ne mano bedos... mirksiukas.gif

Kuo susije mano postai, ju supratimas su pacia?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 17:46)
Buna zmones geri ir blogi. Net vaikai.
Padek geram ir jis taps dar geresnis, padek blogams ir jis taps dar blogesnis

cia tai teisybe....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 08, 16:50)

aha, tokie zmones tikrai pavojingi , man Moonte panasi i tokie personaza...tokios motinos tereses, o realiai kaip tie kiskiai, kurie padeda briedziui issimiegoti  biggrin.gif

Na nereikia taip akivaizdziai pavydeti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 08, 17:54)
Žmogus, kuris serga turi būti saviizoliacijoje. Tą pačią minutę kai registravausi testui buvau informuota, kad nuo dabar esu izoliacijoje, nesvarbu skiepytas ar neskiepytas, jauti sipmtomus- tau izoliacija. Kuriem suprasti, kad sergant negalima platinti viruso nėra smegenų, turėtų žinoti, kad bet kada juos gali patikrinti

tai zinoma, kad turi buti izoliacijoje, klausimas kaip ta jo izoliacija tikrinama ir ar GP neanuliujamas tuo metu.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 18:10)
Buvai paklausta, ka tu asmeniskai padarei, ka galvoji sia, tavo siuloma tema...
Na o tu, kaip visada, purvo pilstymas, matyt cia tavo stangu virsune.

Todel, tokie kaip tu zmones, niekada neturesi davasines ramybes. Niekada.

taigi parase, tu skaityti nemoki?
Atsakyti