Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 08, 13:59)
Yra tiesos. Jie po to gali prikaišioti ir manyti, kad esi jiems skolingas. "Aš dėl tavęs viską... o tu dabar man šitaip..."

Tavo pvz tai kaimynu/giminiu tarpusavio santykiu pavyzdys. Daugiau nieko.

Tu irgi nelabai ka PASTOVIAI darai, voluntieriauji, padedi? Irgi tik aplink save kapstaisi?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 08, 12:55)
"Keep your child at home if they:

have a temperature of 38 degrees Celsius or more
have any common symptoms of COVID-19 -
a new cough, loss or changed sense of taste or smell, shortness of breath or an existing breathing condition that has recently become worse
are told by the HSE that they are a close contact of COVID-19"
Šaltinis: https://www2.hse.ie/...our-child-home/

"If your child is aged 13 or over (or any age in a special education setting) you should not send your child to school if they have:

Symptoms of COVID-19
Been in close contact with someone who has tested positive for COVID-19
Been living with someone who is unwell and may have COVID-19"
Šaltinis: https://www.citizens...d19.html#lbbf56

Na, bet kai kam, matyt, žodis "should", kaip ir lietuviams žodis "rekomenduojama" nieko nereiškia, maždaug: "noriu laikausi, noriu ne ir iš viso, aš žinau geriau"

sis zodis ta i reiskia, ne must, o should, butnet, kaip noriu taip ir elgiuosi, abydna ar ne norit fashizmo visam pasaulyje mirksiukas.gif , uztenka sveiko proto, kad neleisti vaika i mokykla, jei jo mama ar tetis s mirksiukas.gif userga covidu. Nera PRIVALOMO testavimo ar izoliavimo ar vakcinavimo masinio. As butent ta ir pabreziau.

Ar tu nei angliskai nei lietuviskai nesupranti, ka skaitai, ka dabar pacitavai ir kokiu tikslu, patvirtinti mano zodzious? as rasiau:
Tai tame ir esme, kad pas jus vargo vakariene, pas mus nieko nereikia, jei vaikais neturi simptomu, nei testu, nei izoliuotis
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 08, 13:53)
Kas tau negerai?
Kuo tai susije su tuo ka as parasiau?

man viskas gerai, o jei tu nesupranti tekstu amziais, tai tikrai ne mano bedos... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 14:55)
Ta nuostata tipo "pagalba be naudos asmenines" lyg ir pagirtina, bet kazkaip atrodo panasi i lozunga ir dar viena buldozerini veiksma.

oi su tom pagalbom gyvenime labai ivairiai buna, del to ir sakoma gerais norais ir pragaras gristas...zinoma pamcius, suzinojus apie smurta butina reaguoti ir padeti vaikam, bet daznai tuom tikrai naudojamasi del ivariausiu tikslu....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 08, 14:59)
Yra tiesos. Jie po to gali prikaišioti ir manyti, kad esi jiems skolingas. "Aš dėl tavęs viską... o tu dabar man šitaip..."

aha, tokie zmones tikrai pavojingi , man Moonte panasi i tokie personaza...tokios motinos tereses, o realiai kaip tie kiskiai, kurie padeda briedziui issimiegoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2021 - 15:40
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 16:09)
voluntieriauji,

Debiliskas zodis, laisva zmogu vadinantis ta kuris dirba uz dyka.
neapmokama darbas yr tiesiog neapmokamas darbas, o ne alternatyva priverstiniam.

Atsakyti
o cia ritmai taip? blink.gif blink.gif blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Yra tokia rūšis žmonių, kurie už dyką nė piršto nepajudins
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 17:58)

Yra tokiu kurie ima gera alga ir nei pirsto nepajudina, nebent dar vagia ar ima kysius
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 16:03)
Yra tokiu kurie ima gera alga ir nei pirsto nepajudina, nebent dar vagia ar ima kysius

Kuo darbas susijes su veikla po darbo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 16:58)

Seniau buvo bendruomenes visi vieni kitiems padedavo, dabar jau seniai praejo tie laikai ir net uz pinigus "pagalbos" sunkiai prisisauksi kartais biggrin.gif

Mantai patinka ta savanorsiko darbo galimybe, ypac, kai Airijoje ja integruoja zmonem su pvz ju gabumais, prfesija, issilavinimu ir t.t. , kai turi daugiau laiko, pvz bedarbiai ar pensininkai, studentai.
Ir tas savanoriskas darbas gi abipusiai naudingas, nauda tikrai ne vien pinigais vertinama.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 08, 16:06)
Seniau buvo bendruomenes visi vieni kitiems padedavo, dabar jau seniai praejo tie laikai ir net uz pinigus "pagalbos" sunkiai prisisauksi kartais  biggrin.gif

Mantai patinka ta savanorsiko darbo galimybe, ypac, kai Airijoje ja integruoja zmonem su pvz ju gabumais, prfesija, issilavinimu ir t.t. , kai turi daugiau laiko, pvz bedarbiai ar pensininkai, studentai.
Ir tas savanoriskas darbas gi abipusiai naudingas, nauda tikrai ne vien pinigais vertinama.

As tik truputeli sistema pakeisciau del savanorystes. Benefitiniai turetu voluntieriauti po minimum 16 val per savaitę, kad galetu gyventi nedirbant ir sedeti ant benefitu

Bet is kitos puses ka tokie lodoriai gali perduoti sakykime vaikams vaiku organizacijose? Ko jie gali juos ismokinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 16:16
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 18:06)
Kuo darbas susijes su veikla po darbo?

Tai jei zmogus ilsisi ir pirsto nejudina, tai jis ir nedirba, o jei kazkur eina ir dirba uz dyka, tai yra darbas.

As cia rasydamas dirbu ar ne?
Ar tam reikia zinot mano darbo valandas ar darbas yra tikslinga veiksla tikslu kazka padaryt?

Po to jau detales, kitam, sheimai sau, uzh dyka ar uzh pinigus.

Meiluze duoda svetimam vyrui uz dovanas, tai cia darbas? O jei zmona duoda uz pinigus tai cia darbas? O jei duoda nemokamai?

labai idomu kriterijai to darbo, kaip kas isivaizduoja...

Vieni isivaiduoja, kad reikia uzsiprakaituoti ir nepastoveti ant koju, tai ju darbas, kitaip tai ne ir pan...

Sakysim as idomiai stebiu tamstos reakcija i mane. Ten vyras, nevyras, aktorius.
O gal krokodilas?

Butent, krokodilas, tai geriauia kuo galima buti, nes bent nelabai daug kas lis su pagalba.

Krokodilas issiziojo ir nukando... Va cia tai itikinama diskusija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 spalio 2021 - 16:20
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 08, 16:18)
Tai jei zmogus ilsisi ir pirsto nejudina, tai jis ir nedirba, o jei kazkur eina ir dirba uz dyka, tai yra darbas.

As cia rasydamas dirbu ar ne?
Ar tam reikia zinot mano darbo valandas ar darbas yra tikslinga veiksla tikslu kazka padaryt?

Po to jau detales, kitam, sheimai sau, uzh dyka ar uzh pinigus.

Meiluze duoda svetimam vyrui uz dovanas, tai cia darbas? O jei zmona duoda uz pinigus tai cia darbas? O jei duoda nemokamai?
labai idomu kriterijai to darbo, kaip kas isivaizduoja...

Vieni isivaiduoja, kad reikia uzsiprakaituoti ir nepastoveti ant koju, tai ju darbas, kitaip tai ne ir pan...

Sakysim as idomiai stebiu tamstos reakcija i mane. Ten vyras, nevyras, aktorius.
O gal krokodilas?

Butent, krokodilas, tai geriauia kuo galima buti, nes bent nelabai daug kas lis su pagalba.

Krokodilas issiziojo ir nukando... Va cia tai itikinama diskusija

Nuplaukei I kažkokias nezinomas marias. Toks vaizdas susidaro, kad nieko niekada nesi daręs už ačiū. Ne draugams, giminems, pazystamiems ar kaimynam ..ar sau - dėl savo noro patenkinti savo ego. Nieko nesi daręs žmonėms. Ne vieną kartą ar du per metus, o pastoviai, savaitė I savaite (apie 'diena I dieną" jau butu pereboras)?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 18:38)
Nuplaukei I kažkokias nezinomas marias. Toks vaizdas susidaro, kad nieko niekada nesi daręs už ačiū. Ne draugams, giminems, pazystamiems ar kaimynam ..ar sau - dėl savo noro  patenkinti savo ego. Nieko nesi daręs žmonėms. Ne vieną kartą ar du per metus, o pastoviai, savaitė I savaite (apie 'diena I dieną" jau butu pereboras)?

Va sakysim cia durnoms boboms dalinu dvasinius perlus. Neima net kishant.
Kitur zmones viens kitam padeda nemokamai biciuliska. Forumuose, net FB. Anonimiskai.
Nes tai skaito teisinga, nes jiems irgi padejo.
Su ta pagalba nera taip paprasta ne visi jos verti.

Va padedi vaikams uzauge jie gali tave gatveje papjauti. Pilna tokiu pavyzdziu kai padedama degradams

kaip as galeciau padet sakysim dukrai? Tipishka degradavusi angle, kur tik laikytis distancijos.
neimanoma...

Buna zmones geri ir blogi. Net vaikai.
Padek geram ir jis taps dar geresnis, padek blogams ir jis taps dar blogesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 spalio 2021 - 16:48