Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 18:35)
Puikus pvz. kaip dirba antivakseriu smegnukai. Sugebek isskaityti VISI.
Todel su jais, kokia nors polemika BEPRASMISKA.
Manoji tai vakcinuota. Ju mokykloje, aciu Dievui, mokytojai samoningi, skiepyjosi, visu pirma, del vaiku.

Mokytoja skiepyta, ji nesusirgo (čia apie kaimynų vaiko klasę ax.gif ).
Mano viena kolegė iš Joniškio važinėja, tai ten dabar didžiulis sergamumas, jos name visi antivakseriai serga, vienas apie 50 metų amžiaus jau su greituke į ligoninę išvažiavo.... O anksčiau visiems kaimynams aiškino, kad viskas čia išgalvota, jokios ligos nėra ir jau jis tai nesusirgs, nes sveikai gyvena ir turi stiprų imunitetą...Ir pas gydytojus dėl paprasto gripo (jis taip kovidą vadino) tai jau tikrai nesikreips. Matyt nenusispjovė per petį 3 kartus....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 19:10)
Mokytoja skiepyta, ji nesusirgo (čia apie kaimynų vaiko klasę ax.gif ).
Mano viena kolegė iš Joniškio važinėja, tai ten dabar didžiulis sergamumas, jos name visi antivakseriai serga, vienas apie 50 metų amžiaus jau su greituke į ligoninę išvažiavo.... O anksčiau visiems kaimynams aiškino, kad viskas čia išgalvota, jokios ligos nėra ir jau jis tai nesusirgs, nes sveikai gyvena ir turi stiprų imunitetą...Ir pas gydytojus dėl paprasto gripo (jis taip kovidą vadino) tai jau tikrai nesikreips. Matyt nenusispjovė per petį 3 kartus....

Tie antivakseriaii taip masikskai serga, tai jau turejo visi prasirgti ir imunizuotis. Bet gal is Baltarusijos nauju antivakseriu priveza tukstanciais?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 17:35)
Puikus pvz. kaip dirba antivakseriu smegnukai. Sugebek isskaityti VISI.
Todel su jais, kokia nors polemika BEPRASMISKA.
Manoji tai vakcinuota. Ju mokykloje, aciu Dievui, mokytojai samoningi, skiepyjosi, visu pirma, del vaiku.

Mano martele pradiniu klasiu mokytoja, susirgo mokinys, uzkrete kitus vaikus. O ji nieko. Dabar visa klase dirba nuotoliniu.
o tai kam tada taip keistyai rasyti, tai ir rasyk , kai kurie vaikai uzsikrete, kai kurie neuzsikrete ju tarpe ir mokytoja. mirksiukas.gif bete tik dramatiskiau parasyti? lotuliukas.gif vaksere tu vaksere, tikrai smegeneles jusu jau suskystejo...

POLEMIKA VISADA BEPRASMISKA.

Sakykim blogai apsisviete ir nelabai mastantys tada, jei tai del vaiku dare, nes vaikam jis maziausiai pavojingas, 0 auku ju tarpe nuo covido. Ir aplamai visi tarkim naivus, kas skiepyjosi del kitu, cia kaip pavalgyti, kad kitas sotesnis butu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 17:00)

Originalas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 17:59)
As nuo jaunystes visada kreivai ziurejau I moteris, kurios zino visus vaistus n7o kiekvienos imanomos ligos atskirai. Man jos visada atrode (ir dabar atrodo), kad yra biškį nesveikos.
Tokias vadinu '99 ligos"  biggrin.gif

daktares Quinn smile.gif na kai duag sergi, daug vartoji vaistu, tai ir zinai, manoviena irgi drauge, kaip vaistinike biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 07, 18:02)
Pasenusios žinios, Izraelis turi ~4 kartus daugiau gyventojų, nei Lietuva, o užsikrėtimų bei mirčių skaičiai, jei tendencijos išliks tokios pačios, po kelių dienų bus tokie patys, kaip Lietuvoje

O Svedijoje, maziau vakcinu maziau serganciu, neiko nesako jum?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 18:16)
Tie antivakseriaii taip masikskai serga, tai jau turejo visi prasirgti ir imunizuotis. Bet gal is Baltarusijos nauju antivakseriu priveza tukstanciais?

as irgi nesuprantu is kur pas jas tiek pavzydziu ir vis pasirodo nevakcinuoti serga lotuliukas.gif as aplamai praktiskai nezinau nei srigusiu, nei ligonineje atsiduriusiu, tikrai nesakau, kad ju nera ar nebuvo, bet kad ne masiskai tai faktas. kazko pirmus metus, kai nebuvo tu vakcinu tu serganciu buvo maziua , nei dabar kazko..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 19:54)
Originalas  biggrin.gif 

Tavo 50 oborotu, o mano 30.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 19:03)

o tai namines nepasidarot?turiu omenyje trauktines ar vyno? juk soda tai turit?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 18:03)

Mano sveikesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 07, 20:04)
o tai namines nepasidarot?turiu omenyje trauktines ar vyno? juk soda tai turit?

Ne. Degtiniu nemegstam, vyna zmona galvojo ismokti daryt, bet kol tiek remontu, tai kur ten uzsiimsi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 07, 18:53)
Mano martele pradiniu klasiu mokytoja, susirgo mokinys, uzkrete kitus vaikus. O ji nieko. Dabar visa klase dirba nuotoliniu.
o tai kam tada taip keistyai rasyti, tai ir rasyk , kai kurie vaikai uzsikrete, kai kurie neuzsikrete ju tarpe ir mokytoja.  mirksiukas.gif bete tik dramatiskiau parasyti? lotuliukas.gif vaksere tu vaksere, tikrai smegeneles jusu jau suskystejo...

POLEMIKA VISADA BEPRASMISKA.

Sakykim blogai apsisviete ir nelabai mastantys tada, jei tai del vaiku dare, nes vaikam jis maziausiai pavojingas, 0 auku ju tarpe nuo covido. Ir aplamai visi tarkim naivus, kas skiepyjosi del kitu, cia kaip pavalgyti, kad kitas sotesnis butu. biggrin.gif

Kaip jau rasiau, BEPRASMISKA.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 18:16)

Tai gi rase, kad tai tik gripukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vel varo straipsnius pilnuss melo, kad vakcina 95 proc efektyvi ir pan.

Reportazai is Santariskiu, kaip sergantiems truksta deguonies. Tai ko po velniu jiems neisnuomoja degunies aparatu, kuriu nuoma ar 15 euru para? Kas cia per cirkas?

Toliau medikai su kosmonautu skafandrais. Nch jie reikalingi pasiskiepijus tokia efektyvia vakcina po kelis kartus?
Va as miegu su zmona vienoj lovoje be jokiu skafandru ar skiepu. Negi jau mediku nera persirgusiu? Nu moketu jiems keliagubus priedus uz salygas ir butu norinciu dirbti be jokiu ten skafandru. Cia gi ne koks sifilis ar gonoreja ir ne AIDS.

Visa tai buvo pateisinama pradzioje, kai cia neaisku buvo, gal tikraii visi mirs viens po kito, dabar jau aisku, tai kam tas cirkas...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 07, 18:02)
Pasenusios žinios, Izraelis turi ~4 kartus daugiau gyventojų, nei Lietuva, o užsikrėtimų bei mirčių skaičiai, jei tendencijos išliks tokios pačios, po kelių dienų bus tokie patys, kaip Lietuvoje

koks skirtumas kiek gyventojų? žiūrime 1 mln. populiacijai. Na ir kas? na bus apyvienodžiai, bet esmė ta, kad turėtų pas juos apskritai virusas beveik dingti, bet taip nėra
Atsakyti