Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 15:47)
tu pasitiki yotubės filmukus kuriančiais psiaudomokslininkais.

Aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad sirgau, ėjau į darbą kol nejutau simptomų (3 dienos ki simptomų apkrečiančios), tiksliau paskutinę jau sloga prasidėjo, o neapsikrėtė niekas, nei namiškiai, nei kolegos nei kaimynai, nei sporto klube niekas, buvau trenkėj išvakarėse iki simptomų.

Mano martele pradiniu klasiu mokytoja, susirgo mokinys, uzkrete kitus vaikus. O ji nieko. Dabar visa klase dirba nuotoliniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 15:59)
Mano martele pradiniu klasiu mokytoja, susirgo mokinys, uzkrete kitus vaikus. O ji nieko. Dabar visa klase dirba nuotoliniu.

Tai nejaugi visi vaikai apsikrete? Visi iki vieno? Ir visi sergantys dabar dirba nuotoliniu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 07 spalio 2021 - 15:13
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 15:47)
Aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad sirgau, ėjau į darbą kol nejutau simptomų (3 dienos ki simptomų apkrečiančios), tiksliau paskutinę jau sloga prasidėjo, o neapsikrėtė niekas, nei namiškiai, nei kolegos nei kaimynai, nei sporto klube niekas, buvau trenkėj išvakarėse iki simptomų.

Ka tu cia kliedi? Galima pavardes, kas anot taves pseudo mokslinikai? ar vel prisimelavusi dingsi, jau paciai neslysktu del savo elgesio nuolatinio varymo ant zmoniu, kurie kitaip masto?

Ar tave taip skiepas paveike, abydna, kad kiti nesiskiepyja, o tu pasiskiepyjai, likai durniaus vietoje, kaip Simonyte sake?

Tu nezinai, ka ir kiek galejai apkresti, jei negyveni negyvenamoj saloj, zinai tik artimiausius pazystamus, kad nesusirgo, bet ne, kad neapkretei, gal ju imunitetas susidorojo greitai, gal jie jau buvo persirge....

Bet kaip bebutu surinkta moksliniai duomenys sako, kad delta atmaina visiskai taip pat plinta nuo skiepytu ir nuo neskiepytu, taigi visa kita tik tuscias oro virpinimas. (zr i linka auksciau)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 16:47)

Pseudozinovai tai viena.
O diplomuoti ar parsidave uz karjera ar pinigus diplomuoti issigimeliaii tai kur kas pavojingiau.

Idomu, MB neatsigauna. Temperaturos nera, jegu paeiti - irgi. Pas mane irgi tu jegu nedaug.
Neaisku kas cia vyksta.
Gyventi prasmirdusiam Lanzbergyne -irgi ne kazkokia perspektyva.

Nu ta pozityvia gaidele ir baigsim. Gyvenimas virsta visishku sh, bet neaishku, kar bus jegu gyvent po liubomu. Tai cia viskas susiderina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 spalio 2021 - 15:18
QUOTE(uarda @ 2021 10 07, 15:53)
"kad COVID-19 nebūtinai užsikrečia visi toje pačioje aplinkoje gyvenantys asmenys.

„Kad užsikrečia ne visi, – tikrai taip, tačiau nuo ko tai priklauso, ko gero, aš neatsakysiu į šitą klausimą, todėl, kad mokslui tai kol kas nelabai žinoma. Turime daug atvejų šeimose, kuriose vienas žmogus suserga lengva COVID-19 forma. Vėliau nuo jo užsikrečia ir kitas kartu gyvenantis šeimos narys, o trečias nesuserga“, – kalbėjo ji.

Pasak medikės, daug kas priklauso nuo kiekvieno žmogaus imuninės sistemos bei higienos – rankų plovimo, kambarių vėdinimo ir kitų priemonių."
Va, moonte.

Pamenu pradzioje buvo darytas tyrimas Vokietijoje del uzsikretimu , tai gyvenant kartu berods 50 proc uzsikretimo tikimybe, sakyciau gana maza...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 15:59)

Labai abejoju, manau meluoji eilini karta, nebuna taip, kad visi uzsikrestu, net seimoje, o cia vaikai, kruie is vsi retai uzsikrecia.
Airijoje net atsauke vaiku testavima, jei kazkas klaseje turi kontaktu su susirgusiais, nes nemato prasmes, testuoja tik tuos, kas turi simptomu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 16:18)

Idomu, MB neatsigauna. Temperaturos nera, jegu paeiti - irgi. Pas mane irgi tu jegu nedaug.
Neaisku kas cia vyksta.

Nu ta pozityvia gaidele ir baigsim. Gyvenimas virsta visishku sh, bet neaishku, kar bus jegu gyvent po liubomu. Tai cia viskas susiderina

Na greičiausiai dar nedaug laiko praėjo po covid, nereikia norėti.
Bet reikėtų apsidrausti. Nes nusilpusiems arba pagyvenusiems žmonėms pneumonija neretai būna be temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 16:59)

Mano kaimynų vaikas ketvirtokas dabar serga, pusė klasės taip pat, mokytoja vakcinuota- ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 16:18)
Pseudozinovai tai viena.
O diplomuoti ar parsidave uz karjera ar pinigus diplomuoti issigimeliaii tai kur kas pavojingiau.

Neaisku kas cia vyksta.

biggrin.gif tu sugebi prajuokinti.

Nesigailit, kad grizot i Lietuva gyventi?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 07, 17:23)
Na greičiausiai dar nedaug laiko praėjo po covid, nereikia norėti.
Bet reikėtų apsidrausti. Nes nusilpusiems arba pagyvenusiems žmonėms pneumonija neretai būna be temperatūros.

Buvo kosulys sioks toks ir atsikosejimas. Dabar praktiskai jau dingo. Kazkas nutiko mano nasrams. Viskas gerai, bet kai kurie produktai, sakysim avieciu arbata - degina visa gerkle lyg atrodytu pagaminta is chili milteliu. Kitkas - nieko.

Zmonai visi skoniai normaliai, iskyrus kava - ji atrodo, kaip kalio permanganatas.
Dingo uosle
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 17:18)

Neaisku kas cia vyksta.

Aš lengvai sirgau ir tai nuovargis koks mėnuo tęsėsi. Dabar dar tik nosis kažkokia kaip prideginta. Sveikatos, laikykitės, d vitamino būtinai gerti (mano gydytojos patarimas).
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 16:25)
Mano kaimynų vaikas ketvirtokas dabar serga, pusė klasės taip pat, mokytoja vakcinuota- ne.

Bet tai koks stebuklas , kad rudeni vaikai serga, jauciu niekad taip seniau nebudavo biggrin.gif ziema jauciu irgi stebesites, kad serga vis dar ir kita ziema ir t.t.
moklytojos, darzelio aukletojos, jau tike kartu persirgusios viskuom, kad jos dazniausiai maziau ir serga...bent seniau taip budavo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 17:28)
Kazkas nutiko mano nasrams. Viskas gerai, bet kai kurie produktai, sakysim avieciu arbata - degina visa gerkle lyg atrodytu pagaminta is chili milteliu. Kitkas - nieko.

Va va, tas pats pojūtis man, tik ne nasrams, o kažkur nosiaryklėj ax.gif
Atsakyti