Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 07, 11:33)
vos ne Amerika blink.gif tikiuosi tėvai gerokai atsakys https://www.15min.lt...vyra-59-1575866

nu bet tie zurnalistai, kai paraso, mazemetis, koks blyn mazametis 13 m , pamaniau bus kokiu 3 m vaikas, nu gerai aisku, kad nenusove ir pats nesusizalojo. Visada sakiau, kad geriau ginklu namuose netureti...uzjauciu tevus, dabar bus jiem duag galvos skausmo...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 11:57)
O jei sunkiai susirgs, gydytojų pagalbos ligoninėje nesišauks? Nes ligoninėse didžioji dauguma neskiepyti, nes skiepyti serga lengviau. Ir platina skiepyti mažiau. Va tau ir logika, gydytojų reikia kitomis ligomis sergantiems gydyti.

as tai siulyciau visiem rukantiem, geriantiem ir visiem narkomanam irgi neprasyti ligonineje paglabos, kaip tau ideja? ir nuolat del to testuotis einant i darba, zinoma uz savo pinigus. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 07, 12:03)
Man atrodo, imunizacijos laipsnis, situacija ligoninėse, situacija reanimacijoje, sunkių ligonių, sakykim, [žemo, – LRT.lt] mirtingumo rezultatų siekimas, matyt, yra tie pagrindiniai rodikliai, į kuriuos turime orientuotis.

nu kai Dulkys pasakys lotuliukas.gif neseniai dziaugesi gimstamumo sumazejimu Lietuvoje....geriausiai kai sneka gyvai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 12:24)
Apie koki komunizma jus cia kalbat?  biggrin.gif  Čia - šimtaprocentinis kapitalizmas. Ir ne bet koks, o laukinis vakarų kapitalizmas  biggrin.gif

Dabar cia jau kazkokia makalyne gaunas blogiausi momentai is kapitalizmo ir komunizmo....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 07, 13:01)
kas tą nustatė?

Man taip gydytoja sakė, o aš neturiu pagrindo ja nepasitikėti.
Beje ir imunologas Strioga tą patį sako:
Skiepai apsaugo nuo sunkesnės ligos ir jos pasekmių, taip pat apsaugo ir nuo užsikrėtimo bei platinimo – tai vyksta daug trumpiau ir virusų išplatinama daug mažiau. Vakcinuotas žmogus – net jei jis užsikrečia – aplinkiniams yra mažiau pavojingas.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 07, 14:13)
as tai siulyciau visiem rukantiem, geriantiem ir visiem narkomanam irgi neprasyti ligonineje paglabos, kaip tau ideja? ir nuolat del to testuotis einant i darba, zinoma uz savo pinigus. bigsmile.gif

Tai siūlyk, kas trukdo. Jau Kepenis siūlė- jokia naujiena.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 07, 13:00)
o del rukymo tai as jau girdejau, kad covidu kazkaip rukoriai maziau serga, gal nikotinas jau gerkleje ji uzmusa  biggrin.gif nezinau kiek tai teisinga, netikrinau duomenu.

bet tai sako, jei jau užsikrečia, tai amba gali būti
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 13:21)
Skiepai apsaugo nuo sunkesnės ligos ir jos pasekmių, taip pat apsaugo ir nuo užsikrėtimo bei platinimo – tai vyksta daug trumpiau ir virusų išplatinama daug mažiau. Vakcinuotas žmogus – net jei jis užsikrečia – aplinkiniams yra mažiau pavojingas.

Geriau žiūrėti praktikoje. Pvz. Izraelis. Jei mirčių nėra baisiai daug, tai pagal užkrato skaičių jie blogesnėje vietoje nei Lietuva. Kaip tau tai? Normalu po tiek procentų suvakcinuotų? Man tai ne.
Atsakyti

o as nepasitikiu jokia nuomone, o tkrinu faktus, surinta reali ainformacija ir tam patvritinima noreciau pamatyti, o taip tai tik VBS ir tiek...

tai va pasiuliau gi, sakau kaip ideja?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 07, 13:25)
bet tai sako, jei jau užsikrečia, tai amba gali būti
Papildyta:

Geriau žiūrėti praktikoje. Pvz. Izraelis. Jei mirčių nėra baisiai daug, tai pagal užkrato skaičių jie blogesnėje vietoje nei Lietuva. Kaip tau tai? Normalu po tiek procentų suvakcinuotų? Man tai ne.

jo gali buti, nes jau ir taip nualintas organizmas...bet cia individualiai labai viskas....prigimtis irgi daug lemia...

man net logiskai mastant sunku suvokti tokisu teiginisu, jei pasiskeipyje, gali uzsikresti ir sirgti, tai kaip jie maziau uzkrecia. Skiepas kaip suprantu teigiama, kad daugiau sansu isgyventi ir isvengti komplikaciuju...bet uzkretimu tikria nemazina, ypac, kaip pasiskiepyjusiem galima ir nesitestuoti ir nesiizoliuotis ir visur vaikscioti laisai pakisus savo GP.
Atsakyti

Nesąmones. Mūsų vakcinuotas ir sergantis kaimynas sugebėjo apdovanoti daugiau nei pusė kaimynu-ir vakcinuotus ir ne. O jo žmona nesusirgo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 14:21)

Tavo gydytoja tur but buka naivi boba kuri visai neturi jokiu ziniu apie viruso uzkreciamumo aspektus.

Ji uzimta ligoniu gydymu, tai net neturi laiko sedetti prie interneto ir rinkti visokia ten informacija apie virusologijos naujausias mutacijas ja analizuot.

Gal but ji dar yra itakojama pinigais ar poveikiu ar gresmemis sulaikti sankciju darbe, kad sakytu, kas naudinga valdantiesiems ar jos virsininkams.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 13:43)
Tavo gydytoja tur but buka naivi boba kuri visai neturi jokiu ziniu apie viruso uzkreciamumo aspektus.

Ji uzimta ligoniu gydymu, tai net neturi laiko sedetti prie interneto ir rinkti visokia ten informacija apie virusologijos naujausias mutacijas ja analizuot.

Gal but ji dar yra itakojama pinigais ar poveikiu ar gresmemis sulaikti sankciju darbe, kad sakytu, kas naudinga valdantiesiems ar jos virsininkams.

cia kaip turguje klausti prekeiviu ar gero sju prekes biggrin.gif
Papildyta:
Maja di, jei tau kada nors bus idomu tikra informacija apie uzkretima, ne pletkai ar nuomones, tai pasidomek cia:

Covid-19: Fully vaccinated people can carry as much delta virus as unvaccinated people, data indicate

Adults who have been fully vaccinated against SARS-CoV-2 can carry the same viral load of the delta variant as those who are unvaccinated, a preliminary analysis of UK data suggests.1

https://www.bmj.com/...t/374/bmj.n2074
Papildyta:
dar siulau Dulki paklausyti, net jis sako, kad skiepai neapsaugo nuo uzkretimu

https://www.facebook...242022852963892

bet siaip tai jis toks dundukas, kad baisu :lol; galit kalusyti, kaip stand up comedy...
geria, kad pats supranta, skao as dabar supranut, kokias nesamones as kalbejau...

Atsakyti
https://www.15min.lt...ntas-56-1577242
čia tai jo gaila, aišku, gerai kad aferas norėjo atskleisti, bet kiek anksčiau jie patys žalos privatiems žmonėms padaro, kurie pvz. tik įtariami, o dar nenuteisti. Po to būna išteisinti, o jau žinomi ant visos Lietuvos, kiek purvo sulaukę. Tai tegu dabar patys paragauja kaip tai "skanu", kai su tokia neteisybe tenka susidurti
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 07, 13:35)
Nesąmones. Mūsų vakcinuotas ir sergantis kaimynas sugebėjo apdovanoti daugiau nei pusė kaimynu-ir vakcinuotus ir ne. O jo žmona nesusirgo.

Kas tai nustate, kad butent jis apkrete. O kodel zmonos neaprkete, kiba santampas pase apsaugojo, kuri salia jo buvo? Mano galva Maja Di teisi, net salimais, turejusi didziausia kontankta, kaimynas zmogu nepakrete.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 15:27)
Kas tai nustate, kad butent jis apkrete. O kodel zmonos neaprkete, kiba santampas pase apsaugojo, kuri salia jo buvo? Mano galva Maja Di teisi, net salimais, turejusi didziausia kontankta, kaimynas zmogu nepakrete.

Nustatė? Po susirinkimo beveik visi iškrito (per 2-4 dienas). O jis atėjo kosedamas, bet kadangi paskiepytas, netikėjo, kad covidas jam. O ką aš žinau kodėl neuzsikrete. gal turėjo imunitetą covidui stipru. Aš irgi turėjau kontakta su vaikais, bet jie neuzsikrete nuo manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 07 spalio 2021 - 14:47
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 07, 14:33)
o as nepasitikiu jokia nuomone, o tkrinu faktus, surinta reali ainformacija ir tam patvritinima noreciau pamatyti, o taip tai tik VBS ir tiek...

tu pasitiki yotubės filmukus kuriančiais psiaudomokslininkais.

QUOTE(Moonte @ 2021 10 07, 16:27)

Aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad sirgau, ėjau į darbą kol nejutau simptomų (3 dienos ki simptomų apkrečiančios), tiksliau paskutinę jau sloga prasidėjo, o neapsikrėtė niekas, nei namiškiai, nei kolegos nei kaimynai, nei sporto klube niekas, buvau trenkėj išvakarėse iki simptomų.
Atsakyti
"kad COVID-19 nebūtinai užsikrečia visi toje pačioje aplinkoje gyvenantys asmenys.

„Kad užsikrečia ne visi, – tikrai taip, tačiau nuo ko tai priklauso, ko gero, aš neatsakysiu į šitą klausimą, todėl, kad mokslui tai kol kas nelabai žinoma. Turime daug atvejų šeimose, kuriose vienas žmogus suserga lengva COVID-19 forma. Vėliau nuo jo užsikrečia ir kitas kartu gyvenantis šeimos narys, o trečias nesuserga“, – kalbėjo ji.

Pasak medikės, daug kas priklauso nuo kiekvieno žmogaus imuninės sistemos bei higienos – rankų plovimo, kambarių vėdinimo ir kitų priemonių."
Va, moonte.
Atsakyti