Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Jūs užtrigusios plokštelės ar kas? Gyvenime tiek visko vyksta, o tos, kaip senos bonos, kurios negali sustoti pletkinti apie kaimynus biggrin.gif
Cia gi ir durnam aisku, kad tai yra dirbtinai sukelta psichozė, tai kam dar kalbeti apie jos naudą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2021 - 11:08
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 07, 12:03)
<p>Interviu su Dulkiu. Būtent, kas mane ir stebina, tai priemonių įvedimas negalvojant apie efektyvumą. Jo atsakymai į klausimus įdomūs. Tiksliau - jis neatsako. smile.gif Taip ir nesupratau kokius srautus valdyti padeda GP. smile.gif 
</p><p><strong>– Neseniai paskelbta Europos ligų kontrolės centro ataskaita, joje yra daug pjūvių. Ko gero, ministre, esate susipažinęs su ja. Vienas jų – Lietuva priima pandemijos valdymo sprendimus, kalbama ataskaitoje, bet nevertina jų efektyvumo. Kaip mes vertiname priimamų priemonių efektyvumą?</strong>
</p><p>– Man atrodo, imunizacijos laipsnis, situacija ligoninėse, situacija reanimacijoje, sunkių ligonių, sakykim, [žemo, – LRT.lt] mirtingumo rezultatų siekimas, matyt, yra tie pagrindiniai rodikliai, į kuriuos turime orientuotis.</p><p>Ir, turint omenyje, kad mes šiuo metu pandemiją valdome nenaudodami judėjimo ribojimo priemonių, atvėrėme verslą, atvėrėme švietimą, tai reiškia, kad prisiėmėme labai didelę riziką. Man atrodo, kad tai rodo, jog tos priemonės yra efektyvios.</p><p><strong>– Kokią naudą davė, pavyzdžiui, galimybių pasas?</strong></p><p>– Galimybių pasas leidžia valdyti srautus, sakykim, yra galimybė padėti valdyti srautus ir galimybė verslui dirbti.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1514577/dulkys-man-idomu-koks-planas-yra-galvose-zmoniu-kurie-siandien-nesiskiepija'>https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1514577/dulkys-man-idomu-koks-planas-yra-galvose-zmoniu-kurie-siandien-nesiskiepija</a>
</p>

tau naujiena? jie apmokyti neatsakinėti į klausimus tiesiogiai

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 07, 12:03)
dulkys-man-idomu-koks-planas-yra-galvose-zmoniu-kurie-siandien-nesiskiepija

toks ir planas: kuo įmanoma ilgiau išlikti sveiku natūraliai ir išvengti šios masinės psichozės, cituoju:
"Švedija laikinai sustabdė “Moderna” vakcinos naudojimą asmenims jaunesniems nei 30 m.
Danija tai padarė asmenims jaunesniems nei 18 m.
Norvegija (FHI) rekomenduoja jauniems vyrams susilaikyti nuo skiepijimosi šia vakcina, ir rinktis Pfizer.
Tai Skandinavijos šalyse padaryta dėl stebimos didesnės nei tikėtasi komplikacijos – miokardito (širdies raumens uždegimo) – rizikos, skiepijant šia vakcina jaunesnėse, ypač vyrų ir vaikinų, amžiaus grupėse."

Tai čia taip "ištyrinėta vakcina". O visiems kitiems, vyresniems rizika NULINĖ ar kokia? Gal padėtų savo parašiuką tada, kad man nieko nenutiks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 12:57)
O jei sunkiai susirgs, gydytojų pagalbos ligoninėje nesišauks? Nes ligoninėse didžioji dauguma neskiepyti, nes skiepyti serga lengviau. Ir platina skiepyti mažiau. Va tau ir logika, gydytojų reikia kitomis ligomis sergantiems gydyti.

Baig ta propoganda.
Issigimeliai pasako kokias tezes o bukaprociai kartoja kaip "moksla".

Jei vakcinos kazkiek naudingos, tai kodel sakysim nuo kito menesio 1 dienos visiskai nenaikinami viruso ribojimai, o gyventojai neispejami, kad jei pasiskiepys, ir susirgs, tai jiems nebus skiriami gydytojai nuo kitu ligoniu Jie tures laukti eileje ir jei isgyvens tai jau bus tik ju reikalas.

Be jokiu ten gasdinimu ar sankciju.
Dar. Pasakytu, kad dabar vyskta skiepijimo kompanija, kuria finansuoja valstybe. Kai baigsis menuo tada reikes skiepytis tik privaciose istaigose sumokant visa kaina uz vakcina, pvm ir medicinos darbuotoju paslaugas, nebent bus irodymu, kad laikas uzdelstas del svarbiu medicininiu priezasciu.

Va cia jau butu visai kitaip.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 07, 13:01)
kas tą nustatė?

Nu partija pasake, kad komunizmas visiems atnes laime ir tai tapo mokslniu komunizmu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 spalio 2021 - 11:15
Apie koki komunizma jus cia kalbat? biggrin.gif Čia - šimtaprocentinis kapitalizmas. Ir ne bet koks, o laukinis vakarų kapitalizmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 13:24)
Apie koki komunizma jus cia kalbat?  biggrin.gif  Čia - šimtaprocentinis kapitalizmas. Ir ne bet koks, o laukinis vakarų kapitalizmas  biggrin.gif

Kur tamsta matei toki?
UK yra tikraiusias komunizmas, pashalpiniu rojus apie koki vargshai soevietu ploretarai net nesapnavo.
Vokietijoje - parazitu rojus kvadratu.
Lietuvoje aplamai ne rojus niekam, bet tai netrukdo parazituot pagal sugebejimus kas tik netingi.

Kapitaizmas gal dar Rusijoje, beet nebuvauu tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 11:29)
Kur tamsta matei toki?
UK yra tikraiusias komunizmas, pashalpiniu rojus apie koki vargshai soevietu ploretarai net nesapnavo.
Vokietijoje - parazitu rojus kvadratu.
Lietuvoje aplamai ne rojus niekam, bet tai netrukdo parazituot pagal sugebejimus kas tik netingi.

Kapitaizmas gal dar Rusijoje, beet nebuvauu tai nezinau

Gal as geriau zinau koks Anglijoje kapitalizmas, ten gyvendama 20 metu, nei tu, kuris atvaziuoji tik darbo reikalas karta I metus vienai dienai. Jau situo klausimu, tai tu geriau patylek biggrin.gif
Man visada juokinga skaityti, kai Lietuvoje gyvenantys geriau viska zino uz mus, ten gyvenancius ne vienas desetkas metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2021 - 11:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 13:35)
Gal as geriau zinau koks Anglijoje kapitalizmas, ten gyvendama 20 metu, nei tu, kuris atvaziuoji tik darbo reikalas karta I metus vienai dienai. Jau situo klausimu, tai tu  geriau patylek  biggrin.gif

Tai as buvau UK residentas 2006-2020 metais. 14 metu. Zinoka, karta ten prabuvau net 3 menesius nei biski neisvaziaves.

Issiskirk su vyru gauk council house ir tapk profesionalia parazite. Busi tikra moderni angle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 spalio 2021 - 11:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 07, 11:43)
Tai as buvau UK residentas 2006-2020 metais. 14 metu. Zinoka, karta ten prabuvau net 3 menesius nei biski neisvaziaves.

Issiskirk su vyru gauk council house ir tapk profesionalia parazite. Busi tikra moderni angle

Oho!!! Kartą pabuvai net tris mėnesius!!!!
As gyvenime jokiu benefits negavau, mes net atsisakeme child benefits, nes man GĖDA butu buti benefitine. Reiskiasi mano gyvenimas ne suskilusio skatiko nera vertas ir kazka skubiai reikia keisti.

Lietuviu labai daug benefitiniu Anglijoje, auga, kaip grybai is po lietaus. Lietuvos gėda jie yra.

Bet mane labiausiai biesina tos fake vienišos, kurioms savivaldybes duoda namus, kad ju vqikai ramiai gyventu, be tėvo issigimelio ar alkoholiko, o tos vistiek savo tuos apsimyžusius diedus slapcia parsivelka i Council houses. Šitos apie vaikus negalvoja, tik apie savo putę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2021 - 11:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 07, 13:53)
Oho!!! Kartą pabuvai net tris mėnesius!!!!
As gyvenime jokiu benefits negavau, mes net atsisakeme xhild benefits, nes man GĖDA butu juos gauti. Reiskiasi mano gyvenimas ne suskilusio skatiko nera vertas ir kazka skubiai reikia keisti.

Lietuviu labai daug benefitiniu Anglijoje, auga, kaip grybai is po lietaus. Lietuvos gėda jie yra.

Supuvusi ANglija yra pati geda, o ne parazitai kurie naudojasi proga.
kazkodel pries 100 metu zmones kurie vyko i Amerrika visai neplanavo parazituot.

Ir visei ne del to, kad jie buvo garbingi ar dori ar dar kokie.
Tiesiog tada nebuvo komunistinio shudo ir niekas nesuteike galimybes parazituot.
Nedirbi needi stimpi.
Tai buvo laikai kai pasaulis vystesi, o ne degradavo
Atsakyti
Prie ko xca komunistinis kazkos šūdas ar ne? I Ameriką jau traukė baudžiavos laikais.

Tu labai prie ruso galejai isgyventi, jei nebutum dirbes? Ne, pats zinai. Reiskia komunizmas moke zmones dirbti. Laukinis kapitalizmas - apgaudineti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2021 - 12:02
QUOTE(Kristi_na @ 2021 10 07, 08:51)
Monteverte-aš rūkau kartais ir išgeriu, nevegetarė, darbo su kompu nemažai, bet judėti mėgstu ir gryname ore būnu daug ir plaukiojau dar prieš pusantros savaitės ežere. Su tuo imunitetu ir covidu čia ne viskas taip tiesia linija eina. Bet čia jūs jau šimtus puslapių pridiskutavot jau anksčiau.

Yra toks dalykas ir prigimtinis imunitetas, sveikata genais nulemta, jei zmogus silpnas jei dar ir ruko ir geria tai greit ir uzsilenkia, o jei stiprus tai ziurek ir iki simto datraukia ir nelabai sveikai gyvendamas...
Bendrai su sveikata ir imunitetu nera viskas paparsta juoda balta.
o del rukymo tai as jau girdejau, kad covidu kazkaip rukoriai maziau serga, gal nikotinas jau gerkleje ji uzmusa biggrin.gif nezinau kiek tai teisinga, netikrinau duomenu.
Atsakyti
Išrūkina covidą rūkoriai biggrin.gif

Nu vsio, uztenka cia p8lstyti is tuscio i kiaurą. Varau gyventi.
Atsakyti