Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 06, 21:06)
Neapkrečiama (r raidę praleidau ax.gif ), o ne nepakeičiama.

Pasiskiepys ir pasibaigs išsidirbinėjimai. Kas jie per pasaulio bambos, o nenori skiepytis- mokėk, kodėl visi turi mokėti už kažkieno išsidirbinėjimus.

O koks skirtumas, bet siaip taip religija perduodama nuo zmogaus zmogui irgi mirksiukas.gif ?
Tikejimas yra tikejimas, ir jis kol kas pagal zmogaus teisiu konvencija yra laisvas, as galiu tureti sava pasauleziura, gydytis, taip kaip as noriu, o ne kaip tau susisveicia mane gydyti....nesupranti tu to niekaip?

Na isivaizduok atvirkstini varianta as ateinu i valdzia ir liepiu visiem gydytis tik homeopatiskai nuo visu virusu, uzdraudziu vakcinas ir dedu baudas tiem, kas ju gauna kur nelegaliai, kaip tau patiktu? bigsmile.gif

ar tu manai, kad esi tiesos monopolis? bigsmile.gif

nu tai jau nebeneigi, kad tai prievarta, tik zinoma su tau suprantamom priezastim , tu ja pateisini, nes nepatinka zmoens su sava nuomone ir TEISE I SAVO KUNA.

as tai uz tavo teise i tavo kuna ir tavo pasirinkima, kaip ji gydyti ar saugoti.

beja ar ne tu dejavai, del pasalpu mokamu bedrabiam ar ir pasalpas atimsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 spalio 2021 - 20:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 06, 22:15)
Labai neemaza zmoniu dalis tiesiog mes darbus. Nes dirba ne kokiais ten karjeros valdininkais. Tai tie darbai neturi ypatingos vertes.
Lietuvos darbai ir siaip neturi ypatingos vertes

Na ir kas, jei žino ką dirbti, gal tik į naudą ax.gif
Homeopatija galės užsiiminėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 06, 23:09)
Na ir kas, jei žino ką dirbti, gal tik į naudą ax.gif
Homeopatija galės užsiiminėt biggrin.gif

Moteriai geriausia dirbti zmona. Nereikia jokiu testu, nebent eina i kaire
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 06, 18:18)
Gulint ir maigant plansete?
Vargu...

o kodėl ne? tą patį nuogą penį gali senoms turtingoms boboms pardavinėti. nereikia net veido rodyti. arba dar pėdas galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 06, 19:06)

Pasiskiepys ir pasibaigs išsidirbinėjimai. Kas jie per pasaulio bambos, o nenori skiepytis- mokėk, kodėl visi turi mokėti už kažkieno išsidirbinėjimus.

Prie ko cia issidirbinejimai?

Taigi sakoma, kad skiepas skirtas asmeniskai zmogui, kad lengvesne butu ligos eiga. Jis neapsaugo nei nuo ligos, nei nuo jos platinimo. Tad kodel pasiskiepyje neturi testuotis? Jie taip pat uzkrata gali nesioti ir sekmingai juo dalintis. Kur logika?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 23:14)
MB patenka, nes pratestavo ir ikale namu aresta.
Po to kita diena apsigrizbo ir man ikale sroka, uz kontaktavima su raupsuotaja.
Idomiausia, kad MB namu arestas jau baigsis greitai (nebent tempertura pakils), o man dar pora dienu ilgiau, nes jie taip skaiciuoja.
Nrs miegojom toje pacioje lovoje ir ko gero as prasirgau kartu... Nes sunku paaiskinti tokiu simptomus

Įdomučia, keletas iš mano aplinkos va būtent taip ilgai jautėsi po ligos-atrodo, kad pasveiko, o jėgų nėra. Padarai kokį darbelį ar (čia jau vėliau) nueini kelis šimtus metrų ir nuovargis didžiulis. Keletą mėnesių truko, kai kam ilgiau, kai kam trumpiau.
O aš va nesirgau. Nors tikrai labai minimaliai saugojausi, kaukes blogai dėvėjau, bendravau, į renginius ėjau kai jau tik buvo galima ir į kavines, na, visai įprastai.
Grįžom iš Kroatijos-labai smagi ir šilta jūra, ech, noriu vėl grįžti.

Monteverte-aš rūkau kartais ir išgeriu, nevegetarė, darbo su kompu nemažai, bet judėti mėgstu ir gryname ore būnu daug ir plaukiojau dar prieš pusantros savaitės ežere. Su tuo imunitetu ir covidu čia ne viskas taip tiesia linija eina. Bet čia jūs jau šimtus puslapių pridiskutavot jau anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 10 07, 08:51)
Monteverte-aš rūkau kartais ir išgeriu, nevegetarė, darbo su kompu nemažai, bet judėti mėgstu ir gryname ore būnu daug ir plaukiojau dar prieš pusantros savaitės ežere. Su tuo imunitetu ir covidu čia ne viskas taip tiesia linija eina. Bet čia jūs jau šimtus puslapių pridiskutavot jau anksčiau.

mano mamos draugė net labai ligota, labai stambi, valgo riebiai, aštriai, bet ji ir aktyvi moteris visada buvo. Dirbdavo sode, darže, uogaudavo, grybaudavo miškuose, dabar į sodybą reguliariai laksto, ten ežeras, pirtelė. Nesirgo, nors nesiskiepijusi. Ji iš Vilniaus, pati vairuoja, bet kai vyras mirė pinigėlių mažiau, tai dažnai pavažiuoja ir autobusu, nes pigiau nei mašina. Kaukių nemėgsta irgi, tai tikiu, kad lievai būna užsideda jas, gal tik ant burnos. Turbūt pasisekė jai ar tiesiog užgrūdinta
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 07, 10:01)
mano mamos draugė net labai ligota, labai stambi, valgo riebiai, aštriai, bet ji ir aktyvi moteris visada buvo. Dirbdavo sode, darže, uogaudavo, grybaudavo miškuose, dabar į sodybą reguliariai laksto, ten ežeras, pirtelė. Nesirgo, nors nesiskiepijusi. Ji iš Vilniaus, pati vairuoja, bet kai vyras mirė pinigėlių mažiau, tai dažnai pavažiuoja ir autobusu, nes pigiau nei mašina. Kaukių nemėgsta irgi, tai tikiu, kad lievai būna užsideda jas, gal tik ant burnos. Turbūt pasisekė jai ar tiesiog užgrūdinta

MB pries 3 metus sirgo gripu. Tai palygina - sako panasiai blogai, turejo leisti vaistus kad nuimti pykinima.
As negaliu labai skustis, nu pagulejau nevalges pora dienu, numeciau biski kg. Blogiausia tai cia tie prigasdinimai, kad gali buti blogiau. O siaip gyvenime tai buvo tokiu ligu ir pasaulis nesugriuvo
Atsakyti
vos ne Amerika blink.gif tikiuosi tėvai gerokai atsakys https://www.15min.lt...vyra-59-1575866
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2021 10 07, 00:14)
Prie ko cia issidirbinejimai?

Taigi sakoma, kad skiepas skirtas asmeniskai zmogui, kad lengvesne butu ligos eiga. Jis neapsaugo nei nuo ligos, nei nuo jos platinimo. Tad kodel pasiskiepyje neturi testuotis? Jie taip pat uzkrata gali nesioti ir sekmingai juo dalintis. Kur logika?

O jei sunkiai susirgs, gydytojų pagalbos ligoninėje nesišauks? Nes ligoninėse didžioji dauguma neskiepyti, nes skiepyti serga lengviau. Ir platina skiepyti mažiau. Va tau ir logika, gydytojų reikia kitomis ligomis sergantiems gydyti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 11:57)
Ir platina skiepyti mažiau.

kas tą nustatė?
Atsakyti

Interviu su Dulkiu. Būtent, kas mane ir stebina, tai priemonių įvedimas negalvojant apie efektyvumą. Jo atsakymai į klausimus įdomūs. Tiksliau - jis neatsako. :) Taip ir nesupratau kokius srautus valdyti padeda GP. :)

– Neseniai paskelbta Europos ligų kontrolės centro ataskaita, joje yra daug pjūvių. Ko gero, ministre, esate susipažinęs su ja. Vienas jų – Lietuva priima pandemijos valdymo sprendimus, kalbama ataskaitoje, bet nevertina jų efektyvumo. Kaip mes vertiname priimamų priemonių efektyvumą?

– Man atrodo, imunizacijos laipsnis, situacija ligoninėse, situacija reanimacijoje, sunkių ligonių, sakykim, [žemo, – LRT.lt] mirtingumo rezultatų siekimas, matyt, yra tie pagrindiniai rodikliai, į kuriuos turime orientuotis.

Ir, turint omenyje, kad mes šiuo metu pandemiją valdome nenaudodami judėjimo ribojimo priemonių, atvėrėme verslą, atvėrėme švietimą, tai reiškia, kad prisiėmėme labai didelę riziką. Man atrodo, kad tai rodo, jog tos priemonės yra efektyvios.

– Kokią naudą davė, pavyzdžiui, galimybių pasas?

– Galimybių pasas leidžia valdyti srautus, sakykim, yra galimybė padėti valdyti srautus ir galimybė verslui dirbti.

https://www.lrt.lt/n...en-nesiskiepija

Atsakyti