QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 20:25)
Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
. Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
.
Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja
Mano nuomone, vienintelis kelias paskatinti vakcinaciją yra mokami testai, kurie skirti dėl darbo, o kai kurios specialybės, pvz senelių namų darbuotojai ( o gal net visas med. personalas kaip Prancūzijoj ir kai kuriose kitose šalyse) galėtų tik skiepyti dirbti. Pas mus valdžia per daug bijo marsiečių, per daug nuolaidžiauja antivakseriams.
Taip visiska nesamone, tai verstu tik palaukti ilgiau, nes gal dar daugiau duos, kas taip darytu del pinigu...
Tikrai vienas is 10 nesuserga sunkiai, gal vienas is 100 max ir tai abejociau, nerandu bendro skaiciu sunkiu ligoniu kurie pabuvo l igonineje per si laika. Kodel nerupi gydymas ir jo brangumas nuo kitu ligu, tu niekad to neklausei, kuom ta liga tokia iskirtina?
cia ne PASKATINTU, cia jau PRIVERSTU, o tai didziulis skirtumas.
na pasakyk man zmoniskai, kam skatinti? koks tikslas? gi nei susirgimu, nei mirciu NEMAZEJA, krizines situacijos lioninese irgi nera. Palygink pernai ir siemet duomensi tuo paciu metu. Kas nori lai skeipyjasi, kas nenori lai nesiskiepyja.KOKIOS JUSU AMZINOS BEDOS, SU TAIS KURIE NESISKIEPYJA, TAU KAIP JIE TRUKDO?
O jei tikrai nori paskaitineti, reiktu sudaryti deficita ir padaryti mokama skiepa, tada zmones gal patiketu, kad cia kazkas vertingo, o kai dar primoka, tai gyvenime tik uz viskska slamsta primoka, kad imtum... ir is vis visi jau tie cirkai su leidimais ir neleidimais nu jau ir norinti skeipytis turejo atkratyti nuo tos minties, akivaizdu, akd kazkas ne taip cia su viskuo...kai skaicius pasiziuri...