Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2021 10 05, 22:36)
Kaip suprantu, Jūs į užsikrėtusių statistiką nepatenkate?

MB patenka, nes pratestavo ir ikale namu aresta.
Po to kita diena apsigrizbo ir man ikale sroka, uz kontaktavima su raupsuotaja.
Idomiausia, kad MB namu arestas jau baigsis greitai (nebent tempertura pakils), o man dar pora dienu ilgiau, nes jie taip skaiciuoja.
Nrs miegojom toje pacioje lovoje ir ko gero as prasirgau kartu... Nes sunku paaiskinti tokiu simptomus
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 20:25)
Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m  ax.gif . Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo  nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų ax.gif .

Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja ax.gif

Mano nuomone, vienintelis kelias paskatinti vakcinaciją yra mokami testai, kurie skirti dėl darbo, o kai kurios specialybės, pvz senelių namų darbuotojai ( o gal net visas med. personalas kaip Prancūzijoj ir kai kuriose kitose šalyse) galėtų tik skiepyti dirbti. Pas mus valdžia per daug bijo marsiečių, per daug nuolaidžiauja antivakseriams.

Taip visiska nesamone, tai verstu tik palaukti ilgiau, nes gal dar daugiau duos, kas taip darytu del pinigu... biggrin.gif

Tikrai vienas is 10 nesuserga sunkiai, gal vienas is 100 max ir tai abejociau, nerandu bendro skaiciu sunkiu ligoniu kurie pabuvo l igonineje per si laika. Kodel nerupi gydymas ir jo brangumas nuo kitu ligu, tu niekad to neklausei, kuom ta liga tokia iskirtina?

cia ne PASKATINTU, cia jau PRIVERSTU, o tai didziulis skirtumas.

na pasakyk man zmoniskai, kam skatinti? koks tikslas? gi nei susirgimu, nei mirciu NEMAZEJA, krizines situacijos lioninese irgi nera. Palygink pernai ir siemet duomensi tuo paciu metu. Kas nori lai skeipyjasi, kas nenori lai nesiskiepyja.KOKIOS JUSU AMZINOS BEDOS, SU TAIS KURIE NESISKIEPYJA, TAU KAIP JIE TRUKDO?

O jei tikrai nori paskaitineti, reiktu sudaryti deficita ir padaryti mokama skiepa, tada zmones gal patiketu, kad cia kazkas vertingo, o kai dar primoka, tai gyvenime tik uz viskska slamsta primoka, kad imtum... ir is vis visi jau tie cirkai su leidimais ir neleidimais nu jau ir norinti skeipytis turejo atkratyti nuo tos minties, akivaizdu, akd kazkas ne taip cia su viskuo...kai skaicius pasiziuri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2021 - 22:20
Dabar virusas platinas ne tik nevarzoma, bet dar skiepyti isplatino turbo rezimu. Tai cia viskas greitai pasibaigs, nes jau neliks kam uzsikresti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 23:18)
Dabar virusas platinas ne tik nevarzoma, bet dar skiepyti isplatino turbo rezimu. Tai cia viskas greitai pasibaigs, nes jau neliks kam uzsikresti.

man is vis keista, kad vis dar kazkas neuzsikretes liko, abejoju, manau cia jau antras reisas pareina smile.gif nes daug kas sirgo sunkiai pries visus karantinus, man tada pripaise chest infection, draugei plauciu uzdegimas, bet sake, gydytojas Klinikose, kad keisti labai tie plauciu uzdegimai paskutiniu metu, cia buvo Kaledinis laikotapris pries dar informacijos atejjima, dar tada nezinojom apie ta covida Europoje...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 23:26)
man is vis keista, kad vis dar kazkas neuzsikretes liko, abejoju, manau cia jau antras reisas pareina smile.gif nes daug kas sirgo sunkiai pries visus karantinus, man tada pripaise chest infection, draugei plauciu uzdegimas, bet sake,  gydytojas Klinikose, kad keisti labai tie plauciu uzdegimai paskutiniu metu, cia buvo Kaledinis laikotapris pries dar informacijos atejjima, dar tada nezinojom apie ta covida Europoje...

liko liko. Kiek aš žinau, tai jie visi vienaip ar kitaip save prisižiūrintys. Jei ne mityba ar sportu, tai tada bent buvimu lauke, darbais lauke ar pan. Žodžiu tai ne tie naujoviški žmonės, kurie tik sėdi prie kompo ar tv ir viską internetu užsisako. Tai aktyvesni žmonės
Atsakyti

Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m ax.gif. Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų ax.gif. Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja ax.gif Mano nuomone, vienintelis kelias paskatinti vakcinaciją yra mokami testai, kurie skirti dėl darbo, o kai kurios specialybės, pvz senelių namų darbuotojai ( o gal net visas med. personalas kaip Prancūzijoj ir kai kuriose kitose šalyse) galėtų tik skiepyti dirbti. Pas mus valdžia per daug bijo marsiečių, per daug nuolaidžiauja antivakseriams.
Pasiskiepije anksciau gautu 100 euru už 3 doze. Didžioji dalis pensininku jau skiepyti prieš 4-6 mėnesius. :)

Aš nesuprantu kaip mokami testai darbuotojams privers pasiskiepyti tikslinę grupe. :) Tu gali man paaiskinti koks tikslas tavo nuomone turetu buti iskeltas? Nubausti antivakserius ar visgi nuimti kruvi nuo ligoniniu? Speju tu tiesiog galvoji apie baudima. Tokiu atveju tinka ir GP, ir mokami testai, tik nuo to vargu ar padetis ligoninese pageres. :)

Dirbantys, beje, testuojami greituoju testu, ne PGR. Tai ir pigiau, ir simptominiams eilių neuzima. Kiek maciau is greituju 2% teigiamu ateina, nors testuojamos profilaktines grupes t.y. be simptomu.  Siek tiek duoda suvokimo kaip paplites besimptomis sirgimas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 spalio 2021 - 09:18
Neatsibodo dar apie vakcinas?
Geriau sakykit kur dėsite namo is Anglijos kalėjimų deportuojamus kalinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 spalio 2021 - 10:26
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 06, 00:14)

cia ne PASKATINTU, cia jau PRIVERSTU, o tai didziulis skirtumas.

Tu jau ir dabar vis prievartą vis mini. Gal kas antrankius kam uždėjo ir paskiepijo? Privaloma nereiškia prievarta- skiepijiesi arba ieškaisi kito darbo, kiekvieno teisė rinktis, tie kas dirba su pažeidžianiausiais, turėtų privalomai skiepytis.

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 06, 10:48)
liko liko. Kiek aš žinau, tai jie visi vienaip ar kitaip save prisižiūrintys. Jei ne mityba ar sportu, tai tada bent buvimu lauke, darbais lauke ar pan. Žodžiu tai ne tie naujoviški žmonės, kurie tik sėdi prie kompo ar tv ir viską internetu užsisako. Tai aktyvesni žmonės

Mano kolektyve 10 žmonių, 1 antivakseris, kiti pasiskiepiję ir aš tik viena sirgau. Sveikuolių vegetarų nėra, sportuojam reguliariai tik dviese.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 06, 11:12)
Aš nesuprantu kaip mokami testai darbuotojams privers pasiskiepyti tikslinę grupe. smile.gif Tu gali man paaiskinti koks tikslas tavo nuomone turetu buti iskeltas? Nubausti antivakserius ar visgi nuimti kruvi nuo ligoniniu? Speju tu tiesiog galvoji apie baudima. Tokiu atveju tinka ir GP, ir mokami testai, tik nuo to vargu ar padetis ligoninese pageres. smile.gif</p>
<p>Dirbantys, beje, testuojami greituoju testu, ne PGR. Tai ir pigiau, ir simptominiams eilių neuzima. Kiek maciau is greituju 2% teigiamu ateina, nors testuojamos profilaktines grupes t.y. be simptomu.  Siek tiek duoda suvokimo kaip paplites besimptomis sirgimas. </p>

Ne tikslinę grupę pasiektų, bet visuomenės imunitetas susiformuotų.paskiepijus aktyvius darbingo amžiaus žmones. Ir senoliai, jei labai bijo skiepo, automatiškai apsaugoti būtų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 06, 10:29)

Mano kolektyve 10 žmonių, 1 antivakseris, kiti pasiskiepiję ir aš tik viena sirgau.

As isivaizduoju, kaip tau abydna, kad antivakseris nesusirgo biggrin.gif
Atsakyti

Tu jau ir dabar vis prievartą vis mini. Gal kas antrankius kam uždėjo ir paskiepijo? Privaloma nereiškia prievarta- skiepijiesi arba ieškaisi kito darbo, kiekvieno teisė rinktis, tie kas dirba su pažeidžianiausiais, turėtų privalomai skiepytis.

Mano kolektyve 10 žmonių, 1 antivakseris, kiti pasiskiepiję ir aš tik viena sirgau. Sveikuolių vegetarų nėra, sportuojam reguliariai tik dviese.

Ne tikslinę grupę pasiektų, bet visuomenės imunitetas susiformuotų.paskiepijus aktyvius darbingo amžiaus žmones. Ir senoliai, jei labai bijo skiepo, automatiškai apsaugoti būtų.

Lietuvoje medicinos personalas susiskiepijo. Galima jiems padaryti privaloma, tai pasiskiepys kiek papildomai? 0,00001 LT populiacijos?

Panasu, kad visuomenes imunitetui reikia 90% su delta. Tiek net privertus dirbancius susivakcinuoti vargu ar gausis. :)

Reikia suprasti, kad kiekviena priemone turi savo ribas. Nubausti, uzdrausti, priversti galima ir daliai zmoniu labai patiktu, kad kazkam blogiau, bet reikia sverti kiek tas padetu is tiesu pandemijos valdymui, o ne vien del moralinio orgazmo, antivakseriu patampymui. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 06, 09:48)

Turejau omenyje, kad tikriausiai mes visi dauguma tikrai jau susidurem su siuo virusu, kas susirgo, kieno imunitetas is kart nukenksmino ji ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 06, 12:52)
Panasu, kad visuomenes imunitetui reikia 90% su delta.

Va kazkas prisigeres pavapejo, ka taip mano. Nors neturi jokiu daviniu, kaip PASENUS, kitam shtamui kurta vakcina gali kazka apsaugot.
Nu ir puole visi kartoti pavadine tai mokslu.
Slykstu.

Atsipuskit...
Delta tikrai labaii uzkreciama. Tai mokslinis faktas. va ir sprendimas. Kazkas eskperimentuoja su nevykusiomis vakcinomis, o kazkas drasiai susitinka su likimu. Arba vaziuoja gyvent kur i dziungles. Nera psirinkimo.
Prasirgus - kelias desimtis kartu geresnis imunitetas..
Ir nera ka kaltinti.

Per 8 dienas numeciau 8kg svorio, MB numete 4kg.
Kai jums toks svorio metimo budas?
Atsakyti