Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 18:49)
Stiprus vyras esi, laikykis  4u.gif

Vyriski hormonai uzblokuoti senai, bobisku prikacialinta. Gal nuo viruso padeda?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 17:34)
Vyriski hormonai uzblokuoti senai, bobisku prikacialinta. Gal nuo viruso padeda?

Man nerupi tavo seksualinė orentacija biggrin.gif . Tu man esi vyriskas personazas..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 19:35)
Man nerupi tavo seksualinė orentacija  biggrin.gif . Tu man esi vyriskas personazas..

O prie ko cia orientacija?
Pas mane orientacija nepasikeitus - traukia tik nekaltos.

Na zinai... buvai emiratuose, zinai kas tikrus vyrus traukia
Atsakyti
Simonyte jau 100 e siulo senjoram uz skiepa, stafkes auga, kaip matau nuo cepelinu , 15 e gydytojam iki 100e, vietoj senuku dar palaukciau, gal dar pakils biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kaizn galima paketa vsia cepeilnai plius 100e, dar kokia pramoga? gal greit jau bus kokiu paslaugu paketai su skiepu?

kas per lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 17:55)
O prie ko cia orientacija?
Pas mane orientacija nepasikeitus - traukia tik nekaltos.

Na zinai... buvai emiratuose, zinai kas tikrus vyrus traukia

Arabus? Tikrai nezinau. Ožkos? biggrin.gif biggrin.gif . Ten kiek ju kartų daugiau, nei moterų? 3?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 20:26)
Simonyte jau 100 e siulo senjoram uz skiepa, stafkes auga, kaip matau nuo cepelinu , 15 e gydytojam iki 100e, vietoj senuku dar palaukciau, gal dar pakils  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O kaizn galima paketa vsia cepeilnai plius 100e, dar kokia pramoga? gal greit jau bus kokiu paslaugu paketai su skiepu?

kas per lotuliukas.gif

Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m ax.gif . Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų ax.gif . Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja ax.gif
Mano nuomone, vienintelis kelias paskatinti vakcinaciją yra mokami testai, kurie skirti dėl darbo, o kai kurios specialybės, pvz senelių namų darbuotojai ( o gal net visas med. personalas kaip Prancūzijoj ir kai kuriose kitose šalyse) galėtų tik skiepyti dirbti. Pas mus valdžia per daug bijo marsiečių, per daug nuolaidžiauja antivakseriams.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 20:59)
Arabus? Tikrai nezinau. Ožkos?  biggrin.gif  biggrin.gif . Ten kiek ju kartų daugiau, nei moterų? 3?

Europiečius mirksiukas.gif
Idomucia, viskas bus gerai, svarbu krizė praėjo. O kaip kosulys, nevargina? Dėl silpnumo, tai jo, aš nestipriai sirgau ir tai po kelių dienų kai atrodo jau puikiai jaučiausi, sugalvojau obuolius nuskinti. Dvi dėžutes priskyniau, atrodė lyg kalnus nuverčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 05 spalio 2021 - 19:32
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 21:25)
Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m  ax.gif . Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo  nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų ax.gif . Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja ax.gif

As jau nelabai suprantu tos statistikos. Va daugiausia besimptominiu, kiti ten lengvai. Bet kazkokde ir as ir MB taip sakyciau nemaloniai gulejom ligoniais keleta dienu ir dabar nedarbingi, Pavargstame.
Tai kazkaip neaisku su tuo sunkumu...

Aisku iki reanimaciju ir lavoniniu tai toli, bet va...

Tiesa ziurejau tuos kurie pakliuva i ta reanimacija. Pasirodo temperatura buna kokie 39 savaite ir laukia zmones stebuklo.
Skambintu kad antibiotikus gaut, o ne stebuklo lauktu.

Nu dar sako maziau rukyti reikia, geriausia aplamai nerukyti
Papildyta:
As nueinu prie kompo kazka ten padarau, po to einu pagulet,
nueinu pavalgyt, po to pagulet,
atsigeriu poo to pagulet.
MB atsikelia pavaiksto 5 minutes po po paguli pora valandu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 19:25)

Europiečius  mirksiukas.gif

Ar tu bent supranti, kad ilindai visai ne vietoje ir ne laiku? Apie kokius cia europiecius rasai? Kas tau čia susišvietė?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 21:55)
Ar tu bent supranti, kad ilindai visai ne vietoje ir ne laiku? Apie kokius cia europiecius rasai? Kas tau čia susišvietė?

O ka tada lietuviu firmos veze sheichams?
nekaltas lietuvaites ar ozkas?
Zinove tu zinove...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 21:38)
As jau nelabai suprantu tos statistikos.

Kaip suprantu, Jūs į užsikrėtusių statistiką nepatenkate?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 05, 20:32)
O ka tada lietuviu firmos veze sheichams?
nekaltas lietuvaites ar ozkas?
Zinove tu zinove...

Tai europieČIUS jiems vežė ar euroPIETES?
Lietuves nera ant tiek grazios, kad butu ileistos I šeichų guolius. Arklininkams pasidziaugti jos, kaip ir Anglijos Karalienės rūmuose
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 20:25)
Veryga seniai aiškino, kad reikia mokėti po 100 ar 150 už skiepą ir nuo 65 m  ax.gif . Aš manau, kad nesąmonė mokėti, gaunasi kažkoks papirkinėjimas. Dabar tie, kurie buvo sąmoningi ir pasiskiepijo  nieko negavo, o tie, kurie sąmokslo teorijom tiki ir pasiskiepys tik dėl to 100 eur, kuo jie geresni už tuos kurie ir taip klausė valdžios nurodymų ax.gif . Aiškina, kad brangiau kainuoja gydymas, betgi suserga ne kiekvienas, koks 1 iš 10. Tai vidutiniųkai 1000 eur gydymui, bet ir tai ne visi į ligonines papuola, tik koks 1 iš 10 (apytiksliai kai susirgimų 1500, į ligonines paguldoma 150), taigi 10000, tai nelabai ir daugiau vieno asmens gydymas vidutiniškai kainuoja ax.gif
Mano nuomone, vienintelis kelias paskatinti vakcinaciją yra mokami testai, kurie skirti dėl darbo, o kai kurios specialybės, pvz senelių namų darbuotojai ( o gal net visas med. personalas kaip Prancūzijoj ir kai kuriose kitose šalyse) galėtų tik skiepyti dirbti. Pas mus valdžia per daug bijo marsiečių, per daug nuolaidžiauja antivakseriams.
Europiečius  mirksiukas.gif

nu va matai kaip sukalkuliavai, kad nieko čia baisaus ir neturėtų lūžinėti sistema.

tai kam tokius slabakus rinkot? negi nematėt, kad tik tyčiotis ir žadėti temoka? biggrin.gif
Atsakyti