Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Is tikruju, tai taip. FB jau atgyvena. Kai man jaunimas (su kuriais voluntieriauju) pradeda pasakoti kur su kuo bendrauja, tai rimtai fantazija mano miega, as tokiu platformu net pavadinimu nezinojau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 11:14)
susikurti svetaine siais laikais tikrai nesunku, o jei kuom prekiaujama tai geriau tikrai shopify naudotis...

Jei norima kažko 'prie meno' biggrin.gif tai tik Etsy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2021 - 11:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 12:42)
Is tikruju, tai taip. FB jau atgyvena. Kai man jaunimas (su kuriais voluntieriauju) pradeda pasakoti kur su kuo bendrauja, tai rimtai fantazija mano miega, as tokiu platformu net pavadinimu nezinojau.
Papildyta:

Jei norima kažko  'prie meno'  biggrin.gif  tai tik Etsy

na taip , manau jaunimas juo tikrai nebesinaaudos, bet kokl kas dar musu kartai jis gana populiarus, ypac Lietuvoje vakaruse gal labiau twiteris, dabar linkedin vis labiau populereja, bet cia jau profesinis networkas.
Fb patogus bendravimas tarp draugu, giminiu, kurie kitose salyse smile.gif Vaikai mano bendrauja ant snap-chat su draugais arba is vis zaidimuose. Sake fb yra boring , tik seniem zmonem biggrin.gif

as turejau omeny sava parduotuve online, su shopify labai lengva pasidaryti pradziai ir gana dosnus nemokamas paketas. Bet taip yra tikrai daug daugiau ivairiu platformu ir galimybiu. Fb gal daugiau tik ispoluliarinimui savo vardo.
Atsakyti
Man FB iš viso kažkoks nesusipratimas, jei iš technologinės pusės žiūrėti. Pvz. forume net jei sakykim kas 1000 lapų prirašė, o tu neskaitei metus laiko ir nori viską perskaityti, tai eini iš eilės, verti po puslapį ir skaitai. O FB? Varai varai žemyn, dar krauna krauna, kol užstringa pvz. ir vėl viskas iš naujo. Arba žinutės neišsitrina, kad ne tik viduje pašalinti, o ir tiesiog visą žinučių profilį su kažkokiu žmogum. Ir taip lipa viena ant kitos. Ir tas komentarų užkrovimas, jei jų daug. Siaubas kažkoks. Labai jau nekūrybingas žmogus tokią vidinę sistemą sumąstė biggrin.gif
Atsakyti
Su tais nemokamais paketais, tai kaip su dyku suriu.
Mano wix buvo nemokamas gal 10 metu, paskui paprase moketi. Nesutikau. Atjungė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 13:40)
Su tais nemokamais paketais, tai kaip su dyku suriu.
Mano wix buvo nemokamas gal 10 metu, paskui paprase moketi. Nesutikau. Atjungė  biggrin.gif

Tai na logiska, visgi 10m ilgai, jau per tiek metu verslas gali ir uzsimoketi uz saita, visgi istekliai irgi kainuoja, manau metai keli ir tai gerai. Shopify geriau tikrai ne wix.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 05, 13:39)
Man FB iš viso kažkoks nesusipratimas, jei iš technologinės pusės žiūrėti. Pvz. forume net jei sakykim kas 1000 lapų prirašė, o tu neskaitei metus laiko ir nori viską perskaityti, tai eini iš eilės, verti po puslapį ir skaitai. O FB? Varai varai žemyn, dar krauna krauna, kol užstringa pvz. ir vėl viskas iš naujo. Arba žinutės neišsitrina, kad ne tik viduje pašalinti, o ir tiesiog visą žinučių profilį su kažkokiu žmogum. Ir taip lipa viena ant kitos. Ir tas komentarų užkrovimas, jei jų daug. Siaubas kažkoks. Labai jau nekūrybingas žmogus tokią vidinę sistemą sumąstė biggrin.gif

cia kaip kam , forumu paskritis kita labiau, Fb pranesimam laikiniem, nuotrauku pasidalinimui arba asmeniniam susirasinejimui.
O paieska geriau daryti su search funkcija.
Man patinka matyti draugiu, giminaiciu, nuotraukas, kaip kaip auga, kaip gyvena, smagu karts nuo karto susirasyti, kaip seniau emailais pvz tai gana nuobodu. Ar popieriniais laiskais, kas dabar juos rasytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2021 - 14:34
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 14:28)
Tai na logiska, visgi 10m ilgai, jau per tiek metu verslas gali ir uzsimoketi uz saita, visgi istekliai irgi kainuoja, manau metai keli ir tai gerai. Shopify geriau tikrai ne wix.

Oi ne, cia yra principo reikalas. Jei siulei man free package, tai reiskia ji ir turi buti free. Jei butu free su * su tam tikromis išlygomis - kita kalba butu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 15:34)
Oi ne, cia yra principo reikalas. Jei siulei man free package,  tai reiskia ji ir turi buti free. Jei butu free su * su tam tikromis išlygomis - kita kalba butu.

na nezinau detaliu, cia jau reiktu tikrinti, kas kur parasyta, na bet visgi nei bankai tau visko negarantuos del 10 m o cia tik IT kompanija ir nemokamas kazkoks pasiulymas.
Siaip raso nemokamai, jei paparstas , gal ka keitei, gal norejai parduotuve padaryti?
Wix is available for free for as long as you want. If you need professional features like your own domain name or ecommerce, you must choose from one of their premium plans ranging from “Combo” to “Business VIP”. The cheapest ad-free plan with a custom domain name costs $14 per month.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 14:32)

cia kaip kam , forumu paskritis kita labiau, Fb pranesimam laikiniem, nuotrauku pasidalinimui arba asmeniniam susirasinejimui.
O paieska geriau daryti su search funkcija.
Man patinka matyti draugiu, giminaiciu, nuotraukas, kaip kaip auga, kaip gyvena, smagu karts nuo karto susirasyti, kaip seniau emailais pvz tai gana nuobodu. Ar popieriniais laiskais, kas dabar juos rasytu...

As tai neturiu laiko fb. Vien mamkos kiek laiko atima, jei dsr kitur vadaloxia7s, tai nieko gyvenime prasmingo nenuveikciau.

Mes, kaip šeima, feisbuku nesinaudojame. WhatsApp yra patogesnis. Mes ten visi per video chat paplepam. Ir su giminemis ten lialiakinam.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 05, 14:36)
na nezinau detaliu, cia jau reiktu tikrinti, kas kur parasyta, na bet visgi nei bankai tau visko negarantuos del 10 m o cia tik IT kompanija ir nemokamas kazkoks pasiulymas.
Siaip raso nemokamai, jei paparstas , gal ka keitei, gal norejai parduotuve padaryti?
Wix is available for free for as long as you want. If you need professional features like your own domain name or ecommerce, you must choose from one of their premium plans ranging from “Combo” to “Business VIP”. The cheapest ad-free plan with a custom domain name costs $14 per month.

"Nu bet visgi" buti paprasciqusiai negali. Mokama versija as galejau nusipirkti is karto, nes ji labiau advanced
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 15:38)
As tai neturiu laiko fb. Vien mamkos kiek laiko atima, jei dsr kitur vadaloxia7s, tai nieko gyvenime prasmingo nenuveikciau.

Mes, kaip šeima, feisbuku nesinaudojame. WhatsApp  yra patogesnis. Mes ten visi per video chat paplepam. Ir su giminemis ten lialiakinam.

Tai nebutina gi ten scrolinti visa diena, pasiziuri karts nuo karto, whatsapp facebook'o dalis, as irgi turiu praktiskai tas pats kas messengeris, tik patogiau zmogu rasti per tel numeri, kas turi.
Atsakyti
Idomucia labas, kaip gyvas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 05, 17:56)
Idomucia labas, kaip gyvas?

Gyvas, tik silpnokai jauciuosi. Dabar simptomai kaip tipisko persalimo
Atsakyti
Stiprus vyras esi, laikykis 4u.gif
Atsakyti