QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 05, 13:40)
Su tais nemokamais paketais, tai kaip su dyku suriu.
Mano wix buvo nemokamas gal 10 metu, paskui paprase moketi. Nesutikau. Atjungė
Tai na logiska, visgi 10m ilgai, jau per tiek metu verslas gali ir uzsimoketi uz saita, visgi istekliai irgi kainuoja, manau metai keli ir tai gerai. Shopify geriau tikrai ne wix.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 05, 13:39)
Man FB iš viso kažkoks nesusipratimas, jei iš technologinės pusės žiūrėti. Pvz. forume net jei sakykim kas 1000 lapų prirašė, o tu neskaitei metus laiko ir nori viską perskaityti, tai eini iš eilės, verti po puslapį ir skaitai. O FB? Varai varai žemyn, dar krauna krauna, kol užstringa pvz. ir vėl viskas iš naujo. Arba žinutės neišsitrina, kad ne tik viduje pašalinti, o ir tiesiog visą žinučių profilį su kažkokiu žmogum. Ir taip lipa viena ant kitos. Ir tas komentarų užkrovimas, jei jų daug. Siaubas kažkoks. Labai jau nekūrybingas žmogus tokią vidinę sistemą sumąstė
cia kaip kam , forumu paskritis kita labiau, Fb pranesimam laikiniem, nuotrauku pasidalinimui arba asmeniniam susirasinejimui.
O paieska geriau daryti su search funkcija.
Man patinka matyti draugiu, giminaiciu, nuotraukas, kaip kaip auga, kaip gyvena, smagu karts nuo karto susirasyti, kaip seniau emailais pvz tai gana nuobodu. Ar popieriniais laiskais, kas dabar juos rasytu...