Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 18:31)
O kas cia tokia ta Aimejaa? Is teletabyno?

Ot tai kazkam rupi ką ji galvoja  biggrin.gif  nu jau tikrai  biggrin.gif

Jo, jo čia ta pati Aimejaa, kuri gali būti iš teletabyno, gali būti visokia ir iš visur, visiškai dzin, bet ji niekada nebus bailė, veidmainė ir nelįs į šikną. biggrin.gif

Aš suprantu, Burbanti, kad tau tiesa nėra maloni ir tavo ale ,,tau nerūpi'' atsakymas, tą parodo. biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 04, 18:36)
Moterys, nu baikit estis. Galima pasiesti bet nebutina estis be jokioss prasmes ir sustojimo

Aš tai nesiėdu. biggrin.gif
Aš tik tiesą pasakau. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 10 04, 17:46)
Jo, jo čia ta pati Aimejaa, kuri gali būti iš teletabyno, gali būti visokia ir iš visur, visiškai dzin, bet ji niekada nebus bailė, veidmainė ir nelįs į šikną.   biggrin.gif

Aš suprantu, Burbanti, kad tau tiesa nėra maloni ir tavo ale ,,tau nerūpi'' atsakymas, tą parodo.  biggrin.gif  4u.gif

Ooo...as suklydau...braizas tai grynai teletabyne besilankancios.

Nu pšeprašam tada 4u.gif

O kam tau cia ka reikia irodineti? Personažams? biggrin.gif oi, net balsu nusijuokiau biggrin.gif

Bet, kad neatsimenu tokio personazo, tai nemeluoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 spalio 2021 - 18:21
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 19:19)
Ooo...as suklydau...braizas tai grynai teletabyne besilankancios.

Nu pšeprašam tada  4u.gif

O kam tau cia ka reikia irodineti? Personažams?  biggrin.gif  oi, net balsu nusijuokiau  biggrin.gif

Taigi sakau, aš iš teletabyno, kam kartojiesi.

Tai, kad aš nieko neįrodinėju, tik pasakiau tiesą apie tave. ax.gif
Toks demonstravimas apsimestinio juoko, visada daug pasako apie žmogų -įtampa, suirzimas, nepatogumo jausmas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 10 04, 18:35)
Taigi sakau, aš iš teletabyno, kam kartojiesi. 

Tai, kad aš nieko neįrodinėju, tik pasakiau tiesą apie tave.  ax.gif
Toks demonstravimas apsimestinio juoko, visada daug pasako apie žmogų -įtampa, suirzimas, nepatogumo jausmas.  mirksiukas.gif

Aaaa, tai visdelto buvau teisi - teletabyno braižas biggrin.gif

Pagailo tau Moontės, kaip mažo vaiko?
Suprantu, as irgi kamaradės nepalikciau vienos, susitraukusios, sušalusios ir niekam nereikalingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 19:19)

Bet, kad neatsimenu tokio personazo, tai nemeluoju.

Tai kaip tu gali atsiminti, jei aš esu naujokė. Pirmą kart čia rašau. Tikrai, tikrai. lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 10 04, 18:41)
Tai kaip tu gali atsiminti, jei aš esu naujokė. Pirmą kart čia rašau. Tikrai, tikrai.  lady.gif

Tu nelabai ilgą protą turi, kaip matau biggrin.gif
Pati gi rasei 'anksciau tu buvai faina.. ', o kadangi paskutini karta faina buvau gal pries du metus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 19:38)

Pagailo tau Moontės, kaip mažo vaiko?

Baik tu. irnesakyk.gif
Man tavęs labiau pagailo-kas turi įvykti žmogaus gyvenime, kad tokie pokyčiai... unsure.gif
Moontė tai kokia buvo, tokia ir liko. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 19:43)
Tu nelabai ilgą protą turi, kaip matau  biggrin.gif
Pati gi rasei 'anksciau tu buvai faina.. ', o kadangi paskutini karta faina buvau gal pries du metus... biggrin.gif

O tai gal aš tik skaičiau ir galvojau-kokia faina, linksma moteriškė ta burbanti.
Ir va kas pasidarė, burbanti tapo bailė ir veidmainė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 10 04, 18:48)
Baik tu.  irnesakyk.gif
Man tavęs labiau pagailo-kas turi įvykti žmogaus gyvenime, kad tokie pokyčiai... unsure.gif
Moontė tai kokia buvo, tokia ir liko.  irnesakyk.gif
Papildyta:

O tai gal aš tik skaičiau ir galvojau-kokia faina, linksma moteriškė ta burbanti.
Ir va kas pasidarė, burbanti tapo bailė ir veidmainė.  biggrin.gif

Oi, susėskim, pagodokim
Apie burbancios dalelę,
Teletabių ašarėlės
Lai nuplaus žemelę... biggrin.gif

O gal, o mal, o šmal...koks skirtumas, kam cia rupi tu nauja ar sena.
Bet tema gi ne apie tave, tema apie mane. Nenukreipk kalbos на себя любимую biggrin.gif

Pabandyk rimuotai pavaryti ant manes biggrin.gif
Papildyta:
Kiek galiu laukti eiliutų ditirambų savo personal? Man jau reikia eiti virti barsčius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 spalio 2021 - 18:57
nu nieko sau, facebook užlūžęs
ot hakeriai parūrino juos ax.gif ėjo kalbos, kad trins ativaxerių grupes
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 04, 19:32)

Man asmeniskai tas fb buves nebuves, bet va kas turi bizniukus ten, tai tiems nekas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 20:37)
Man asmeniskai tas fb buves nebuves, bet va kas turi bizniukus ten, tai tiems nekas

jo. blogai taip prie kažko vieno priprasti, visą info sukelti ten ar pan. kiek žmonių atsisakė svetainių iš viso, o dabar išsigandę sėdi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 04, 20:32)

abejoju ar hakeriai.

Bet juokinga siek tiek, kaip tik uzvakar paskaiciau Putino grasinima fb, del pedofilijos propogavimo, netikrinau ar jis tikrai taip sake, bet vakar juokas paeme prisiminus...

matom ant kiek zmonem svarbus fb pasidares...nors daug kas kraustosi jau i alternatyves platformas...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 04, 21:03)
jo. blogai taip prie kažko vieno priprasti, visą info sukelti ten ar pan. kiek žmonių atsisakė svetainių iš viso, o dabar išsigandę sėdi

susikurti svetaine siais laikais tikrai nesunku, o jei kuom prekiaujama tai geriau tikrai shopify naudotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2021 - 11:15