Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 04, 16:36)
Nepamirsk, kad esu antivakseris. Kai uzvakar nakti buvo labai prastai, tai pagalvojau, kad geriau mirsiu, bet apseisiu be gydytoju.
Ir del skiepu nuomone nepasikeite... Nors kiti tegu patys sprendzia... uz save. Nes jei silpnesnes sveikatos, tai gali ir neatlaikyti viena ant savo organizmo.

Idomucia, siuo atveju nesvarbu, svarbiausia, kad issikapanotum su maziausiom pasekmem. Nusispjauk i visas pozas, siuo atveju svarbiausia, nepasiduoti ligai.

Ok, einu pasidarbuot. O tu laikykis.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 04, 16:36)
moonte, nebejuokink  biggrin.gif

Ir aciu Dievui, juokis kol gali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 spalio 2021 - 15:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 04, 16:36)
Nepamirsk, kad esu antivakseris. Kai uzvakar nakti buvo labai prastai, tai pagalvojau, kad geriau mirsiu, bet apseisiu be gydytoju.
Ir del skiepu nuomone nepasikeite... Nors kiti tegu patys sprendzia... uz save. Nes jei silpnesnes sveikatos, tai gali ir neatlaikyti viena ant savo organizmo.

butent zmones nera vakseriai ar antivakseriai, yra zmones, kurie skiepyjasi, kurie ne, ir yra kurie visus nori priversti daryti, kaip jiem atrodo teisinga, ir kiti pasisakantys uz laisva pasirinkima....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 15:05)
Ka daro su moterimi vienatve, istustejes lizdas...
Ziauru, kai gliukai prasideda, na tiek to, bent jau taip pasijausk reikalinga ir svarbi  4u.gif

Tebunie taip, kaip tu sakai 4u.gif Atsigauk po vakar.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 16:42)
Ir aciu Dievui, juokis kol gali...

cia grasinimas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 16:42)
Idomucia, siuo atveju nesvarbu, svarbiausia, kad issikapanotum su maziausiom pasekmem. Nusispjauk i visas pozas, siuo atveju svarbiausia, nepasiduoti ligai.
Ok, einu pasidarbuot. O tu laikykis.

falsyvka tu falsyvka...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 04, 15:36)
moonte, nebejuokink  biggrin.gif

Ji siandien bando reabilituotis. Kabinasi net į IDOMUČIĄ.
Desperacija.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 16:50)
Ji siandien bando reabilituotis. Kabinasi net į IDOMUČIĄ.
Desperacija.

atrodo apgailetinai rimtai, taip jau susirupino Idomucia, taip jau jis be jos pagalbos neisgyvens, pakels visus ant ausu, super tiesiog, gelbetoja... ji seniau tokai vaidino forume, ir tada jau mane vimde, nemegstu labai tokiu veidmainiu zmoniu....savo tikra vidu graziai atskleide jau seniai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 04, 15:55)
atrodo apgailetinai rimtai, taip jau susirupino Idomucia, taip jau jis be jos pagalbos neisgyvens, pakels visus ant ausu, super tiesiog, gelbetoja... ji seniau tokai vaidino forume, ir tada jau mane vimde, nemegstu labai tokiu veidmainiu zmoniu....savo tikra vidu graziai atskleide jau seniai...

Nesusirupino ji juo nuoširdžiai, gi visi gerai suprantam. Jai dabar butinai reikia parodyti kokia ji nuostabi, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 16:58)
Nesusirupino ji juo nuoširdžiai, gi visi gerai suprantam. Jai dabar butinai reikia parodyti kokia ji nuostabi, ir tiek.

tai faktas, bet manau ji i sia role gyvenime taip ikritus, kad nebesuvokai pati, kad tai tik jos kauke...ji gi ir gyvenime bando taip reabilituotis...
Atsakyti
Is mano seniunijos atejo man pranesimas i uzklausima, del pagalbos sergantiems ir negalintiems savimi pasirupinti.

https://www.vrsa.lt/...t/Placiau/13441

Dalinuosi jei tau prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 10:48)
Prisipazinsiu
Vakar pasakiau sau "burbanti, gal zmogui mamkos yra vienintelė užuovėja, o tu jį verti nervuotis'. Kazkaip norisi atsiprašyti, nes jauciuosi taip,  kaip būčiau kikenusi is  neigalaus žmogaus.

Kadangi aš nieko čia nebijau biggrin.gif ir niekam nelendu į šikną, tai pasakysiu atvirai-tu, Burbanti, nusivažiavai. Ir labai. Kas tau pasidarė? blink.gif Buvai tokia visai faina moteriškė, pajuokindavai, bet dabar tai nukritai žemiau kvaišos lutukės. Kas įvyko tavo gyvenime? Būdavai objektyvi, bet dabar esi veidmainė, nesąžininga ir bailė.

Kodėl tu varai ant Moontės? Kodėl nematai savo popadinės lutukės? Jei jau apie tai prakalbai, tai būtent lutukei vienintelė užuovėja yra SM. Ir tu tą puikiai supranti, bet esi bailė ir neišdrįsti pasakyti jai to. Moontė tikrai perlenkia kartasi ir net nusišneka, ir per daug reaguoja, per daug veliasi į diskusijas apie nieką su jumis, bet ji tokia yra. Ji jau vaikus užauginusi, namus turi ir ne darbo metu kasdien 10 m. sėdi čia. Tu gal panagrinėk lutukės gyvenimą, jos vyrą, jos sėdėjimą darbo metu ir po darbo vakarais SM.
Tavo lutukė keliasi ir eina miegoti galvodama apie Lietuvą ir lietuvius. Ji godžiai skaito visus lietuviškus portalus lrytas, 15min, delfi ir t.t., juos kasdien kelia į SM, skaito kiekvieną smulkmeną kas vyksta pas mus. Gyvena Airijoje, turi namus, šeimą, vaikus, darbą, kaip ji čia bando pavaizduoti, bendrauja su draugais, susirašinėja, viską jai visi pasipasakoja (aišku, tai sukelia juoką čia, bet tegul biggrin.gif ) , taigi tik gyvenk ir džiaukis. Bet ji sėdi ir skaito visas žinias apie Lietuvą, piktinasi, kad kažką valdžia blogai padarė, kad lietuviai skiepijasi ir t.t. Tu man pasakyk koks jos suknistas reikalas? Ir tai daro KASDIEN, metai iš metų. Tai kam čia vienintelė užuovėja mamkos? Pažiūrėsiu kiek tu dar sąžininga. mirksiukas.gif
Atsakyti

O kas cia tokia ta Aimejaa? Is teletabyno?

Ot tai kazkam rupi ką ji galvoja biggrin.gif nu jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 spalio 2021 - 17:33
Moterys, nu baikit estis. Galima pasiesti bet nebutina estis be jokioss prasmes ir sustojimo
Atsakyti