Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 04, 15:41)
Man tai patinka nauja antivakserių veikla. Randa mirusį žmogų ir pradeda nagrinėti ar buvo pasiskiepijęs. Jei buvo- vadinas mirtis nuo skiepo. Geležinė logika biggrin.gif .

Jau numireliai paskiepyti visurs voliojasi? Tik eini ir ir tikrini? Nu ir laikai atejo.

O kad lengviau persirgai tai gal esi bishki jaunesne? Gal net gerokai jaunesne?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 04, 16:03)
Jau numireliai paskiepyti visurs voliojasi? Tik eini ir ir tikrini? Nu ir laikai atejo.

O kad lengviau persirgai tai gal esi bishki jaunesne? Gal net gerokai jaunesne?

Tai kad, kaip suprantu, nedaug aš už tave jaunesnė, gal keliais meteliais biggrin.gif . Draugė persirgo dar prieš atsirandant skiepams, tai dar dabar, sakė, kosulio priepoliai pareina, o jos vyrui nei iš šio nei iš to temperatūra šokinėja, čia jau beveik metai praėjo. Tai sako, skiepysiuos nors ir kas 3 mėnesiai, kad tik nepatirt ką patyriau. Jų visa šeima sirgo, ir pas jos vyrą darbe. O aš nei artimųjų nei kolegų neapkėčiau (tiesa MB, kai buvau labiausiai zarazna, kelias dienas nebuvo namuose). Aš vieną kartą (gal prieš 10-15 metų) taip gripu sirgau, kad galvojau numirsiu, tai dabar kiekvienais metais skiepą imu biggrin.gif .
Aha, voliojas biggrin.gif . Truputi savaitgaliui išvažiavus į Palangą buvau pasiprocedūrinti, tai masažistė pasakojo, kad kažkoks vyras į šaltą jūrą įlipo ir širdis neatlaikė, tai duzgė antivakseriai, mol nuo skiepo biggrin.gif . O tas skiepas prieš gerą mėnesį gautas buvo. Arba šiaip jei ištinka ką nors staigus infarktas ar insultas, tai ir klausia ar ne po skiepo. Ot laimės būtų, jei surastų po skiepo mirusius.... Lyg anksčiau nuo to niekas nemirdavo...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 04, 15:26)
Arba šiaip jei ištinka ką nors staigus infarktas ar insultas, tai ir klausia ar ne po skiepo. Ot laimės būtų, jei surastų po skiepo mirusius.... Lyg anksčiau nuo to niekas nemirdavo...

tai žinoma, kad mirdavo ir mirs, bet kaip įrodyti, kad tai neprisidėjo prie ankstesnės mirties? o jei būtų gyvenęs ilgiau?
Atsakyti
Idomucia, palauk nepabek, matau kad skaitai, papildysiu si posta.

VAikstau siandiena, apie tavo situacija galvoju. Kai abu sergat, nera kam jumis pasirupinti. Tai va, susisiekiau su savo seniunija, pries tai paklausiau tel. 1808, anie pasiule kreiptis pagal gyvenama vieta. Tu gi irgi gyveni ne mieste. Tai anie sake, kad ju socialiniai darbuotojai gali padeti. Todel, Idomucia, drasiai kreipkis i savo seniunija, tu bananu ir gi kazkam tau reikia nupirkti.

Laikykis, jei ka, rasyk, sukelsiu visus ant ausu 4u.gif
Siandiena vakare dar pasivaidensiu.
Ir ryt is ryto, rasyk, netylek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 spalio 2021 - 15:03
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 14:50)
Vakar jauciausi, kaip vaiką nuskriaudusi.
Norejau vakar parasyti, ka siandien parasiau, bet kazkaip nepakilo ranka, kai perskaiciau tavo grasinimus susidoroti gyvenime su manimi, uarda, lutuke. Supratau, kad užsivedus esi, akys pilnos pykčio, širdis pilna pagiežos ir braidai po iskreiptų veidrodziu karalystes sodus. Ir pagalvojau, kad rytas visada protingesnis uz vakarą.

Neteezinsiu siandien taves, nes vel jausiuosi, kaip skriaudusi vaiką  4u.gif

Ka daro su moterimi vienatve, istustejes lizdas...
Ziauru, kai gliukai prasideda, na tiek to, bent jau taip pasijausk reikalinga ir svarbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 16:49)

VAikstau siandiena, apie tavo situacija galvoju. Kai abu sergat, nera kam jumis pasirupinti. Tai va, susisiekiau su savo seniunija, pries tai paklausiau tel. 1808, anie pasiule kreiptis pagal gyvenama vieta. Tu gi irgi gyveni ne mieste. Tai anie sake, kad ju socialiniai darbuotojai gali padeti. Todel, Idomucia, drasiai kreipkis i savo seniunija, tu bananu ir gi kazkam tau reikia nupirkti.

Laikykis, jei ka, rasyk, sukelsiu visus ant ausu  4u.gif

Dekui uz rupesti. Bet kol dar man nebuvo iskayta izoliuotis tai apsipirkau, apetitas dingo, tai dabar ziuriu, kad suvalgyti kas genda ir nesugestu.
Skambino is poliklinikos, tai MB sake, kad pagijus bus tada, kai 3 dienas tempertura neuzkils. 3 dienas turi nepakilti, kitaip, nesiskaito. Turetu maisto uztekti, dar yra kamera pilna, po to visokie makoronai konservai.

Tiesa MB jau nukrito 3kg svorio as irgi nukrisiu
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 04, 15:26)
o, kad kažkoks vyras į šaltą jūrą įlipo ir širdis neatlaikė, tai duzgė antivakseriai, mol nuo skiepo biggrin.gif . O tas skiepas prieš gerą mėnesį gautas buvo. Arba šiaip jei ištinka ką nors staigus infarktas ar insultas, tai ir klausia ar ne po skiepo. Ot laimės būtų, jei surastų po skiepo mirusius.... Lyg anksčiau nuo to niekas nemirdavo...

Didesno nusisnekejimo dar nebuvai parasius, sirdis salto vandens neatlaike, kas pas jus siaures jura jau pasidare, lauke - 40? pas mus jura panasiai tokios temperaturos nuolat, kazko tai sirdys atlaiko zmoniu..
O kad trombai nuo skeipu susidaro, tai jau patvirtinta informacija, tik ziuriu iki davo delfiu matyt nedaejo...

JAU RANDA, nu tu ir kvanka albertina jeibogu, tu specialiai nepatogia sau info ignoruoji, ar tavos smegenys kitaip nesugeba veikti?
pvz
Lisa Shaw: Presenter's death due to complications of Covid vaccine
https://www.bbc.com/...d-tyne-58330796

zymus zmones lengviau paviesinami, kiek yra bendrai tokiu mirciu labai sunku rasti statistika, nes eiliniu neviesina, nuraso va i tokius sirdis salto vandens neatsilaike ir kas ka irodys, bet bent jau jsu suvalgot tokias nesamones.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 15:49)

Laikykis, jei ka, rasyk, sukelsiu visus ant ausu  4u.gif

kaip tu juokingai atrodai vaidindama Motina Terese, laikai ji kazkokiu neigaliu savim pasirupinti nugyvenus tiek metu lotuliukas.gif Gal jau jis susiorientuos, atsipalaiduok, ne negyvenamoj saloje gyvena, technologijom moka naudotis, mirksiukas.gif
Tu nesijauti gerai, jei neprisiimi sau tokios gelbetojos roles?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 16:05)
Ka daro su moterimi vienatve, istustejes lizdas...
Ziauru, kai gliukai prasideda, na tiek to, bent jau taip pasijausk reikalinga ir svarbi  4u.gif

kad ta visi mato Moonte, ne tik Burba. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 04, 16:10)
Dekui uz rupesti. Bet kol dar man nebuvo iskayta izoliuotis tai apsipirkau, apetitas dingo, tai dabar ziuriu, kad suvalgyti kas genda ir nesugestu.
Skambino is poliklinikos, tai MB sake, kad pagijus bus tada, kai 3 dienas tempertura neuzkils. 3 dienas turi nepakilti, kitaip, nesiskaito. Turetu maisto uztekti, dar yra kamera pilna, po to visokie makoronai konservai.

sveika pabadauti is tikruju, ypac sergant, svarbu skysciu daug gerti mirksiukas.gif
Atsakyti

kad jums ir reikia, šitai tai ne bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 04, 16:24)
kad jums ir reikia, šitai tai ne bėda smile.gif

bet tai juk ir sakoma, kad virusai pravalo organizma, kai zmogus uzsitersia, gal ir tiesa...
Atsakyti

Kilogramai ne beda, svarbu kad sveiki butumet.

Na makaronai nieko gero, jums reikia maistingu medziagu, kad organzimui butu jegu kovoti su liga. Siuo metu ne maisto kiekis svarbu, o kokybe.

Tiek to, Idomucia, matai, cia kazkam labai juokinga. Tai jei ka, as labai rimtai, rasyk man i AZ. Padesiu, cia nejuokai. Nuraminai kad bendraujate su medpersonalu, vadinasi nepalikti likimo valiai. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 16:32)

Na makaronai nieko gero, jums reikia maistingu medziagu, kad organzimui butu jegu kovoti su liga. Siuo metu ne maisto kiekis svarbu, o kokybe.

Tiek to, Idomucia, matai, cia kazkam labai juokinga. Tai jei ka, as labai rimtai, rasyk man i AZ. Padesiu, cia nejuokai. Nuraminai kad bendraujate su medpersonalu, vadinasi nepalikti likimo valiai. Laikykis  4u.gif

moonte, nebejuokink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 04, 17:32)

Tiek to, Idomucia, matai, cia kazkam labai juokinga. Tai jei ka, as labai rimtai, rasyk man i AZ. Padesiu, cia nejuokai. Nuraminai kad bendraujate su medpersonalu, vadinasi nepalikti likimo valiai. Laikykis  4u.gif

Nepamirsk, kad esu antivakseris. Kai uzvakar nakti buvo labai prastai, tai pagalvojau, kad geriau mirsiu, bet apseisiu be gydytoju.
Ir del skiepu nuomone nepasikeite... Nors kiti tegu patys sprendzia... uz save. Nes jei silpnesnes sveikatos, tai gali ir neatlaikyti viena ant savo organizmo.
Atsakyti