Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:11)
Ka noriu ta ir aiskinu, ne tamstai nurodineti.
Butent, tamsta esat falsyfka, pati leidote taip save vadinti, kiba pamirsot?

Taip, į sveikatą. Leidžiu toliau. Kadangi ir jums labai patinka toks bendravimas, nuo šiol taip ir "bendrausim"

Moonte, ko tie prancūzai neismire kaip dinozaurai?
"Prancūziškas batonas, vadinamas bagete, yra neatsiejamas šios šalies gyventojų meniu atributas. Prancūzai jį dažnai renkasi pusryčiams, pertepa įvairių vaisių džemais ar Provanso žolelėmis pagardintu sviestu..
Kruasanai laikomi Prancūzijos pasididžiavimu ir kultūrinio paveldo šedevru, netgi įtrauktu į Saugomo geografinio statuso produktų sąrašą. Šie sviestiniai rageliai ypač mėgstami Paryžiuje ir kituose šalies didmiesčiuose, nes skubantiems dažnai tampa skaniais pusryčiais..."
Nemiršta kažkodėl... kaip tas jūsų senukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 20:20
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:20)
Taip, į sveikatą. Leidžiu toliau. Kadangi ir jums labai patinka toks bendravimas, nuo šiol taip ir "bendrausim"

Moonte, ko tie prancūzai neismire kaip dinozaurai?
"Prancūziškas batonas, vadinamas bagete, yra neatsiejamas šios šalies gyventojų meniu atributas. Prancūzai jį dažnai renkasi pusryčiams, pertepa įvairių vaisių džemais ar Provanso žolelėmis pagardintu sviestu..
Kruasanai laikomi Prancūzijos pasididžiavimu ir kultūrinio paveldo šedevru, netgi įtrauktu į Saugomo geografinio statuso produktų sąrašą. Šie sviestiniai rageliai ypač mėgstami Paryžiuje ir kituose šalies didmiesčiuose, nes skubantiems dažnai tampa skaniais pusryčiais..."
Nemiršta kažkodėl... kaip tas jūsų senukas

Pofig.
Bred sivoj kobyly.

Kaip trumpai ir lakoniskai, o svarbiausia, aiskiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 20:25
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:13)

Pakanka to, kaip tamsta suvokia tekstuka, kad oponentams pedofilija pripaisot.

Va va. Čia ir matosi jūsų problema, teksto suvokimo. Deja, bet nebus vaizdinės medziagos. Na kaip su maratonų. Atsimenat ? Visas forumas jums aiškino kas tai, bet jūs vis tiek nesupratot. Kol aš jums neikeliau video iš "YouTube ", sunku jums aiškinti, labai...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:24)
Pofig.
Bred sivoj kobyly.

Kaip trumpai ir lakoniskai, o svarbiausia, aiskiai.

Tai aišku, kad pofig. Itikejot savo dietom ir nk nematote aplinkui. Reikėtų bent mąstyti.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:25)
Va va. Čia ir matosi jūsų problema, teksto suvokimo. Deja, bet nebus vaizdinės medziagos. Na kaip su maratonų. Atsimenat ? Visas forumas jums aiškino kas tai, bet jūs vis tiek nesupratot. Kol aš jums neikeliau video iš "YouTube ", sunku jums aiškinti, labai...

Na matot su maratonu, skirtumas tame, kad as prisipazinau klydusi. Klaida yra baisi tik tamstai.

Va jus, mane pernokot simteriopai, ieskoti suns veiseja, begti skusti forumo anonimini nika, kad anas tamsta apvadino. Cia jau, didziausias nukvakimo lygis. Isivaizduoju, veisejo veido israiska, gavus tokio pobudzio laiskuti is tamstos....
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:27)
Tai aišku, kad pofig. Itikejot savo dietom ir nk nematote aplinkui. Reikėtų bent mąstyti.

Kvailys, niekada nesupras, kuo skiriasi dietos, nuo gyvenimo budo...
Todel, nera prasmes, jam aiskinti. Sprinkite ir rykite savo sudmaisti, man gi negaila. Ir nekompleksujokite, prancuzai gi valgo batonus. Ko cia kelti alasa, is kur tas zutbutinis noras buti teisiai, koks skirtumas, ka parase virtualus nikas Moonte. Bet uarda ir yra uarda, negali, kaip su tuo skundimu veisejai... Boba is vidaus drasko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 20:33
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:28)
Na matot su maratonu, skirtumas tame, kad as prisipazinau klydusi. Klaida yra baisi tik tamstai.

Va jus, mane pernokot simteriopai, ieskoti suns veiseja, begti skusti forumo anonimini nika, kad anas tamsta apvadino. Cia jau, didziausias nukvakimo lygis. Isivaizduoju, veisejo veido israiska, gavus tokio pobudzio laiskuti is tamstos....

Pripažinot? Nu jeigu dar ir peržiūrėjus video medžiaga neigtumet, tai nežinau tada... Pas gydytoją reikėtų kuo skubiau..
Veisėjai pakraupo perskaitė jūsų draugės žinutes... kaip ir kiekvienas normalus zmogus. Na aišku jums norma. Jūsų gi drauge, bendraminte. Tai daug ką pasako ir apie jus. Pasakyk, kas tavo draugai, ir aš pasakysiu, kas tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:30)
kada nesupras, kuo skiriasi dietos, nuo gyvenimo budo...
Todel, nera prasmes, jam aiskinti. Sprinkite ir rykite savo sudmaisti, man gi negaila. Ir nekompleksujokite, prancuzai gi valgo batonus. Ko cia kelti alasa, is kur tas zutbutinis noras buti teisiai, koks skirtumas, ka parase virtualus nikas Moonte. Bet uarda ir yra uarda, negali, kaip su tuo skundimu veisejai... Boba is vidaus drasko.

Prancūzai protingesni už jus. neaskinkite čia apie savo nesąmones, kas sudmaistis, o ka jūs valgote-ne. Tuomet aš jums neaiskinsiu. Ir kur toks zutbutinis noras būti teisiai? Ką moonte?
jūs savo sudmaisti irgi rykite, sprinkite. Man gi irgi negaila.
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 20:40
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:34)
Pripažinot? Nu jeigu dar ir peržiūrėjus video medžiaga neigtumet, tai nežinau tada... Pas gydytoją reikėtų kuo skubiau..
Veisėjai pakraupo perskaitė jūsų draugės žinutes... kaip ir kiekvienas normalus zmogus. Na aišku jums norma. Jūsų gi drauge, bendraminte. Tai daug ką pasako ir apie jus. Pasakyk, kas tavo draugai, ir aš pasakysiu, kas tu  4u.gif

Pirma dali paraleisiu, ko neprasys pagiezinga boba, veisejai gi parase...

Pakraupo... Uardos kuryba liejasi laisvai.

Pakanka, kad pati bendraujate su asmeniu klastojusiu zinutes. TAigi, ne tamstai moralizuoti.
Tarp kitko, samoningai rasau, bendraujat, as ne jus, zinau, kad bendravimas forume, nebutinai yra draugystes rysys. Bet gi uarda yra uarda, falsyfka, kuri megsta kaip stoties sukciai ilgapirsciai, manipuliuoti faktais, kaip anie rutuliuku stiklinese.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:38)
Prancūzai protingesni už jus.  neaskinkite čia apie savo nesąmones, kas sudmaistis, o ka jūs valgote-ne. Tuomet aš jums neaiskinsiu. Ir kur toks zutbutinis noras būti teisiai? Ką moonte?
jūs savo sudmaisti irgi rykite, sprinkite. Man gi irgi negaila.
tongue.gif

Sutinku visiskai, prancuzai ne uarda, protingesni vien tuo kad neabsoliutina ir zino, kad prancuzai irgi skirtingi. Mano kaimynai kaip as, praktikuoja ta pacia gyvensena, jie dar albiau pazenge, yra vegetarai. Zalieji, kovojantys uz svaria zemes eko sistema.

Burba, ja zymiai fainiau erzinti. Ana nesivaldo, nebegali sustoti. Kaip manai, jei as dabar nustosiu rasyti ir kreipti i jos sio vakaro parasyma demesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 20:45
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:40)
Pirma dali paraleisiu, ko neprasys pagiezinga boba, veisejai gi parase...

Pakraupo... Uardos kuryba liejasi laisvai.

Pakanka, kad pati bendraujate su asmeniu klastojusiu zinutes. TAigi, ne tamstai moralizuoti.
Tarp kitko, samoningai rasau, bendraujat, as ne jus, zinau, kad bendravimas forume, nebutinai yra draugystes rysys. Bet gi uarda yra uarda, falsyfka, kuri megsta kaip stoties sukciai ilgapirsciai, manipuliuoti faktais, kaip anie rutuliuku stiklinese.

Jūs pati raset, kad su ja galit ir į "kara eit". Labai pritartjos keiksmažodžiams, ir kitokiems kliedesiams. Netgi dabar stebitis, kad kultūringi žmonės gali kraupintis nuo tokių pilna keiksmažodžių žinučių. Na jūs kaip ant delno, moonte.
Atsakyti
Nu be, nukvak tu man taip.

Paraso veisejai zinute. Na OK. Ji gauna ja. Kaip jus, regauotumet gave tokio pobudzio zinute?
Visu pirma, man butu kesita, kad mane bando ivelti i dvieju bobu rietenas. Antra, kas duos garantija, kad ta pagiezinga boba raso tiesa, ji gi nesivaldo, yra itakota inirsio, noro kersyti... Nupirks ir dades. Virtualaus niko nei vardo, nei pavardes nezino, vel, klausimas, ar kalbama apie ta pati zmogu...

Kazkoks kvailas nesusipratimas, ar rasancio asmens nukvakimas, poerikis velti niekuo deta zmogu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:42)
Burba, ja zymiai fainiau erzinti. Ana nesivaldo, nebegali sustoti. Kaip manai, jei as dabar nustosiu rasyti ir kreipti i jos sio vakaro parasyma demesi...

Ne, ne, ne.
O šiaip moonte, truputį pavargau nuo jūsų. Rytoj į darbą, reikia kažkaip zakrugliatjsia.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:50)

Paraso veisejai zinute. Na OK. Ji gauna ja. Kaip jus, regauotumet gave tokio pobudzio zinute?
Visu pirma, man butu kesita, kad mane bando ivelti i dvieju bobu rietenas. Antra, kas duos garantija, kad ta pagiezinga boba raso tiesa, ji gi nesivaldo, yra itakota inirsio, noro kersyti... Nupirks ir dades. Virtualaus niko nei vardo, nei pavardes nezino, vel, klausimas, ar kalbama apie ta pati zmogu...

Kazkoks kvailas nesusipratimas, ar rasancio asmens nukvakimas, poerikis velti niekuo deta zmogu ir tiek.

Jūs nemastote vėl. Nei vardo, nei pavardės, bet buvo foto ir dar informacijos. O kam kelti rietinas? Jūs tikrai nemastot... Pakako įkelti šiek tiek gražių, kulturingu žinučių, diskutuojant su Lutuke. Ten tai visame grazume. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:50)

Jūs nemastote vėl. Nei vardo, nei pavardės, bet buvo foto ir dar informacijos. O kam kelti rietinas? Jūs tikrai nemastot... Pakako įkelti šiek tiek gražių, kulturingu žinučių, diskutuojant su Lutuke. Ten tai visame grazume. wub.gif
O jeigu jus gautumet žinutę, kad jūsų sūnus/anūkas draugauja su tokia moterim, Na ir įkeltų kaip ana "puola" zmones anoniminiuose forumuose vienam poste po 100 keiksmažodžių ir t.t. Na aišku, kad tai jūsų svajonių marti būtų. Šuniukus rimti veisėjai myli kaip savo vaikus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 21:06
Vargsele, taip nuvargo, taip nuvargo...
Ryt i darba, o rasyti vis negali sustoti...

Ka ir rasiau, uzsikabliuoja moteriske.
As dar turiu rimtai, jos vartymusis skaityti...
Dieve, Dieve...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 22:00)
Vargsele, taip nuvargo, taip nuvargo...
Ryt i darba, o rasyti vis negali sustoti...

Ka ir rasiau, uzsikabliuoja moteriske.
As dar turiu rimtai, jos vartymusis skaityti...
Dieve, Dieve...

Matau irgi pavargot
Labanakt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 21:08
Puikiausiai zinau viska apie burba, kad jai pasikti, kaip pati, bandei neva pasikti bobutei. Kaip ir del lutukes, is esmes man faktu pakaktu, patasyti ja po teismus ir palengvinti jos pinigine. Cia butu labai gera jai bausme. Net nesvarbu, ar as ka islosciau, svarbu kad ja finansiskai nustekenciau. Vnz. situacija aiski, jei as buciau kaip tamsta, pagiezinga, kersto istrokusi stierva, vien todel, kad mane brangute vienaip, ar kitaip izeide, butinai buciau siekusi atkersyti. Dabar gi, neamtau prasmes. Palieku tai likimui. Ir ko cia maivytis, kiekvienas cia esanciu, gali kam nors pasikti, jau prisirinke tu fakteliu vienas apie kita per akis, bet kazkaip per diduma forumo gyvavymo metu, na nepamenu tokio idiotizmo, ir del ko, del bobturgio.

Vadinkime viska savo vardais, nei visuomenei, nei dar kam del to geriau, nei blogiau nebutu. Va sita tamstos savybe, dangstyti savo zema, smulkmeniska poreiki kersyti, pateikineti, kaip visuotina geradaryste, yra slykstus. Kuo susije visuomenes poreikiai ir tamstos izeista puikybe? Kas butu, jei po tamstos tariamai psichologiniu isvadu, kurias cia darete, ir bandete primesti oponentams neegzistuojancias traumas, taip izeisti zmones, menkindama ju oruma, jie elgtusi kaip pati... Nebutina keiktis kaip vezikui, zmones galima izeidineti ir rafinuotai... Bet diduma forumo nariu, negyvena forumu, o turi savo gyvenima. Nepatina bendravimo formatas, kas laiko prirista forume?

Del turimu nuotrauku. Jos nei patvirtina, nei paneigia, o dar jos lengvai prieinamos. O kaip mes zinome, is lutukes gebejimu demosntravimo, kad viska galima sufabrikuoti, norui esant. Bent jau as, gavusi tokio turinio laiskuti apie kuri cia kalbate, labai suabejociau, rasnacio adekvatumu, , bandancio ivelti i velnias zino ka, mane niekuo deta zmogu. Juo lab, zmogus kalbantis angliskai, ir visa ta rasliava... Brrr... Tikras briedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 21:36