Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 18:10)
Mementoo pati qpsigins, nepergyvenk. O gydytoja ji chujova, nes lankosi tokio lygio temose. Jei ji reikstusi ligu skyrelyje - kita kalba butu. Sakyciau 'ot maladiec, padeda zmonems ir cia'. Ranka paspqusciau tikrai. O dabar...nerodyk man jos, kaip person's, I kuria galima butu lygiyotis.

Bet, kaip sakiau, nepergyvenk, ji pati apie save papasakos, jei nores.

Cia lygtais tu savo negalia svaistaisi, uzpyksti,  ne sau skirtus postus prisiskiri, ne as  smile.gif

As darbe, o tu kur? Su vyru?
Papildyta:

Pagailek, pagailek.  4u.gif

Man dar pusvalandis dirbti. Nenori ta pusvalandi pakalbeti apie tavo santykius su savo vyru?
Papildyta:
Mhhhh...matau nenori.

Moonte, ka I tai pasakysi? Gi zinau, kad prisijungus skaitai, kaip nematomas forumietis. Bet tik uzmirsai (o gal nezinojai),  kad vistiek laikas rodomas kada  tu skaitai  biggrin.gif

O ka as matau, sukciuviene vis nerimsta.
Jei man tai butu svarbu, kas svarbu tik tau ir uardai, as tiesiog atsijungcau. Kai man pofig, nes turiu savo gyvenima, tai tu gali stebeti su uarda toliau, kiekviena mano judesi, negaila. NOrs taip gal pajaustie gyvenimo pilnatve, kai jojo neturite.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 18:56)
Aš tik vieną moonte matau, kuri nuolat čia verkauja smile.gif
Na moontei akivaizdu, kad trūksta gliukozės smegenims, bet nejaugi ir jums? kad supratot mano žinutės kaip supratot. Laikotės irgi kažkokių madingu dietų?

Dar viena susirupinusi. Ir kas paciai negerai? Ziauriai norisi, kad Moonte verktu? Tai jau ir vaidenasi, cia matyt nuo nesaikingo ir neatsakingo sudmaiscio ryjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 19:07
Tegu tos asabos ir toliau bliuskes plesosi.

Tam kam idomu, apie tema, kuria as palieciau. Sovietai ir naciai pradejo antra pasaulini. Priminsiu ir daugumai lietuviu zinoma Molotovo ir Ribentropo pakta.

https://www.youtube....h?v=u_2grpyi3nM
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 20:06)
Dar viena susirupinusi. Ir kas paciai negerai? Ziauriai norisi, kad Moonte verktu? Tai jau ir vaidenasi, cia matyt nuo nesaikingo ir neatsakingo sudmaiscio ryjimo.

Oi šiandien rijau paelja.. Na man taip skanu wub.gif sakot sudmaistis? Tuomet užuojauta jums. Jūsu racionas lb skurdus, kad viską nurasot į sudmaisti?
Bet moonte, na negalima jums atsisakyti visiškai gliukozės. smegenų ląstelės "dirba" lėčiau, žmogui sunku susikaupti, išreikšti savo mintis, suprasti teksta, generuoti naujas idėjas, atmintis silpnėja, energijos mažai ir t.t. Kaip matome, atsiranda dirglumas ir agresyvumas. Nežinau, gal pabandykite suvalgyti desertą 4u.gif ne ryt 24 val/parą, bet retkarčiais. Tikrai, manau, i nauda jums būtų.
O rytoj šitą "sudmaisti" valgysiu (šiandien pagavom):
vartotojo įkelta nuotrauka]
Įvairų maistą žmonės valgo, moonte, įvairų.
O šiaip noriu, kad jus neverktumet
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 20:27)
Tegu tos asabos ir toliau bliuskes plesosi.

Tam kam idomu, apie tema, kuria as palieciau. Sovietai ir naciai pradejo antra pasaulini. Priminsiu ir daugumai lietuviu zinoma Molotovo ir Ribentropo pakta.

https://www.youtube....h?v=u_2grpyi3nM

Neįdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 19:37
Na taip, cukrus, bandeles ir paelja lygeverciai sulyginimai. O svarbiausia, tai turi parodyti mano mytybos skuduma. Kaip uardiska.

Dabar pagalvojau, na ikelsiu as savo izuvinto pruduko nuotraukike, ar ten gyvenanciu laimikiu nuotraukas, itariu, eilini karta busiu apkaltina, jog giriuosi turtais biggrin.gif O uarda prades tame iskoti mano savivertes apraisku.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 20:40)

Neįdomu  ax.gif

Net neabejojau. Ne tamstai ikelata buvo, tad nesivarginkite.
Papildyta:
Atsiminiau nuo ko prasidejo musu polemika su uarda apie maista. Ana negali nei dienos be apsilankymo parduotuveje, mat ziauriai megsta sviezia duona, bandeles, be to ne prokur. Todel baisiai susitraumavo, kad prireike skiepu paso.

TAi ta tema, pasakojimas.
Senai buvo. Martelei ikyrejo karsinamas uosvis. Ana jam visko skunde, maitindavo sudziuvusios duonos kriaukslelemis, nesaldzia ir bedruske kose, ir mesytes tik karts nuo karto, daugiau vis lasinuka ibrukdavo. O tas seneliukas issimirkydavo sudziuvusia duonele ir suvalgydavo, o ir kito maisto nebrokijo. Sedejo sau rausvaskruostis ant peciaus, sveikas kaip ridikelis.
Pasiskunde marti, savo sesei, kad ji ir siaip ir anaip, o uosviui, kaip niekur nieko. Sesuo paprotino, tai maitink ji ka tik is peciaus sviezia duona, pamatysi kas bus. Pasakyta padaryti, perpusmeti senolis pasimire...

Moralas aiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 20:43)
Na taip, cukrus, bandeles ir paelja lygeverciai sulyginimai. O svarbiausia, tai turi parodyti mano mytybos skuduma. Kaip uardiska.

Dabar pagalvojau, na ikelsiu as savo izuvinto pruduko nuotraukike, ar ten gyvenanciu laimikiu nuotraukas, itariu, eilini karta busiu apkaltina, jog giriuosi turtais biggrin.gif O uarda prades tame iskoti mano savivertes apraisku.

Tai jūs ir kalbejot apie cukraus, bandeliu nesaikinga ryjima, ne aš. Aš jums kultūringai paaiškinau, kas valgo desertus, valgo ir kita maistą. Ir čia ne sulyginimai. O įvairūs maistas. Aš rimtai pagalvojau, kad nelabai suprantat. O matote vien tik sudmaisti. Aš, jeigu rimtai, nepažįstu žmonių, kurie pastoviai valgytu tik cukrų, bandeles...
Nepatinka dirbtinai užauginti laimikiai... Net nevažiuojam zvejoti į panašias mokamas vietas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 20:52)
Atsiminiau nuo ko prasidejo musu polemika su uarda apie maista. Ana negali nei dienos be apsilankymo parduotuveje, mat ziauriai megsta sviezia duona, bandeles,

Ikelkit citata, kur taip rašiau. Kad negaliu aš nei dienos be apsilankymo parduotuvėje. Neikelsite? Tuomet turit problemų su atmintimi. Ir tą ikelkit "baisiai susitraumavo, kad prireike skiepu paso" biggrin.gif
Na nesuprantat jūs teksto, nesuprantat ir taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 20:02
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 20:56)
Tai jūs ir kalbejot apie cukraus,  bandeliu nesaikinga ryjima, ne aš. Aš jums kultūringai paaiškinau, kas valgo desertus, valgo ir kita maistą. Ir čia ne sulyginimai. O įvairūs maistas. Aš rimtai pagalvojau, kad nelabai suprantat. O matote vien tik sudmaisti. Aš, jeigu rimtai, nepažįstu žmonių, kurie pastoviai valgytu tik cukrų, bandeles...
Nepatinka dirbtinai užauginti laimikiai... Net nevažiuojam zvejoti į panašias mokamas vietas.

Ka ir rekejo parasyti...
Vel dirbtinai auginti. Na kad nebutina, prudelis nemazas, nusistovejusi eko sistema. Bet vel gi, kas jusu prase visa tai rasyti... Kam to reikia?

Teisingai, noras sumenkinti is serijos "dirbtinai". Dabar, jei as noreciau atsakyti tuo paciu, vel vartys akis, kaip su tuo sudmaisciu, vaidnis kulturinga ir mandgia. Bet falsyfka ir yra falsyfka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:02)
Ka ir rekejo parasyti...
Vel dirbtinai auginti. Na kad nebutina, prudelis nemazas, nusistovejusi eko sistema. Bet vel gi, kas jusu prase visa tai rasyti... Kam to reikia?

O ką, jūs čia rasote tada, kai kažkas paprašo? Nepastebėjau
Rasysiu kada noresiu, ką noresiu ir kur noresiu. SSSR nebėra...
Tai citatos mano nebus? Moonte, turit problemų su atmintimi ar teksto suvokimu? Ar dar kažkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 20:06
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:00)

Ikelkit citata, kur taip rašiau. Kad negaliu aš nei dienos be apsilankymo parduotuvėje. Neikelsite? Tuomet turit problemų su atmintimi. Ir tą ikelkit "baisiai susitraumavo, kad prireike skiepu paso"  biggrin.gif
Na nesuprantat jūs teksto, nesuprantat ir taškas.

nail.gif
Moteris, pameneta, kaip si kulturingoji, man aiskino, kad masito prekes pirkti karta i savaite nelygis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:06)
nail.gif
Moteris, pameneta, kaip si kulturingoji, man aiskino, kad masito prekes pirkti karta i savaite nelygis...

O jūs ką aiskinot? biggrin.gif biggrin.gif
Pamiršot?
Bet falsyfka ir yra falsyfka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 spalio 2021 - 20:10
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:04)
O ką, jūs čia rasote tada, kai kažkas paprašo? Nepastebėjau
Rasysiu kada noresiu, ką noresiu ir kur noresiu. SSSR nebėra...
Tai citatos mano nebus? Moonte, turit problemų su atmintimi ar teksto suvokimu? Ar dar kažkas?

Nebus, nes as nerasau prasoma. Cituosiu kada ir ka noresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 20:10
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 21:09)
Nebus, nes as nerasau prasoma. Cituosiu kada ir ka noresiu.

Tai? Turit problemų su atmintimi ar teksto suvokimu? Ar dar kažkas?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:07)
O jūs ką aiskinot?  biggrin.gif  biggrin.gif
Pamiršot?
Bet falsyfka ir yra falsyfka.  smile.gif

Ka noriu ta ir aiskinu, ne tamstai nurodineti.
Butent, tamsta esat falsyfka, pati leidote taip save vadinti, kiba pamirsot?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 21:11)
Tai? Turit problemų su atmintimi ar teksto suvokimu? Ar dar kažkas?

Pakanka to, kaip tamsta suvokia tekstuka, kad oponentams pedofilija pripaisot.

Pauze ilgoka, dabar itariu, iesko postu. Puiku, nes as tingiu. As gal ryt, paziuresiu anuomet buvusia diskusija. Lai knisasi, bent taip pasitenkins. Einu, arbatos uzsiplikysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 20:19