Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 13:14)
Tai tu eik polemizuoti I Nakvišos temą. Ji gi ją specialiai jums sukūrė, kad čia nesilankytumėte  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip matote, burba niekaip nerimsta, virsinykee.
Na as savo ruostu jai priminsiu kelia i jos sutves tema, is kurios ji su savo sebrais isvare forumo dalyvius, ir ka bando padaryti sioje temoje. Na gal pakaks moteriskei vienos, jos sutvei skirtos temos, kur ji gales ramiai pailseti.
Nuoroda i tema, burbos irstva https://www.supermam...;#entry72877592 Jei ji uzmirso kur ji randasi. Ten tikrai jai niekas netrukdys.

Siulau, sekanti karta, jei ji, ar dar kas, vel prades nurodineti kur ir kam rasyti, iterpti nuoroda i tema, kur reziduoja sutve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 12:32
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 12:28)
Kaip matote, burba niekaip nerimsta, virsinykee.
Na as savo ruostu jai priminsiu kelia i jos sutves tema, is kurios ji su savo sebrais isvare forumo dalyvius, ir ka bando padaryti sioje temoje. Na gal pakaks moteriskei vienos, jos sutvei skirtos temos, kur ji gales ramiai pailseti.
Nuoroda i tema, burbos irstva https://www.supermam...;#entry72877592 Jei ji uzmirso kur ji randasi. Ten tikrai jai niekas netrukdys.

As virsininkė? biggrin.gif A tu pablūdai!!? biggrin.gif

A jau užmiršai, kai visos teletabės spygavo - iseinam, iseinam I uzdara tema, jusu ten nepasiimsim, be musu si tema numirs, taip jums ir reikia, паразитки вы такие!!!

biggrin.gif

Tai nepatinka Nakvišos temoje? Nūdna ten, suprantam... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 spalio 2021 - 12:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 13:32)
As virsininkė?  biggrin.gif  A tu pablūdai!!?  biggrin.gif

A jau užmiršai, kai visos teletabės spygavo - iseinam, iseinam I uzdara tema, jusu ten nepasiimsim, be musu si tema numirs, taip jums ir reikia, паразитки вы такие!!!

biggrin.gif

Tai nepatinka Nakvišos temoje? Nūdna ten, suprantam... 4u.gif

Bandymas vadovauti akivaizdus. Bet kai tu virsinyyyke tik savo namuose, tikiuosi, tuo tavo virsenybe ir baigiasi.

Ne tau aiskinti, kur kas nori ten tas diskutuoja. Negyvenk forumu.
Kokios gi jus bebutumet man, ar kitai forumo dalyviu antipatiskos, jus gi niekas nevarineja is temos.

As suprantu, kad tavo irstvoje tau ir nudna, todel ten ir nesilankai. Bet cia, yra VISU tema, jei kas tau asmeniskai nepatinka, turi puiku pasirinkima siausi i savo irstva, ten juk nenudnai ir turiningai. Vietoj to kad tau neitikusius is bendros temos vaikytum. Na, isties tupai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 13:00
Taip, sutinku su tavimi 100%, buti vyro kaklu - mažai kam pasiseka. Tokioms moterims nereikia irodineti visam pasauliui, kad jos kazka pasieke gyvenime 4u.gif . Tu, pvz., labai gėdyjiesi kazkam pasakoti, kad valdymo vadeles atidavei vyrui. As, kadangi kitokio sukirpimo zmogus esu, galiu pasigirti, kad va, mergos, man nereikia laikyti namo kampu, uzmane tai daro vyras, kas jam ir priklauso daryti.
______
Ne viena is cia esanciu neteletabių niekada! nekure uzdaros temos. Niekada nelakstė pirmyn atgal po dvidesimt kartu, niekada netrankė durimis biggrin.gif Jus nereaguojat i mamkas adekvačiai, jus sumaišėt mamkas su realiu gyvenimu.
Psichologijoje yra tam paaiskinimas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 14:12)
Taip, sutinku su tavimi 100%, buti vyro kaklu - mažai kam pasiseka. Tokioms moterims nereikia irodineti visam pasauliui, kad jos  kazka pasieke gyvenime  4u.gif . Tu, pvz., labai gėdyjiesi kazkam pasakoti, kad valdymo vadeles atidavei vyrui. As, kadangi kitokio sukirpimo zmogus esu, galiu pasigirti, kad va, mergos, man nereikia laikyti namo kampu, uzmane tai daro vyras, kas jam ir priklauso daryti.
______
Ne viena is cia esanciu neteletabių niekada! nekure uzdaros temos. Niekada nelakstė pirmyn atgal po dvidesimt kartu, niekada netrankė durimis  biggrin.gif Jus nereaguojat i mamkas adekvačiai, jus sumaišėt mamkas su realiu gyvenimu.
Psichologijoje yra tam paaiskinimas.

Tu rimtai manai, kad as reaguosiu i tavo kliedesius... Kaip jau rasiau, mane tai neveikia, o tavo megiamiausias bendravimo formatas man pabodo. Ir siaip, jau nejauciu kaifo tave serdama tavo pacios piliulem.

Esme yra tame, ne tau aiskinti kur ir kas gali rasyti, nepatinka, turi puikia alternatyva, eiti bendrauti i tavo sutves turininga tema. Bet ne, ten nosies nekisi, loji ir kabinejiesi cia, prie kitu forumo nariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 13:25
QUOTE(Moonte @ 2021 10 03, 13:23)
Tu rimtai manai, kad as reaguosiu i tavo kliedesius... Kaip jau rasiau, mane tai neveikia, o tavo megiamiausias bendravimo formatas man pabodo. Ir siaip, jau nejauciu kaifo tave serdama tavo pacios piliulem.

Esme yra tame, ne tau aiskinti kur ir kas gali rasyti, nepatinka, turi puikia alternatyva, eiti bendrauti i tavo sutves turininga tema. Bet ne, ten nosies nekisi, loji ir kabinejiesi cia, prie kitu forumo nariu.

Tu pradedi kabinetis, kai savo mintims gauni stiprius kontrargumentu, tai tada is karto prasideda 'nereaguosiu'. Jau ne pirmas ir ne desimtas kartas tai pastebiu. Tai yra tavo bendravimo forma.

_____

Niekas niekada nieko neaiskino mamkose iki to laiko, kol teletabes to nepradejo daryti. Nesugebedamos produktyviai iśdiskutuoti savo teisingumo, pradejo ir pacios lakstyti is mamku, ir kitus varineti. Gal jau nesi ant tiek nupušus ar ant tiek marazmatikė, kad neatsimintum to? Klausimas - kodel kiti personazai to negali daryti tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 spalio 2021 - 13:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 14:39)
Tu pradedi kabinetis, kai  savo mintims gauni stiprius kontrargumentu, tai tada is karto prasideda 'nereaguosiu'. Jau ne pirmas ir ne desimtas kartas tai pastebiu. Tai yra tavo bendravimo forma.

_____

Niekas niekada nieko neaiskino mamkose iki to laiko, kol teletabes to nepradejo daryti. Nesugebedamos produktyviai  iśdiskutuoti savo teisingumo, pradejo ir pacios lakstyti is mamku, ir kitus varineti. Gal jau nesi ant tiek nupušus ar ant tiek marazmatikė, kad neatsimintum to?  Klausimas - kodel kiti personazai to negali daryti tada?

Dienos humoras, burba ir kontrargumentai. Tu bent atsimeni kada PILNAJA TO ZODZIO PRASME DISKUTAVAI... biggrin.gif Burba, pakartosiu, tu gali bandyti nukreipti tema i mane, pereiti i asmeniskumus, bet man tai siandiena neidomu, todel nevark.

Esme. Jei tau nepatinka sioje temoje, eini ir savo turininga, visom prasmem idomia tema.
Si tema yra bendra, cia gali reiksti savo mintis VISI, net ir tu, jei jas rasi savo galveleje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 14:01
Jei kazka paneigineji, tai daryk tai profesionaliai, nesikavodama uz kitu personazu nugaru (siuo atveju mano nugaros, nes tu peršoki...tu nieko neatsakai I temą, tik vel eilini karta apkaltinai pasnekovą).

Teletabems vieta teletabyne, kur jos isejo SAVANORISKAI, niekieno neverciamos ir niekas joms to neliepe daryti. Kodel tu nori kalte suversti ant kitų? Ar, kad atmintis tavo trumpa, ar kad tik pasiginčyti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 15:05)
Jei kazka paneigineji, tai daryk tai profesionaliai, nesikavodama uz kitu personazu nugaru (siuo atveju mano nugaros, nes tu peršoki...tu nieko neatsakai I temą, tik vel eilini karta apkaltinai pasnekovą).

Teletabems vieta teletabyne, kur jos isejo SAVANORISKAI, niekieno neverciamos ir niekas joms to neliepe daryti. Kodel tu nori kalte suversti ant kitų? Ar, kad atmintis tavo trumpa, ar kad tik pasiginčyti?

Tu rimtai, kad as paneiginesiu... Nejuokink, diduma cia esanciu supranta kas yra kas, pagaliau koks skritumas ka tu pezi virtualioje erdveje, ar ne tavo zodziai...

Niekam cia neidomu ka tu galvoji, kaip tu klasifikuoji forumo narius. Cia tavo asmeninis reikalas. Jei tau neuztenka proto to suvokti, cia velgi, tavo problema.

PAKARTOSIU.
Tema yra bendra, ir ne tau, virtualioje erdveje daryti savo tvarka, vaikyti tau asmeniskai neitikusius. Bet kokiu atveju, pati turi puikia alternatyva eiti bendrauti i savo turininga, visom prasmem idomia tema. Na, o jei ten neidomu, mat ji sunis, tunok cia, bet nustok aiskinti, nurodineti kitiem. TAi nenurodinejimas, tai tik patarimas. Durnai atrodai.

Viskas, nesupratai, tavo problemos. Jei pulsi zmones, atgalios, bent jau as tau nurodysiu tavo irstvos tema, kad nueitum pailsetum, maloniai pabendrautum. Nes pervargai tu cia, toks didis pasisventimas, diena is dienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2021 - 14:23
Tai kam tada tu taip intensyviai puse dienos komentuoji mano postus ir tuo paciu kiekviename savo poste rasai, kad nei rasysi man, nei diskutuosi su manimi, bet vel kazkodel paklodes pradejo lietis laisvai?
Apsispres ką tu šiandien darai mamkose. Arba diskutuoji, arba ne.

As irgi pakartosiu...oi, reikia rasyti, kaip tu..PAKARTOSIU

Temos.. visos temos...yra bendros, bet o taciau..jei rasai (ne tik tau skirta), kad is sitos temos iseini, tai ir iseik. Nu jadrytvailiok, iseik, jei iseini, o ne iseik ir vel apsisukus sugrysk 20 kartu...vaiku darzelis.

Matai, trecia tavo pastraipa tokia kvaila, kokia tik gali buti. Ir kas cia varineja personazus is temu - as ar tu? biggrin.gif

Oi, pšeprašam..jau ketvirta, jau vel kazka darašei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 spalio 2021 - 14:59
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 12:44)
Tik seksualinio pasitenkinimo neturinti moteris gali taip draskytis  ant lygios vietos. Simplessssss  biggrin.gif

Kaip suprantu, Zigmundas Froidas - tavo psichologijos studijų viršūnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 03, 12:55)
Pedofilija jūs pati apkaltinot savo drauge. Jums geriau žinoti kas ji yra.

Galvokit, ką rašot, kad paskui nereiktų verkaut, kad Jūsų žinutes ne taip suprato mirksiukas.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 03, 13:00)
Memeentoo cia neturetu isvis buti. Ji yra gydytoja, jos darbas gelbeti zmoniu gyvybes, o ne darbo metu po internetă valkiotis. Tu bent supranti skirtuma tarp jos  darbo ir musu?

Burbe, patylėk, ką. Jei net nerauki, kad ir medikai laisvadienius turi (rašau, kaip chirurgo ir stomatologo sesuo). Ir jie taip pat žmonės, kurie savo nuomonę gali reikšti kur nori. Ne tau, Burbele, jiems aiškint. Ir ne tik jiems mirksiukas.gif

Mementoo, tik rašykit, kai laiko turit. Nors aš labai abejoju, kad Jūs dirbat praktikuojančia gydytoja. Klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 spalio 2021 - 16:08