Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Kreipiuosi i normalias forumo nares.

Sorry, as suprantu, kad norisi padiskutuoti, matau visas Jusu pastangas. Kaip ir vertinu, Idomucios dabartini susilaikyma, netoki agresyvu bendravima, kuris palieka terpe, bet minimaliam normaliam bendravimui, bent jau neperzengiant ribu.

Na bet negaliu susilaikyti, kai chame, perzengia ribas.
Mementoo, as suprantu, kad sunku bendrauti su tokiais zmonemis, bet nepalikite SM, neleiskite visiskai degraduoti temai. Pastininkei, Is Sviesos, Asakai, Montekristai, Majai Di galimai per sunku islaikyti tema lygmenyje, kad butu verta demesio.
Atsakyti

Sorry, as suprantu, kad norisi padiskutuoti, matau visas Jusu pastangas. Kaip ir vertinu, Idomucios dabartini susilaikyma, netoki agresyvu bendravima, kuris palieka terpe, bet minimaliam normaliam bendravimui, bent jau neperzengiant ribu.

Mementoo, as suprantu, kad sunku bendrauti su tokiais zmonemis, bet nepalikite SM, neleiskite visiskai degraduoti temai. Pastininkei, Is Sviesos, Asakai, Montekristai, Majai Di galimai per sunku islaikyti tema lygmenyje, kad butu verta demesio.

Aj, ne visad laiko yra čia sėdėt, tai nežinau kas buvo.

Čia gyvena tik Lutukė, Idomucia ir Burbė su pilnatine, jų gyvenimas yra čia, kitaip jau nebus, tai neimk į galvą nupušusių bobų skiedalų. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 15:16)

gal mitingą kokį surenk? Elitinių teletabių sambūris už šviesą SM?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 14:52)
Tu tik tai sugebejai izvelgti? Ka padarysi, ne visiem duota.
Jei ka, burbanti mano "vyro nagu kiauta" krapste-matavo. Cia koks levelis bus?

TAi va, ji nepasiekia ne tik to kiauto, bet ir padu neverta nagu krapstyti.
Cia reik suprasti tu voveruksa?

Ar supratai kokia nesamone parasei, kad i ja rimtai reaguoti negali normalus zmones?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man visai neidomu, ka tu cia apie burba pletkini. Tai tu sakai neleveliuoji zmoniu, nerasai apie tai? reotrinis klausimas

jo jo voveruska, as voveruska lotuliukas.gif rimtai reguoti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 15:16)

kokie man juokingi tie visi moontes graudus verksmai:" zmones gelbekit gelbekit, apvariau mirusi zmogu, o dabar noriu atrodyti sventoji, uzstokit mane"

kodel tu i mementoo dabar kreipiesi? susapavai ja nakti ar ant pagiriu pasivaideno?
nu eikti gi visos i savo sauge temute ir diskutuokit, ko cia atsivelkat, jei jau tokiso traumos, ar tik manai tu siksi ant zmoniu, o tau niekas nieko nepasakys apie tai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 16:18)

pastebejai, kaip ji apsisikusi nuolat pradeda virkcioti ir vaidinti nuskriausta, iesko "normaliu" nariu uztarimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 16:16)

Šiaip man visai šioje temoje įdomu pasiskaitinėti kai kurių personų pasisakymus, nes realiame gyvenime turiu tik vieną draugę antivakserę ir tokią pačią vyro pusbrolio žmoną (pusbrolis seniai pasiskiepijęs, žmonai pasisakė tik po antro skiepo), tai skaitinėju, bet ginčytis nematau prasmės.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 16:33)
kokie man juokingi tie visi moontes graudus verksmai:" zmones gelbekit  gelbekit, apvariau mirusi zmogu, o dabar noriu atrodyti sventoji, uzstokit mane"

kodel tu i mementoo dabar kreipiesi? susapavai ja nakti ar ant pagiriu pasivaideno?
nu eikti gi visos i savo sauge temute ir diskutuokit, ko cia atsivelkat, jei jau tokiso traumos, ar tik manai tu siksi ant zmoniu, o tau niekas nieko nepasakys apie tai? bigsmile.gif

Cia taip lutukiskai, neidomu, bet paklode parasys...
O as jos eilini akrta neskaitysiu. Vieno sakinio pakanka.

O tu man apgailetina, nes savo elgesiu apvarai pastoviai savo mirusi teva, inteligenta. Anas greiciausiai po tavo grazbylybiu apie forumieciu tariama "gerima", ar dar tarkim, zinuciu klastojima, budamas tikru inteligentu, grabe vartosi. Isaugino sutverima. Bet zinoma, Moonte kalta, o ne tu del tavo palaido liezuvio.

Mano postas buvo skirtas ne tau, tad neitempinek vienos likusios rieves, nesuprasi.

Cia vel gi, kaip tu benrauji, atsakau tam paciam stiliuke.
Tik veliau, neverk.

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 16:18)

Na matai, Monteverte, mes tuo ir skiriames.

Va perskaiciau forumieciu mintis, kuriom ir buvo jos skirtos, ir man pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 spalio 2021 - 17:23
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 01, 17:40)
Šiaip man visai šioje temoje įdomu pasiskaitinėti kai kurių personų pasisakymus, nes realiame gyvenime turiu tik vieną draugę antivakserę ir tokią pačią vyro pusbrolio žmoną (pusbrolis seniai pasiskiepijęs, žmonai pasisakė tik po antro skiepo), tai skaitinėju, bet ginčytis nematau prasmės.

Beviltiška. Pas mane vienas kolega antivakseris, tai mes devyniese jo nesugebam įtikint, jis garsiau už 9 reiškiasi. Mus vis gąsdina, mol pažiūrėsim po 3 metų kas bus teisus. Jam ir naują kalniečio niką davėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 14:16)

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 01, 18:24)
Beviltiška. Pas mane vienas kolega antivakseris, tai mes devyniese jo nesugebam įtikint, jis garsiau už 9 reiškiasi. Mus vis gąsdina, mol pažiūrėsim po 3 metų kas bus teisus. Jam ir naują kalniečio niką davėm  biggrin.gif

Vargšas vyras. Tarp vištų dirba. Kaip jis gaidžiu dar negieda, tai nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 01, 15:40)

Jaučiu gėdą, tave skaitydama. Gėdą už tavo nužmogėjimą

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 spalio 2021 - 20:53
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 22:02)
Vargšas vyras. Tarp vištų dirba. Kaip jis gaidžiu dar negieda, tai nesuprantu  biggrin.gif

Tai kad ne vienas jis pas mus vyriškos giminės, iš ko taip nusprendei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 01 spalio 2021 - 21:31
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 01, 21:30)
Tai kad ne vienas jis pas mus vyriškos giminės, iš ko taip nusprendei?

Kiti, kaip bobos, todel ir parašiau 'qpsuptas vištų' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 18:18)
Cia taip lutukiskai, neidomu, bet paklode parasys...
O as jos eilini akrta neskaitysiu. Vieno sakinio pakanka.

O tu man apgailetina, nes savo elgesiu apvarai pastoviai savo mirusi teva, inteligenta. Anas greiciausiai po tavo grazbylybiu apie forumieciu tariama "gerima", ar dar tarkim, zinuciu klastojima, budamas tikru inteligentu, grabe vartosi. Isaugino sutverima. Bet zinoma, Moonte kalta, o ne tu del tavo palaido liezuvio.

Mano postas buvo skirtas ne tau, tad neitempinek vienos likusios rieves, nesuprasi.

Cia vel gi, kaip tu benrauji, atsakau tam paciam stiliuke.
Tik veliau, neverk.
Na matai, Monteverte, mes tuo ir skiriames.

Va perskaiciau forumieciu mintis, kuriom ir buvo jos skirtos, ir man pakanka.

Tu su savo neprausta burna palik mirusius ramybeje, gali apie savo tevus pasneketi, jei norisi labai apie mirusius sneketi.

Neskaitysi, bet zinai, kokia neidomi lotuliukas.gif

O tu blaivininke jau patapai? Nu saunuole, sveikinu, ir pastininke blaivininke? bigsmile.gif

Tam paciam stiliuky, kada as tavo sutres tevus mirusius leiciau? veidmaine tu slyksti ir tiek....

Taip jus su Monteverte skiriates kaip diena ir naktis, jie nemeluoja ir nesmeizia zmoniu ir neveidmainiauja, kaip susmirdes ungurys. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 01, 19:24)
Beviltiška. Pas mane vienas kolega antivakseris, tai mes devyniese jo nesugebam įtikint, jis garsiau už 9 reiškiasi. Mus vis gąsdina, mol pažiūrėsim po 3 metų kas bus teisus. Jam ir naują kalniečio niką davėm  biggrin.gif

oi palauk, cia ta nare, kuri sake yra labai tolerantiska, net seimoje atsizvelgia i priesinga vsiai nuomone, kuri niekad nieko neverstu nieko daryti, ko zmogus nenoretu, net savo vaiko, pyst ikalbineja zmogu atlikti su savo kunu eksperimenta gyvybiskai pavojinga....
vargsas zmogus, dirbantis su vakseriais, isivaizduoju, kaip jauciasi, kai tenka su dunduliais dirbti...mobinga patirti....kaip gerai, kad as ne Lt negaliu atsidziaugti per paskutinius metus....dar jei iki siol abejojau sis covidas labai labai daug ka atskleide....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 21:53)

wub.gif
Atsakyti