Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 14:17)
Alio! Alio! Žemė kviečia Marsą!...

Dar karta rasau - niekas nekalba xia apie tavo ūkio dydį. Kalba eina apie servitutini kelia, kuri tu vadini 'savu'.
Ar jau taip sunku suprasti qpie ka kalba eina?  doh.gif

Man tave jau rimtai gaila.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 13:26)
nepastebejai ji vis iekso kaip pasirgiti savo " turtais ", apgailetina....nusisnekejo su tais servitutiniais keliais, tai bendo permesti demesi, o kokia as turtinga, o kiek zemiu turiu, atrodo nuo to terminai keistusi  biggrin.gif
Papildyta:

nu ir dar su sava teisa taip i veida i veida nemandagiai... doh.gif

Toks charakteris jau. Sunki vaikystė, mediniai žaislai, tai nors dabar atsigavo I senatvę, kaip gi nepasigirsi čia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 14:25)
I dą jos keliu tie kaimynai vqžinėja, parazitai, morkas barsto...

As irgi ju keliu vaziuoju ir ka dabar, kelias eina per atskiru savininku zemes.

Morkos gerai, danieliai jas labai megsta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 14:28)
Toks charakteris jau. Sunki vaikystė, mediniai žaislai, tai nors dabar atsigavo I senatvę, kaip gi nepasigirsi čia?

Zinai, gal ir butu geriau mediniai, ekologiski zaislai, nei sovietine nezinia kuo dazyta bjaurastis. Bet gaila, mano laikais apie ekologija mazai buvo kalbama.

Bet, jei ka as albiau megau zaisti konstruktoriais, buvo tokie tragiski is aliuminio didzioji dalis.

Girtis kuo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:27)
Man tave jau rimtai gaila.

Jei rimtai...as suprantu, Moonte, kad tu transliuoji vyro mintis apie kelią per jūsų žemes. Atsimeni, as rasiau, kad tik nago kampuciu pakrapsciau tavo vyro kiautą (tiek, kiek tu rasei qpie ji o rasei tikrai nedaug...nemėgsti...). Padvelkęs kvapas manęs nenudžiugino. Cia tavo reikalas su kokiu žmogumi gyveni. Bet man jo tiesų nedėstyk, as juo nepasitikiu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:31)
As irgi ju keliu vaziuoju ir ka dabar, kelias eina per atskiru savininku zemes.

Morkos gerai, danieliai jas labai megsta.
Papildyta:
Zinai, gal ir butu geriau mediniai, ekologiski zaislai, nei sovietine nezinia kuo dazyta bjaurastis. Bet gaila, mano laikais apie ekologija mazai buvo kalbama.

Bet, jei ka as albiau megau zaisti konstruktoriais, buvo tokie tragiski is aliuminio didzioji dalis.

Girtis kuo?

As savo lėlėms amziais grifkas kirpdavau biggrin.gif Idomu ka tai reiskia, paziurejus is psicholog8nes puses
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 14:17)
tai matomai tie tavo tariami hektarai ir bus tais pipiriukais mirksiukas.gif

Ziurin su kuo lyginsim biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:23)
Butent jus su kuriom cia bendrauju, tyzinu, o ne mirusius smeiziu, debile.
grasina???? lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif tu nuo paranojos gal vaistu kokiu pradek vartoti, o tai viskas blogai antivakeseriai kaimynai puola, lutuke grasina... doh.gif

o siaip jei is ryto isgeri, jau esi grituoklis? vakare tai ne? lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:26)
nepastebejai ji vis iesko kaip pasigirti savo " turtais ", apgailetina....nusisnekejo su tais servitutiniais keliais, tai bendo permesti demesi, o kokia as turtinga, o kiek zemiu turiu, atrodo nuo to terminai keistusi  biggrin.gif
Papildyta:

nu ir dar su sava tiesa taip i veida i veida nemandagiai... doh.gif

Tu cia ka, norejai ikasti... biggrin.gif

Nenustebk, nemoki bendrauti zmogiskai, pradedi perzengineti ribas, bent jau as nesismulkinsiu. Pati pirma NIEKADA NEPRADESIU, bet atgalios TUO PACIU SULAUKSI.

Cia ne grasinimas, o draugiskas, neva nuosirdus ispejimas. Cia pasekme is vakar dienos pamokos, kaip reikia nuosirdziai bednrauti, ne slidziai ir ne veidmainiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:38)
Man tik vienas klausimas ar jie buvo skiepyti

Sakai jau skiepai pradėjo žudyti bigsmile.gif ?
Atsakyti
Vsio, krasnavicos, šiandienai spektaklis baigtasi. Einu gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 14:35)
Jei rimtai...as suprantu, Moonte, kad tu transliuoji vyro mintis apie kelią per jūsų žemes. Atsimeni, as rasiau, kad tik nago kampuciu pakrapsciau tavo vyro kiautą (tiek, kiek tu rasei qpie ji  o rasei tikrai nedaug...nemėgsti...). Padvelkęs kvapas manęs nenudžiugino. Cia tavo reikalas su kokiu žmogumi gyveni. Bet man jo tiesų nedėstyk, as juo nepasitikiu.
Papildyta:

As savo lėlėms amziais grifkas kirpdavau  biggrin.gif  Idomu ka tai reiskia, paziurejus is psicholog8nes puses

Burba, tau iki mano vyro padu, neprisibrauti, ne tas lygmuo. GAli rasyti ka nori, tavo sutve tau paplos, OK.

Bet visi suprantam, kad tu rasai bil tik rasyti biggrin.gif
Durinek pirstais toliau, iki siol viskas pro sali.

Man taip patinka, kai burba, bando ikasti... Elitazzzzz, ne elitazzzz

Pasikartosiu. Tetuko mintis "Nesvarbu kas tu, svarbu koks tu". Ir dar viena jo ismintis "Turima galia, ne vien suteikia, bet morale apsunkintus zmones, visu pirma, ji ipareigoja"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 spalio 2021 - 13:59
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 14:36)
Ziurin su kuo lyginsim  biggrin.gif
Tu cia ka, norejai ikasti...  biggrin.gif

Nenustebk, nemoki bendrauti zmogiskai, pradedi perzengineti ribas, bent jau as nesismulkinsiu. Pati pirma NIEKADA NEPRADESIU, bet atgalios TUO PACIU SULAUKSI.

Cia ne grasinimas, o draugiskas, neva nuosirdus ispejimas. Cia pasekme is vakar dienos pamokos, kaip reikia nuosirdziai bednrauti, ne slidziai ir ne veidmainiskai  mirksiukas.gif

Dura as atvirai juokiuosi is taves, is tavo tuscio pasiputimo, pasikelimo, zmoniu skirstyma i levelius, bukumo, nesugebejimo susigaudyti apie ka snekama, terminu nezinojima ir tuo paciu vaidinima labai protinga.
apie tokius zmones airiai sako full of shit ir tiek mirksiukas.gif

BET as nesmeiziu tavo mirusiu tevu, bet tu tesk tesk, parodyk visas savo plunksneles, man grazu, kai zmones atveria savo veida is po graziu kaukiu.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 01, 14:37)
Sakai jau skiepai pradėjo žudyti bigsmile.gif ?

tu rimtai nezinojai, kad zmones nuo skiepu mirsta kai kurie? ar vel vaidini durniuke? blink.gif
pvz pas mus Airijoje neseniai vienas jaunas vaikinas mire 23 me, po skiepo, kresuliai smegenyse, nebeisgelbejo. O kiek jau is vis mire .... kiek po insultu isgyveno, bet su pasekmem...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:26)
nepastebejai ji vis iesko kaip pasigirti savo " turtais ", apgailetina....nusisnekejo su tais servitutiniais keliais, tai bendo permesti demesi, o kokia as turtinga, o kiek zemiu turiu, atrodo nuo to terminai keistusi  biggrin.gif
Papildyta:

nu ir dar su sava tiesa taip i veida i veida nemandagiai... doh.gif

TAi zinoma, ir kelionu nuotraukas visada ikeliu, ir menkinu visus, kas ilsisi Turkijoje, mat nelygis, suniukus vedzioju i uzsieni, mat as myliu albiau uz kitas, kurios ju nevezioja, ir nuotraukas is keliones pirkiniu butinai ikeliu. Visos amtet mano silingus, prabangius apredus. As tokia mirksiukas.gif
*****, man dar reikejo apie sunaus diplomini darba cia apsidalinti. Apsileidimas buvo. Na niekas, kai mokysis vaikaciai butinai pasigirsiu.
VA ir butines technikos pirkimo kvitus neikeliau. Yra kur pasitemti.

TAi gi ko tu neaptenkinta, juk vakar dienos pamokas ismokau, tavo moralai nenuejo veltui. Dabar as ne veidmaine ir neslidi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 spalio 2021 - 13:49
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 14:42)
Burba, tau iki mano vyro padu, neprisibrauti, ne tas lygmuo. GAli rasyti ka nori, tavo sutve tau paplos, OK.

Bet visi suprantam, kad tu rasai bil tik rasyti  biggrin.gif
Durinek pirstais toliau, iki siol viskas prosali.

Ir vel leveliai, sunkiai tu gyveni visus leveliuodami, unsure.gif tave taip auklejo, rusiuoti zmones, kazkas auksciau, kazkas zemiau, jus buvot elitas?....sunki tikrai tavo vaiksyte, su aliuminiais ir neaiskiais dazytais zaislais....kaip gerai, kai esi ne is elitines seimos, tai zaidi miske, pievose, daraisi bustines, gaminiesi lankus is pagaliu, zaidi su gelytem ir akmenukais tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 14:45)
TAi zinoma, ir kelionu nuotraukas visada ikeliu, ir menkinu visus, kas ilsisi Turkijoje, mat nelygis, suniukus vedzioju i uzsieni, mat as myliu albiau uz kitas, kurios ju nevezioja, ir nuotraukas is keliones pirkiniu butinai ikeliu. Visos amtet mano silingus, prabangius apredus. As tokia  mirksiukas.gif
*****, man dar reikejo apie sunaus diplomini darba cia apsidalinti. Apsileidimas buvo. Na niekas, kai mokysis vaikaciai butinai pasigirsiu.
VA ir butines technikos pirkimo kvitus neikeliau. Yra kur pasitemti.

TAi gi ko tu neaptenkinta, juk vakar dienos pamokas ismokau, tavo moralai nenuejo veltui. Dabar as ne veidmaine ir neslidi  biggrin.gif

nejuokink voverusku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:48)
Ir vel leveliai, sunkiai tu gyveni visus leveliuodami, unsure.gif  tave taip auklejo, rusiuoti zmones, kazkas auksciau, kazkas zemiau, jus buvot elitas?....sunki tikrai tavo vaiksyte, su aliuminiais ir neaiskiais dazytais zaislais....kaip gerai, kai esi ne is elitines seimos, tai zaidi miske, pievose, daraisi bustines, gaminiesi lankus is pagaliu, zaidi su gelytem ir akmenukais  tongue.gif

Tu tik tai sugebejai izvelgti? Ka padarysi, ne visiem duota.
Jei ka, burbanti mano "vyro nagu kiauta" krapste-matavo. Cia koks levelis bus?

TAi va, ji nepasiekia ne tik to kiauto, bet ir padu neverta nagu krapstyti.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 14:49)
nejuokink voverusku  biggrin.gif

Cia reik suprasti tu voveruksa?

Ar supratai kokia nesamone parasei, kad i ja rimtai reaguoti negali normalus zmones?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 spalio 2021 - 13:54