Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 13:51)
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai be abejo, kad jus vazinwjate bendru  keliu, kuris eina ne per vieną sodybą, del to jis ir yra servitutinis.

Man toks vaizdas iskilo, jog tu net nezinojai, kol man neparasei, ka "servitutas' reiškia....
Papildyta:

biggrin.gif

Проходной двор

Ne bet tu rimtai, baraska. biggrin.gif
Dar karta, nueik ir pasidomek, matu vienetais. Kas yra aras, kas yra hektaras, kiek metru sudaro kilometra... Na gal, galu gale nustosi pezeti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 13:51)
Tai be abejo, kad jus vazinwjate bendru  keliu, kuris eina ne per vieną sodybą, del to jis ir yra servitutinis.
Man toks vaizdas iskilo, jog tu net nezinojai, kol man neparasei, ka "servitutas' reiškia....
Papildyta:
biggrin.gif
Проходной двор

Tu nevark, nejau dar nezinai, kad jai ismusti, ka ji sau prisifantazuoja neimanoma...juk ne su vienu terminu jau taip...doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 13:53)
bandai ikasti nabagele, nori as apie tavo tevuka pasnekesiu?  bigsmile.gif ar bus paskui oi palundra puola mane puola zavoda visi....slysktyne tu, nesibodi, nei mirusius smeisti unsure.gif
Papildyta:

jinai is vis pasimetusi, net tarp svao minciu doh.gif

Ne tau gi is pat ryto, kitus girtuokliais vadinti.
Pati sutre pradeda, pati dar grasina.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:52)
Buten vandeni, o tu pasirodo tik stipriuosius... Nes paprastas vandenelis sukelia tokia neadekvacia reakcija. Bet asocialams tai budinga, juk jie neturi normalaus gyvenimo igudziu, kaip ne kaip vaikystes prisiminimai is aludes daro itaka nudienos vertinimams.

Pas tave šeimoje kažkas negerai. Tu lakstai nuo vienos kojos prie kitos ir kandžiojiesi. Kandziojiesi vaikų/tėvų tema. Ji tau skaudi. Galvoji, kad ir kitiems taip pa, jei tokiu budu kasi - padarysi 'skauda'.Pasakysiu tyliai tau i ausį - ššššš topsecret.gif ne visi turi problemu seimose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 spalio 2021 - 13:01
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:55)
Ne bet tu rimtai, baraska.  biggrin.gif
Dar karta, nueik ir pasidomek, matu vienetais. Kas yra aras, kas yra hektaras, kiek metru sudaro kilometra... Na gal, galu gale nustosi pezeti.

tai įdėk savo hektarus į google, kad ji rastų. Nedaeina tau niekaip, kad ji asociatyviai įkelia tai, kas yra googlėj?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:55)
Ne bet tu rimtai, baraska.  biggrin.gif

Man nusikakot kokio dydzio tavo teritorija. Tu dar nesupranti? As rasau apie SERVITUTINIO kelio naudojima, o ne tavo arus. Jadriona varona kas do per nebaraška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 14:01)
tai įdėk savo hektarus į google, kad ji rastų. Nedaeina tau niekaip, kad ji asociatyviai įkelia tai, kas yra googlėj?

Dar gal banko saskaita, ir pvisus prisijungimo rekvizitus?
Ar kaip lutuke cekius...
Nejuokink.

Visi cia esantys suprato, kaip kas yra, ir kodel burba cia darkosi. Man tik ji juoka kelia, negi manai akd as veltui imetu "pipiriuku".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 12:57)
Tu nevark, nejau dar nezinai, kad jai ismusti, ka ji sau prisifantazuoja neimanoma...juk ne su vienu terminu jau taip...doh.gif

As jau pavargau. biggrin.gif biggrin.gif jeibogu. Dvi dienas aiskinu servituto turetojai, kas yra servitutas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 30, 19:34)
Veziau MB i primamaji padaryti kraujo tyrimu. Prievarta padare COVID testa ir nustate, kad teigiamas. Liepe pasirasyt izoliacijos dokumentus ir vaziuot sedet namuose. Daugiau nieko netyre kiek supratau, sake turbut netipiniai COVID simptomai. Gerti karsta arbata liepe.

As irgi ne per geriausiai jauciuosi, tipinis persalimas...
4
Į ligoninę kraujo tyrimą pasidaryti? O šeimos gydytojas kam ?

Eilinis peršalimas, bet važiuoja į ligoninę...Nieko nėra, užteks tik arbatų , bet važiuoja į skubios pagalbos teikimo įstaigą tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:04)
Dar gal banko saskaita, ir pvisus prisijungimo rekvizitus?
Ar kaip lutuke cekius...
Nejuokink.

Visi cia esantys suprato, kaip kas yra, ir kodel burba cia darkosi. Man tik ji juoka kelia, negi manai akd as veltui imetu "pipiriuku".

Taip, taip. Visi cia esantys labai gerai vvska perskaitė, pamatė ir suprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 14:02)
Man nusikakot kokio dydzio tavo teritorija. Tu dar nesupranti? As rasau apie SERVITUTINIO kelio naudojima, o ne tavo arus. Jadriona varona kas do per nebaraška  biggrin.gif

Arus... brunette.gif
Jetuteliau 4u.gif

Burba, baik juokinti.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 10 01, 13:06)
4
Į ligoninę kraujo tyrimą pasidaryti? O šeimos gydytojas kam ?

Eilinis peršalimas, bet važiuoja į ligoninę...Nieko nėra, užteks tik arbatų , bet važiuoja į skubios pagalbos teikimo įstaigą tyrimų.

Eik tu zmones gydyti cia nesivalkiojus kiekviena diena.
Stai...prasau visu demesio.. stai gydytoja darbo metu. Va ka veikia gydytojai.
Tfu....
Atsakyti