Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:36)
Susiradau Janutiene. Kai neziuriu lutukes brudines informacijos, tai Janutiene nemaciau ilgus metus. Pasirodo motera reiskiasi... Na ka, po visot to abejoju, ar kas priims ja i rimta televizija.
Nusirito zemiau grindjuostes, bet po violteines bylos reportazu apie vyndemes, ar dar kazka panasaus is jos laidu, ar galima kur zemiau nusmukti...

Nidos laukia ne koks likimas, jai iki Janutienes ekvilibristikos, kaip iki menulio. Taigi, laukiam ir stebim...
Papildyta:
Pastebiu, si tema, tau labai aktuali tampa...

Tik nepradek spiegti apie argumentum ad hominem, kai tau, atsako tuo paciu.
Papildyta:
Pas tave akivaizdziai problemos su mato vienetais. Ir visiskas nesuvokimas apie tema, kuria bandai polemizuoti. SAvo gyvenimaska patirti, apie mazuti zemes sklypuka, bandai pritemti prie dideliu zemes plotu.

Nepraleisk progos patyleti.

Tu nuo ryto geri? lotuliukas.gif Tai visgi patvirtini, kad ta informacija, ka pasidalinau vakar apie skiepu slovinima yra brudina lotuliukas.gif apie janutiene neatsimenu, kad ka dalinciausi, nelabia ja ir seku. O ji siaip viena is saziningiausiu zurnaisciu siuo metu, bent nesoka pagal valdzios dudele, turi stubura sioki toki.

ir koks likimas lauke Lietuvoje zmoniu, kurie isdrista pasakyti sava nuomone apie valdzios darba?

Sakai esi kaip Markizui Karabasui, puse Gragzdu apykliniu tavo? lotuliukas.gif bet nesakyk berysio vis tiek, kai kas nori tas ir vazineje per tavo slypo viduri... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 12:51)
taigi dedulis Landsbergulis irgi mergaiiitę gelbėjo biggrin.gif Tai sakai jei kartą nusišnekėjo, buvo neteisus, tai visam laikui nulinčiuojam? Kada ir kur skelbi jo linčo teismą? kur atvykt?

ir Landsbergis ir Grybauskaite ir dau gten is ju saikos.... biggrin.gif
o zurnalistu darbas apsviesti situacija, neiznau tiksliai ka Januteine kalbejo tuo metu, bet dabar maciau jos interviu su Venckiene, na normalus toks, i svis kiek esu maciusi jos interviu su zmonem, gana laisvi, nevaro i vienus vartus, nenutraukineja, leidzia zmonem pasisakyti, ne taip kaip isijungiu koki masiniu tv kanalu interviu, tai jei jau priestarauji valdziai, tai baisu , nutraukines, sudirbines, ir t.t.

Matyt , nes uz tave nemoka 12000 lotuliukas.gif
Atsakyti
ui, net man už juos suskaudo ir vėl šiai valdžiai į klyną biggrin.gif
"LTPF kreipėsi į Vyriausybę prašydama paaiškinti, kodėl 2022 metams pasieniečių vertinimams skirta 4 kartus mažiau lėšų"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 11:36)
Pas tave akivaizdziai problemos su mato vienetais. Ir visiskas nesuvokimas apie tema, kuria bandai polemizuoti. SAvo gyvenimaska patirti, apie mazuti zemes sklypuka, bandai pritemti prie dideliu zemes plotu.

Nepraleisk progos patyleti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Laaaaabas rytas, fantaziorka biggrin.gif

Tikrai nepraleisiu progos pakikenti is tavo diletantizmo biggrin.gif bad me biggrin.gif

https://www.sirvinta...aryti-gyvulius/

Tik nesakyk, kad jus neturite tokios aštuonių puslapių startles su savivaldybe (ar kam tas kelias priklauso) del servitutinio kelio islaikymo ir prieziuros?

As tikrai is pradziu galvojau kokie negeri tie kaimynai, kai parasei, jog TAVO keliu kaimynai traktoriumi veza morkas. TAVO!!!
Pasirodo, tai servitutinis kelias, kuri jus savavaliskai stengiqtes pasisavinti. Ne tavo tas kelias, o bendro naudojimo kelias, einantis per tavo teritorija. Prachadnoj dvor, vienu žodžiu.

Taip, kad besigirdama pastatei save I nelabai patogia padeti biggrin.gif Stai prie ko priveda nemokejimas liezuvio laikyti uz dantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 spalio 2021 - 12:32
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 12:51)
taigi dedulis Landsbergulis irgi mergaiiitę gelbėjo biggrin.gif Tai sakai jei kartą nusišnekėjo, buvo neteisus, tai visam laikui nulinčiuojam? Kada ir kur skelbi jo linčo teismą? kur atvykt?

Kuo tai susije su mano issakytom mintim?
Atsakyti
Man tik vienas klausimas ar jie buvo skiepyti?

PAJŪRYJE – NETIKĖTOS MIRTYS: VIENAS SUSMUKO DARBO POKALBIO METU, KITI – ĮBRIDĘ Į JŪRĄ

Jis tądien atėjo prašytis darbo, tikėjosi, kad statybą vykdanti bendrovė jį priims dirbti. Panašu, kad 50 metų vyras susmuko pokalbio metu, dar nė nespėjęs įsidarbinti. Medikai jam padėti nebegalėjo.
Trečiadienį staigi mirtis Palangoje ištiko 51-erių vyrą. Jis su draugu nusprendė išsimaudyti jau gerokai atvėsusioje jūroje.
Abu vyrai įbėgo į jūrą, bet vienas jų sukniubo. Galima tik spėti, kad širdis neišlaikė staigaus temperatūros svyravimo.
Panaši mirtis rugsėjo 13-ąją Palangoje ištiko moterį. Ji rasta krante, jos rūbai gulėjo maždaug už kilometro. Po ilgoko tyrimo paaiškėjo, kad vieniša poilsiautoja buvo atvykusi iš Kauno. Anksti ryte sugalvojusi pabėgioti prie jūros moteris patyrė staigų negalavimą, kuris ją pakirto tiesiog paplūdimyje.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 13:26)

bet svarbu zeeemes daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 13:26)

Laaaaabas rytas, fantaziorka  biggrin.gif

Tikrai nepraleisiu  progos  pakikenti is tavo diletantizmo  biggrin.gif  bad me  biggrin.gif

https://www.sirvinta...aryti-gyvulius/

Tik nesakyk, kad jus neturite tokios  aštuonių puslapių startles su savivaldybe (ar kam tas kelias priklauso) del servitutinio kelio islaikymo ir prieziuros?

As tikrai is pradziu galvojau kokie negeri tie kaimynai, kai parasei, jog TAVO keliu kaimynai traktoriumi veza morkas. TAVO!!!
Pasirodo, tai servitutinis kelias, kuri jus savavaliskai stengiqtes pasisavinti. Ne tavo tas kelias, o bendro naudojimo kelias, einantis per tavo teritorija. Prachadnoj dvor, vienu žodžiu. 

Taip, kad besigirdama pastatei save I nelabai patogia padeti  biggrin.gif Stai prie ko priveda nemokejimas liezuvio laikyti uz dantu

Zinoma, kad ne, mano sodybviete ir ta didesne. Kaip jau minejau, pas tave problemytes su masteliu. Juk ne veltui parasiau, kad nuo mano sodybos ribos iki kelio 820 metru.
Dabar ijunk savo pagiezinga proteli, ir pagalvok ka sudaro 1000 metru.
Trecia, sodyba prie greitkelio, kur asfaltas ir t.t. nemanau, kad parsiduos brangiai. Pagalvok kodel mirksiukas.gif

Mano kaimynai puikus, nes ir as vaziuoju ju keliu link mano sodybos.
Na bet juk tu kaip viada sau budingu sudeliu, kitus tepi.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 13:00)
Tu nuo ryto geri? lotuliukas.gif Tai visgi patvirtini, kad ta informacija, ka pasidalinau vakar apie skiepu slovinima yra brudina lotuliukas.gif apie janutiene neatsimenu, kad ka dalinciausi, nelabia ja ir seku. O ji siaip viena is saziningiausiu zurnaisciu siuo metu, bent nesoka pagal valdzios dudele, turi stubura sioki toki.

ir koks likimas lauke Lietuvoje zmoniu, kurie isdrista pasakyti sava nuomone apie valdzios darba?

Sakai esi kaip Markizui Karabasui, puse Gragzdu apykliniu tavo? lotuliukas.gif bet nesakyk berysio vis tiek, kai kas nori tas ir vazineje per tavo slypo viduri... biggrin.gif

Papildyta:

ir Landsbergis ir Grybauskaite ir dau gten is ju saikos....  biggrin.gif
o zurnalistu darbas apsviesti situacija, neiznau tiksliai ka Januteine kalbejo tuo metu, bet dabar maciau jos interviu su Venckiene, na normalus toks, i svis kiek esu maciusi jos interviu su zmonem, gana laisvi, nevaro i vienus vartus, nenutraukineja, leidzia zmonem pasisakyti, ne taip kaip isijungiu koki masiniu tv kanalu interviu, tai jei jau priestarauji valdziai, tai baisu , nutraukines, sudirbines, ir t.t.

Taip, vandeni ir tau rekomenduoju.
Suprantu, nuo savo asocialiu bendravimo igudziu, igytu aludeje, i kuria tevelis vedziojo, tau sunku atsiriboti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 spalio 2021 - 12:43
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:38)
Zinoma, kad ne, mano sodybviete ir ta didesne. Kaip jau minejau, pas tave problemytes su masteliu. Juk ne veltui parasiau, kad nuo mano sodybos ribos iki kelio 820 metru.
Dabar ijunk savo pagiezinga proteli, ir pagalvok ka sudaro 1000 metru.
Trecia, sodyba prie greitkelio, kur asfaltas ir t.t. nemanau, kad parsiduos brangiai. Pagalvok kodel  mirksiukas.gif

Kvaile biggrin.gif as nuotrauka idejau ne tavo sodybos biggrin.gif

Ar mes kalbejom apie kazkokius gelezinkelio bėgius? Mes kalbejom apie servitutini kelia pet 'viduri tavo teritorijos', kuri tu laikai savu, nors jis ne tavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 spalio 2021 - 12:43
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:35)
Kuo tai susije su mano issakytom mintim?

absoliučiai viskuo ir labai tiesiogiai, bet jei tu to nesupranti, tai aš gal duosiu keliuką tada tau kaip sakomą (ne tą servitutinį, ramiai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 01, 13:41)
Kvaile  biggrin.gif  as nuotrauka idejau ne tavo sodybos  biggrin.gif

Ar mes kalbejom apie kazkokius gelezinkelio bėgius?  Mes kalbejom apie servitutini kelia pet 'viduri tavo teritorijos', kuri tu laikai savu, nors jis ne tavo

Atseit proto bokste. Budama duru dura, nepezek tema, kurios isvis neismanai.
O siaip, vel gi vadovaujantis tavais kriterijais, akivaizdu kaip tu pavydi mirksiukas.gif

P.S. Dar paminesiu, kad mano sklype keliu yra ne vienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 13:44)
absoliučiai viskuo ir labai tiesiogiai, bet jei tu to nesupranti, tai aš gal duosiu keliuką tada tau kaip sakomą (ne tą servitutinį, ramiai biggrin.gif )

Jei tau taip atrodo, puiku. Kiba as gincysiuos su tuo kas tau atrodo.
Man, kuri rase posta, visai nesusije.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:41)

Mano kaimynai puikus, nes ir as vaziuoju ju keliu link mano sodybos.

Tai be abejo, kad jus vazinwjate bendru keliu, kuris eina ne per vieną sodybą, del to jis ir yra servitutinis.

Man toks vaizdas iskilo, jog tu net nezinojai, kol man neparasei, ka "servitutas' reiškia....

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 12:47)
Atseit proto bokste. Budama duru dura, nepezek tema, kurios isvis neismanai.
O siaip, vel gi vadovaujantis tavais kriterijais, akivaizdu kaip tu pavydi  mirksiukas.gif

P.S. Dar paminesiu, kad mano sklype keliu yra ne vienas  biggrin.gif

biggrin.gif

Проходной двор
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 01, 13:00)

Papildyta:

ir Landsbergis ir Grybauskaite ir dau gten is ju saikos....  biggrin.gif

Buten vandeni, o tu pasirodo tik stipriuosius... Nes paprastas vandenelis sukelia tokia neadekvacia reakcija. Bet asocialams tai budinga, juk jie neturi normalaus gyvenimo igudziu, kaip ne kaip vaikystes prisiminimai is aludes daro itaka nudienos vertinimams.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 01, 13:41)

Taip, vandeni ir tau rekomenduoju.
Suprantu, nuo savo asocialiu bendravimo igudziu, igytu aludeje, i kuria tevelis vedziojo, tau sunku atsiriboti.

bandai ikasti nabagele, nori as apie tavo tevuka pasnekesiu? bigsmile.gif ar bus paskui oi palundra puola mane puola zavoda visi....slysktyne tu, nesibodi, nei mirusius smeisti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 01, 13:44)

jinai is vis pasimetusi, net tarp svao minciu doh.gif
Atsakyti