Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 17:04)
Man pofig, kaip tu, interneto paltumu gyventoja, interpretuoji manaji elgesi su kaimynais.

Net neketinu, tiek kas yra zemes savininkai, zino, kas yra kaip. O tu gali spangti.
Burba, rimtai, man jei saziningai nusibodo tokiom kaip tu kazka aiskinti. Praeiti laikai, paklodziu daugiau nebus.

Aaaaa, tai dabar tau pofig jau?
As neinterpretuoju, as skaitau tarp eilučių...ko tu nemoki biggrin.gif

_________

Nevark. Še:

An easement is a nonpossessory right to use and/or enter onto the real property of another without possessing it. It is "best typified in the right of way which one landowner, A, may enjoy over the land of another, B".[1] It is similar to real covenants and equitable servitudes;[2] in the United States, the Restatement (Third) of Property takes steps to merge these concepts as servitudes.[3]

Easements are helpful for providing pathways across two or more pieces of property, allowing individuals to access other properties or a resource, for example to fish in a privately owned pond or to have access to a public beach. An easement is considered as a property right in itself at common law and is still treated as a type of property in most jurisdictions.

The rights of an easement holder vary substantially among jurisdictions. Historically, the common law courts would enforce only four types of easement:

Right-of-way (easements of way)
Easements of support (pertaining to excavations)
Easements of "light and air"
Rights pertaining to artificial waterways
Modern courts recognize more varieties of easements, but these original categories still form the foundation of easement law.
Papildyta:
O dabar lietuviskai.. especially for you Moonte:

Pirmiausia būtina pažymėti, kad servitutas – tai teisė į svetimą nekilnojamąjį daiktą, suteikiama naudotis tuo svetimu daiktu (tarnaujančiuoju daiktu),
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 18:11)
Aaaaa, tai dabar tau pofig jau?
As neinterpretuoju, as skaitau tarp eilučių...ko tu nemoki  biggrin.gif
_________

Nevark. Še:

An easement is a nonpossessory right to use and/or enter onto the real property of another without possessing it. It is "best typified in the right of way which one landowner, A, may enjoy over the land of another, B".[1] It is similar to real covenants and equitable servitudes;[2] in the United States, the Restatement (Third) of Property takes steps to merge these concepts as servitudes.[3]

Easements are helpful for providing pathways across two or more pieces of property, allowing individuals to access other properties or a resource, for example to fish in a privately owned pond or to have access to a public beach. An easement is considered as a property right in itself at common law and is still treated as a type of property in most jurisdictions.

The rights of an easement holder vary substantially among jurisdictions. Historically, the common law courts would enforce only four types of easement:

Right-of-way (easements of way)
Easements of support (pertaining to excavations)
Easements of "light and air"
Rights pertaining to artificial waterways
Modern courts recognize more varieties of easements, but these original categories still form the foundation of easement law.
Papildyta:
O dabar lietuviskai.. especially for you Moonte:

Pirmiausia būtina pažymėti, kad servitutas – tai teisė į svetimą nekilnojamąjį daiktą, suteikiama naudotis tuo svetimu daiktu (tarnaujančiuoju daiktu),

Sikti, kaip tu ant zmoniu as tikrai nemoku.
BEt, nesakau niekada, galimai tu kada nors tai paragausi.
TAi va, barakska, tai mano kaimynai naudojasi svetimu nekilnojamu turu. O as privalau suteikti jiems ta galimybe, nes servitutas, riboja mano, kaip savininko teises.

Bet tu kliedek toliau. Durninkis.
O vyras pasiule, pasidometi, jei protelis isgales aprepti inforamcijos turini
4.119 str. | LR civilinio kodekso. VI knyga. Daiktine teise
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 17:36
Tu gyveni šūduose, todėl tik šūdus ir matai aplinkui 4u.gif

______

O tu nezinojai, kad kaimynqi be jokios salines grauzaties gqli naudotis servitutiniu keliu? biggrin.gif biggrin.gif

Duokit I teisma kaimynus, kad sumoketu kelio islaikymo dalinius mokescius.
Tavo vyras tiek qpie servitutą zino, kiek as apie siuvinėjimą kryželiu. Jeibogu. Tureti servitutini kelia ir nezinoti, kad tai yra bendro naudojimo kelias...as nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 18:44)
Tu gyveni šūduose, todėl tik šūdus ir matai aplinkui  4u.gif

______

O tu nezinojai, kad kaimynqi be jokios salines grauzaties gqli naudotis servitutiniu keliu?  biggrin.gif  biggrin.gif

Duokit I teisma kaimynus, kad sumoketu kelio islaikymo dalinius mokescius.
Tavo vyras tiek qpie servitutą  zino, kiek as apie  siuvinėjimą kryželiu. Jeibogu. Tureti servitutini kelia ir nezinoti, kad tai yra bendro naudojimo kelias...as nesuprantu.

AS visai nenustebau, juk taip veikia tavo fantazijos.
Aciu, kad patvirtinai mano izvalga 4u.gif

As ne tu...
Cia tu nezinojai, kas yra servitutas.

Ne tau aiskinti, kai turesi savo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 17:47
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 29, 15:19)
Debile tu, kas sako kad nustoja sirgti? Nenustoja, bet antivakseriai atima gydytojus iš kitu ligonių gydymo. Nereikia jokių GP pas medikus patekti, čia gal pas jus Airijoj reikia, Lietuvoj nereikia.
Papildyta:
„Teisė į sveikatą, saugumą, į gyvybę ir mirtį priklauso mums, piliečiams, žmonėms. Ne Vyriausybei.

Mes sirgsime. Ir jeigu jūs mus gąsdinate, kad mes mirsime, tai mes mirsime kaip laisvi žmonės patys. Mums nereikia, kad jūs mus saugotumėte nuo mūsų pačių ir padėtumėte mums sirgti ir mirti.“-
aklai vištai lutukei, iš nidos skiedalo.

Būtent. Vien ką kalbėjimas daugiskaita (mes, mums) reiškia bigsmile.gif

Čia taikliai apie ją:
https://www.jarmo.ne...tiko-nidai.html

Galėčiau dar pridėt, bet palauksiu rolleyes.gif O šiaip tegul kuria tą SAVO partiją, ar maža nykštukų, nė 5 proc. nesiekiančių? Ar ji įsivaizduoja, kas visi puidokai, uspaskichai, puteikiai, tomaševskiai, pats Radžvilas, taipogi peleckiukas, jau nekalbant apie orlauską ir t.t, ir t.t. jai kelią į politiką užleis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, sėkmės mirksiukas.gif

Gaila man jos, jei rimtai. Labai. Jei ji tiki, kad ją Janutienės hebrytė išgelbės, tai tik iki tol, kol ji kalbės, ką jie norės. O jei tik truputį ne - bus kaip su Kručinskiene. Na, gal subtiliau. Paminėsit mano žodį.

Ir čia, neva mąstanti filosofė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 rugsėjo 2021 - 17:50
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 30, 18:49)
Būtent. Vien ką kalbėjimas daugiskaita (mes, mums) reiškia bigsmile.gif

Čia taikliai apie ją:
https://www.jarmo.ne...tiko-nidai.html

Galėčiau dar pridėt, bet palauksiu rolleyes.gif O šiaip tegul kuria tą SAVO partiją, ar maža nykštukų, nė 5 proc. nesiekiančių?  Ar ji įsivaizduoja, kas visi puidokai, uspaskichai, puteikiai, tomaševskiai, pats Radžvilas, taipogi peleckiukas, jau nekalbant apie orlauską ir t.t, ir t.t. jai kelią į politiką užleis? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na, sėkmės mirksiukas.gif

Gaila man jos, jei rimtai. Labai. Jei ji tiki, kad ją Janutienės hebrytė išgelbės, tai tik iki tol, kol ji kalbės, ką jie norės. O jei tik truputį ne - bus kaip su Kručinskiene. Na, gal subtiliau. Paminėsit mano žodį.

Ir čia, neva mąstanti filosofė...

Siaip ta hebryte ir Janutiene...
Visai dingo is akiracio moteriske.
VA ir Krivickas kazkaip toje minioje neafisuojasi, reitingu negaudo.

Ar as ka praleidau?
Atsakyti
Migrantų stovyklavietėje Rūdninkuose per kratas pareigūnai rado šaltųjų ginklų

Na na, kur ten tie "Welcome, our house is your house"? Gal jau atsimerkė naivučiai kvailiai?
Papildyta:
Ašaka, tada atsiprašau. Nors ten tikrai postas nuskambėjo kaip apie Lietuvą. O joje su jūsų Šimonytės vakcinomis:
"Lietuva pirma ES pagal užsikrėtimą COVID-19 ir antra pagal mirtis"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 17:45)
AS visai nenustebau, juk taip veikia tavo fantazijos.
Aciu, kad patvirtinai mano izvalga  4u.gif

As ne tu...
Cia tu nezinojai, kas yra servitutas.

Ne tau aiskinti, kai turesi savo...

Ka turesiu savo? Bbž kokį užkampį su servitutiniu keliu? Na jau aciu, mano kiemas yra mano.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 20:25)
Migrantų stovyklavietėje Rūdninkuose per kratas pareigūnai rado šaltųjų ginklų

Na na, kur ten tie "Welcome, our house is your house"? Gal jau atsimerkė naivučiai kvailiai?
Papildyta:
Ašaka, tada atsiprašau. Nors ten tikrai postas nuskambėjo kaip apie Lietuvą. O joje su jūsų Šimonytės vakcinomis:
"Lietuva pirma ES pagal užsikrėtimą COVID-19 ir antra pagal mirtis"

Veziau MB i primamaji padaryti kraujo tyrimu. Prievarta padare COVID testa ir nustate, kad teigiamas. Liepe pasirasyt izoliacijos dokumentus ir vaziuot sedet namuose. Daugiau nieko netyre kiek supratau, sake turbut netipiniai COVID simptomai. Gerti karsta arbata liepe.

As irgi ne per geriausiai jauciuosi, tipinis persalimas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 30, 19:34)
Veziau MB i primamaji padaryti kraujo tyrimu. Prievarta padare COVID testa ir nustate, kad teigiamas. Liepe pasirasyt izoliacijos dokumentus ir vaziuot sedet namuose. Daugiau nieko netyre kiek supratau, sake turbut netipiniai COVID simptomai. Gerti karsta arbata liepe.

As irgi ne per geriausiai jauciuosi, tipinis persalimas...

nu va, įieisit į statistiką, gadinat Lietuvos įvaizdį biggrin.gif o jei rimtai, tai sveikatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 20:56)
nu va, įieisit į statistiką, gadinat Lietuvos įvaizdį biggrin.gif o jei rimtai, tai sveikatos smile.gif

Jei jau mes uzsikretem, tai viskas cia greitai baigsis. Neliks greitai kam.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 30, 20:13)
Jei jau mes uzsikretem, tai viskas cia greitai baigsis. Neliks greitai kam.

Tai jo... Et, galėčiau surašyt, kiek mano pažįstamų mirė (kaimyno tai tikrai labai gaila - tik 46); et, galėčiau surašyt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 rugsėjo 2021 - 19:22