Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:07)
O tu nesugebi savo tiesos pasakyti taip, kad pasnekovas neisizeistu? Не 16 же поди  rolleyes.gif  turetum zinoti, kaip tai daryti.  Ar nemoki? Nelanksti tada esi, uzsispaudus, nekomunikabili visiškai.
Aaaaaaaa...servitutas  biggrin.gif  biggrin.gif . Tai cia ne tavo kelias, skruče, cia bendro naudoj8mo kelias. Nesisavink to, kas ne tavo.
Stai va tokia tu ir kaimyne, kaip mes matome. Turbut, jei gqletum, tai kaimynu zemes pasisav8ntum per prievarta.

O tu supranti, kad as esu ne neandertalietis, nemosuoju savo tiesa kaip kuoka. Ji ramiai gali pabuti su manimi, tai ne esminis dalykas, butent sioje sitaucijoje, kad as ja privalau zmonems, bet kokia forma aiskinti, ypac tiems, kurie neturi poreikio jos zinoti. Jie zino, kad mes visi pasiskiepyje, jei ka, tai nera slepiama... Kas turi prota, tas supranta, kokios musu paziuros.

Mano galva, siuo atveju, jiems reikejo nusilengvinti, nes pririnko perdaug slakines informacijos. RAdo ausis, tai ir pasinaudojo.

Visai boba nukvakai, dar akrta paskaityk kas yra servitutas, kodel butent jis taip ir vadinamas.
Siaip, motera, man jau tave gaila su tavo stangomis kazka iskapstyti...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 09 30, 16:14)
Kad geriau matytųsi, pažymėjau raudonai
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir? Kur sumažėjimas? Tiek buvo pasieke be tokio kiekio vakcinacijos

Tu to, matau, nelabai supranti, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2021 - 16:18
QUOTE(Ašaka @ 2021 09 30, 17:14)
Kad geriau matytųsi, pažymėjau raudonai
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip ji ten daznai raso, neibaraskins, nepatogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:18)
Kaip ji ten daznai raso, neibaraskins, nepatogu  biggrin.gif

Ir tu nesubqraškinai? Loginio mastymo - nulis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:18)
Ir? Kur sumažėjimas? Tiek buvo pasieke be tokio kiekio vakcinacijos

Tu to, matau, nelabai supranti, ane?

Ka ir reikejo irodyti. Nera prasmes aiskinti, nuosirdziai, sakyti tiesa...
Kokia prasme aiksinti, jei jau zinai, kad beprasmiska. Nesusikalbesi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:19)
Ir tu nesubqraškinai? Loginio mastymo - nulis

Tai zinoma, vien palyginti tavo logika apie servituta, cia gi auskciausias pilotazas, tikra logikos ase biggrin.gif

Siaip reiks kreiptis i VMI, kokio velnio as moku uz servitutini keliuka mokescius, jei cia ne mano. TAip ir pasakysiu, burba sake, o jus logika ijunkite. Juokauju, geda butu taip nuskalbeti, cia tik forume tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 16:23
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:16)
O tu supranti, kad as esu ne neandertalietis, nemosuoju savo tiesa kaip kuoka. Ji ramiai gali pabuti su manimi, tai ne esminis dalykas, butent sioje sitaucijoje, kad as ja privalau zmonems, bet kokia forma aiskinti, ypac tiems, kurie neturi poreikio jos zinoti. Jie zino, kad mes visi pasiskiepyje, jei ka, tai nera slepiama... Kas turi prota, tas supranta, kokios musu paziuros.

Mano galva, siuo atveju, jiems reikejo nusilengvinti, nes pririnko perdaug slakines informacijos. RAdo ausis, tai ir pasinaudojo.

Visai boba nukvakai, dar akrta paskaityk kas yra servitutas, kodel butent jis taip ir vadinamas.
Siaip, motera, man jau tave gaila su tavo stangomis kazka iskapstyti...

Tavo pasaulyje mokejimas issakyti tiesa tolygus kuokos smūgiams? Nekomunikabilumas tiesiog liejasi laisvai...

Servitutas reiskia 'bendro naudojimo'. Ne tavo tas kelias, tik tu negali kristi kryzi7mi pries traktorius, neleisdama jiems vaziuoti, nes zinai, kad teisme praloši biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:21)
Ka ir reikejo irodyti. Nera prasmes aiskinti, nuosirdziai, sakyti tiesa...
Kokia prasme aiksinti, jei jau zinai, kad beprasmiska. Nesusikalbesi.
Papildyta:
Tai zinoma, vien palyginti tavo logika apie servituta, cia gi auskciausias pilotazas, tikra logikos ase  biggrin.gif

Beprasmiska, tikrai beprasmiska, kai lygis toks pats, koks buvo pries metus. Tikrai beprasmiska biggrin.gif

Servitutinis kelias - bendro naudojimo kelias, ne tavo biggrin.gif užmirsk zodi 'tavo' sio kelio atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:22)
Tavo pasaulyje mokejimas issakyti tiesa tolygus kuokos smūgiams? Nekomunikabilumas tiesiog liejasi laisvai...
Servitutas reiskia 'bendro naudojimo'. Ne tavo tas kelias, tik tu negali kristi kryzi7mi pries traktorius, neleisdama jiems vaziuoti, nes zinai, kad teisme praloši  biggrin.gif

TAu mano pasaulio tikrai nesuprasti, juk esi kirvapene, be jokio subtilumo ir skurpulu. Matai tik krastutinumus, juoda ir balta. Todel, ar butina man aiskinti savo tiesa, taigi ir siuo atveju, visai pravartu patyleti, ne del bijojimo, ar negalejimo pasakyti, bet del suvokimo, jog tai beprasmiska, juk negali kiaura kibira sklidinai pripildyti vandens. As ne Sizifas, taigi, sia tema baigiu. Kam reikejo tas suprato.

Jo, jo, tik va mokescius uz ji, moku as, idomu kodel...
Klausimas retorinis, man pofig ka tu ta tema galvoji. Ir siuo klausimu polemika baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 16:29
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:27)
TAu mano pasaulio tikrai nesuprasti, juk esi kirvapene, be jokio subtilumo ir skurpulu. Matai tik krastutinumus, juoda ir balta. Todel, ar butina man aiskinti savo tiesa, taigi ir siuo atveju, visai pravartu patyleti, ne del bijojimo, ar negalejimo pasakyti, bet del suvokimo, jog tai beprasmiska, juk negali kiaura kibira sklidinai pripildyti vandens. As ne Sizifas, taigi, sia tema baigiu. Kam reikejo tas suprato.

Jo, jo, tik va mokescius uz ji, moku as, idomu kodel...
Klausimas retorinis, man pofig ka tu ta tema galvoji. Ir siuo klausimu polemika baigta.

Tu save laikai subtilia? Rimtai?

Кого е*** чужое горе.

Moki tu, o kelias yra bendro naudojimo ne tik kaimynu morkoms vežti, bet ir visiems vaikscioti pirmyn atgal biggrin.gif
Kad ir kombainai prades vazineti - tu negalesi nė cyptelt, taip kad baik tas savo fantazijas apie TAVO kelią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2021 - 16:54
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 14:15)
jūs čia rimtai???? blink.gif mažėja??? blink.gif alio, Žemė kviečia Marsą 4u.gif

Tai buvo atsakymas lutukei dėl Airijos, kurioje užsikrėtimų skaičius mažėja

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 14:32)
1. is kur sis skaicius apie Lietuva matau, kad apie 100 reanimacijoje, ar cia kas dien ataip smarkiai daugeja? kuo daugiau skiepyjasi, tuo daugiau kritiniu ir ligoninese?
https://www.tv3.lt/n...0-meti-n1115966

2. Siaip plikai skaicius lyginti nereiktu Airijoje neguldo i ligonine, jei yra maziausias sansas neguuldyti, cia guldo tikrai kritinius ligonius, o ir laiko ne daugiau , nei reikia, po sirdies operacijos pvz paleidzia po 3-5 dienu namo, po paprastos ta pacia ar sekancia diena.
Papildyta:

3. o kam tas karantinas, dauguma jau pasiskiepyjo, kas norejo, ko jus del kitu pergyvenat????
4. kad valdzia jusu druna, nekaltinkit zmoniu, na nebent tuos, kas ja rinko  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Numeracija mano
1. Žr. kritinės būklės ligonių skaičių Airijoje ir Lietuvoje: https://www.worldome...fo/coronavirus/

2. Lietuvoje irgi į ligoninę guldo tik tuomet, kai deguonies kiekis kraujyje nukrenta iki tam tikro lygio

3. Taigi ir atlaisvina karantiną arba išvis atšaukia tose šalyse, kuriose yra aukštas vakcinacijos procentas

4. Kuo valdžia kalta, kad žmonės patys nesaugo savęs ir savo artimųjų?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:34)
Tu save laikai subtilia? Rimtai?

Кого е*** чужое горе.

Moki tu, o kelias yra bendro naudojimo ne tik kaimynu morkoms vežti, bet ir visiems vaikscioti pirmyn atgal  biggrin.gif

Su tavim?
Senai NE.

Subtiliai patylesiu, neprisidesiu prie to, kai tu tyciojiesi pati is saves.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:37)
Su tavim?
Senai NE.

Subtiliai patylesiu, neprisidesiu prie to, kai tu tyciojiesi pati is saves.

Tavo atmintis tokia trumpa? Prie ko cia as, jei kalbejom apie tavo kaimynus ir tavo elgesi su jais. biggrin.gif nusiimk folijos kepurėlę, a biggrin.gif

_________

Jei tu ka nors galetum pasakyti zmonems, del SAVO kelio, tu juos senai po teismus butum uztampius. O dabar tu nieko negali padaryti, nes tai - bendro naudojimo kelias.
Alio, atsibusk, fantaziorka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2021 - 16:45
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 17:40)
Tavo atmintis tokia trumpa? Prie ko cia as, jei kalbejom apie tavo kaimynus ir tavo elgesi su jais.  biggrin.gif  nusiimk folijos kepurėlę, a  biggrin.gif
_________
Jei tu ka nors galetum pasakyti zmonems, del SAVO kelio, tu juos senai po teismus butum uztampius. O dabar tu nieko negali padaryti, nes tai - bendro naudojimo kelias.
Alio, atsibusk, fantaziorka

Man pofig, kaip tu, interneto paltumu gyventoja, interpretuoji manaji elgesi su kaimynais.

Net neketinu, tiek kas yra zemes savininkai, zino, kas yra kaip. O tu gali spangti.
Burba, rimtai, man jei saziningai nusibodo tokiom kaip tu kazka aiskinti. Praeiti laikai, paklodziu daugiau nebus.
Atsakyti