Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 16:57)
kuom cia kraupntis ir kur cia naujienos???? lotuliukas.gif cia tik juokas ima, is zmoniu, kurie nemoka normaliai issireiskti ir tiek  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tu nuolat kruapiniesi, liudi, del to, kad mzones nesivakcinuoja, man tai iki lemputes, ka kiti daro, kas manes neliecia. O tau vis komunizmo statymas kraujyje...

Gerai kad ir pati supranti, kad tokia ifnormacija nei naujienos, nei yra ko kraupintis, ir aplamai reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:57)
Kiekvienas turime savo pasirinkima, kuris itakoja musu gyvenimo kokybe. Drebti savo tiesa zmogui i akis, nieko bendro neturi su nuosirdumu, bet tu juk to nesuprasi, kai esi susiedusi su didziaja dalimi savo gimines, jau nekalbu apie...
Ar kada nors gvyenmeli girdejai toki dalykeli, kaip servitutinis kelias...
As tingiu aiskinti, spank toliau.

blink.gif blink.gif blink.gif tiesa ir nuosirdumas pasirodo neturi nieko bendro doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:59)
Gerai kad ir pati supranti, kad tokia ifnormacija nei naujienos, nei yra ko kraupintis, ir aplamai reaguoti.

Tu ta pati paskaitei, ka as ikeliau , is kur kraupinimasis atsirado? Na nebent del zmogaus nesugebejimo lietuviskai bendrauti...reguoti yra i ka, tai nusisnekejimas, o juk jus pasiskiepyje esat didesniu pajamu, issilavine, ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2021 - 16:01
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 16:59)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tiesa ir nuosirdumas pasirodo neturi nieko bendro doh.gif

Butent, brukti savo tiesas, per preivarta, neprasomam, nei nuosirdu, nei mandagu. Jei zmogus to nesupranta, mandagiai galva palinkciojus galima patyleti... TArkim, pacia, taip nuosirdziai, kiek kartu pasiunte toli, toli... Mandagiai netikslinsiu kur. Juk nesupratai, net pasipiktinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 17:01)
Butent, brukti savo tiesas, per preivarta, neprasomam, nei nuosirdu, nei mandagu. Jei zmogus to nesupranta, mandagiai galva palinkciojus galima patyleti... TArkim, pacia, taip nuosirdziai, kiek kartu pasiunte toli, toli... Mandagiai netikslinsiu kur. Juk nesupratai, net pasipiktinai  mirksiukas.gif

cia sneki apie vertima skeipytis? bigsmile.gif

kada as piktinausi, issipagiriok viena diena, nepaisiusi man savu klejoniniu emociju...man iki lemputes jusu pasiuntimai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 17:00)

Tu ta pati paskaitei, ka as ikeliau , is kur kraupinimasis atsirado? Na nebent del zmogaus nesugebejimo lietuviskai bendrauti...reguoti yra i ka, tai nusisnekejimas, o juk jus pasiskiepyje esat didesniu pajamu, issilavine, ne? lotuliukas.gif

Tu juk zinai, as neskaitau tai ka pati ikeli. Pakako, jog is Facebook ir kad tavo iteprta. Automatu tai meslas, matai kaip saziningai, vertink, nuosirduma.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 17:03)
cia sneki apie vertima skeipytis? bigsmile.gif

kada as piktinausi, issipagiriok viena diena,  nepaisiusi man savu klejoniniu emociju...man iki lemputes jusu pasiuntimai ir tiek.

SAkai, mano palinksejimas galva ir nesilvelimas i diskusija yra vertimas skiepytis...
OK. Kiekienas amtom ka isgalim.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 17:04)
Tu juk zinai, as neskaitau tai ka pati ikeli. Pakako, jog is Facebook ir kad tavo iteprta. Automatu tai meslas, matai kaip saziningai, vertink, nuosirduma.

nu ir as sakau, kad argumentai del skiepinimosi - meslas, nors kur sutariam 4u.gif

nusiskit man ant tavo nuosirdumo ar nenuosirdumo, pati vertinkis, vertintoja blyn lotuliukas.gif tu rasyk, elgis kaip nori, kaip ir as darau, nelaukiu is taves nei ovaicju, nei vertinimo, nei ko kito...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 17:05)
SAkai, mano palinksejimas galva ir nesilvelimas i diskusija yra vertimas skiepytis...
OK. Kiekienas amtom ka isgalim.

" brukti savo tiesas, per preivarta, neprasomam, nei nuosirdu, nei mandagu"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 15:57)
Kiekvienas turime savo pasirinkima, kuris itakoja musu gyvenimo kokybe. Drebti savo tiesa zmogui i akis, nieko bendro neturi su nuosirdumu, bet tu juk to nesuprasi, kai esi susiedusi su didziaja dalimi savo gimines, jau nekalbu apie...

Ar kada nors gvyenmeli girdejai toki dalykeli, kaip servitutinis kelias...

As tingiu aiskinti, spank toliau.

O tu nesugebi savo tiesos pasakyti taip, kad pasnekovas neisizeistu? Не 16 же поди rolleyes.gif turetum zinoti, kaip tai daryti. Ar nemoki? Nelanksti tada esi, uzsispaudus, nekomunikabili visiškai.

Aaaaaaaa...servitutas biggrin.gif biggrin.gif . Tai cia ne tavo kelias, skruče, cia bendro naudoj8mo kelias. Nesisavink to, kas ne tavo.
Stai va tokia tu ir kaimyne, kaip mes matome. Turbut, jei gqletum, tai kaimynu zemes pasisav8ntum per prievarta.
Atsakyti
Ima praregėti akli avinėliai?
"Šiandien Seimas po pateikimo pritarė įstatymo projektui, kuris numatytų žalos dėl vakcinų sukeltų sunkių padarinių sveikatai atlyginimą. Projektas bus svarstomas skubos tvarka."
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 15:58)
tai dar neužsitvėrei keliuko? apkrės gi nevakcinuoti, per traktorių pereina, mokslininkai taip sakė

Ji neturi teises. Cia ne jos kelias, o bendro naudojimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 17:07)
nu ir as sakau, kad argumentai del skiepinimosi - meslas, nors kur sutariam  4u.gif

nusiskit man ant tavo nuosirdumo ar nenuosirdumo, pati vertinkis, vertintoja blyn lotuliukas.gif tu rasyk, elgis kaip nori, kaip ir as darau, nelaukiu is taves nei ovaicju, nei vertinimo, nei ko kito...
Papildyta:

" brukti savo tiesas, per preivarta, neprasomam, nei nuosirdu, nei mandagu"

1. Neketinu gincytis su tuo kas tau vaidenasi.

2. As visada zinojau, kad pati esi "rasytoja", bet ne skaitytoja. Todel, galvok ka nori. Nesupratai, nereikia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 13:52)
Uzsikretimu skaicius mažėja?
Cia gal stebūklų šalyje Lietuvoje taip?

vartotojo įkelta nuotrauka

Kad geriau matytųsi, pažymėjau raudonai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:01)
Butent, brukti savo tiesas, per preivarta, neprasomam, nei nuosirdu, nei mandagu. Jei zmogus to nesupranta, mandagiai galva palinkciojus galima patyleti... TArkim, pacia, taip nuosirdziai, kiek kartu pasiunte toli, toli... Mandagiai netikslinsiu kur. Juk nesupratai, net pasipiktinai  mirksiukas.gif

As tai nesuprantu rimtai is kur pas tave toks stuobriškumas, kas liecia kaimynus. Jei ne tavo nuomonės, tai blogas kaimynas? Ojargutėliau...kaip tau sunku gyventi turint toki charakteri blink.gif
Atsakyti