Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 15:35)
1. Na mes pasikeitem vietomis, dabar tu moralizuoji  mirksiukas.gif

2. Todel, kad forumas yra forumu. Kaimynai yra kaimynai. As tai puikiai skiriu.
Papildyta:
Kaip viada pirmas sakinukas.

Visu pirma, as esu ne tu. Puikiai matau, kam mano nuomone yra idomi, tad nepraleidziu progos patyleti, ir nebruku jos, kai ji yra nebutina. Nesvarbu, kokia forma, grazia ar ne grazia.
Man nieko baisiau nera, zmones neturintys saiko ir takto jausmo.

tai, kad tu nenustojai moralizuoti biggrin.gif
Jo issilieti galima ant tu , kurie nera naudingi....

biggrin.gif ne apie tai kalba buvo, tu gal nuo siol i svis neskaityk mano zinuciu, nes nesurpanti kas uzrasyta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 15:40)
Tai nebesiaiškink, visi protingi suprato koks slidus žmogus esi.

Manau vienu aspektu esi teisi, visi suprato kas yra kas... mirksiukas.gif

O tavo sutves nuomone, mane nelabai ir domina, tad ir teisintis nera ko. Bet pritariu, kaip ir su kaimynais, man neverta ausinti burnos. Veidmaniskai patylesiu.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 15:46)
tai, kad tu nenustojai moralizuoti  biggrin.gif
Jo issilieti galima ant tu , kurie nera naudingi....

biggrin.gif ne apie tai kalba buvo, tu gal nuo siol i svis neskaityk mano zinuciu, nes nesurpanti kas uzrasyta.

Veidmaisnikais, slidziai, nepraleisiu progos patyleti... Dudu kelia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 14:53
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 15:52)
Manau vienu aspektu esi teisi, visi suprato kas yra kas...  mirksiukas.gif

O tavo sutves nuomone, mane nelabai ir domina, tad ir teisintis nera ko. Bet pritariu, kaip ir su kaimynais, man neverta ausinti burnos. Veidmaniskai patylesiu.
Veidmaisnikais, slidziai, nepraleisiu progos patyleti... Dudu kelia  4u.gif

Šiaip ir kuris nors forumietis gali būti kaimynas, nu maža ką mirksiukas.gif Jei jau moralizuot, tai visus, jei jau ne, tai nieko. Kam tos išimtys?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 30, 15:59)
Šiaip ir kuris nors forumietis gali būti kaimynas, nu maža ką mirksiukas.gif Jei jau moralizuot, tai visus, jei jau ne, tai nieko. Kam tos išimtys?

Kiekvienas turime pasirinkima mirksiukas.gif
Forumas, ne gyvenimas. As tai skiriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugsėjo 2021 - 15:04
Laaaaabas, Moonte, sena tarka biggrin.gif . Tai vėl rodysi mamkose savo etikos lygį? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 30, 12:23)
<p>Poliklinikos tuscios. ;D Made my day. ;DDD
</p>

Buciau zinojus, kad taip suminkstejo tavo smegeneles, buciau nufotkinus savo GP laukiamojo tuscias patalpas, kai buvau pries keleta dienu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 13:28)
Vakar teko "pabendrauti" su antivakseriais, panikieriais. Sazinigai, tylejau ir linkciojau galvą...

Tikrai tikiu. Tu linkciosi ir pedofilams, kai tie sakys,kad tai jų teisė. Tu esi bailė ir niekada nepasakysi savo nuomones. Tik klavišais barškindama labai šūstra vaidini, daugiau nieko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 13:34)

Siuo atveju, man nera svarbu buti teisia, lai zmones gyvena kaip nori, ju pasirinkimas man nemaiso. Nemalonu, kad yra ikyrus, ir lenda su savo paziuromis neprasomi i mano kiema.

Tu kaimynu nepakvieti prisesti, isgerti kavos/arbatos? Kas tu do per kaimynė? Tau nemalonu bendrauti su zmonemis? Esi uzdaras zmogus? Jautiesi nejaukiai budama su ne šeimos nariais? Turi baimių? Kaip su panikos atakomis?
Atsakyti
ta jauciu matet po visa Fb sklando, nei juoktis , nei verkti
vacinated, educated....Vaidotas Zemlys-Balevičius unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

saltinis https://www.facebook...159404985352381
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2021 - 15:46
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 16:46)
Laaaaabas, Moonte, sena tarka  biggrin.gif . Tai vėl rodysi mamkose savo etikos lygį?  biggrin.gif
Papildyta:

Buciau zinojus, kad taip suminkstejo tavo smegeneles, buciau nufotkinus savo GP laukiamojo tuscias patalpas, kai buvau pries keleta dienu.
Papildyta:

Tikrai tikiu. Tu linkciosi ir pedofilams, kai tie sakys,kad tai jų teisė. Tu  esi bailė ir niekada nepasakysi savo nuomones. Tik klavišais barškindama labai šūstra vaidini, daugiau nieko  biggrin.gif
Papildyta:

Tu kaimynu nepakvieti prisesti, isgerti kavos/arbatos? Kas tu do per kaimynė?  Tau nemalonu bendrauti su zmonemis? Esi uzdaras zmogus? Jautiesi nejaukiai budama su  ne šeimos nariais? Turi baimių? Kaip su panikos atakomis?

TAvo smegenys visai suminkstejo, ei neskiri nuomones, nuo nusikaltimo, bet tiek to...
Jau tu mane visai niekuo nestebini.

Ne nekvieciu, ypac kai sutinku juos mano keliuke ant traktoriaus, vezancius morkas. Bet tu fantazuok toliau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 14:10)
. BEt pakenteti galiu, vardant geros kaiminystes.

Manau esi savotiskas zmogus labai, gyvenantis savo pasa7lyje. Protinga asmenybe neparasytu, kad kentės del geros kaimynystės. Kentėti ir Geros - neesusikertancios linijos...niekada. Arba tu nuoširdžiqi bendrauji su kaimynqis ir jautiesi gerai su jais, arba tu kenti ir per sukastus dantis išspaudi falšyvą šypsena. Trecio varianto nebuna.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 15:48)
TAvo smegenys visai suminkstejo, ei neskiri nuomones, nuo nusikaltimo, bet tiek to...

Ne nekvieciu, ypac kai sutinku juos mano keliuke ant traktoriaus, vezancius morkas. Bet tu fantazuok toliau.

Tai jie vogė tavo morkas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2021 - 15:55
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 30, 16:46)
ta jauciu matet po visa Fb sklando, nei juoktis , nei verkti
vacinated, educated....Vaidotas Zemlys-Balevičius unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

saltinis https://www.facebook...159404985352381

Va va, tie irgi kraupinosi tokiomis naujienomis. Ziauriai rimtas saltinis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:53)
Va va, tie irgi kraupinosi tokiomis naujienomis. Ziauriai rimtas saltinis.

kuom cia kraupntis ir kur cia naujienos???? lotuliukas.gif cia tik juokas ima, is zmoniu, kurie nemoka normaliai issireiskti ir tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tu nuolat kruapiniesi, liudi, del to, kad mzones nesivakcinuoja, man tai iki lemputes, ka kiti daro, kas manes neliecia. O tau vis komunizmo statymas kraujyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2021 - 15:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 16:51)
Manau esi savotiskas zmogus labai, gyvenantis savo pasa7lyje.  Protinga asmenybe neparasytu, kad kentės del geros kaimynystės. Kentėti ir Geros - neesusikertancios linijos...niekada. Arba tu nuoširdžiqi bendrauji su kaimynqis ir jautiesi gerai su jais, arba tu kenti ir per sukastus dantis išspaudi falšyvą šypsena. Trecio varianto nebuna.
Papildyta:

Tai jie vogė tavo morkas?

Kiekvienas turime savo pasirinkima, kuris itakoja musu gyvenimo kokybe. Drebti savo tiesa zmogui i akis, nieko bendro neturi su nuosirdumu, bet tu juk to nesuprasi, kai esi susiedusi su didziaja dalimi savo gimines, jau nekalbu apie...

Ar kada nors gvyenmeli girdejai toki dalykeli, kaip servitutinis kelias...

As tingiu aiskinti, spank toliau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 30, 16:48)

tai dar neužsitvėrei keliuko? apkrės gi nevakcinuoti, per traktorių pereina, mokslininkai taip sakė
Atsakyti