Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 29, 09:01)
Tamstos prota skiepijimas paveike tikrai baisiai. Tik jaua nesiteisink, kad cia skiepas ne prie ko tiesiog susitrenkei galvele

O prieš tave irgi represijos jau vykdomos biggrin.gif ?
Taip, mano protą skiepijimas paveikė, o kas paveikė antivakserių marsiečių protus, jei jums visiems pasaulio pabaiga vaidenasi?...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 29, 09:02)
Taip, mano protą skiepijimas paveikė, o kas paveikė antivakserių marsiečių protus, jei jums visiems pasaulio pabaiga vaidenasi?...

tai kad čia tikintys mokslu vis rašo apie tai ir gąsdina. Nematei naujų antraščių šiandien, kad 2500 metais žmonėms Žemė jau nebebus palanki?
Beje, jei nematei tas pats worldometers ne tik korona atvejus skaičiuoja (o ta statistika juk tu tiki). Jis skaičiuoja, kad naftos, vandens pan. resursų beliko tik 50-čiai metų berods. Pasižiūrėk, pasiskaityk ir pamąstyk tai ar tu tiki jais ar nebetiki jau niekuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 rugsėjo 2021 - 08:42
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 29, 10:02)

Tau kol kas vienai cia vaidenasi.
Kazkas kazka paraso ne ta ko tikiesi ir rypuoji apie pasaulio pabaiga...
Gal kokie kresuliai smegenyse?
Atsakyti
Ne krešuliai, o vingių trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 21:31)
vyras jos
Papildyta:
Algimantas Rusteika bigsmile.gif
Vakar, 19:06  ·
Iš Ingridos Š. logikos pratybų sąsiuvinio:
Visi šie teiginiai yra teisingi......................

galima ir daugiau tu absurdu isrinkti, as nezinau kokiu ufonautu reikia buti, kad va sita va visa pateisinti...Suprantu dar pradzioje, kai nezinojom realaus pavojingumo viruso, gal ir atrode siek tiek pateisinamas tas karantinas, nu bet kai pradeda ii veinas parduotuves ileidziam i kitas ne, ir visas kitas nesamones, nu jau akivaizdu, kad cia ne del jokio viruso daroma. Jau imunologai sako, kaukes tik del paklusnumo, ne del viruso...apie visas kitas nesmones is vsi patyliu, pvz kuom pavojingas nesiskiepyjes studentas besimokantis is namu? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 21:42)
Pavydas. Vyriškas pavydas savo sūnums, tampantiems vyrais.

Gal paprasciausias moteru negerbimas? Tipo jei dulkiniesi ne namie, tai viskas gerai, o va jei jau namuose, tai jau turi gerbti, jau busima zmona, tipo morale apsprendzia ne veiksmas , bet vieta. doh.gif

Del to gi ji man ir iskele karo kirvi, kad perklausiau, tai vyras i sunu ziurejo kaip i kurvininka, nes man toks elgesys nu tipiskas kurviniko, kai i merginas ziurima kaip i bordelio atstoves, na iskyrus viena, kuria namo parsivedi.... Vietoj, to kad paaiskintu tada kazka, ji uzsirauke amziams, isvarciusi, kad as jos sunu kurvininku isvadinau... doh.gif

Moonte pati dar veliau rase, kad namu lova sventa, tai as suprantu pas ja taip galvoje, kad jei vyras varo su kitom, viskas ok, tol, kol tai nevyksta ju lovoje...bent taip ejo suprasti is jos tada pasisakymu, na gal suklydau, bet ji to nepaneige. nes nu as kitaip tu zodziu nesuprantu, man pats kunas sventas, o ne jokios lovos...tipo blogesne neistikimybe, kai ji vyksta bendroj lovoj? na vienu zodziu man keista...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 22:38)
Tai aišku, delfis nelygis, lygis yotubės "profesoriai"....
Represijaa, segregacija, konstitucija- lutukė yotubės universitetus baigė, naujų žodžių sužinojo biggrin.gif
Nesuprantu kur tas represijas ji mato. Kokiais žiuronais biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ko tu taip pavydi man issilvainimo, darbo, sugebejiomo mastyti? bigsmile.gif

tu rimtai lygini delfi ir youtube? doh.gif

kur tu suprasi, nugis negaleti studijuoti, dirbti, nusipirkti MAISTO, neleisti pas gydytojus, kokios cia dar represijos doh.gif
diskriminacija del religijos tau irgi neatrodytu represija, nes nu gali gi pakeisti religija ar ne?
arba pvz moters isprievartavimas, nu kokia cia represija, gali gi uzsinoreti, kaip Idomucia pataria,
va tautybes tai nepakeisti, o norai, tikejimas, paziuros, tai cia gi niekis ar ne, del to zmones galima diskriminuoti, rusiuoti, ju kazkur neleisti/leisti .....

nes tu veidmaine, chamelione prisitaikai prie situacijos, supranti kiti zmone sutri vertybes, isitikinimus, kuriu NEKEICIA, VEJUI PAPUTUS. Ateitu komunistai i valdzia, tu garantuoju 110 procentu istotum i komunistu partija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugsėjo 2021 - 11:16
Cia reiketu giliau pakasineti, norint kazka suprasti.

Praeinant pavirsiumi, spėju, galima sakyti, kad Moontė I daug ka akis uzmerke, noredama susigrazinti išėjusı vyrą.
Bet man ji maziausiai rūpi kol kas. Man idomi uzduotis pasirode jos vyras ir nenoras matyti jaunų merginu savo namuose. Pagal kai kuriuos Moontės trumpus pasakojimus apie jį, išlenda toks idomus galiukas. Jis yra specifinio tipo vyras - savimyla. Jis gyvens tik taip, kaip jam patogiau, o jūs visi taikykitės prie jo, jei norite su juo gyventi. Jį galejo erzinti supratimas, jog jaunikles I ji neziuri, kaip I seksualini objektą (ilgas alkojolizmo laikotarpis keicia zmogaus isvaizda). O savimylai tai - peilis.
Nors...yra vienas kabliukas. Dar, kai Moontė nemeluodavo, ji rase, kad bizni susikure po skyrybu su vyru ir visą valdyma jam perdave, kai jis sugrizo. Dabar gi ji rašo, kad bizni kurė vyras kartu su vaikais, kai globotiniai suaugo. Is to galima susidaryti nuomone, kad laukė globotinių pinigų, nes investicijos dideles. Del to globotiniai ir vaziuoja ten, kaip pas save I namus, nes jie yra dalininkai.

Tai va tokios dvi samokslo teorijos biggrin.gif

Bet as ne apie tai. As aplink jos vyro psichologini portretą norėčiau pavaikscioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 rugsėjo 2021 - 11:32

nėr didesnė k...už Lutukę, kuri eidavo į pasimatymus su kitais bernais, turėdama savąjį ir imdavo iš jų dovanas, nes labai sunkiai vertėsi studentaudama.  

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 29, 12:34)
<p>nėr didesnė k...už Lutukę, kuri eidavo į pasimatymus su kitais bernais, turėdama savąjį ir imdavo iš jų dovanas, nes labai sunkiai vertėsi studentaudama.  </p><p></p>

tu rimtai ant tiek pavydi man, kad tiek kurti reikia? lotuliukas.gif ar cia is savo liudno gyvenima rasai?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 29, 12:17)
Cia reiketu giliau pakasineti, norint kazka suprasti.

Praeinant pavirsiumi, spėju, galima sakyti, kad Moontė I daug ka akis uzmerke, noredama susigrazinti išėjusı vyrą.
Bet man ji maziausiai rūpi kol kas. Man idomi uzduotis pasirode jos vyras ir nenoras matyti jaunų merginu savo namuose. Pagal kai kuriuos Moontės trumpus pasakojimus apie jį, išlenda toks idomus galiukas. Jis yra specifinio tipo vyras - savimyla. Jis gyvens tik taip, kaip jam patogiau, o jūs visi taikykitės prie jo, jei norite su juo gyventi. Jį galejo erzinti supratimas, jog jaunikles I ji neziuri, kaip I seksualini objektą (ilgas alkojolizmo laikotarpis keicia zmogaus isvaizda). O savimylai tai - peilis.
Nors...yra vienas kabliukas. Dar, kai Moontė nemeluodavo, ji rase, kad bizni susikure po skyrybu su vyru ir visą valdyma jam perdave, kai jis sugrizo. Dabar gi ji rašo, kad bizni kurė vyras kartu su vaikais, kai  globotiniai suaugo. Is to galima susidaryti nuomone, kad laukė globotinių pinigų, nes investicijos dideles. Del to globotiniai ir vaziuoja ten, kaip pas save I namus, nes jie yra dalininkai.

Tai va tokios dvi samokslo teorijos  biggrin.gif

Bet as ne apie tai. As aplink  jos vyro psichologini portretą norėčiau  pavaikscioti

idomi versija, na ji ir siaip duag meluoja, tai sunku jau suprasti, kas ir kiap, gal tik visa tai pati susifantazavo, gal vyras niekad nieko panasaus usnui nesake. Man is vis keistos tokios snekos su paaugliu....Tiesa, ji tik po keliu metu pasake, kad sunus tuo metu tebuvo paauglys, pirmoje zinuteje to nebuvo, maniau su suaugusiu sneketa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugsėjo 2021 - 12:32
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 29, 12:34)
<p>nėr didesnė k...už Lutukę, kuri eidavo į pasimatymus su kitais bernais, turėdama savąjį ir imdavo iš jų dovanas, nes labai sunkiai vertėsi studentaudama.  </p><p></p>

kada ir kur ji rašė, kad taip darė "turėdama jau savąjį"? citatą galima? aš ta tema mačiau jos vieną postą, tai ten nebuvo joks savas paminėtas, o tik tai, kad mergina turi teisę rinktis. Gali priimti gėles iš kelių ir žiūrėti kuris meilesnis, bet tuo metu ji laisva, nei su vienu nemiega
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 29, 13:41)
kada ir kur ji rašė, kad taip darė "turėdama jau savąjį"? citatą galima? aš ta tema mačiau jos vieną postą, tai ten nebuvo joks savas paminėtas, o tik tai, kad mergina turi teisę rinktis. Gali priimti gėles iš kelių ir žiūrėti kuris meilesnis, bet tuo metu ji laisva, nei su vienu nemiega

Butent buvo kalbama apie teorija, atsimeni super tiksliai...O rinktis dovanas gyvenant su vaikinu is kitu, ar is vis rinktis kazkokias vertingas dovanas, is kuriu ten pragyventi galima butu, nu cia jau prostitucija...
Bet ji gal pagal save, gal jai vyras niekad geliu ar saldainiu nedovanojo...o gal ji nevertino tokiu dovanu, jai tik brilikus paduok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 29, 13:07)
kur tu suprasi, nugis negaleti studijuoti, dirbti, nusipirkti MAISTO, neleisti pas gydytojus, kokios cia dar represijos doh.gif
diskriminacija del religijos tau irgi neatrodytu represija, nes nu gali gi pakeisti religija ar ne?
arba pvz moters isprievartavimas, nu kokia cia represija, gali gi uzsinoreti, kaip Idomucia pataria,

Kur čia taip?
Kas čia ką diskriminuoja? Tiesiog leidžia rinktis. Prievartaujamai moteriai leidžiama rinktis?
Dabar geriausia valdžia kokią tik galėjom išsirinkti, visokie valstiečiai ar kitokie populistai seniai į kelnes būtų pridėję. Ypač su pabėgėlių krize ax.gif .
Papildyta:
Gydytojai pagrinde antivakserius ir tegydo dabar, kur čia neleidžiama rinktis? O galėtų, kaip jų fėja rekomendavo, laisvėje mirti. Bet ne- šaukiasi tų niekadėjų pagalbos....
O dirbti kam neleidžia? Mano kolektyve yra vienas antivakseris, darosi kas 10 dienų testus ir vargo nemato, niekas jo nediskriminuoja, net kaukės neliepia dėvėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 29, 15:44)
Prievartaujamai moteriai leidžiama rinktis?

Klausyk teletabe... nu is kur tokiu dar prisiveisia...

leidziama rinktis prievartaujamai moteriai ar atsiduot savo noru ar buti sudauzytai, kokio valtybes globojamo nusikaltelio ir po to buti isprievartautai
Leidziama.

Nu is kur tokiu bukaprociu prisiveise...
Atsakyti