QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 21:31)
vyras jos
Papildyta:
Algimantas Rusteika
Vakar, 19:06 ·
Iš Ingridos Š. logikos pratybų sąsiuvinio:
Visi šie teiginiai yra teisingi......................
galima ir daugiau tu absurdu isrinkti, as nezinau kokiu ufonautu reikia buti, kad va sita va visa pateisinti...Suprantu dar pradzioje, kai nezinojom realaus pavojingumo viruso, gal ir atrode siek tiek pateisinamas tas karantinas, nu bet kai pradeda ii veinas parduotuves ileidziam i kitas ne, ir visas kitas nesamones, nu jau akivaizdu, kad cia ne del jokio viruso daroma. Jau imunologai sako, kaukes tik del paklusnumo, ne del viruso...apie visas kitas nesmones is vsi patyliu, pvz kuom pavojingas nesiskiepyjes studentas besimokantis is namu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 21:42)
Pavydas. Vyriškas pavydas savo sūnums, tampantiems vyrais.
Gal paprasciausias moteru negerbimas? Tipo jei dulkiniesi ne namie, tai viskas gerai, o va jei jau namuose, tai jau turi gerbti, jau busima zmona, tipo morale apsprendzia ne veiksmas , bet vieta.
Del to gi ji man ir iskele karo kirvi, kad perklausiau, tai vyras i sunu ziurejo kaip i kurvininka, nes man toks elgesys nu tipiskas kurviniko, kai i merginas ziurima kaip i bordelio atstoves, na iskyrus viena, kuria namo parsivedi.... Vietoj, to kad paaiskintu tada kazka, ji uzsirauke amziams, isvarciusi, kad as jos sunu kurvininku isvadinau...
Moonte pati dar veliau rase, kad namu lova sventa, tai as suprantu pas ja taip galvoje, kad jei vyras varo su kitom, viskas ok, tol, kol tai nevyksta ju lovoje...bent taip ejo suprasti is jos tada pasisakymu, na gal suklydau, bet ji to nepaneige. nes nu as kitaip tu zodziu nesuprantu, man pats kunas sventas, o ne jokios lovos...tipo blogesne neistikimybe, kai ji vyksta bendroj lovoj? na vienu zodziu man keista...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 22:38)
Tai aišku, delfis nelygis, lygis yotubės "profesoriai"....
Represijaa, segregacija, konstitucija- lutukė yotubės universitetus baigė, naujų žodžių sužinojo
Nesuprantu kur tas represijas ji mato. Kokiais žiuronais
ko tu taip pavydi man issilvainimo, darbo, sugebejiomo mastyti?
tu rimtai lygini delfi ir youtube?
kur tu suprasi, nugis negaleti studijuoti, dirbti, nusipirkti MAISTO, neleisti pas gydytojus, kokios cia dar represijos
diskriminacija del religijos tau irgi neatrodytu represija, nes nu gali gi pakeisti religija ar ne?
arba pvz moters isprievartavimas, nu kokia cia represija, gali gi uzsinoreti, kaip Idomucia pataria,
va tautybes tai nepakeisti, o norai, tikejimas, paziuros, tai cia gi niekis ar ne, del to zmones galima diskriminuoti, rusiuoti, ju kazkur neleisti/leisti .....
nes tu veidmaine, chamelione prisitaikai prie situacijos, supranti kiti zmone sutri vertybes, isitikinimus, kuriu NEKEICIA, VEJUI PAPUTUS. Ateitu komunistai i valdzia, tu garantuoju 110 procentu istotum i komunistu partija.