Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:25)
Man tai tokiu nusišnekėjimu kvepia, kai raso apie 90'us, kaip apie  kazka siaubingo...
Kas tuo metu valgė dilgeliu sriubą is biednumo?

mes valgėme dėl sveikatinimosi, nuostabi sriuba tarpo kitko smile.gif o va rugštynių sriubos niekada nemėgau, fui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:29)
Net neketinu, pazadejau Pastininkei.
Tiesiog, tamsta esi falsyfka. Su pacia diskutuoti, nematau su kuo.
Mano galva, tik alhasai, savo vaikus grybukais sere ir seria  mirksiukas.gif Net anais laikais, zmones suvokdavo, kad cukrus yra melsu melsas, o pati sprink, ryk ta cukru. Iki kiek nupusti reikia, kad tai sieti su pavydu. Brrrr brudas.
O taip, iki tamstos psichologiniu ziniu, man kaip iki menulio.

palauk palauk. Tai jei tu jau anais laikais taip tobulai valgei, tai kodėl sergi? Kad tavo ligos nuo nervų tu man neigi, kad nuo blogos mitybos dabar ką tik paneigei, tai kas liko? Tėvo genai blogi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:40)
SAkai tavo sunus prilauso LGBT? Na vadinasi, turi zenta...
AR jis turi problemu su seksualumu yra aseksualus?

o nuo kada studentui jau privalu ženytis, kad marčią atvesti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 18:53)
o nuo kada studentui jau privalu ženytis, kad marčią atvesti?

Kazkaip man mano krištolinis šnibžda, kad Moontė sitaip rasyti gali tik dviejais atvejais:

1. Visas sunų panas marčiomis vadino.
2. Sūnūs turejo tik po vieną merginą ir su jomis apsizenyjo.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:34)
Kaip atsisauksi, taip ir atsilieps...  mirksiukas.gif

O...šitą perliuką buvau praleidus biggrin.gif
Kaip ATSIšauksi?

Logiskai mastant, tu rašai: burbanti pasake, as atsisaukiau i jos bla bla bla, bet burbanti galiausiai uzciaupė mane mano pacios zodziais biggrin.gif biggrin.gif
Taip išeina?
Gana teisingai pastebejai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 19:21
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 20:14)
Kazkaip man mano krištolinis šnibžda, kad Moontė sitaip rasyti gali tik dviejais atvejais:

2. Sūnūs turejo tik po vieną merginą ir su jomis apsizenyjo.
Papildyta:

O...šitą perliuką buvau praleidus  biggrin.gif
Kaip ATSIšauksi?

Logiskai mastant, tu rašai: burbanti pasake, as atsisaukiau i jos  bla bla bla, bet burbanti galiausiai  uzciaupė mane mano pacios zodziais  biggrin.gif  biggrin.gif
Taip išeina?
Gana teisingai pastebejai.  biggrin.gif

Dura dumkoj bogateet... Taip ir tu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 19:24)
Dura dumkoj bogateet... Taip ir tu.

Sakai, aš visiška dūra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 20:14)

Ne, ne visas. Tik tas, kurias į namus nakvynei parsivesdavo, automatiskai tapdavo marciomis. Pasakojo pati kaip 15-meciui sūnui, aiškino, kad ju namai ne bordelis i kuri galima temptis visas pasismaginimui sutiktas merginas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 19:37)
Ne, ne visas. Tik tas, kurias į namus nakvynei parsivesdavo, automatiskai tapdavo marciomis. Pasakojo pati kaip 15-meciui sūnui, aiškino, kad ju namai ne bordelis i kuri galima temptis visas pasismaginimui sutiktas merginas.

O mat radnaja....

Moonte, tu kišaisi I savo sūnų lovos reikalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 19:40
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 14:56)
Majos Di citata: "Normalios įmonės mokesčius moka, pagrinde problema visi statybininkai, apdailininkai, manikiuristės, garažiukų savininkai.
Tai va sake, kur problema didžiausia smile.gif
Aš nesuprantu ar ji visiskai  nesidomi kas darosi LT, ar trolina šiaip.

As irgi jos visai nesuprantu, seniau maziau rasydavo, kazkaip demesio i ja nelabai kreipiau, dabar skaitau, nu baisu... delfio igarsintoja....nesuprantu kur ir kaip reikia gyventi, kad taip nesiorientuoti aplinkoje, arba kokio turtuolio zmona, kurios visas uzsiemimas spa ir manikiurai arba nezinau, kitu variantu neisivaizduoju, bobutes kaimuose geriua orientuojasi, arciau realybes...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 16:24)
Taip taip, viskasblogaiviskasblogaiviskasblogai. Tik šventoji Nida su laisvai mirštančių partija gali išgelbėti pasaulį. Plaukiokite jūs tame purve jei jums patinka... Man gyventi Lietuvoje gera ir papūskit į uodegą biggrin.gif

tau taip atrodo Nidos argumentai? bigsmile.gif

Ne, ne viskas blogai, tik amatininkai, kad nemoka mokesciu blogai, o visa kita lafa biggrin.gif doh.gif tiesiog rojus, ne salis, ziurek, kad emigrantai patrauke i ja ieskodami geresnio gvenimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:05)
Veidmaine.
Parase ta kuri, represijas pries tauta, masines zudynes, kitaip mastanciu priverstini gydyma-luosinima medikamentais psichiatrinese ligoninese, sugebejo nurasyti, kaip nuostabu antuometini gyvenima, nes galejo paesti "grybuku".

Ta pati, asaba, kuri dergesi is forumo dalyves, nes pasidalino savo vaikiska reakcija, kai ji buvo liudininke smurto pries tauta.

Stebedtoja mat atsirado...

tu cia apie maja di ir save, jus gi palaikot represijas siuolaikines? esme, kad jus nei nesuprantat, sau atrodot tokios puokuotos rozines, geros, tolerantiskos svarbiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2021 - 20:02
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 20:39)
O mat radnaja....

Moonte, tu kišaisi I savo sūnų lovos  reikalus?

vyras jos
Papildyta:
Algimantas Rusteika bigsmile.gif
Vakar, 19:06 ·
Iš Ingridos Š. logikos pratybų sąsiuvinio:
Visi šie teiginiai yra teisingi
1. Paskiepytas gali sirgti, užkrėsti ir užsikrėsti, tačiau kada paskiepytas įeina į mažą kavinukę, jo kitas paskiepytas ir jis kito paskiepyto nebegali užkrėsti, todėl kaukės nereikia, nes skiepas apsaugo.
2. Kai, išėjęs iš kavinukės, paskiepytas užeina į LIDLą ar įlipa į troleibusą, jį kitas paskiepytas ir visi nepaskiepyti jau gali užkrėsti ir jis gali kitus užkrėsti, todėl kaukės reikia, nes skiepas neapsaugo.
3. Skiepas apsaugo, tačiau reikia paskiepytuosius atskirti nuo nepaskiepytų, kad vienas kito neužkrėstų.
4. Skiepas apsaugo ir paskiepyti būsite apsaugoti, tačiau nepasiskiepiję pažeidžia pasiskiepijusių teisę nesusirgti.
5. Nepasiskiepijusieji pažeidžia kitų nepaskiepytų, atsisakančių skiepytis, teises nesusirgti.
6. Vyriausybės draudimas neskiepytam žmogui užsiimti verslu ar dirbti, išgyventi ir išlaikyti šeimą nėra prievarta.
7. Vyriausybė neatsako už savo sprendimo pasekmes ir neprivalo užtikrinti galimybių išgyventi, kurias pati ir atėmė.
8. Teisinga ir teisėta nepaskiepytam atimti teisę į pagalbą, už kurią jis sumokėjo mokesčius.
9. Teisinga ir teisėta nepaskiepytam įvesti prievolę mokėti už gydymą nuo tos pačios ligos, kuria susirgęs paskiepytas gydomas nemokamai.
10. Kuo didesnis procentas visuomenės paskiepijamas, tuo mažiau užsikrėtusiųjų, sergančių ir mirčių, nors jų yra daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 20:31)
vyras jos

Pavydas. Vyriškas pavydas savo sūnums, tampantiems vyrais.
Atsakyti
- Apuolionija, neateis Kovidas kažin į mūsų kaimą?
- Vandentiekis neatėjo, dujos neatėjo, telefono linijos neatėjo, asfaltas neatėjo, autobusai nebeina, neateis ir Kovidas!
Atsakyti
Tai aišku, delfis nelygis, lygis yotubės "profesoriai"....
Represijaa, segregacija, konstitucija- lutukė yotubės universitetus baigė, naujų žodžių sužinojo biggrin.gif
Nesuprantu kur tas represijas ji mato. Kokiais žiuronais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 23:38)
Tai aišku, delfis nelygis, lygis yotubės "profesoriai"....
Represijaa, segregacija, konstitucija- lutukė yotubės universitetus baigė, naujų žodžių sužinojo biggrin.gif
Nesuprantu kur tas represijas ji mato. Kokiais žiuronais biggrin.gif

Tamstos prota skiepijimas paveike tikrai baisiai. Tik jaua nesiteisink, kad cia skiepas ne prie ko tiesiog susitrenkei galvele
Atsakyti