QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:29)
Net neketinu, pazadejau
Tiesiog, tamsta esi falsyfka. Su pacia diskutuoti, nematau su kuo.
Mano galva, tik alhasai, savo vaikus grybukais sere ir seria
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
Net anais laikais, zmones suvokdavo, kad cukrus yra melsu melsas, o pati sprink, ryk ta cukru. Iki kiek nupusti reikia, kad tai sieti su pavydu. Brrrr brudas.
O taip, iki tamstos psichologiniu ziniu, man kaip iki menulio.
Ir nediskutuokit, ar aš prašau?
Tai kodėl jūs susirgot? Taip sveikai maitinotes nuo pat vaikystės? As čia nepiktai klausiu, moonte. Nu rimtai. Parduotuvėse cukraus nebūtų, jeigu jau toks kenksmingas būtų, uždraustų arba rašytų ant pakuotės, kad cukrus sukelia vezi ir t.t. Na kaip įspėja dėl cigareciu, alkoholio... visi turėtų išmirti jau seniai. O kaip čia dabar.
Ne, iki mano, o iki vaikų psichologijos. Bet kokio išmanancio
psichologo paklauskit ar reikia mažus vaikus gąsdinti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:40)
As priminsiu, tau sutrei, kad tu dergeisi ir aiskinai apie cukrinius grybukus tuomet kai buvo kalbama apie represijas. Kad ir Motekristos tema, tau falsyfkai, buvo penas pasidergti, o tai kokie metai buvo...
VAiksyte gali buti nuostabi, bet todel ir yra slykstus represiniai rezimai, kad ja apdergia. Ir tu sutre, paskutine, bandei sudirbti savo zodine diareja, vaiko rekcija, stebint smurta.
Papildyta:
Kaip ir tu, falsyfka.
Papildyta:
SAkai tavo sunus prilauso LGBT? Na vadinasi, turi zenta...
AR jis turi problemu su seksualumu yra aseksualus?
Aš rašiau apie 80-90 m... Alioooo, moonte. Aš ne jūsų amžiaus. Čia jūs pritempet mano vaikyste prie savo sunkios vaikystes 60-70 mm..
Ne tik apie cukrinius 🍄 aiskinau, bet ir apie burelius, knygas, draugus, keliones... Bet kažkodėl akcentuojat tik 🍄 kaip ir pavydas jūsų išlenda.