Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:27)
Kol kas verki tu, sena sliure, del sunaus spuogu  mirksiukas.gif

Oho. Kokia pikta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 18:22)
smile.gif Ir vėl moonte netyčia išlindo. Na kam jums slėptis?
Ikelkit citata, kur aš teigiamai rašiau apie masinės žudynės, represijas ir t.t.... Ooo, ir vėl 🍄, pavydas... ar aš kalta, kad jūs tuo metu, 85-90 m.. valget makaronus, bulvės, sriuba iš dilgėlių... Mano visi klasiokai tuo metu valgė įvairų maistą. Tiesa buvo viena klasioke, tėvai alkoholikai buvo, tai vargšė nematė iš jų nei grybuku, nei vaisių ir t.t..
Kur dergiausi ? bigsmile.gif  jūs savo fantazijas sau palikit
O ką jūs dabar darote? Kas eina į mitingus, kokia jusu reakcija? Jūs palaikot dabar, kas kitaip masto?  A?

Beje, moonte, jums iki vaikų psichologijos supratimo kaip iki mėnulio. Todėl nk tame nesuvokiat

Net neketinu, pazadejau Pastininkei.
Tiesiog, tamsta esi falsyfka. Su pacia diskutuoti, nematau su kuo.
Mano galva, tik alhasai, savo vaikus grybukais sere ir seria mirksiukas.gif Net anais laikais, zmones suvokdavo, kad cukrus yra melsu melsas, o pati sprink, ryk ta cukru. Iki kiek nupusti reikia, kad tai sieti su pavydu. Brrrr brudas.
O taip, iki tamstos psichologiniu ziniu, man kaip iki menulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 rugsėjo 2021 - 17:32
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:29)
Net neketinu, pazadejau Pastininkei.
Mano galva, tik alhasai, savo vaikus grybukais sere ir seria  mirksiukas.gif Net anais laikais, zmones suvokdavo, kad cukrus yra melsu melsas.

Marčios sunervino, kad atlekei I mamkas išsivemti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 18:29)
Oho. Kokia pikta  bigsmile.gif

Kaip atsisauksi, taip ir atsilieps... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:32)
Marčios sunervino, kad atlekei I mamkas išsivemti?  biggrin.gif

Na nevisom kaip tau...
AS tai tavo marciai nepavydziu ir mes abi zinome kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:29)
, kad cukrus yra melsu melsas, o pati sprink, ryk ta cukru. Iki kiek nupusti reikia, kad tai sieti su pavydu. Brrrr brudas.

Tu kada paakutinį kartą seksą turėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:25)
Man tai tokiu nusišnekėjimu kvepia, kai raso apie 90'us, kaip apie  kazka siaubingo...
Kas tuo metu valgė dilgeliu sriubą is biednumo?

Tai ji suplaka viską į vieną, pokari, 70, 80, 90mm.
Ir visi dabar mažamečiai vaikai, anot jos, turi nekęsti Hitleri, Stalina ir t.t., o mėgautis vaikyste draudžiama.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:34)
Na nevisom kaip tau...
AS tai tavo marciai nepavydziu ir mes abi zinome kodel  mirksiukas.gif

Pasitaisyk folijos kepurėlę ant galvos - as neturiu marcios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 17:36
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:32)
Marčios sunervino, kad atlekei I mamkas išsivemti?  biggrin.gif

Ji visada čia sėdėjo.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 18:35)
Tai ji suplaka viską į vieną, pokari, 70, 80, 90mm.
Ir visi dabar mažamečiai  vaikai, anot jos, turi nekęsti Hitleri, Stalina ir t.t., o mėgautis vaikyste draudžiama.

As priminsiu, tau sutrei, kad tu dergeisi ir aiskinai apie cukrinius grybukus tuomet kai buvo kalbama apie represijas. Kad ir Motekristos tema, tau falsyfkai, buvo penas pasidergti, o tai kokie metai buvo...

VAiksyte gali buti nuostabi, bet todel ir yra slykstus represiniai rezimai, kad ja apdergia. Ir tu sutre, paskutine, bandei sudirbti savo zodine diareja, vaiko rekcija, stebint smurta.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 18:36)
Ji visada čia sėdėjo.

Kaip ir tu, falsyfka.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:36)
Pasitaisyk folijos kepurėlę ant galvos - as neturiu marcios  biggrin.gif  biggrin.gif

SAkai tavo sunus prilauso LGBT? Na vadinasi, turi zenta...
AR jis turi problemu su seksualumu yra aseksualus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 rugsėjo 2021 - 17:40
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:40)

Matau tau butu didele tragedija, jei tavo sunus butu gėjai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 18:14
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:29)
Net neketinu, pazadejau
Mano galva, tik alhasai, savo vaikus grybukais sere ir seria  mirksiukas.gif Net anais laikais, zmones suvokdavo, kad cukrus yra melsu melsas, o pati sprink, ryk ta cukru. Iki kiek nupusti reikia, kad tai sieti su pavydu. Brrrr brudas.

Ir nediskutuokit, ar aš prašau? biggrin.gif
Tai kodėl jūs susirgot? Taip sveikai maitinotes nuo pat vaikystės? As čia nepiktai klausiu, moonte. Nu rimtai. Parduotuvėse cukraus nebūtų, jeigu jau toks kenksmingas būtų, uždraustų arba rašytų ant pakuotės, kad cukrus sukelia vezi ir t.t. Na kaip įspėja dėl cigareciu, alkoholio... visi turėtų išmirti jau seniai. O kaip čia dabar.
Ne, iki mano, o iki vaikų psichologijos. Bet kokio išmanancio
psichologo paklauskit ar reikia mažus vaikus gąsdinti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:40)
As priminsiu, tau sutrei, kad tu dergeisi ir aiskinai apie cukrinius grybukus tuomet kai buvo kalbama apie represijas. Kad ir Motekristos tema, tau falsyfkai, buvo penas pasidergti, o tai kokie metai buvo...

VAiksyte gali buti nuostabi, bet todel ir yra slykstus represiniai rezimai, kad ja apdergia. Ir tu sutre, paskutine, bandei sudirbti savo zodine diareja, vaiko rekcija, stebint smurta.
Papildyta:
Kaip ir tu, falsyfka.
Papildyta:

Aš rašiau apie 80-90 m... Alioooo, moonte. Aš ne jūsų amžiaus. Čia jūs pritempet mano vaikyste prie savo sunkios vaikystes 60-70 mm..
Ne tik apie cukrinius 🍄 aiskinau, bet ir apie burelius, knygas, draugus, keliones... Bet kažkodėl akcentuojat tik 🍄 kaip ir pavydas jūsų išlenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 rugsėjo 2021 - 17:58
Hmmm...apsivėmė Moontė iki speniukų ir dingo biggrin.gif
Atsakyti