Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 13:48)
Kas čia sakė, kad ši čiudakė nekurs partijo? biggrin.gif
https://www.delfi.lt...s.d?id=88296985
Papildyta:

Tai vai taip ir būna jei nemoki mokesčių....

ciudike? blink.gif cia sako ta, kuri visiem tolerantiska, kuri sugeba isklausyti kitokia nuomone, kuri net seimoje gyventu su ne bendraminciu...ant tiek liberali, issilavinusi ir tikinti mokslu? bigsmile.gif O cia nesugebi net mokslu daktares gerbti, nesugebi jos nei klausyti, nei kontraargumentuoti...ziauriai zemas lygis niekinti oponentus...

Taigi sakei VISOS MOKA, tik amatininkai nemoka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 28, 14:23)
Taigi sakei VISOS MOKA, tik amatininkai nemoka.  biggrin.gif

Majos Di citata: "Normalios įmonės mokesčius moka, pagrinde problema visi statybininkai, apdailininkai, manikiuristės, garažiukų savininkai.
Tai va sake, kur problema didžiausia smile.gif
Aš nesuprantu ar ji visiskai nesidomi kas darosi LT, ar trolina šiaip.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 13:56)

Aš nesuprantu ar ji visiskai  nesidomi kas darosi LT, ar trolina šiaip.

Jos pasaulėžiūros prizmė tokia yra. Nuomones ji nepakeis nė prie jokių kontrargumentų. Va tokiu kampu ji žiūri I pasauli ir viskas. Kitokio pasaulio ji paprasciausiai nemato.
Atsakyti
Taip taip, viskasblogaiviskasblogaiviskasblogai. Tik šventoji Nida su laisvai mirštančių partija gali išgelbėti pasaulį. Plaukiokite jūs tame purve jei jums patinka... Man gyventi Lietuvoje gera ir papūskit į uodegą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 16:24)
. Man gyventi Lietuvoje gera ir papūskit į uodegą biggrin.gif

Aš irgi nesiskundžiu. Bet tai nereiškia, kad ir kitiems gera. Tu savanaude. Ir nieko nepastebi. Svarbu, kad tau gerai.
Visgi sutinku, kad "Patriotizmas yra liga".
viskasgeraiviskasgeraiviskasgerai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 rugsėjo 2021 - 15:40

ciudike? blink.gifcia sako ta, kuri visiem tolerantiska, kuri sugeba isklausyti kitokia nuomone, kuri net seimoje gyventu su ne bendraminciu...ant tiek liberali, issilavinusi ir tikinti mokslu? bigsmile.gifO cia nesugebi net mokslu daktares gerbti, nesugebi jos nei klausyti, nei kontraargumentuoti...ziauriai zemas lygis niekinti oponentus...

Taigi sakei VISOS MOKA, tik amatininkai nemoka. biggrin.gif

:clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:​ 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 16:39)
Aš irgi nesiskundžiu. Bet tai nereiškia, kad ir kitiems gera. Tu savanaude. Ir nieko nepastebi. Svarbu, kad tau gerai.
Visgi sutinku, kad  "Patriotizmas yra liga".
viskasgeraiviskasgeraiviskasgerai....

Veidmaine.
Parase ta kuri, represijas pries tauta, masines zudynes, kitaip mastanciu priverstini gydyma-luosinima medikamentais psichiatrinese ligoninese, sugebejo nurasyti, kaip nuostabu antuometini gyvenima, nes galejo paesti "grybuku".

Ta pati, asaba, kuri dergesi is forumo dalyves, nes pasidalino savo vaikiska reakcija, kai ji buvo liudininke smurto pries tauta.

Stebedtoja mat atsirado...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 15:24)
Taip taip, viskasblogaiviskasblogaiviskasblogai. Tik šventoji Nida su laisvai mirštančių partija gali išgelbėti pasaulį. Plaukiokite jūs tame purve jei jums patinka... Man gyventi Lietuvoje gera ir papūskit į uodegą biggrin.gif

Tai tau cia blogai istisqi viskas. As asmeniskai moku gerbti ne tik savo, bet ir kitu zmoniu teises, todel niekada nebunu kategoriska. "Juoda - Balta" yra nelabai mastanciu zmoniu spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 28, 15:39)
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif​ 

Mea culpa, bet as tave niekinu tik del vieno dalyko , kad jus abu su aavo vyru sugebejote išpašolvoninti savo seną šunį iš namų. Dėl kitko, kas liecia tave, man po barabanu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:05)
Veidmaine.
Parase ta kuri, represijas pries tauta, masines zudynes, kitaip mastanciu priverstini gydyma-luosinima medikamentais psichiatrinese ligoninese, sugebejo nurasyti, kaip nuostabu antuometini gyvenima, nes galejo paesti "grybuku".

Ta pati, asaba, kuri dergesi is forumo dalyves, nes pasidalino savo vaikiska reakcija, kai ji buvo liudininke smurto pries tauta.

Laaaaabas, sena tarkenzija biggrin.gif Tai vis verki mamkose? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 18:05)
Veidmaine.

smile.gif Ir vėl moonte netyčia išlindo. Na kam jums slėptis?
Ikelkit citata, kur aš teigiamai rašiau apie masines žudynes, represijas ir t.t.... Ooo, ir vėl 🍄, pavydas... ar aš kalta, kad jūs tuo metu, 85-90 m.. valget makaronus, bulvės, sriuba iš dilgėlių... Mano visi klasiokai tuo metu valgė įvairų maistą. Tiesa buvo viena klasioke, tėvai alkoholikai buvo, tai vargšė nematė iš jų nei grybuku, nei vaisių ir t.t..
Kur dergiausi ? bigsmile.gif jūs savo fantazijas sau palikit
O ką jūs dabar darote? Kas eina į mitingus, kokia jusu reakcija? Jūs palaikot dabar, kas kitaip masto? A?

Beje, moonte, jums iki vaikų psichologijos supratimo kaip iki mėnulio. Todėl nk tame nesuvokiat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 rugsėjo 2021 - 17:28
Man tai tokiu nusišnekėjimu kvepia, kai raso apie 90'us, kaip apie kazka siaubingo...
Kas tuo metu valgė dilgeliu sriubą is biednumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 17:26
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 18:20)

Laaaaabas, sena tarkenzija  biggrin.gif  Tai vis verki mamkose?  biggrin.gif

Kol kas verki tu, sena sliure, del sunaus spuogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 28, 17:27)
Kol kas verki tu, sena sliure, del sunaus spuogu  mirksiukas.gif

Tavo spuogas jau isoperuotas bbž kiek metu atgal , o tu ivis dar cia paverki del jo biggrin.gif Sakai 'gailekites manes, gailėkites'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2021 - 17:29