Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Garaziuku savininkai biggrin.gif biggrin.gif

O ne pas juos begi, kai masina gesti pradeda, kad maziau moketi, nei salonuoe? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2021 - 21:12
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 27, 21:40)
O ka jie gauna is tos darbo birzos? Siaip problema ne "stovejimas" birzoje, o mokesciu nemokejimo norma LT. smile.gif Ir toli grazu apdailininkais neuzsibaigia. smile.gif 
</p>

nereik mokėti PSD
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 27, 22:08)
Dabar kovidiniu laikotarpiu gauna pašalpą tie, kurie neteko darbo per kovidą (konservatoriai atėję į valdžią dasiprotėjo ilgalaikiam bedarbiam po 200 kas mėnesį pragėrimui nebemokėti). Normalios įmonės mokesčius moka, pagrinde problema visi statybininkai, apdailininkai, manikiuristės, garažiukų savininkai.

tokios kaip tavo manikiuristes? bigsmile.gif
tiesa, gi tu nepaminejai, kad tie zmones darbu ir mokslu atsisako del reikalavimo GP siais laikais. mirksiukas.gif verslo liudyjimas tikrai nedideli mokesciai, dauguma ji ir turi ar turedavo, iki sio cirko.

O probelma dideles imones nemokancios mokesciu, jei tu manai, kad visi viska moka, gyveni tikrai roziniame burbule...juokingai kai lygini kelis tukstancius mokesciu nuo eilinio zmogaus, ir simtus tukstanciu nesumoketu nuo dideliu kompaniju...

o jum normalu? unsure.gif
Savo motinos galimybių pasą „Akropolio“ apsaugininkams pateikusi 18-metė buvo sulaikyta ir perduota policijai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 302 str. 1 d. Tas, kas pagrobė ar neturėdamas teisėto pagrindo įgijo, laikė, gabeno, siuntė, panaudojo ar realizavo fizinio ar juridinio asmens antspaudą, spaudą, dokumentą ar griežtos atskaitomybės blanką, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.
blink.gif
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88283989
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2021 - 09:25
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 28, 10:22)
o jum normalu? unsure.gif
Savo motinos galimybių pasą „Akropolio“ apsaugininkams pateikusi 18-metė buvo sulaikyta ir perduota policijai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 302 str. 1 d. Tas, kas pagrobė ar neturėdamas teisėto pagrindo įgijo, laikė, gabeno, siuntė, panaudojo ar realizavo fizinio ar juridinio asmens antspaudą, spaudą, dokumentą ar griežtos atskaitomybės blanką, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.
blink.gif
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88283989

joms normalu, nes šioje supuvusioje valstybėje visada taip buvo. Aš juk jau seniai panašias problemas keliu į viršų, o teletabės vis sakydavo, kad nieko tokio, teisinė valstybė, reikia žiūrėti į šviesų rytojų biggrin.gif Kai tuo tarpu politikierių Jurbarko budelis-budulis vis dar laisvėje.
Bet nieko, yra dar porą žmonių Lietuvoje, apgins tą mergaitę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 28, 10:22)
O probelma dideles imones nemokancios mokesciu, jei tu manai, kad visi viska moka, gyveni tikrai roziniame burbule...juokingai kai lygini kelis tukstancius mokesciu nuo eilinio zmogaus, ir simtus tukstanciu nesumoketu nuo dideliu kompaniju...

Taip. Aš ne kartą ir ne du ėjau per rekvizitai.lt ir buvau pašiurpusi. VMI neteikiamos jokios mokesčių deklaracijos po 3-5 metus ir ką? ir nieko blink.gif ir neparašyta, kad įmonė suspenduota, kol bus išaiškinta kodėl jie jų neteikia ir pan.
O man pvz. vieną dieną pamiršus vieną kartą sumokėti PVM (mokama 25 d.), jau 26 dieną iš ryto gavau bliaunantį skambutį iš VMI kada paskutinį kartą mokėtas PVM. Tai kur teisybė? Ar čia jos tik pabliuvoja pagąsdindamos, o realiai nieko nedaro? Būčiau nemokėjus, padėjus skersą ir nieko nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 10:50)
joms normalu, nes šioje supuvusioje valstybėje visada taip buvo. Aš juk jau seniai panašias problemas keliu į viršų, o teletabės vis sakydavo, kad nieko tokio, teisinė valstybė, reikia žiūrėti į šviesų rytojų biggrin.gif Kai tuo tarpu politikierių Jurbarko budelis-budulis vis dar laisvėje.
Bet nieko, yra dar porą žmonių Lietuvoje, apgins tą mergaitę smile.gif
Papildyta:

Taip. Aš ne kartą ir ne du ėjau per rekvizitai.lt ir buvau pašiurpusi. VMI neteikiamos jokios mokesčių deklaracijos po 3-5 metus ir ką? ir nieko blink.gif ir neparašyta, kad įmonė suspenduota, kol bus išaiškinta kodėl jie jų neteikia ir pan.
O man pvz. vieną dieną pamiršus vieną kartą sumokėti PVM (mokama 25 d.), jau 26 dieną iš ryto gavau bliaunantį skambutį iš VMI kada paskutinį kartą mokėtas PVM. Tai kur teisybė? Ar čia jos tik pabliuvoja pagąsdindamos, o realiai nieko nedaro? Būčiau nemokėjus, padėjus skersą ir nieko nebūtų?

jo geriausia gi atejusi valdzia doh.gif, konservatoriai valdzioje, kaip grifai aplink mirstanti zmogu...

tai maziem is kart blokuotu saskaitas ir tiek...o dideliem kilimelis patiestas, daryk, ka nori...
kodel zmones nemoka moeksciu tu kuriu gali nemoketi, nes paprasciausiai jie neprotingai dideli ir mato, kaip visi turtingieji suka aferas ir nemoka, o del tu susiktu pensiju varganu, tikrai nera motyvacijos moketi...pamenu, kai mes grizom ir viska darem legaliai, teisingai, visi kvailino aplinkui ir jie buvo teisus.
Atsakyti
Na va,
jau aiskinasi del benzino su peiliais Uk kolonelese

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 28, 11:50)

Jei tu žinai kokius mokesčių nemokėjimo faktus, ko nepraneši reikiamoms instiucijoms. Pasakyk savo draugikei Airijos pašalpinei, kad aš nesilankau pas nelegaliai dirbančius, man net odontologė turinti savo kabinetą (ne klinika kur be abejonės kvitą gauni) visada rašo pinigų paėmimo orderį.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 27, 22:08)
Normalios įmonės mokesčius moka, pagrinde problema visi statybininkai, apdailininkai, manikiuristės, garažiukų savininkai.

Kas tai normalios įmonės? Iš kur žinai, kad jos normalios?
Tai kiek pvz. tą manikiuriste nesumoka mokesčių? Į metus-400-500€ už VL? Nors netikiu, kad jos nemoka. Gal viena, kita. Jeigu, anot tavęs, ji lb daug uzdirba, tai kur deda tuos pinigus? Jeigu nelegaliai dirba, ji nieko negaletu įsigyti, investuoti. Į kojinė deda? Pinigai gi nuvertėja. Neapsimoka net nelegaliai dirbti, kai daug uzdirbi. Tau vaidenasi ir tiek dėl tų garaziuku, apdailininku ir t.t. kad čia didžiausia tragedija.
Tu lb naivi. Pasidomek kas ir kiek nemoka, va keli pavyzdžiai:
"VMI patikros: kas antra statybų ir geodezijos įmonė slėpė mokesčius.."
"2 mln. eurų aferą įsipainiojo ne tik cheminių produktų padirbinėtojai, bet ir ūkininkai, žemės ūkio bendrovės .."
" kaltinami stambaus masto sukčiavimu, apgaulingu buhalterinės apskaitos tvarkymu, o valstybei nesumokėtų mokesčių suma siekia beveik 1 mln. eurų."
"Klaipėdoje namus stačiusios bendrovės direktoriaus, ketinusio nuslėpti per 207 tūkst. eurų mokesčių, laukia teismas."
"Mobiliaisiais telefonais ir buitine technika prekiavusi bei PVM sukčiavimo schemas organizavusi ir įgyvendinusi grupė kaltinama išvengusi daugiau nei 4,5 mln. eurų mokesčių valstybei."
"Vienos Vilniaus automobilių prekybos įmonės vadovai kaltinami valstybei nesumokėję per 145 tūkst. eurų pridėtinės vertės mokesčio (PVM), praneša Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba, kartu su prokurorais baigusi ikiteisminį tyrimą."
"Baldų įmonės vadovas kaltinamas nuslėpęs 170.000 Eur mokesčių"
"Naftos produktų prekeiviai kaltinami nuslėpę mokesčius"
"Klaipėdoje automobilių prekeiviai nuslėpė daugiau nei 3 mln. eurų mokesčių"
"Prekybininkai, vengdami mokesčių, nuslėpė pardavę bent 17 naujų automobilių"
"Direktorius nuslėpė beveik 2 milijonus mokesčių.
Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Klaipėdos apskrities skyrius kartu su Klaipėdos apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame nustatyti faktai, kad uostamiesčio laivų remonto darbus atliekančioje bendrovėje"
"Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) patikrinimo metu įvertino tarpusavyje susijusių įmonių, akcininkų abejotinus sandorius ir nustatė, kad bendrovė jais bandė nuslėpti 5,2 mln. eurų dividendų išmokėjimą."
"EPSU generalinis sekretorius Jan Willem Gudriaan pažymi, jog faktas, kad „McDonalds" nuslėpė daugiau nei 1 mlrd. EUR pelno mokesčio"
"Niujorko žurnalistų ne pelno organizacijos „ProPublica“ parengta ataskaita parodė, jog „Amazon“ vadovas Jeffas Bezosas pajamų mokesčio nemokėjo 2007 ir 2011 metais, o „Tesla“ vadovas Elonas Muskas jo išvengė 2018-aisiais."

Nusiimk tu pagaliau rožinius akinius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 13:23)
man net odontologė turinti savo kabinetą (ne klinika kur be abejonės kvitą gauni) visada rašo pinigų paėmimo orderį.

Man irgi odontologas visada rašo. O vat draugei, tas pats odontologas, neparašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 rugsėjo 2021 - 12:34
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 14:23)
Jei tu žinai kokius mokesčių nemokėjimo faktus, ko nepraneši reikiamoms instiucijoms. Pasakyk savo draugikei Airijos pašalpinei, kad aš nesilankau pas nelegaliai dirbančius, man net odontologė turinti savo kabinetą (ne klinika kur be abejonės kvitą gauni) visada rašo pinigų paėmimo orderį.

As nieko nepranesiu ir stengsiuosi nesinaudot tais verslais kurie remia pinigu svaistyma viesiems pirkimams pabegelims ir COVID psichozei..

Valdzia jau atsiskyre nuo visuomenes. Tai amzinas priesas kaip buvo SSSR laikais...

Sveiki atvyke - atvaziavom!
Atsakyti
Kas čia sakė, kad ši čiudakė nekurs partijo? biggrin.gif
https://www.delfi.lt...s.d?id=88296985
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 28, 14:36)
Tu lb naivi. Pasidomek kas ir kiek  nemoka, va keli pavyzdžiai:
"VMI patikros:

Tai vai taip ir būna jei nemoki mokesčių....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 13:48)
Papildyta:

Tai vai taip ir būna jei nemoki mokesčių....

Nevisada. Turiu lb gera pažįstama, Kuris išlipo "sausas". Net spaudoje nerašė.
Tau tai bus normali įmonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 rugsėjo 2021 - 12:55
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 13:23)

tai kad aš aiškiai juk parašiau, kad tą žino pati VMI. Tu ką niekada jokios įmonės per rekvizitai.lt netikrinai ir nematei kas ten darosi? Statistikos nevedžiau, bet turbūt nelabai suklysiu, ka bent 1 iš 20 nepateikia mokestinių deklaracijų į VMI metus ar net iki 5 metų ir prie įmonių yra VMI įspėjimas. Tai ką dar jiems pranešti? Jie ką patys nežino? O tai kaip žino, kad 25 dieną pamiršau PVM sumokėti? Vieniems skambina, kitiems ne? Ar kaip sakiau čia jų toks darbas tik pagąsdinti ir palikti verslininko sąžinei? O realiai jokių veiksmų? Juk tai nenormalu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 28, 13:03)
Na va,
jau aiskinasi del benzino su peiliais Uk kolonelese

matomai tai plano dalis, padidins aukų skaičių ir parašys: užsikrėtė kovidu nelegaliai pildamasis benzino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 28, 13:48)

o tai kaip tu siūlai sutvarkyti tai, kas darosi Lietuvoje? neoficialiai, be partijos? užpulti iš krūmų ir sunaikinti fiziškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 rugsėjo 2021 - 13:12