Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Kai kam labai nepatiks biggrin.gif

Pateiktose iliustracijose matyti, kad nors visų grupių asmenų (neįgaliųjų, nedarbingų ar iš dalies darbingų asmenų, specialiųjų poreikių turinčių asmenų) užsikrėtimų skaičius (išreikštas procentais) panašus, vakcinacijos ir imunizacijos lygis žemesnis tų asmenų, kurių situacija sudėtingesnė.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1571558?copied
Papildyta:
Pagaliau ima atverti kortas, nebežino kur dėtis

"Praėjusią parą mirė penki 80–89 metų žmonės, vienas iš jų nebuvo paskiepytas nuo COVID-19, keturi – pilnai vakcinuoti."

Ir kokio velnio reikėjo lįsti prie senukų?

nu tikrai tokio amžiaus gi vistiek mirs susirgę, kam čia dar bandyti juos gelbėt. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 27, 13:11)
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.

Mirtingumo skaicius klastoja ir jais manipuliuoja.
Uzkreciamumo fakta pateikia kaip ligos.
Mirtingumo priezastis iskraipo ar net klastoja.

Reikia buti visai naiviam, kad tiketi problemu nuo skiepu oficialia info.
Atsirado dinges kolega pagal hobi.
Po skiepo virs menesio buvo reanimacijoje - insultas
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 27, 12:11)
<p>"Antivakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui po skiepo. Negalima skiepytis.
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.

Irgi antivakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris nepsiskiepyjo, ir man vien todėl skiepytis?
- Juk sakėte, kad kiekvienas atvejis svarbus.
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."
</p>

<p>"Vakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui be skiepo.Butina skiepytis.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.

Irgi Vakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris pasiskiepyjo, ir man vien todėl neskiepytis?
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."
</p>
Papildyta:
sitie toliau geria pavaro biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=86caZWdD1D4
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 27, 12:37)
nu tikrai tokio amžiaus gi vistiek mirs susirgę, kam čia dar bandyti juos gelbėt. </p>

nugis reikia kazka dariti biggrin.gif kaip nepameginus isgelbeti, net vaiku sveikatos ir gyvybes kaina, net visos ekonomikos, visu kitu ligoniu sveikatos kaina, psichines sveikatos kaina...pades nepades, gal pakenks, nesvarbu, bele meginti butina gi.... 4u.gif

sakyciau reiktu prievarta visus pravakcinuoti, zmones gi dunduliai, jie netasakingi uz save, savo sveikata patys gi negali pasirinkti ir nuspresti uz save, o kur dar atsakomybe pries senolius, musu kunas gi ne mums priklauso, o valdziai geraijai ir teisingajai......cackinasi valdzia su jais sakyciau per ilgai... tie kurie protingi, issilavine ir su didesnem pajamom, gi ir taip seniai susivakcinavo vardan visuomenes gerio, kad isleistu i sporto klubus ir atostogas uzsienyje, tai tuos dundulius nieko kito nelieka tik suskiepyti po sautuvu, jie gi grazios, protingos kalbos nesupras, marsistai chrienovi, negerumu kurejai kremliaus desines rankos, taigi cia tik ju kalte visi karantinai, seniai gi laisvai gyventumet, jei ne jie mociuciu ir seneliu zudikai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2021 - 12:06
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 26, 21:58)
Prie pora dienu skambinau i HMRC. Tikslu pasiteirauti, kaip sekasi suskaiciuoti mokesciu grazinima uz 2020 kadangi UK palikau.
Pareiskima padaviau viduryje saugio, kai gavau P45 is darbdavio.
Gavau Reference number, pamaciau kad mano adresa i LT pakeite gana greitai...
Nusidownloadinau  pencijos info, nes neaisku kas su jais...

Tai jau skambinau antra karta... nes net is mano accounto dingo pranesimas, kad padaviau ta prasyma.

Laukiau 20 minuciu, po to 10 minuciu teko bendrauti... Sako kazkas cia su sistema negerai...

Na  pazadejo kad per 15 saviciu gausiu ceki. Tai bus metai
Tikiuosi banko saskaitos dar man neuzdarys iki to laiko. Jie ten pinigu nesugeba pervesti, siuntineja cekius. Visiskas kaimas...
UK degraduoja

Nereikia buti suvalku. Reikejp pasisamdyti accountant, paciam nepildzius formų.kad jis viska tvarkytu. As self-employed ar freelanced mokesciu problemu nezinau, nes esu employed. Vyras turi accountant'ų firmą, kuri uz tam tikra metini mokesti viska tvarko. Kam kurtis sau problemas?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 27, 11:11)
<p>"Antivakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui po skiepo. Negalima skiepytis.

Irgi antivakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris nepsiskiepyjo, ir man vien todėl skiepytis?
</p>

Vis tikejausi, kad esi daug protingesne uz teletabes ir laikysies neutralios pozicijos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 27, 14:10)
Nereikia buti suvalku. Reikejp pasisamdyti accountant,

Accountant pildytu ta pacia forma, tik parasytu, kad pildo ne savo vardu. Kokia prasme?
Ten labai nedaug eiluciu ir daugum klausimu susije su planais negrizti gyventi i UK turto neturejimas UK ir kiti klausimai asmeniniai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 27, 11:37)
nu tikrai tokio amžiaus gi vistiek mirs susirgę, kam čia dar bandyti juos gelbėt.

Kadangi visa karta, kuri išėjo i pensija budami 55 moterys/60 vyrai ir gauna tikrai gera sveikatos prieziura, jie gyvena labai ilgai. Del to mes dabar turime 15 metų ilgiau dirbti uz juos ir jiems uzdirbti pensiijas.
Taip kad nekilok tų lozungu, nes pati ir arsi iki 67.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2021 - 12:19
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 27, 13:03)
sakyciau reiktu prievarta visus pravakcinuoti, zmones gi dunduliai, jie netasakingi uz save, savo sveikata patys gi negali pasirinkti ir nuspresti uz save

Su sąlyga, kad nuimtų visus mokesčius visiems laikams bigsmile.gif Iš kur pas debilus pinigai? Negali tokie jų turėti ir uždirbti. Tegu ta geroji vyriaurybė visus tada išlaiko pati ir save pačius patys. Ir kad visko turėtume bei oriai gyventume. Na kad būtų ta žadėta gerovės valstybė.
Nes dabar nori padaryti visiškai paklusniais žmones, kurie turi išsilaikyti save pačius ir dar vyriausybę bei visą valstybės gerbūvį. Nichriena sibie sumąstė blink.gif biggrin.gif Matomai tikrai visai jie be varžtelių šį karto susirinko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 27, 12:13)
Accountant pildytu ta pacia forma, tik parasytu, kad pildo ne savo vardu. Kokia prasme?
Ten labai nedaug eiluciu ir daugum klausimu susije su planais negrizti gyventi i UK turto neturejimas UK ir kiti klausimai asmeniniai

Ne vienais metais vyras neturejo jokiu problemu, nes samdosi profesionalius accountantus.
Bet...visko buna siam pasauly...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2021 - 12:20
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 27, 13:10)
Vis tikejausi, kad esi daug protingesne uz teletabes ir laikysies neutralios pozicijos.

jo ir as smile.gif paskutinis postas pramuse tupumo dugna unsure.gif tikiuosi bent pati nesiskiepyja... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 27, 13:15)
Su sąlyga, kad nuimtų visus mokesčius visiems laikams bigsmile.gif Iš kur pas debilus pinigai? Negali tokie jų turėti ir uždirbti. Tegu ta geroji vyriaurybė visus tada išlaiko pati ir save pačius patys. Ir kad visko turėtume bei oriai gyventume. Na kad būtų ta žadėta gerovės valstybė.
Nes dabar nori padaryti visiškai paklusniais žmones, kurie turi išsilaikyti save pačius ir dar vyriausybę bei visą valstybės gerbūvį. Nichriena sibie sumąstė blink.gif  biggrin.gif Matomai tikrai visai jie be varžtelių šį karto susirinko smile.gif

tai palauk ir prie to prieis dar gal, isduos talonus maitintis valgyklose ir duos galimybe gyventi barakose, ir gales visi dirbti uz dyka ir be mokesciu biggrin.gif sovietmetis rodysis, kaip rojus...
matei kas Australijoje darosi, o ir Italija jau neatsilieka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 27, 13:52)
tai palauk ir prie to prieis dar gal, isduos talonus maitintis valgyklose ir duos galimybe gyventi barakose, ir gales visi dirbti uz dyka ir be mokesciu  biggrin.gif sovietmetis rodysis, kaip rojus...
matei kas Australijoje darosi, o ir Italija jau neatsilieka... unsure.gif

Sutinku, jei Šimonytė man asmeniškai patiekinės vaisių kokteilį ir išdrįs į akis pažiūrėt biggrin.gif
mačiau daug protestų. Mačiau, kad neva tai Italijos policija drauge su žmonėm. Bet jau nebetikrinu net info kuri teisinga, o kuri melas, pabodo jau tas spektaklis iš visų galų. Gyvenu šia diena ir tikiu Visatos jėgom. Jei reikės, įspės kuria kryptim bėgti ar ką susileisti. Kol tyli - aš rami.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 27, 12:52)
jo ir as smile.gif paskutinis postas pramuse tupumo dugna  unsure.gif tikiuosi bent pati nesiskiepyja...

Skiepytas zmogus, neskiepytas...nieko tai turetu nejaudinti apart pati zmogu. Prievarta yra prievarta. Nuo gripo irgi nedaug kas skiepinasi, nors visus kiekvienais metais kviecia pasiskieointi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 27, 14:49)
Skiepytas zmogus, neskiepytas...nieko tai turetu nejaudinti apart pati zmogu. Prievarta yra prievarta. Nuo gripo irgi nedaug kas skiepinasi, nors visus kiekvienais metais kviecia pasiskieointi.

tikrai taip, jei jau skiepai saugo, tai lai ir saugosi su skiepais, o jei nesaugo, tai kam ju is vis... unsure.gif
Norvegijoje, keik skaiciau corona prilyginta girpui pavojingumu ir viskas atsaukta, visi ribojimai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 27, 14:25)
Sutinku, jei Šimonytė man asmeniškai patiekinės vaisių kokteilį ir išdrįs į akis pažiūrėt biggrin.gif
mačiau daug protestų. Mačiau, kad neva tai Italijos policija drauge su žmonėm. Bet jau nebetikrinu net info kuri teisinga, o kuri melas, pabodo jau tas spektaklis iš visų galų. Gyvenu šia diena ir tikiu Visatos jėgom. Jei reikės, įspės kuria kryptim bėgti ar ką susileisti. Kol tyli - aš rami.

jo jo pasvajok, ta kad ko nors gero tik neduotu doh.gif sakiau jau pries rinkimsu svao gyevnimo motera nesugebejo susitvarkyti, dabar susiks visiem likusiem, kad ne taip kvaila pati atrodytu ....

tai buvo momentas kakzoks, bet dabar ivede vsi tiek privalomus skiepus , neturi, neleidzia dirbti....ten jau buvo vaikam privalomus skeipus gi neseniai ivede nuo tymu berods...

Bet man taip akivaizdu, slays, kur duagiausia skiepyjasi, ten duagiausia ir nauju atveju aka ligu, pagla nuajusoius mosklinikus lotuliukas.gif doh.gif Zmones taip baimeje lailkomi, panikoje, kad arytu, ka lieps, kaip kokie dresuoti gyvuneliai...
man zinok irgi jau seniai ramu, pradizoje kazkiek buvo neramu, nes neaisku buvo, kas cia per dalykas is vis...kaip sakant gamtos atranka, kas ka nori tas i save kisasi bele ka..
pas mus reklamos eina, kad skiepai labai saugus nesciosiom.... unsure.gif
Atsakyti