QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 27, 12:11)
<p>"Antivakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui po skiepo. Negalima skiepytis.
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.
Irgi antivakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris nepsiskiepyjo, ir man vien todėl skiepytis?
- Juk sakėte, kad kiekvienas atvejis svarbus.
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."
</p>
<p>"Vakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui be skiepo.Butina skiepytis.
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.
Irgi Vakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris pasiskiepyjo, ir man vien todėl neskiepytis?
- Juk sakėte, kad kiekvienas atvejis svarbus.
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."
</p>
Papildyta:
sitie toliau geria pavaro
https://www.youtube....h?v=86caZWdD1D4
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 27, 12:37)
nu tikrai tokio amžiaus gi vistiek mirs susirgę, kam čia dar bandyti juos gelbėt. </p>
nugis reikia kazka
dariti ![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
kaip nepameginus isgelbeti, net vaiku sveikatos ir gyvybes kaina, net visos ekonomikos, visu kitu ligoniu sveikatos kaina, psichines sveikatos kaina...pades nepades, gal pakenks, nesvarbu, bele meginti butina gi....
sakyciau reiktu prievarta visus pravakcinuoti, zmones gi dunduliai, jie netasakingi uz save, savo sveikata patys gi negali pasirinkti ir nuspresti uz save, o kur dar atsakomybe pries senolius, musu kunas gi ne mums priklauso, o valdziai geraijai ir teisingajai......cackinasi valdzia su jais sakyciau per ilgai... tie kurie protingi, issilavine ir su didesnem pajamom, gi ir taip seniai susivakcinavo vardan visuomenes gerio, kad isleistu i sporto klubus ir atostogas uzsienyje, tai tuos dundulius nieko kito nelieka tik suskiepyti po sautuvu, jie gi grazios, protingos kalbos nesupras, marsistai chrienovi, negerumu kurejai kremliaus desines rankos, taigi cia tik ju kalte visi karantinai, seniai gi laisvai gyventumet, jei ne jie mociuciu ir seneliu zudikai...