Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 26, 01:54)
Degalines UK ten kažkaip uždarė - tai ir "pasaulis keičiasi" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Paziurek kokias elektros kainas Ignitis siulo kitiems metams.
Cia LT.
Uk tokios girdejau didemenines, bet tiekimo mokescio.

Ateja idomus laikai.
Prisimeni kas buvo sugriuvus Sojuzui

https://www.delfi.lt...a.d?id=88261869
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 rugsėjo 2021 - 08:18
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 25, 23:54)
Degalines UK ten kažkaip uždarė - tai ir "pasaulis keičiasi" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tada ir Melburnas tinka... biggrin.gif

As suprantu, kad tau norisi sumenkinti australiečių protestu reikšmę, bet prie ko cia UK kolonėlės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 26, 09:17)
Paziurek kokias elektros  kainas Ignitis siulo kitiems metams.
Cia LT.
Uk tokios girdejau didemenines, bet tiekimo mokescio.

Ateja idomus laikai.
Prisimeni kas buvo sugriuvus Sojuzui

https://www.delfi.lt...a.d?id=88261869

Nesitikėk, jinai dabar aklą vaidins, kol dar gali.
Nekomentuos ir šito aišku biggrin.gif

"Šildymo kainos augs 30%, Vilniuje jos gali ūgtelti ir daugiau nei 60%. Tačiau nei vyriausybė, nei savivaldybė nesiruošia nieko daryti. Todėl džiaugiames, kad galime prisidėti prie Seimo nario Gintautas Paluckas kreipimosi.
„Matant viešas diskusijas apie tai, kaip stipriai augs šildymo kainos, kreipiuosi tiek į premjerę I. Šimonytę, tiek ir į Vilniaus merą R. Šimašių. Situacija yra keista, nes iki šiol nėra matyti jokių planų, kaip amortizuoti augančias šildymo kainas labiausiai pažeidžiamoms gyventojų grupėms.“, – teigia Gintautas Paluckas
Jam atitarė ir Momentum Vilnius pirmininkas, Lukas Tamulynas:
"Manome, kad valstybė turi prisiimti pareigą valdyti kylančias kainas, ypatingai dėl labiausiai pažeidžiamų visuomenės narių padėties ir potencialių pasekmių jiems. Tuo labiau, kad tokios įmonės, kaip „Ignitis“ ar „Vilniaus šilumos tinklai“ turi ne tik finansinių resursų, tačiau ir vėlgi tam tikrą pareigą“,
Papildyta:
Kaip ir nekomentuos, kad Norvegija pasiekus 70 proc. atšaukė ribojimus. Jau kitų šalių patirčių mūsų didžiosioms mokslinčioms nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 26, 12:17)
As suprantu, kad tau norisi sumenkinti australiečių protestu reikšmę, bet prie ko cia UK kolonėlės?  biggrin.gif

Prie pora dienu skambinau i HMRC. Tikslu pasiteirauti, kaip sekasi suskaiciuoti mokesciu grazinima uz 2020 kadangi UK palikau.
Pareiskima padaviau viduryje saugio, kai gavau P45 is darbdavio.
Gavau Reference number, pamaciau kad mano adresa i LT pakeite gana greitai...
Nusidownloadinau pencijos info, nes neaisku kas su jais...

Tai jau skambinau antra karta... nes net is mano accounto dingo pranesimas, kad padaviau ta prasyma.

Laukiau 20 minuciu, po to 10 minuciu teko bendrauti... Sako kazkas cia su sistema negerai...

Na pazadejo kad per 15 saviciu gausiu ceki. Tai bus metai
Tikiuosi banko saskaitos dar man neuzdarys iki to laiko. Jie ten pinigu nesugeba pervesti, siuntineja cekius. Visiskas kaimas...
UK degraduoja
Atsakyti
Australijoje tikrai baisus dalykai dedasi. Nu aisku , kaip ir visame pasaulyje, vyksta tikrai kazkokie pokyciai... Nors vienos salys visai atsidaro ir baigia visas pandemijas, o va kitos virsta diktaturiskomis...

O del kainu Lt uzjauciu tikrai, ziaurus suolis i virsu, ir palamai as neisivaizudoju, kaip jus ten gyvenat, pasiziuriu kainos, jau grynai tas pats kas cia, o atlyginimai bent oficialus tikrai daug mazesni, o gyvena zmones dalis tikrai gerai, is ko? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 26, 22:58)
Na  pazadejo kad per 15 saviciu gausiu ceki. Tai bus metai
Tikiuosi banko saskaitos dar man neuzdarys iki to laiko. Jie ten pinigu nesugeba pervesti, siuntineja cekius. Visiskas kaimas...
UK degraduoja

labai keista, sistemos visada airiu ir anglu buvo panasios, pas mus grazina mokescius 1-2 sav begyje, i nurodyta saskaita, jei neturi cekiu, arba i pasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2021 - 09:52
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 27, 11:54)

labai keista, sistemos visada airiu ir anglu buvo panasios, pas mus grazina mokescius 1-2 sav begyje, i nurodyta saskaita, jei neturi cekiu, arba i pasta.

Man irgi be problemu grazindavo uz praejusius metus.
SI karta matai as turejau pildyti kita forma. Leaving UK, getting your tax right. Ten visai kitos taisykles.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 27, 11:02)
Man irgi be problemu grazindavo uz praejusius metus.
SI karta matai as turejau pildyti kita forma. Leaving UK, getting your tax right. Ten visai kitos taisykles.

tipo nenori isleisti, isvaziavai ir isvaziavai jau biggrin.gif
Atsakyti
Kai kam labai nepatiks biggrin.gif

Pateiktose iliustracijose matyti, kad nors visų grupių asmenų (neįgaliųjų, nedarbingų ar iš dalies darbingų asmenų, specialiųjų poreikių turinčių asmenų) užsikrėtimų skaičius (išreikštas procentais) panašus, vakcinacijos ir imunizacijos lygis žemesnis tų asmenų, kurių situacija sudėtingesnė.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1571558?copied
Papildyta:
Pagaliau ima atverti kortas, nebežino kur dėtis

"Praėjusią parą mirė penki 80–89 metų žmonės, vienas iš jų nebuvo paskiepytas nuo COVID-19, keturi – pilnai vakcinuoti."

Ir kokio velnio reikėjo lįsti prie senukų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 27, 11:30)
Kai kam labai nepatiks biggrin.gif

Pateiktose iliustracijose matyti, kad nors visų grupių asmenų (neįgaliųjų, nedarbingų ar iš dalies darbingų asmenų, specialiųjų poreikių turinčių asmenų) užsikrėtimų skaičius (išreikštas procentais) panašus, vakcinacijos ir imunizacijos lygis žemesnis tų asmenų, kurių situacija sudėtingesnė. 

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1571558?copied
Papildyta:
Pagaliau ima atverti kortas, nebežino kur dėtis

"Praėjusią parą mirė penki 80–89 metų žmonės, vienas iš jų nebuvo paskiepytas nuo COVID-19, keturi – pilnai vakcinuoti."

Ir kokio velnio reikėjo lįsti prie senukų?

vistiek kaip nors isvartys...net kai skaiciai akis bado...
Atsakyti

"Antivakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui po skiepo. Negalima skiepytis.
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.

Irgi antivakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris nepsiskiepyjo, ir man vien todėl skiepytis?
- Juk sakėte, kad kiekvienas atvejis svarbus.
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."

Atsakyti

"Antivakcerio logika:
- Va, matot, kas nutiko žmogui po skiepo. Negalima skiepytis.
- Bet tai nutiko tik vienam žmogui iš šimto tūkstančių, taip pat jis tuėjo gretutinių ligų.
- O kur atsakomybė už tą vieną žmogų? Kiekvienas yra svarbus. Kaip Jums sąžinė leižia jį nurašyti, man taip dėl jo širdį skauda. Žudikai.

Irgi antivakcerio logika:
- Jūs man čia aiškinate kas nuiko vienam iš šimto tūkstančių, kuris nepsiskiepyjo, ir man vien todėl skiepytis?
- Juk sakėte, kad kiekvienas atvejis svarbus.
- Baikit, anekdotas yra tik vienas atvejis. Tas žmogus turėjo gretutinių ligų. Vienas atvejis, pamanykit, ir man dėl to kažką į galvą imti? Juokdariai."

:D 

Geras, taikliai.

Atsakyti
Anekdotų vakaro tąsa:

Vakserio logika:
- Gerbiamas daktare, ar tiesa, kad nemažai žmonių patiria šalutinių požymių po skiepų, dalis žmonių net numiršta? Šiai dienai jau yra surinkta nemažai to liudijimų.
- Baikit, nesąmonė tai. Medicina jus išgelbės, tikėkit mokslu. Mes neinformuoti apie tokius atvejus. Mus informuoja tik apie teigiamą poveikį. Kaip gali būti kažkas neigiamo medicinoje, kuri grįsta mokslu? Mokslas valdo, mokslas jus išgelbės.
-Aš taip ir galvojau daktare, ačiū. Mano bobutė irgi tiki mokslu, per dieną išgeria po 20 tablečių, nepraleidžia nei vieno skiepo jau eilę metų. Tiesa, ją skiepija atvykę pas ją į namus, nes jau 40 metų ji prikaustyta prie lovos. Bet labai šviesaus proto ir vis dar gyva wub.gif
Atsakyti