Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Be komentaru, kas nores ir taip supras, nezinau labiau juokinga ar graudu...

Vishnu Mohan
Answered June 30, 2015
Originally Answered: Do Xiaomi phones really spy on our data ? Please ref. question details.
Im using Xiaomi since the last month, I have also heard something like that, they are using the chinees servers and they are uploading our data. But don't know more about this.
Lots of apps we use are spying on us. Like google. They have access to all our personal data, mails, photos, They also admitted that they are reading our mails. They say its for security reasons. So please refere to some forums. If you get an answer, please update in quora too.
<....>
Xiaomi Phones & Data Privacy
Unless you’ve been living under a rock for the last couple of weeks, you’ll no doubt have heard about Xiaomi’s recent data-hoarding scandal, where the company was caught storing its users’ browser data on remote servers.<....>

6 years later....

Lithuanian defence ministry urges people to 'throw away' Chinese phones after discovering censorship tools Wednesday 22 September 2021 15:26, UK
unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 22, 20:31)
Yra naujas TV kanalas. Fighting COVID 19.
Eina ant skandinavisko palydovo 4.8 East. Nekoduojamas aisku.

Ka ten rodo.
Visokius skaicius info kaipp virusas puola. Kaip laaikytis higienos, plauti rankas dezinekuoti viska, kaip laytis distancijos, devet namordnykus. Rodo visokia video foto medziaga is buvusiu eepidemiju, zmones su namordykais laidotuviu procesijos, pilnos kapines.
Sako prakalbas visokie mokslininkai

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 22, 20:51)
Siaubas. Geriau apie gerus dalykus.
Nerealus žmogus tas Gustuko picerijos savininkas. Matėsi iš karto, kad toks savas, žemiškas, prie kurio niekam nebaisu būtų gatvėje prieiti. Ne toks kaip ne kurie neminėtieji. Apmokės 3 studentams testavimąsi už visus metus, kad tie galėtų mokytis wub.gif

geriau apmoketu studijas uzsienyje, o gal ir nemokamai kur gautu...
Atsakyti
Geriausia visi laiku premjere:
Premjerė Ingrida Šimonytė antradienį Seime pareiškė, kad, norint įvesti reikalavimą dėvėti kaukes viduje, gali tekti įvesti karantiną.

pasiskeipyjo Lt apie 60 pr zmoniu, 1,62 milijonai zmoniu, vaiku apie 500.000, . Persirgo apie 300.000, viso 2.42 milijonai.
Gyventoju skaicius 2.79 m , na suprantu , kad skiepyjosi ir vaikai ir persirge, bet visgi gaunasi nepasiskiepyjusiu labai maza dalis ar ne, dalis gal irgi persirgio be testu ir be gydytoju.
Elitui nusiskikt ant neskiepytu, siulo beveik saudyti. Tai del ko visas triuksmas? del ko karantinai? bigsmile.gif
ar neturetu skiepai mazinti skaicius susirgimu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2021 - 22:09
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 22, 23:06)
Geriausia visi laiku premjere:
Premjerė Ingrida Šimonytė antradienį Seime pareiškė, kad, norint įvesti reikalavimą dėvėti kaukes viduje, gali tekti įvesti karantiną.

ar neturetu skiepai mazinti skaicius susirgimu? unsure.gif

ji tikrai geriausia wub.gif ji prižadėjo, kad atsistatydins, jei reikės įvesti karantiną bigsmile.gif
ji gi žodžio žmogus ar ne, teletabės? 4u.gif

turėtų, be abejo turėtų, jei būtų normalūs skiepai.

Jo, nuo kinietiško šūdo reik kuo toliau. Tokie ir į rūbą sugalvos įmontuot, jei pirksi kinietską biggrin.gif Beje, pirmą kartą pamačiau kažkokias prisišildomas striukes, wtf. Ko tik nesugalvoja biggrin.gif Nekenčiu per didelio modernumo ir išsigalvojimų
Atsakyti
Jurga Lago gerai davė. Pasirodo, ispanijos valdžioje dar didesnių debilų yra. Tyčiojasi iš ugnikalnio išsiveržimo, savų žmonių nelaimės, sukiša juos į palapinę, o migrantams tuo tarpu - viskas kas geriausia. ES pinigai bet kokias sveiko proto kruopelytes aptemdė ne tik mūsiškiams.
Atsakyti
Pagaliau ramu temoje. Gerai. Tikekimes teletabes daugiqu neislys is savo irštvos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 23, 09:02)
ji tikrai geriausia wub.gif ji prižadėjo, kad atsistatydins, jei reikės įvesti karantiną bigsmile.gif
ji gi žodžio žmogus ar ne, teletabės? 4u.gif

turėtų, be abejo turėtų, jei būtų normalūs skiepai.

Jo, nuo kinietiško šūdo reik kuo toliau. Tokie ir į rūbą sugalvos įmontuot, jei pirksi kinietską biggrin.gif Beje, pirmą kartą pamačiau kažkokias prisišildomas striukes, wtf. Ko tik nesugalvoja biggrin.gif Nekenčiu per didelio modernumo ir išsigalvojimų

smile.gif na zadejo ir Verygos ribojimus visus gi atsaukti, jau atsauke? bigsmile.gif

arba panasiai, kaip gripa veikia, sukuriami nuo pernykstes atmainos ....

na zinoma, geriausiai butu pirkti kuo daugiau vietines gamybos prekes, bet jei atsisakyti visko, kas gaminama Kinijoje, tai mazai daiktu beturetume biggrin.gif Galu gale, na ir kas isius, seks, kas mum del to?
Bet esme, kad tai seniai zinoma buvo, o va lietuviu valdzia dabar atrado lotuliukas.gif klaunai.
Kai kurie isradimai geri, kai kurie tikrai juokingi, bet smagu, kai nereikia su rankom skalbtis, indu plauti ar is vis nesiotis vandeni is sulinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 23, 09:55)
Jurga Lago gerai davė. Pasirodo, ispanijos valdžioje dar didesnių debilų yra. Tyčiojasi iš ugnikalnio išsiveržimo, savų žmonių nelaimės, sukiša juos į palapinę, o migrantams tuo tarpu - viskas kas geriausia. ES pinigai bet kokias sveiko proto kruopelytes aptemdė ne tik mūsiškiams.

tai visur panasu, tiek, kad kai kur zmones geriau gyvena bendrai paemus, Lietuvoje labai sluoksniuojasi turciai ir skurdziai...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 23, 11:14)
Pagaliau ramu temoje. Gerai. Tikekimes teletabes daugiqu neislys is savo irštvos.

pasvajok, nusiramins, palauks, kad neatrodytu taip idiotiskai ir kaip niekur nieko vel prades smile.gif
Papildyta:
jau skaitau gydytojam po 15 e siulo uz suskiepyta, panasu man kaip galvu medziotojai unsure.gif bet gridejau bus lengviau nusiprikti GP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 23, 12:06)
smile.gif na zadejo ir Verygos ribojimus visus gi atsaukti, jau atsauke?  bigsmile.gif

na zinoma, geriausiai butu pirkti kuo daugiau vietines gamybos prekes, bet jei atsisakyti visko, kas gaminama Kinijoje, tai mazai daiktu beturetume  biggrin.gif Galu gale, na ir kas isius, seks, kas mum del to?
Bet esme, kad tai seniai zinoma buvo, o va lietuviu valdzia dabar atrado lotuliukas.gif klaunai.
Kai kurie isradimai geri, kai kurie tikrai juokingi, bet smagu, kai nereikia su rankom skalbtis, indu plauti ar is vis nesiotis vandeni is sulinio  smile.gif

"kur aš jį mačiau? prisiminiau - tai pažadukas" biggrin.gif geri multikai buvo, labai pamokantys smile.gif

dėl šių išradimų tai taip, bet kai jau šaldytuvas su tavimi šneka ir aiškina, kad papildyk produktais, tai jau šiza polnaja. Nereikia man tokių nesąmonių.
Papildyta:
Orai tyčiojasi. Kai stojosi oficialus ruduo, Saulė išlindo biggrin.gif Arba tai reiškia, kad pagonys gerai Lygę atšventė, karštai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 23, 12:11)
"kur aš jį mačiau? prisiminiau - tai pažadukas" biggrin.gif geri multikai buvo, labai pamokantys smile.gif

dėl šių išradimų tai taip, bet kai jau šaldytuvas su tavimi šneka ir aiškina, kad papildyk produktais, tai jau šiza polnaja. Nereikia man tokių nesąmonių.
Papildyta:
Orai tyčiojasi. Kai stojosi oficialus ruduo, Saulė išlindo biggrin.gif Arba tai reiškia, kad pagonys gerai Lygę atšventė, karštai biggrin.gif

biggrin.gif

jo visada reikai saika jausti, o tai zmones visai atpras mastyti patys...

jo fainas oras ir pas mus, as vakar irgi jogoje atsvenciau lygiadieni smile.gif
Atsakyti
Vakar ėjau smilkalų. Į mažąją Indiją. Pirmas dalykas, ką išgirdau - ar turiu dokumentą. "Ne. Negalima smilkalų nusipirkti?". "Nu reikia galimybių paso". "Tai viskas aišku. Viso."
Ėjau namo, vėjas man plaukus kedeno, širdis sakė: "Juk tu supranti, kad tavo šalyje daugiausia vienybė žydi himne. Juk žinai tai nuo pat mažens, kai stovėdavai prie močiutės brolio partizano Vaidilos kapo ir girdėdavai, jog išdavė savi".
Tada mane prisivijo mergina ir pasiūlė nupirkti, ko man reikia. "Ai, ačiū, nenoriu..." Ačiū tikrai, bet... Bet taip nenoriu.
Ir taip stipriai pajaučiau, kad gal laikas ieškoti gyvenimo kitur. Ir toks liūdesys suėmė. Ir virpesys, o kaip kitur? Gal kitur žmonės aukščiau vibruoja? Gal kitur darbdaviai iš tikrųjų gerbia darbuotojus? Gal kitur šeimos vieningos? Gal kitur žmonės mato daugiau nei savo piniginę ir saugumą? Gal kitur pasitikėdamas kitu, prašausi tik bent 60 proc, o ne visus 90? Gal kitur žmonės supranta, kad asmeninė laisvė yra ir laisvė kitam, "net" gyvuliui? Gal kitur išsilavinimas matuojamas pagal tai, ar sugebi šiukšlę pakelti praeidamas gatve? Gal kitur aš augsiu daugiau iš gerų patirčių nei skausmo, nors suprantu, kad viskas meilė yra?
Ir aš labai norėčiau, kad tik mano mintys būtų visa tai sukūrę. Tiesa ta, kad mes visi kuriam. Ir pagal tai, kaip gyvenam, galim pamatyti bendruomenės minčių energiją.
Išpūtus akis supratau, kad atsitiko, ko niekada neplanavau ir nenorėjau. Man ankšta savam krašte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 24, 15:48)
Man ankšta savam krašte.

Nera jau jokio savo krasto.
Pamirsk. ZIurek kad kokie psichai pripompuoti nesamoniu neuzpultu
Atsakyti
Pasaulis keičiasi

https://youtu.be/-jxgZg0jrs8
Atsakyti
Degalines UK ten kažkaip uždarė - tai ir "pasaulis keičiasi" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tada ir Melburnas tinka... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 rugsėjo 2021 - 23:55