Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 22:45)
Man gaila jos buv. vyro ir ju vaiku.
Prie ko cia ji? Suaugusi moteris, gal privalo pagalvot apie kitus, o ne tik noret pramogu malonumu ir t.t.
Dar saugumo. Nuotykiu jai reikia, turejo SUPER SAUGUMA su buvusiu.
Kitiems jau laikas jai tuos dalykus sugebet duoti. As nieko pries egoizma bet ne tokia patologiska ekstremalia forma.
Ka tokie zmonems besuteiksi - tai tik darys juos dar blogesniais

Kas ja myles jei ne tu, jos tevas?
Is kur ji galejo ismokti myleti savo vaikus, ar ne is taves?

Mes savo vaikus mylime besalygiskai, ne uz tai kokie jie yra, o todel, kad jie yra...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 22:17)
Moterys, baikit estis... man padekit...

Problema sekanti.
mano exdukte svo vyrui padare ta pati, ka ex man. Tik jei as kazkiek prie banditu neprognozuojamu, jus cia "tak tebe i nado", tai anas zmogelis geras, istikimas, atsidaves, finansiskai sekmingas. Tikrai zinau. O va kas nutiko...
Priezastis: per didelis namiseda neidomus rupi tik seima. Nors tai irgi neteisinga, nes jis visur valkiojos paskui kiek darbas leidzia...

Patarkit man... kaip i viska ziuret... patyciu nereikia. Savo ziauriu kategorisku elgesiu maniau atbaidysiu nuo panasiu varianttu. Kaip matot, vilka tik shautuvo kulka gali pataisyt. Nors man px, bet jauciuosi nekaip, nes mano planas nepavyko.
Kaaip kokiam siaubo filme, kur herojams niekaip nepavyksta nugalet blogos lemties.

Naa gal mane geriau suprasit su kokia evil forces susiduriau ir kovojau

Pala. Ramiai. Juk tu žinojai, kad ji tokia. Pats sakydavai, kad kalės vaikas, nepalaikė tavęs, kaip motina ji ir pan. Tai niekas ir nepasikeitė. Ir net nevertėjo tada širdy kažko dar tikėtis. Tik kodėl to vyruko tada neįspėjai? Ar bandei?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 20, 23:57)
Tik kodėl to vyruko tada neįspėjai? Ar bandei?

Suzinojau po laiko, apie mane aisku prisuoke, koks blogas, neverta kontakuot...
Va jums ir pamoka, kad jei kazkas itartina tai verta patikrinti. Ypac savo gyvenima susiejant...

Nieko nesitikejau gero, bet tokiu dalyku tai irgi ne...
Exe smurto ragavo, tai valdesi. Buciau geras ir pukuotas, tai po keliu metu butu isdurus
Papildyta:
Siaip dabar jauciuosi kaip siaubo filme, kur heroju persekioja piktos dvasios. MB dabar atrodo kaip kokia geroji feja kuri mane istrauke is visisko meslo... Kai pamatau kokiam sh gyvena jos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 22:45)
Prie ko cia ji? Suaugusi moteris, gal privalo pagalvot apie kitus, o ne tik noret pramogu malonumu ir t.t.
Dar saugumo. Nuotykiu jai reikia, turejo SUPER SAUGUMA su buvusiu.
Kitiems jau laikas jai tuos dalykus sugebet duoti. As nieko pries egoizma bet ne tokia patologiska ekstremalia forma.
Ka tokie zmonems besuteiksi - tai tik darys juos dar blogesniais

tikriausiai sunkiausia, kai vaikai elgesi visai priesingai musu vertybem, bet ka padaryti, jie gi atskiri zmones, o suauge elgesi kaip nori, dabar gal jau po laiko aukleti...
matyt kiekvienam savo karma, as irgi nesuprantu moteru, kurios nuo geru vyru bega, na gal per mazia sunkumu gyvenime, gal tai reikai patirti, ziurint matomai kokios sielos pamokos numatyto ar reikiamos tam zmogui del jo tobulejimo, as bent taip manau. Nes ne visi per grazumus gali augti, dauguam tik per skausma ir sunkumus....
sakei jau dukra ne jauna, tai ir vaikai jos tikriausiai nemaziukai, oi siais laikais skyrubom tai tikrai niekom nenustebinsi...

Pvz mano drauges vaikas suauges pasiskiepyjo ir ka jai daryi? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 23:05)
Suzinojau po laiko, apie mane aisku prisuoke, koks blogas, neverta kontakuot...
Va jums ir pamoka, kad jei kazkas itartina tai verta patikrinti. Ypac savo gyvenima susiejant...

Exe smurto ragavo, tai valdesi. Buciau geras ir pukuotas, tai po keliu metu butu isdurus
Papildyta:
Siaip dabar jauciuosi kaip siaubo filme, kur heroju persekioja piktos dvasios. MB dabar atrodo kaip kokia geroji feja kuri mane istrauke is visisko meslo... Kai pamatau kokiam sh gyvena jos

smile.gif nu tu jau ziauriai dramatiskas, kodel ?

as i tevu skyrybnas taip neregavau, kaip tu i savo dukters, tau tai kas? nei kartu negyveni, nei bendrauji per daug sakei...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 23:05)

nu matai, visgi optimistas dar per didelis esi... tik apdovanoti Visatos, išskirtiniai vaikai būna kitokie, geresni nei jų tėvai. Dažnai juk būna panašūs į tėvus, genai yra genai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 23:45)

O tu atsisakyk jos ir įsisūnyk žentą biggrin.gif .

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 21, 00:09)

Pvz mano drauges vaikas suauges pasiskiepyjo ir ka jai daryi? unsure.gif

Taigi nebendraut, antivakseriai visi taip daro biggrin.gif . Kas tas vaikas- svarbu principai....
Mano manikiuristė pasakojo- turi dvi klientes- mamą ir dukrą. Mama arši antivakserė, sakė mes darbą jei reiks skiepytis, dukrai irgi neleidžia, ji mažą vaiką augina. Tai ateina kažkada pas ją dukra ir sako- pasiskiepijau vakar. Manikiuristė klausia, tai kaip mama, nieko nesakė? Klientė sako, nesakiau mamai, vaiką draugė pavežiojo per tą laiką.... Nu gražu, suaugus duktė negali spręsti kaip jai elgtis, bijo motinos nemalonę užsitraukti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 21, 00:29)
Mano manikiuristė pasakojo- turi dvi klientes- mamą ir dukrą. Mama arši antivakserė, sakė mes darbą jei reiks skiepytis, dukrai irgi neleidžia, ji mažą vaiką augina. Tai ateina kažkada pas ją dukra ir sako- pasiskiepijau vakar. Manikiuristė klausia, tai kaip mama, nieko nesakė? Klientė sako, nesakiau mamai, vaiką draugė pavežiojo per tą laiką.... Nu gražu, suaugus duktė negali spręsti kaip jai elgtis, bijo motinos nemalonę užsitraukti.

Vaikai dabar visai be vertybiu... leidziasi narkotikus, skiepijasi
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 23:29)
O tu atsisakyk jos ir įsisūnyk žentą biggrin.gif .
Taigi nebendraut, antivakseriai visi taip daro biggrin.gif . Kas tas vaikas- svarbu principai....

šiaip tai normaliose šeimose vienas kitam ne px. Ir atsižvelgia į norus, į patarimus, argumentuoja, jei nesutinka ir pan. Ir būna kažko nesako dėl kito labo, kad nesinervintų, jei nėra absoliučiai būtina sakyti ir pan. Ar pasako vėliau.

Papildyta:
kokia įdomi statistika rolleyes.gif labai pamąstymui. Tik ar teletabės mąstys?

26 Laikinai nedarbingi dėl COVID-19 ligos gydytojai (iš 8017)
1 Karantine / izoliacijoje dėl COVID-19 esančių gydytojų (iš 8017)
907 Laikinai nedirbančių dėl kitų nei COVID-19 priežasčių gydytojų (iš 8017)
49 Laikinai nedarbingi dėl COVID-19 ligos slaugytojai (iš 12586)
3 Karantine / izoliacijoje dėl COVID-19 esančių slaugytojų (iš 12586)
1578 Laikinai nedirbančių dėl kitų nei COVID-19 priežasčių slaugytojų (iš 12586)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 21, 01:07)
šiaip tai normaliose šeimose vienas kitam ne px. Ir atsižvelgia į norus, į patarimus, argumentuoja, jei nesutinka ir pan. Ir būna kažko nesako dėl kito labo, kad nesinervintų, jei nėra absoliučiai būtina sakyti ir pan. Ar pasako vėliau.

Papildyta:
kokia įdomi statistika rolleyes.gif labai pamąstymui. Tik ar teletabės mąstys?

Normaliose šeimose kiekvienas turi pasirinkimą, kiekvienas yra individas. O marsiečių šeimose, pasiskiepijęs bijo prisipažinti, kad pasiskiepijo, vaikas, supratęs, kad gimė gėjumi, irgi to paties bijo.

Kažin kokia ta statistika būtų, jei gydytojai nebūtų pasiskiepiję...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 21, 00:31)
Vaikai dabar visai be vertybiu... leidziasi narkotikus, skiepijasi

Nu jo, skiepai lygu narkotikai biggrin.gif . Logiška. Tikro marsiečio logika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 21, 10:35)

Nu jo, skiepai lygu narkotikai biggrin.gif . Logiška. Tikro marsiečio logika ax.gif

Narkotikai jei ttik truputi vartot tai gali buti maziau pavojingi, nei neaiskus marmalas...

Bet teletabiams juk pasake, kad saugu, tai bet koki shuda i save susivarys. Ypac jei leis keliauti ar duos cepelinu porcija nemokamai
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 21, 10:35)
Normaliose šeimose kiekvienas turi pasirinkimą, kiekvienas yra individas.

Nesamone. Pasirinkima turi tik budamas vienas. Jeei gyvenima susiejai su kitu zmogumi tai reiskia susiejai. REIKIA DERINTIS.
Tai teletabes nesuvokiama.

Net jusu LT va istojo i Evrosojuza ir matot negali daryti ka sugalvojo. Tai jums nesuvokiama?
O manot normalioje zmonu sajungoje kiekvienas gali daryti kas i galva sove?
Gerai ten vaikai, bet jei po to bus blogai, tai ka su tokiais vaikais daryti?
Siusti nx?

Va kitame forume toks vienas zmogus pasiskiepijo, nes gamykloje priverte. Sake blogai jaucias, tirpsta rankos dirbti negali. Po poros savaiciu dingo is forumo nors ten buvo metu metais ir niekas nezino kur jis...
Sutapimas?

Bet jus leiskites visoki shuda, argi gaila
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 21, 09:35)
Normaliose šeimose kiekvienas turi pasirinkimą, kiekvienas yra individas. O marsiečių šeimose, pasiskiepijęs bijo prisipažinti, kad pasiskiepijo, vaikas, supratęs, kad gimė gėjumi, irgi to paties bijo.

tik jos labai dažnai byra ir byra, skyrybos da skyrybos mirksiukas.gif vyrai vis pabėga pas tas, kurios jomis rūpinasi, net jei kartais bruka kažką per prievartą, pvz. drabužį ar kokį nors maistą. Bet taip jiems patinka daug labiau nei laisvė ir požiūris "dzin, jis gi suaugęs".
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 21, 09:35)

tai jiems reikia. Jie patys yra eksperimentatoriai: prakatit ili nie prakatit, podeistvujet ili nie podejstvujet, tai kas gi dar turi pirmasis viską ant savęs išsibandyti, jei ne jie? biggrin.gif
bet kartu ir matome, kad kovidas toli gražu ne pagrindinė jų nedarbo priežastis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 21, 09:47)
Siusti nx?
Va kitame forume toks vienas zmogus pasiskiepijo, nes gamykloje priverte. Sake blogai jaucias, tirpsta rankos dirbti negali. Po poros savaiciu dingo is forumo nors ten buvo metu metais ir niekas nezino kur jis...
Sutapimas?

Taip, tiesa.
Ir jei tas vyras turėjo žmoną, tai dabar dėl jo sprendimo skiepytis ir šalutinių gautų pasekmių kentės ir žmona, jei vyras taps neįgalus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 21, 10:47)
Nesamone. Pasirinkima turi tik budamas vienas. Jeei gyvenima susiejai su kitu zmogumi tai reiskia susiejai. REIKIA DERINTIS.
Tai teletabes nesuvokiama.

Net jusu LT va istojo i Evrosojuza ir matot negali daryti ka sugalvojo. Tai jums nesuvokiama?
Siusti nx?

Sutapimas?

Kiekvieno nuomonė turi būti gerbiama, bet tau, kaip suprantu patinka tik tavo TEISIBE. Jei ne pagal tave- tai skyrybos. Pas visus marsiečius taip- boba žodžio neturi.
Galvojau tu sąmokslo teorijom netiki. Ta tavo draugelį Bilas Geitsas pagrobė eksperimentams mirksiukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 21, 11:00)
tik jos labai dažnai byra ir byra, skyrybos da skyrybos mirksiukas.gif vyrai vis pabėga pas tas, kurios jomis rūpinasi, net jei kartais bruka kažką per prievartą, pvz. drabužį ar kokį nors maistą. Bet taip jiems patinka daug labiau nei laisvė ir požiūris "dzin, jis gi suaugęs".

Tai dabar kaip tave suprast, o jei bruka savo nuomonę, kad skiepai blogis ir jei pasiskiepys su juo nebendraus. Tada tichariom skiepijasi dėl šventos ramybės. Arba tavo atveju- tichariom pas svetimus sijonus vaikšto. Nes bijo antros pusės biggrin.gif . Nu logiška.
Atsakyti