Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

vakaro jumoriukas biggrin.gif
https://www.facebook...923932147660380
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:45)

Argi as rasiau apie save, kaip tavo kosmara? As rasiau apie tavo pacios demonus.

Matai, burba, per daug rasai. As irgi apie kosmarus nerasiau mirksiukas.gif
Bet juk tau taip norisi jaustis itakingai, nors taip. Esme tik tame, tau pavyko pirma, ir paskutini karta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:46)
Su marčiomis bendravau  biggrin.gif

Jos intelektualios, abejoju ar jos turetu apie ka su tavimi kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:45)
Nereikia savo sudais tepti kitu. Tu esi ta, kuri pletikini apie visus ziuredama i savoa kristolini.

biggrin.gif
Tu net nesitikek, kad kas nors kada nors mamkose uzmirs atveji apie tavo pletkus babunios tema. Tai buvo.. sumeluociau pasakius, jog tai pirmas atvejis mamkose, nes pirmas baisus pletku ir nuotrauku is umd nesiojimas buvo mylimukes..
Tai buvo antras kartas per visa mano buvima mamkose laikotarpi, kai pletkininke buvo pagauta.
Tu pakliuvai I mamkų istoriją
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:48)
Matai, burba, per daug rasai. As irgi apie kosmarus nerasiau  mirksiukas.gif
Bet juk tau taip norisi jaustis itakingai, nors taip. Esme tik tame, tau pavyko pirma, ir paskutini karta.
Papildyta:
Jos intelektualios, abejoju ar jos turetu apie ka su tavimi kalbeti.

Neimk I plaucius taip visko. Nes kitaip ir liksi ligonis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 20:53
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:51)
biggrin.gif
Tu net nesitikek, kad kas nors kada nors mamkose uzmirs atveji apie tavo pletkus babunios tema. Tai buvo.. sumeluociau pasakius, jog tai pirmas atvejis mamkose, nes pirmas baisus pletku  ir nuotrauku is umd nesiojimas buvo mylimukes..
Tai buvo antras kartas per visa mano buvima mamkose laikotarpi, kai pletkininle buvo pagauta.
Tu pakliuvai I mamkų istoriją

Tu pasistenk dar kaip nors ka nors man ibrukti...
Kita vertus, senulyte, priminsiu, tavo pacios postringavimus, kaip pasiki zmonems. Ko jus norite, negyvenkite forumu, forumas nulis, tuscia vieta...

Taigi, bendyk dar karta
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:53)
Tu pasistenk dar kaip nors ka nors man ibrukti...
Kita vertus, senulyte, priminsiu, tavo pacios postringavimus, kaip pasiki zmonems. Ko jus norite, negyvenkite forumu, forumas nulis, tuscia vieta...

Taigi, bendyk dar karta

A jau ir sita savo pletkinimo atveji bandai uzmirsti? biggrin.gif
Tu gal ir uzmirši, mamkos - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:52)

Neimk I plaucius taip visko. Nes kitaip ir liksi ligonis.  4u.gif

Pasvajok. Ne tavo galiom, kaip rasiau tai veikia viena karta. Savo suvi isnaudojai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 21:42)
Sokas buna, kai tu pasitiki zmogaus padorumu. O dabar, nejuokink, tu ir padorumas, tai du nesuderinami dalykai... Taigi, as esu visiskai saugi, nuo iliuziju tavo atzvilgiu.

as tai irgi soke kiek pasirodo norinciu fashistuoti zmoniu pasaulyje, kiek norinciu prievartos, ilysti i kito kuna, aiskinti kaip jam gyventi, ka vartoti, kaip gydytis, nesigydyti.... ne zodziai, bet priversti istatymu...

cia lenkai su abortu draudimu tik menkos gelytes.....net saudo arabija atrodo taip vertybiskai arti jau dabar, kazkas dziaugiasi, kad kai kurie zmones ismirs, kai kurie siulo su dalimi zmoniu nebendrauti, ignoruoti, ar bausti, atimti pragyvenimo saltinius...kiti ir baisiau visus suvaryti kazkur uz tvoros spygliutos....ir tai visai normaliai visuomeneje priimama...
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:56)
Pasvajok. Ne tavo galiom, kaip rasiau tai veikia viena karta. Savo suvi isnaudojai.

Apie ka tureciau pasvajoti? Galima paklausti?

Na vsio, Moonte, as jau out pas vyra, o tu, kaip visada, naktinek viena cia be manes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 21:00
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:55)
A jau ir sita savo pletkinimo atveji bandai uzmirsti?  biggrin.gif
Tu gal ir uzmirši, mamkos - ne  mirksiukas.gif

Burbanti, as suprantu, kad tu man bandai primesti. Bet gal nueik ir paskaityk ka reiskia zodis pletkinimas.

As visiskai pasitikiu mamkomis, isskyrus tave ir tavo gvardija.

Taigi, na nepergyvenk tu taip del mano tariamu pletku.

Pasirupink savimi, nes didzioji dalis mamku su tavimi nebendrauja.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:57)
Apie ka tureciau pasvajoti? Galima paklausti?

Na vsio, Moonte, as jau out pas vyra, o tu, kaip visada, naktinek viena  cia be manes.

Cirkininke, kaip visada...
Na nors taip, nusilengvinai. Saunuole, gal dabar ramiai uzmigsi, tau juk tiek mazai reikia iki pilnos laimes, pagyventi nors virtualiai Moontes gyvenimeliu forume.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 20, 21:56)
as tai irgi soke kiek pasirodo norinciu fashistuoti zmoniu pasaulyje, kiek norinciu prievartos, ilysti i kito kuna, aiskinti kaip jam gyventi, ka vartoti, kaip gydytis, nesigydyti.... ne zodziai, bet priversti istatymu...

cia lenkai su abortu draudimu tik menkos gelytes.....net saudo arabija atrodo taip vertybiskai arti jau dabar, kazkas dziaugiasi, kad kai kurie zmones ismirs, kai kurie siulo su dalimi zmoniu nebendrauti, ignoruoti, ar bausti, atimti pragyvenimo saltinius...kiti ir baisiau visus suvaryti kazkur uz tvoros spygliutos....ir tai visai normaliai visuomeneje priimama...
unsure.gif

Dieve, Dieve... rolleyes.gif
Atsakyti
Moterys, baikit estis... man padekit...

Problema sekanti.
mano exdukte svo vyrui padare ta pati, ka ex man. Tik jei as kazkiek prie banditu neprognozuojamu, jus cia "tak tebe i nado", tai anas zmogelis geras, istikimas, atsidaves, finansiskai sekmingas. Tikrai zinau. O va kas nutiko...
Priezastis: per didelis namiseda neidomus rupi tik seima. Nors tai irgi neteisinga, nes jis visur valkiojos paskui kiek darbas leidzia...

Patarkit man... kaip i viska ziuret... patyciu nereikia. Savo ziauriu kategorisku elgesiu maniau atbaidysiu nuo panasiu varianttu. Kaip matot, vilka tik shautuvo kulka gali pataisyt. Nors man px, bet jauciuosi nekaip, nes mano planas nepavyko.
Kaaip kokiam siaubo filme, kur herojams niekaip nepavyksta nugalet blogos lemties.

Naa gal mane geriau suprasit su kokia evil forces susiduriau ir kovojau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 22:17)
Moterys, baikit estis... man padekit...

Problema sekanti.
mano exdukte svo vyrui padare ta pati, ka ex man. Tik jei as kazkiek prie banditu neprognozuojamu, jus cia "tak tebe i nado", tai anas zmogelis geras, istikimas, atsidaves, finansiskai sekmingas. Tikrai zinau. O va kas nutiko...
Priezastis: per didelis namiseda neidomus rupi tik seima. Nors tai irgi neteisinga, nes jis visur valkiojos paskui kiek darbas leidzia...

Patarkit man... kaip i viska ziuret... patyciu nereikia. Savo ziauriu kategorisku elgesiu maniau atbaidysiu nuo panasiu varianttu. Kaip matot, vilka tik shautuvo kulka gali pataisyt. Nors man px, bet jauciuosi nekaip, nes mano planas nepavyko.
Kaaip kokiam siaubo filme, kur herojams niekaip nepavyksta nugalet blogos lemties.

Naa gal mane geriau suprasit su kokia evil forces susiduriau ir kovojau

Prie ko tu cia ir tavo tariamos kovos...
Gal butent tai ir suzlugde vaiko-mergaites pasitikejima vyrais...
Cia tik prielaida ir nebutinai teisinga.

As tavo vietoje pasistengciau savo vaikui parodyti, pasakyti, kad jis yra mylimas, kad kas benutiktu, jis yra laukiamas mano namuose. Gal tavo dukra iki siol iesko saugumo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 23:39)
As tavo vietoje pasistengciau savo vaikui parodyti, pasakyti, kad jis yra mylimas, kad kas benutiktu, jis yra laukiamas mano namuose. Gal tavo dukra iki siol iesko saugumo.

Man gaila jos buv. vyro ir ju vaiku.
Prie ko cia ji? Suaugusi moteris, gal privalo pagalvot apie kitus, o ne tik noret pramogu malonumu ir t.t.
Dar saugumo. Nuotykiu jai reikia, turejo SUPER SAUGUMA su buvusiu.
Kitiems jau laikas jai tuos dalykus sugebet duoti. As nieko pries egoizma bet ne tokia patologiska ekstremalia forma.
Ka tokie zmonems besuteiksi - tai tik darys juos dar blogesniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 rugsėjo 2021 - 21:45