Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:18)
Tikrai, kad galima qpsiverkti is juoko, skaitant tavo 'as turiu tabu, as tokia nustabi, tokia šviesi, tiesiog krištolu spindinti ašara'  biggrin.gif

TAi va kas tave taip uzsiutino brunette.gif
Cia tu taip ismastei, as nieko pries.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:19)
TAi va kas tave taip uzsiutino  brunette.gif
Cia tu taip ismastei, as nieko pries.

Kas? Ką?
Kodel tu savo oponentams amziais rasai 'užsiutinau tave, uzpykdziau tave,'. Tai tavo apsaugine reakcija suprantant, kad is taves juokiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 20:24
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:23)
Kas? Ką?
Kodel tu savo oponentams amziais rasai 'užsiutinau tave, uzpykdziau tave,'. Tai tavo apsaugine reakcija suprantant, kad is taves juokiasi?

Nes as rasau tiesa, apie mano rasymo intencijas, bent jau siuo momentu. Man patinka tave erzinti.

Tu rimtai, galvoji, kad mane po viso to, ka tavo deka patyriau, tai gali jaudinti... Skylute nuo baronkos. As juokciausi dar garsiau is saves pacios, jei tavo zodziai, mane bent kiek paveiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 20:30
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:28)
Nes as rasau tiesa, apie mano rasymo intencijas, bent jau siuo momentu. Man patinka tave erzinti.

Tu rimtai, galvoji, kad mane po viso to, ka tavo deka patyriau, tai gali jaudinti... Skylute nuo baronkos. As juokciausi dar garsiau is saves pacios, jei tavo zodziai, mane bent kiek paveiktu.

Mano deka patyrei...wow!!! Pas psichologus nereikejo kreiptis po to, kai patyrei?
Eik nx is mamku, jei jos tave taip veikia. Kiek as tau kartu tai sakiau. Tu esi ligonis, jei vis gristi ten kur tave skriaudzia ir tu patiri košmarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 20:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:33)
Mano deka patyrei...wow!!! Pas psichologus nereikejo kreiptis po to, kai patyrei?

Butent, nemeluosiu mane istiko sokas, kaip tu ana kart mane, mano seima apsikai. Visada pirmas kartas buna isimintinas.
O kodel tu galvoji, kad as nesisneku...

Uz tat, dabar, tavo kishka tonka...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 21:13)
1. Visu pirma, tai buvo Montevertes, man skirtas, asmeniskumas, i ka as sureagavau, kurio tu eilini karta, nepastebejai.
Bet cia nieko naujo, as priratusi. TAigi, pravaziavom.

2. Ir neskaityk. AS irgi toliau neskaitysiu, Valio, tema svaresne bus.

na tikrai ne visas visu zinutes skaitau, bet si klausima uzklausei tu manes, po mano zinute, ar pamirsai? Kaip bebutu, jei Monteverte ir klause taves tai speju klause ar agresyveji po skiepo, tai nelabai tas pats ar ne?

na forumas lietuvsikas, jei noreciau bendrauti rusiskai eiciau i rusu forumus, bet tu tikrai laisva skaityti, ka tik nori... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugsėjo 2021 - 20:41
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 21:28)
Tu rimtai, galvoji, kad mane po viso to, ka tavo deka patyriau, tai gali jaudinti...

Really? Seriously? Vaiką tavo nužudė gal? Vyrą paviliojo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:38)
Butent, nemeluosiu mane istiko sokas, kaip tu ana kart mane, mano seima apsikai. Visada pirmas kartas buna isimintinas.
O kodel tu galvoji, kad as nesisneku...

Uz tat, dabar, tavo kishka tonka...

biggrin.gif :

As gi sakau - esi sunkus ligonis, nes vis grįšti ten, kur gyvena tavo košmarai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:33)
Eik nx is mamku, jei jos tave taip veikia. Kiek as tau kartu tai sakiau. Tu esi ligonis, jei vis gristi ten  kur tave skriaudzia ir tu patiri košmarus.

Pataisei tekstuka.

Sokas buna, kai tu pasitiki zmogaus padorumu. O dabar, nejuokink, tu ir padorumas, tai du nesuderinami dalykai... Taigi, as esu visiskai saugi, nuo iliuziju tavo atzvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:40)
biggrin.gif  :

As gi sakau - esi sunkus ligonis, nes vis  grįšti  ten, kur gyvena tavo košmarai

Tavo svajone neissipildys, tu skylute nuo baronkos.
Pagalvojau o ligone, amtyt esi tu, nes tai labai norsi buti itakingai, kazkam kosmaru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 20:43
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:42)
Pataisei tekstuka.

Sokas buna, kai tu pasitiki zmogaus padorumu. O dabar, nejuokink, tu ir padorumas, tai du nesuderinami dalykai... Taigi, as esu visiskai saugi, nuo iliuziju tavo atzvilgiu.
Papildyta:
Tavo svajone neissipildys, tu skylute nuo baronkos.

Padorumas ir tu - du skirtingi dalyka.
Vien ka reiskia tavo pletkai až, kai prisipletkini tiek, kad net neatsimeni kam ka pletkini. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:42)

Pagalvojau o ligone, amtyt esi tu, nes tai labai norsi buti itakingai, kazkam kosmaru...

Argi as rasiau apie save, kaip tavo kosmara? As rasiau apie tavo pacios demonus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:43)
Padorumas ir tu - du skirtingi dalyka.
Vien ka reiskia tavo pletkai až, kai prisipletkini tiek, kad net neatsimeni kam ka pletkini.  4u.gif

Nereikia savo sudais tepti kitu. Tu esi ta, kuri pletikini apie visus ziuredama i savoa kristolini.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 20, 20:40)
Really? Seriously? Vaiką tavo nužudė gal? Vyrą paviliojo? biggrin.gif

Su marčiomis bendravau biggrin.gif
Atsakyti