Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:46)
Paskui patys susipainios kad prikure ir savo nepriesams tai priskirs.

Tu cia save isirašei i priešų gretas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:48)

Nu nu nu ...papasakok papasakok apie mano fantazijas  assa.gif

Ne tavo mados, tavo kristolini palieku tau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:50)
Tu cia save isirašei i priešų gretas?

Skaitove, o kur tu ten priesus matai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:49)
Nepavydek, taip.
Bet saunuole, kad nors tiek isiklausei, yra vilties...  4u.gif

As tikejausi, kad pasimokinusi is afigienos pasakotojos (manęs) biggrin.gif sugebesi sukurpti bent pusetiną fantazijų istoriją
Atsakyti
Su tais isizeidinejimais, tai man primena sovietu uzkaukazes:
"ты меня обидел я тебя сейчас зарежу"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:51)

Skaitove, o kur tu ten priesus matai?

Tu nebaraskini net apie tai, ka pati parasai? Moonte...jadrytvailiok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:52)
As tikejausi, kad pasimokinusi is afigienos pasakotojos  (manęs)  biggrin.gif sugebesi sukurpti bent pusetiną fantazijų istoriją

Ne aciu, sita palieku tau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:53)
Tu nebaraskini net apie tai, ka pati parasai? Moonte...jadrytvailiok  biggrin.gif

Pakanka kad tu barskini biggrin.gif
O tas baraskinimas, yra tavo atestacija, ne mano.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 20:53)
Su tais isizeidinejimais, tai man primena sovietu uzkaukazes:
"ты меня обидел я тебя сейчас зарежу"

Tu atkreipei demesi, kad as tau nebeatsakau tuo paciu. Nebevartoju tu zodelyciu, kuriais tave meilai vadinau atgalios. Taigi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:58)
Ne aciu, sita palieku tau.

Ne, nepasakosi? Silpna fantaziju pasaulyje?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:58)

Tu atkreipei demesi, kad as tau nebeatsakau tuo paciu. Nebevartoju tu zodelyciu, kuriais tave meilai vadinau atgalios. Taigi  mirksiukas.gif

Neapsiverk tik.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:01)
Ne, nepasakosi? Silpna fantaziju pasaulyje?
Papildyta:

Neapsiverk tik.

1. As turiu tabu. Kita vertus, galimai man reikia laiko, tam kad degraduociau ir pasiekciau tavo zemumas. Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada. Nors, ne, ne...

2. Del ko?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:46)
Tu taip manai...
Блажен кто верует.
Papildyta:
Kuryba liejasi laisvai...
Paskui patys susipainios kad prikure ir savo nepriesams tai priskirs.

tik perklausiau tau tavo klausima, juk irgi neseniai pasiskiepyjai, tai klausimas tas pats galioje buvai iki tol agresyvi?
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:43)
Tu agresyvi, kad nepaskiepyta?

atleisk rusiskai tingiu skaityti

neturiu priesu. O sios mintys tai laisvai liejasi is valdanciuju ir kitu viesu zmoniu, tikria nematei, kaip atejusius i mitinga vadina taip?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:05)
1. As turiu tabu. Kita vertus, galimai man reikia laiko, tam kad degraduociau ir pasiekciau tavo zemumas. Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada. Nors, ne, ne...

2. Del ko?

Tu? Tabu? biggrin.gif Tu anoniminiame forume tampai tikrus vardus ir pavardes ir sakai, kad turi tabu? biggrin.gif Tu pletkini visiems až, kas tik tavęs klausosi bent kazkiek, kad ir ziovaudami. Nesioji pletkus, kaip bitė medų, keikiesi, kaip sapožnikas ir sakai, kad turi kazkoki tai psiaudo tabu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 20:10
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 20, 21:06)
tik perklausiau tau tavo klausima, juk irgi neseniai pasiskiepyjai, tai klausimas tas pats galioje buvai iki tol agresyvi?

atleisk rusiskai tingiu skaityti

neturiu priesu. O sios mintys tai laisvai liejasi is valdanciuju ir kitu viesu zmoniu, tikria nematei, kaip atejusius i mitinga vadina taip?

1. Visu pirma, tai buvo Montevertes, man skirtas, asmeniskumas, i ka as sureagavau, kurio tu eilini karta, nepastebejai.
Bet cia nieko naujo, as priratusi. TAigi, pravaziavom.

2. Ir neskaityk. AS irgi toliau neskaitysiu, Valio, tema svaresne bus.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:08)
Tu? Tabu?  biggrin.gif  Tu anoniminiame forume tampai tikrus vardus ir pavardes ir sakai, kad turi tabu?  biggrin.gif Tu pletkini visiems až, kas tik tavęs klausosi bent kazkiek, kad ir ziovaudami. Nesioj8 pletkus, kaip bitė medų, keikiesi, kaip sapožnikas  ir sakai, kad turi kazkoki tai psiaudo tabu?

Net pavardes... O cia tai geras. Na bet ko neprirasysi is tariamo pasipiktinimo biggrin.gif
O siaip, paverk, burbanti, paverk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 20:13)
Net pavardes... O cia tai geras. Na bet ko neprirasysi is tariamo pasipiktinimo  biggrin.gif
O siaip, paverk, burbanti, paverk  4u.gif

Tikrai, kad galima qpsiverkti is juoko, skaitant tavo 'as turiu tabu, as tokia nustabi, tokia šviesi, tiesiog krištolu spindinti ašara' biggrin.gif
Atsakyti