Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 18:43)
Sakai ne asmeniskumas. OK.
Tu agresyvi, kad nepaskiepyta?
Kam tokius vejus rasineji?  biggrin.gif

Eik tu pailseti nuo mamkų biggrin.gif nu jeibogu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:48)
Eik tu pailseti nuo mamkų  biggrin.gif  nu jeibogu

O tu pailseti nuo mano gyvenimo sekimo nenori?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:05)
O tu pailseti nuo mano gyvenimo sekimo nenori?

Gyvenk taip, kad nebijotum parodyti savo veido fb ir parasyti savo tikros pavardes, tai niekas nesistebes ir nekurs samokslo teoriju apie tai, kiek esi visko prisidirbus gyvenime, kad net sleptis reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:10)
Gyvenk taip, kad nebijotum parodyti savo veido fb ir parasyti savo tikros pavardes, tai niekas nesistebes ir nekurs samokslo teoriju apie tai, kiek esi visko prisidirbus gyvenime, kad net sleptis reikia. biggrin.gif

O kodel tu manaisi turinti teise man aiskinti kaip reikia gyventi? Kas tu tokia esi?

Eilini karteli, negyvenk mano, Moontes, virtualaus niko, gyvenimelio. Ar tavo toks liudnas, ir bespalvis, kad virtualaus niko gyvenimas ji kompensuoja, padaro turiningu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 19:14
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 21:10)

Ji save priskiriai tai grupei, kuri iesko priesu ir bando visus kurie nepatinka su shudais sumaishyti.
Todel jos manimu visi zmones panashus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 20:13)
Ji save priskiriai tai grupei, kuri iesko priesu ir bando visus kurie nepatinka su shudais sumaishyti.

O tu ka dabar darai? Ar ne tapati apie ka rasai, primeti man? Kodel gi, tu juk atseit kitoks, geresnis, protingesnis, ne is smeleio dezes, vaistu gi tau gerti nereikia ir juk niekas neskiepyjo?
O jei atsakysiu tuo paciu, juk eilini karta apkaltinsi mane. Kad tu pradedi, net neatsiminsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 19:18
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 19:13)

Kuo pati kvepia, tuo ir kitus teplioja
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:16)
O tu ka dabar darai? AR ne tapati ka rasai, primeti man? Kodel gi, tu juk atseit kitoks, geresnis?
O jei atsakysiu tuo paciu, juk eilini karta apkaltinsi mane. Kad tu pradedi neatsimeni.

O ne ne..tai tu cia visus kaltini istisai viskuo. Ypač tqvo garbės žeminimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:18)
Kuo pati kvepia, tuo ir kitus teplioja
Papildyta:

O ne ne..tai tu cia visus kaltini istisai viskuo. Ypač tqvo garbės žeminimu  biggrin.gif

Огласите весь список biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 21:16)
O tu ka dabar darai? AR ne tapati ka rasai, primeti man? Kodel gi, tu juk atseit kitoks, geresnis?
O jei atsakysiu tuo paciu, juk eilini karta apkaltinsi mane. Kad tu pradedi neatsimeni.

Na mes priskiriame tam tikrus zmones teletabiams, nes nemastantys, kaip mazi vaikai. Taciau jei sublizges protu, tai nuomone pakeisim.

Gi tamsa va darai priesu grupes, pagerinti ar ten dar kokie... Konkreciai, kas nepatinka? Kad diskusijose nuomones nepatinkamas rasome? Tai juk mes ne teletabiai, savo nuomones reiskiame, o ne bandome kazkam itikti. Gyvenime ir taip pilna tu kurie nesako ka galvoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 rugsėjo 2021 - 19:21
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 20, 20:21)
Na mes priskiriame tam tikrus zmones teletabiams, nes nemastantys, kaip mazi vaikai. Taciau jei sublizges protu, tai nuomone pakeisim.

Gi tamsa va darai priesu grupes, pagerinti ar ten dar kokie... Konkreciai, kas nepatinka? Kad diskusijose nuomones nepatinkamas rasome? Tai juk mes ne teletabiai, savo nuomones reiskiame, o ne bandome kazkam itikti. Gyvenime ir taip pilna tu kurie nesako ka galvoja

As galvoju, jus rimtai, nesuvokiat ka rasot, ar gyvenat paraleliniam pasaulyje... mirksiukas.gif

Mes tai tik siaip, zmones skirstome i teletabius, va o tu...
Juokingai graudu.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 20:18)
O ne ne..tai tu cia visus kaltini istisai viskuo. Ypač tqvo garbės žeminimu  biggrin.gif

Zinai, burba, tu perdaug rasai, akivaizdu tampa ko tu sieki mirksiukas.gif

Ne tau, ir netavo sebrams, mano garbe neva zeminti, pasvajokit.
Nupusai visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 19:30
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 19:19)
Огласите весь список  biggrin.gif

Пьяница, тунеядкa, алкоголичка biggrin.gif
Atsakyti
Moonte, grįžk prie paklodžių. Tau geriau sekėsi. Patikėk, iš šono geriau matosi. Bent mintį šiokią tokią išvystydavai smile.gif
Atsakyti