Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:37)
Tau žiūrėjimas tik su pabirbinimu siejasi? Va tokie homofobai ir yra biggrin.gif . O kai susitinka senučiukai, kur apie pabirbinimą nė kalbos nėra ir pradeda gyventi kartu, kaip tada? Ar irgi tik apie pabirbinimą galvoja? Homofobams antras galas svarbiausia biggrin.gif

O tai ka reiskia tavo 'neuzpykciau, jei priskirtum mane prie vaivorykstiniu'. Tai reiskia, kad moterys tave domina...ar gėjai? Bet gejai su tavimi neguls I lova. Tai reiskiasi tave veza moterys. Kitas klausimas tu nori, kad tave moteris vartytu pataluose ar nori atlikineti vyro role, su moterimi lovoje?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:42)
O tai ka reiskia tavo 'neuzpykciau, jei priskirtum mane prie vaivorykstiniu'. Tai reiskia, kad moterys tave domina...ar gėjai? Bet gejai su tavimi neguls I lova. Tai reiskiasi tave veza moterys. Kitas klausimas tu nori, kad tave moteris vartytu pataluose ar nori atlikineti vyro role,  su moterimi lovoje?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pafantazuok dar
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif pafantazuok dar

O tai cia as rasiau, kad visai faina būtų būti priskirtai prie vaivorykstiniu?

Lizard biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 17:50
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:49)
O tai cia as rasiau, kad butu visai faina priskirtai prie vaivorykstiniu?

Lizard  biggrin.gif

Tu norėjai man kokią nors spalvą priskirti, homofobui tai didžiausias įžeidimas jei jį pediku pavadina biggrin.gif . O tu kaip nori taip mane pavadink, nuo to mano seksualinė orientacija nepasikeis. Ir jei užsuksiu į tavo taip vadinamą telebanyną, nuo to neparaudonuosiu ar nepabaltuosiu biggrin.gif . Gali mane teletabe vadint, man nuo to nei šilta nei šalta. Ale norėtus tu ten savo snukutį įkišti. Prisipažink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:55)
Tu norėjai man kokią nors spalvą priskirti, homofobui tai didžiausias įžeidimas jei jį pediku pavadina biggrin.gif . O tu kaip nori taip mane pavadink, nuo to mano seksualinė orientacija nepasikeis. Ir jei užsuksiu į tavo taip vadinamą telebanyną, nuo to neparaudonuosiu ar nepabaltuosiu biggrin.gif . Gali mane teletabe vadint, man nuo to nei šilta nei šalta. Ale norėtus tu ten savo snukutį įkišti. Prisipažink biggrin.gif

Oooo...snukutį biggrin.gif susnervinai, moteriške biggrin.gif
Pati prisiraso, kad visqi noretu pabuti vaivorykstine, bet niekaip nuspresti negali nori paniurkyti bobas ar gėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:57)
Oooo...snukutį  biggrin.gif  susnervinai, moteriške  biggrin.gif
Pati prisiraso, kad visqi noretu pabuti vaivorykstine, bet niekaip nuspresti negali nori paniurkyti bobas ar gėjus  biggrin.gif

Kaip tu gerai per ekraną matai biggrin.gif . Neslėpk, rūpi į svetimus namus pažiūrėt, pletkų pasirankiot. Panašiai kaip ir homofobui rūpi ką homoseksualai lovoj veikia biggrin.gif
Papildyta:
Gerai jau baigiam, o tai barščiai liks neišvirti biggrin.gif
Kepsiu obuolių pyragą, nes supūs nevalgomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 18:05)
Kaip tu gerai per ekraną matai biggrin.gif  . Neslėpk, rūpi į svetimus namus pažiūrėt, pletkų pasirankiot. Panašiai kaip ir homofobui  rūpi ką homoseksualai lovoj veikia biggrin.gif

Kaip nemoksiskai bandai nusukti temą I lankas biggrin.gif
Tai papasakok visdelto mumeis del ko noretum patapti vaivorykštine, kokios fantazijos tave masina pakeisti savo seksualine orientacija?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 18:07)

Gerai jau baigiam,

Nu baigiam, baigiam biggrin.gif ba jau nezinai kaip issisukti šitaip nusišnekėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 16:47)
Antivakseriai normalūs?
Papildyta:
https://www.delfi.lt...i.d?id=88231935
biggrin.gif čia man patinka

nezinau kas tavo galvoje yra antivakeseriu as tokiu nepazystu. O zmones, kurie atsisako bet kokiu vaistu, manau turi i tai savo teise, kaip ir teise i ssvao kuna.
Tau net abortai atrodo normalu, tipo teise i savo kuna, o va dabar jau nebe, jau atimam teise ar ne?

tau tai ir tepatinka ivairus skandalai, o ne moksliniku pasiklausyti...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 16:49)
VEl asmenskumai.
Cia reik suprasti tavasis valdymasis  4u.gif
Papildyta:
Kiekvienas skaitome oponento postus kaip sugebam. Tik veliau, neiaksink kad tu viska supranti.

o ci ane asmeniskumas?

lotuliukas.gif na dar papasakok, kaip ten mazumas reikia ignoruoti ir ju reikalavimus, labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Siais laikais net agresyviu psichiniu negali uzdaryti I psichuškes be ju sutikimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 18:37)
Tau žiūrėjimas tik su pabirbinimu siejasi? Va tokie homofobai ir yra biggrin.gif . O kai susitinka senučiukai, kur apie pabirbinimą nė kalbos nėra ir pradeda gyventi kartu, kaip tada? Ar irgi tik apie pabirbinimą galvoja? Homofobams antras galas svarbiausia biggrin.gif

homofobai, antivakseriai, kokie dar sablonais prikisti i tavo galvele?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:14)
Siais laikais net agresyviu psichiniu negali uzdaryti I psichuškes be ju sutikimo  biggrin.gif

tuoj gales, nentoa skiepytis pripaisys pischiniai ligai, istorija apsisuka ratu ir vel sugrista....bet dabar savo akim galim stebeti procesa, kaip zmones pradeda fashistuoti, tik jiem davus ta galia...

liudna,
geri laikai buvo kai as augau....
Atsakyti
Labai daug zmoniu, su juodomis dūšelėmis, svajoja buti in charge. Nieko nepasiekia savo gyvenime, nieko grazaus neduoda pasauliui ir, kai tik ateina toks fašizmo laikotarpis, jie išlenda is savo irštvų ir daro darbus, kuriais normalūs žmonės šlykštisi.

Pridejus ranka prie sirdies sakau - buciau zinojus, kad ateis laikas, kai zmones prievartaus skiepintis, fašistuos - niekada nebuciau sutikusi irasyti lietuviska kvietima SAVANORIŠKAI skiepytis. Niekada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 18:41
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 20, 19:13)

o ci ane asmeniskumas?
lotuliukas.gif na dar papasakok, kaip ten mazumas reikia ignoruoti ir ju reikalavimus, labai patiko  bigsmile.gif

Sakai ne asmeniskumas. OK.
Tu agresyvi, kad nepaskiepyta?
Kam tokius vejus rasineji? biggrin.gif
Atsakyti